Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern XXL Villa

Max.  18   gasten
420m²  Woonoppervlakte
9 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 18  gasten
420m²
9 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

De moderne XXL-villa is uitgerust om aan alle behoeften van een moderne gast te voldoen en combineert een comfortabele buitenkant met comfort en gemak. Alle meubels zijn nieuw en van hoge kwaliteit. Het bestaat uit 2 onafhankelijke vakantie huizen met een groot buitenzwembad en een grote gratis parkeerplaats voor 6 auto's.
Elk huis heeft 4 slaapkamers, een badkamer, een toilet, een keuken, een woonkamer met een tv en een satelliet, een balkon en een terras, en er is een leeszaal met meer dan 300 titels in verschillende talen, evenals kinderboeken en prentenboeken.
De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, oven, magnetron, espressomachine / filterapparaat, elektrische watermachine, koelkast, vriezer ... De badkamer heeft een wasmachine en een haardroger, evenals toiletartikelen en schoonmaakmiddelen. De slaapkamers hebben de grootste tweepersoonsbedden (180x200) en elk huis heeft een kamer met 2 eenpersoonsbedden (90X200). In alle kamers heeft u meer kussens en dekens en extra linnengoed. Op elk bed wordt u verwelkomd met 3 handdoeken van verschillende afmetingen, evenals een andere grote die op de ligstoelen naast het zwembad staat. Er zijn 18 ligstoelen beschikbaar. Het buitenzwembad is verlicht, zodat u er 's nachts van kunt genieten. In de directe omgeving van het zwembad is er een schommel en trampoline voor kinderen, evenals een kleine fitnessruimte met verschillende fitnessapparatuur en verschillende fietsen voor verschillende leeftijden, samen met beschermende uitrusting. Alles is gratis. In de directe omgeving is er de grootst mogelijke grill en twee enorme massieve eiken tafels met bijbehorende banken waar iedereen samen kan blijven. In de buurt van de villa is er een voetbalveld voor kinderen, evenals zijwegen die zijn ontworpen om te fietsen omdat ze niet druk zijn en door de ongerepte natuur.
Beide huizen hebben een balkon en terras met uitzicht op de bergen. Daar kun je 's ochtends thee of koffie drinken terwijl je wacht tot het brood omstreeks 9 uur voor het huis wordt afgeleverd. Het is een oude lokale gewoonte.
In geval van slecht weer in het huis vindt u sociale spellen en dvd-spelers. Draadloos internet is gratis en het hele huis is goed bedekt met signaal.
Het huis heeft een grote tuin waar naast groen en bloemen fruitbomen zijn, zoals kersen, kersen, druiven en vijgen. Als ze volwassen zijn om te worden geplukt tijdens uw verblijf, kunt u ze vrijelijk gebruiken. En als je jezelf in honing vindt, laten we je het graag ervaren als je geïnteresseerd bent.
Kinderen zijn meer dan welkom en als je met een kleine baby komt, vraag dan vooraf om een babybedje en een plastic bad en als je meer speelgoed voor kinderen wilt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Meer 28 km

28 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 50 km Split

50 km

Station 50 km Split

50 km

Snelweg-afrit 4 km Šestanovac

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het is een groot genoegen om u te verwelkomen in Modern XXL Villa. Hier vindt u een ware oase van rust en schoonheid. Bossen, rivieren, meren, bergen en de zee - als een sprookjeslandschap dat je in staat stelt te ontsnappen uit de hitte van een stadsasfalt.
Gornji Vukušić, Katuni behoren tot Dalmatië - een regio die rijk is aan cultureel en historisch erfgoed. Geografisch, op slechts 4 km van de weg, 27 km van de stad Makarska, 30 km van de stad Imotski, 50 km van Split, 160 km van Dubrovnik, 90 km van Medjugorje (BiH).
Wij zijn een rustig en rustig dorp, ideaal voor buitenactiviteiten. Naast trekking kun je ook fietsen. U kunt het nationale park Biokovo verkennen, dat op slechts 8 km afstand ligt. Er zijn ritsen en raften op de rivier de Cetina - slechts 5 km afstand. Als u wilt zwemmen, ligt het mooiste strand van Brela op slechts 13 km afstand, maar er zijn veel andere stranden langs de hele kustlijn die erop wachten u te ontdekken. Red Lake en Blue Lake worden als een wereldfenomeen beschouwd. Wil je weten waarom? Ga en ontdek - slechts 28 km verderop.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle belastingen zijn inbegrepen in de prijs. Alle aangeboden faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Er zijn geen extra kosten voor niets tenzij de gast extra schoonmaak tijdens zijn verblijf wil regelen. Alleen de eindschoonmaak bij vertrek is bij de prijs inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Pola iznosa se uplati pri rezervaciji i bit će vraćen u potpunosti ako se otkaze do 30 dana prije dolaska. Preostali iznos se plaća na dan dolaska ili po dogovoru.

meer informatie:

Slechts 2 km afstand van de villa zijn er supermarkten, restaurant, apotheek, bank, eerste hulp ... alles wat je nodig hebt.
Als u langer dan 7 dagen blijft, veranderen we uw beddengoed en handdoeken als u dat wenst. Ook kunnen we schoonmaken regelen tegen een extra vergoeding.
Roken in de villa is ten strengste verboden, terwijl buiten de villa is toegestaan. Hoewel we grote dierenliefhebbers zijn, laten we dieren niet in de villa verblijven.
Op de dag van vertrek moeten de sleutels worden teruggebracht naar de overeengekomen plaats. Laat ons van tevoren weten wat de exacte vertrektijd is die niet vanaf 10 uur mag zijn.
Beschouw alstublieft de inventaris volgens uw eigen wensen, en in geval van regen legt u de kussens op het terras en sluit de pees bij sterke wind.
Alle noodnummers in het huis zullen op je wachten.
De gastheren staan tot uw beschikking met alle informatie en zullen graag al uw vragen beantwoorden, die u vrij voor en na uw aankomst kunt stellen.
Als u ernstige gezondheidsproblemen heeft, zoals hemodialyse, zorg er dan voor dat u deze 3 maanden voor aankomst in Kroatië moet boeken. Hoe dan ook, we staan altijd voor je klaar!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Nadine F. uit Mahlow

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mega vakantie !!!

We waren met 4 gezinnen en hadden allemaal een fantastische vakantie in Marina. Marina verwelkomde ons zeer hartelijk. Ze gaf ons cadeautjes en versierde de huizen met liefde, zodat we ons meteen thuis voelden bij haar. Ze was er altijd voor ons tijdens ons verblijf, welke vragen we ook hadden. De uitrusting van het complex is top (binnen en buiten).

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2021

Mateo V. uit Katuni

5,0
5 5 5 5 5

Mateo

5/5

Mei 2021

Arletta C. uit Neuburg an der Donau

4,8
5 5 5 4 5

Wunderschöne Villa

Ich kann es nur jeden empfehlen top Ausstattung und Sauberkeit total liebevoll eingerichtet. Wunderschöne Ambiente.Marina hat uns sehr herzlich empfangen ein wundervoller Menschen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2020

Stefan uit NRW

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöner Familienurlaub

Es ist ein sehr gepflegtes, nett aussehendes Zweifamilienhaus, mitten in der Natur!
Wir wurden von Fr. Vucusic sehr freundlich empfangen und auch der gesamte Aufenthalt verlief wirklich reibungslos! Die Ausstattung ist auch gut!
Wenn man zum Strand möchte, muss man mit ca. 30 Minuten Autofahrt rechnen. Das war aber für uns nicht weiter schlimm!
Wir haben einen schönen Urlaub gehabt und kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2019

Bessey uit Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5

Super Haus

Das haus ist super!
Bestens ausgestattet und die Gastgeber sind sehr freundlich!
Man fühlt sich wie Zuhause.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2018

Arek L. uit warszawa

5,0
5 5 5 5

The perfect place for relax

I spent here one week and it was lovely time. Nice double house, comfortable rooms and kitchens. Very good equipment, fast WIFI. The place contains nice pool and garden. there is also big table where can sit all inhabitants. The village is small, quiet. Not far away from the sea and very close to highway. The owner is very helpfull and open. If you ask you will get all answers. Few km from village there is possibility to take rafting.
There was only one minus, the wasps. They were many of them but it is possible to manage with them.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Frank G. uit 49811 lingen

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub in Krotien

Wunderschöne Haus , wir haben einen wundervollen urlaub bei tollstem Wetter genießen dürfen Tolles Haus, toller Pool, sehr freundliche Vermieterin

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Vukusic

Mevr. M. Vukusic

Mijn naam is Marina en ik ben 44 jaar oud. Van beroep ben ik een professor in Engelse en Italiaanse taal en literatuur. Ik heb 21 jaar op een privé-taalschool in Split gewerkt. Ik ben een open en eerlijke persoon die graag nieuwe mensen van over de hele wereld ontmoet, en vorig jaar werd het idee geboren om een vakantiehuis te huren. Ik en mijn familie zullen er alles aan doen om uw vakantie in onze moderne XXL-villa perfect te maken. Als je vragen hebt, speciale vereisten, wil je meer foto's zien ... neem gerust contact met me op per e-mail of WhatsApp. Ik zal u graag beantwoorden en aan uw vereisten voldoen. Welkom!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 213185

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/213185.htm


«Modern XXL Villa» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven