Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi & Gezellig Vakantiehuis

900 m van het strand in Noord-Holland, St. Maartenszee tussen Alkmaar en Den Helder

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Gezellig vakantiehuis dicht bij het strand in Noord-Holland
op slechts 900 meter van het strand ligt het rustige park Duinland, tussen Alkmaar en Den Helder.
Aan de buitenrand van het park ligt ons lichte vakantiehuis "Moyo's Home".

Het vakantiehuis van 55 m² is volledig ingericht voor maximaal 4 personen. Parkeren kan in de buurt van het huis. De volledige raamfronten van de slaapkamer, woonkamer en keuken leiden naar het terras dat niet zichtbaar is.

De ca. 200 m² grote tuin is kind- en diervriendelijk en volledig beveiligd met een 1,40 m hoge omheining en een afsluitbare tuinpoort. De tuinpoort leidt naar een wandelpad rond het park, wat ook ideaal is voor een kleine wandeling als u niet met de honden naar het prachtige strand kunt gaan.

Door de hoekverdraaiing van het vakantiehuis is het terras beschermd tegen het uitzicht van anderen en laat het veel ruimte voor privacy. Achterin het park ligt een groot kleurrijk tulpenveld.

Laat u 's morgens ontwaken door de eerste zonnestralen van de dag in de ruime slaapkamer, die door de bijna verdiepingshoge ramen naar binnen vallen. De volledig ingerichte keuken laat niets te wensen over. Geniet van een smakelijk ontbijt met uitzicht door het lichte raam aan de voorkant op de prachtige tuin of bij mooi weer direct op het grote terras.

Het park wordt alleen gescheiden van de prachtige duinen door de Westerduinroute. U kunt het brede zandstrand bereiken door in ongeveer 10-15 minuten door de duinen te wandelen. Het strand wordt door de Nederlanders ook wel "zilveren kust" genoemd, vanwege de kleur van het zand.

Maar niet alleen strandliefhebbers komen in Sint Maartenszee aan hun trekken. Wandel- en natuurliefhebbers kunnen genieten van de natuurgebieden "Zwanenzee" en "Het Wildrijk", bekend om hun wilde hyacinten. Sportliefhebbers kunnen prachtige fietstochten maken, gaan vissen, vliegeren of een joggingtour door de fantastische duinen doen.

Verder biedt het park de kinderen verschillende mooie speeltuinen, tafeltennis, een echt voetbalveld en een tennisbaan.

Honden zijn van harte welkom!!!!!!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Schiphol

60 km

Station 15 km Schagen

15 km

Snelweg-afrit 27 km A9

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Locatie en omgeving

Maartenszee is het ideale vakantieoord aan de Nederlandse Noordzeekust om naar hartelust te genieten van het strand, de zee en de duinen. Het unieke uitzicht door de ongerepte duinen over het zandstrand naar de open zee is de juiste plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het kilometerslange strand van het fijnste zand nodigt u uit om te vertoeven, te zwemmen of prachtige wandelingen te maken. Geniet van de duinen in je rug, de zonsopgang over de zee, voel de wind in je haren en proef het zout op je lippen

Het strand van St. Maartenszee heeft al jaren de blauwe vlag, een exclusief eco-label. Dit betekent dat het water gegarandeerd schoon en veilig is en dat het strand dagelijks wordt schoongemaakt. Het kustgedeelte tussen Den Helder en St. Maartenszee heeft de meeste zonuren van Nederland. In het noorden van Noord-Holland valt er minder regen en schijnt de zon vaker dan in andere delen van het land. Het nabijgelegen natuurgebied "Het Zwanenwater" met het grootste duinmeer van Europa en het prachtige polderlandschap met zijn kleurrijke bloemen- en tulpenvelden en ideale viswateren nodigen u uit om de omgeving te verkennen.

Met de fiets kunt u prachtige excursies maken. Door de centrale ligging is St. Maartenszee een ideaal uitgangspunt voor dagtochten. In de directe omgeving zijn er interessante excursiebestemmingen zoals Alkmaar (de kaasmarkt elke vrijdag in het seizoen), Schagen (West-Friese markt, in de zomer op tien donderdagen) of de kledingdorpen Volendam en Marken. Ook de historische Zuiderzeesteden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen zijn een bezoek waard

De stad Den Helder (op slechts 20 km afstand) heeft niet alleen de jachthaven en een historisch fort, maar biedt ook uitstekende winkelmogelijkheden. Van daaruit vertrekt de autoferry meerdere malen per dag binnen enkele minuten naar Texel. Uw vakantiehuis Park Duinland, Westerduinenweg 34, ligt midden in dit veelzijdige vakantielandschap.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting 1,25 € per persoon en per nacht met hond eenmalig 10 €

Annuleringsvoorwaarden:

  • Werden die Zahlungsfristen nicht eingehalten, ist der Vermieter berechtigt, vom Vertrag zurück zu treten und das Ferienhaus neu zu vermieten. Treten die Mieter - gleich aus welchen Gründen - die Reise nicht an, so entfällt die Anzahlung zugunsten des Vermieters.

meer informatie:

Strandvakantie met hond

Op het strand van Sint Maartenszee ligt fijn wit zand zover het oog van de hond reikt. In Noord-Holland geniet de viervoeter van een puur strandgevoel. Of u nu naar schelpen graaft, in de Noordzee zwemt of gewoon aan uw zijde snurkt - uw hond is op het strand van de hond
zeer comfortabel zijn

De viervoeters mogen hier van - van 9 - 19 september alleen aan de leiband aan het strand rennen. Buiten deze tijden mogen de honden zich vrij bewegen.

Het volgende geldt voor alle Nederlandse hondenstranden: - de "erfenis" van uw hond moet onmiddellijk worden verwijderd. Vergeet daarom bij een bezoek aan het strand met uw geliefde viervoeter niet de hondenpoepzak en eventueel een kleine schep te vergeten.

Uitgezonderd hiervan zijn de duinen, waar alle honden aan de lijn moeten worden gehouden. Soms kom je ook nog wel eens tegen
Schotse hooglandrunderen, die zich vrij bewegen in het omheinde duingebied. Het is niet altijd gemakkelijk om de aanbevolen afstand van 25 meter te handhaven.

Het hondenrennengebied in de duinen

In het duingebied is er een hondenloopgebied, waar de viervoeters zich vrij kunnen bewegen naar hartenlust. Het gebied is aan de ene kant omheind en aan de andere kant vastgezet met een dichte heg. Toegang is alleen via de Westerduinweg. Wie het nog preciezer wil weten, kijkt naar de link van Blogleser Sascha:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


33 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

Dagmar N. uit 44799 Bochum

5,0
5 5 5 5 5

Ferien mit Hund Strandurlaub

Gelungener Urlaub zum relaxen, schöne Dünen viel Strand 2 Heuler gesehen große Tulpenfelder in der Wohnung alles vorhanden und ruhig gelegen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2024

Julia und Christian R. uit Hadamar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis met geweldige voorzieningen.

We verbleven een week in april met onze hond in het vakantiehuis van mevrouw Schatz. De locatie, faciliteiten en het contact met de eigenares waren uitstekend. We hebben ons zeer comfortabel gevoeld, evenals onze hond, die vooral genoten heeft van de omheinde tuin. In het vakantiehuis ontbreekt het aan niets, alles is aanwezig voor de dagelijkse behoeften en zelfvoorziening. De locatie is dichtbij de natuur en zeer rustig, maar toch ben je snel in naburige dorpen waar je goed kunt eten en winkelen. Een kleine supermarkt is op loopafstand, evenals de duinen en het prachtige zandstrand.
We zouden op elk moment weer daar op vakantie gaan en kunnen de accommodatie met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Maart 2024

Melanie W. uit Rheda-Wiedenbrück

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning op een droomachtige locatie.

We verbleven een week in deze bungalow, die heel rustig aan de achterste rij ligt. We voelden ons erg op ons gemak, alles was aanwezig wat we nodig hadden en vooral de hoog omheinde tuin was geweldig voor ons als vakantiegangers met hond. Als je door het park loopt, de weg oversteekt en door de duinen loopt, bereik je een kilometerslang zandstrand dat uitnodigt tot lange wandelingen. Al met al kunnen we deze accommodatie aanbevelen en komen we zeker terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Januari 2024

Petra V. uit Leverkusen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Winter time-out

Mooi vakantiehuis, goed uitgerust. We hebben een paar dagen daar doorgebracht met onze honden. We vonden het allemaal erg leuk en de honden konden goed spelen in de omheinde tuin.
Alles is aanwezig wat je nodig hebt. De bedden zijn prima, zelfs Duitse tv-programma's zijn beschikbaar.
We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Oktober 2023

Klaus G. uit Essen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Met kleine beperkingen aanbevolen

We zijn regelmatig in dit gebied geweest. Het weer was wisselvallig. Het enige nadeel van het huis is dat je er niet direct voor kunt parkeren. Voor mij met mijn beperkte mobiliteit niet optimaal. Netheid en uitrusting waren in orde. Het enige kritiekpunt was de badkamer, hier zou een update misschien wel op zijn plaats zijn.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Oktober 2023

Katharina B. uit Habichtswald

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuisje

Het vakantiehuis bevindt zich in een rustig vakantiepark. Bijzonder opvallend is de omheinde en niet zichtbare tuin, met directe toegang tot het water en groen. Van daaruit kon je gemakkelijk alle fiets- en wandeltochten starten.
Het huis was voorzien van alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik.
Het contact met de verhuurder verliep vlekkeloos, probleemloos en persoonlijk. Op vragen werd zeer snel gereageerd en we waren helemaal tevreden.
We zouden zowel de verhuurder als het huis altijd aanbevelen en daar ook regelmatig onze vakantie doorbrengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2023

Sabine S. uit Willroth

4,4
4 4 5 4 5

Kurz aber schön

Hallo, ich würde diese Unterkunft wieder buchen. Mit Hund ein super Ferienhaus da alles richtig eingezäunt ist. Es fehlte an nix. Gut ausgestattet.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2023

Daniel D. uit Mayen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met het gezin en hond

Zeer mooi en goed onderhouden vakantiehuis, waar niets ontbrak! Geweldige omheinde tuin om te ontspannen voor het hele gezin en de hond. Geweldige locatie, supermarkt en strand op loopafstand in enkele minuten. Contact met de verhuurder was altijd erg aardig. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2023

Marion K. uit Schwalbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer gezellig vakantiehuis

We verbleven inmiddels voor het 2e jaar bij mevrouw Schatz in haar zeer gezellige vakantiehuis. Het huis biedt alles wat je hartje begeert: een groot tweepersoonsbed met goede matrassen, een kleine volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, een woon- / eetkamer met leren bank en televisie, een kleine kinderkamer met 2 bedden en een kleine doucheruimte. Niet te vergeten is de kleine volledig omheinde tuin en een terras met tafel en vier stoelen. In een aparte berging zijn fietsen en een barbecue beschikbaar voor gebruik.
Omdat we ons daar vorig jaar al erg op ons gemak voelden en onze 2 honden niet konden ontsnappen door het ongeveer 1,40 meter hoge hek, hebben we besloten om opnieuw in Sint Maartenszee te verblijven. De afhandeling verliep soepel en de terugbetaling van de borg werd onmiddellijk gedaan door mevrouw Schatz.
We kunnen het vakantiehuis zeker aanbevelen en waren zeker niet de laatste keer daar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2023

Heike und Uwe N. uit Gladbeck

4,4
4 3 5 5 5

Urlaub mit Hund

Toller Urlaub ,haben uns sehr wohl gefühlt! Auch für Hunde super, komplett eingezäunt! Immer wieder gerne!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2023

Wolfgang B. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hele ontspannen vakantie in Nederland

Zeer schone en mooi ingerichte vakantiewoning. De tuin en het terras zijn niet zichtbaar vanaf de buitenkant. Door de ligging aan de rand van het park is het erg rustig. De keuken is zeer goed uitgerust, ideaal voor vakantiegangers die zichzelf willen verzorgen. Vooral de zeer goede matrassen in de slaapkamers zijn het vermelden waard. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2023

Gundula B. uit Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis bij het strand

We hebben een heel fijne tijd gehad in het gezellige en goed uitgeruste vakantiehuis - het park is aangenaam en rustig, de omheinde tuin perfect voor een vakantie met hond en kind. Het strand is ongeveer 15 minuten lopen door de duinen, een kleine supermarkt is ook op loopafstand.

Wij kunnen de accommodatie rondom aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

November 2022

Simone V. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Wir hatten ein tolles Wochenende in einer tollen Unterkunft. Es ist alles vorhanden was gebraucht wird. Das Haus ist gemütlich und schön eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2022

Tanja M. uit Wetzlar

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub im Ferienhaus von Frau Schatz. Das Haus ist sehr schön eingerichteten verfügt sogar über elektrische Rollläden, was bei den Temperaturen in diesem Sommer sehr angenehm war. Außerdem ist es sehr sauber. Der Garten ist komplett eingezäunt, was eine Reise mit Hund sehr angenehm macht. Wir waren mit zwei Erwachsenen und zwei Hunden dort und haben uns wie immer sehr wohl in Sint Maartenszee und im Haus von Frau Schatz gefühlt. Wir kommen gerne wieder. Vielen Dank für die gute Betreuung. 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2022

Klaus G. uit Biebertal

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Das Ferienhaus liegt am Rand des Parkes. Dadurch besonders ruhig, obwohl es im Park nie laut war.

Im Haus ist alles notwendige vorhanden. Vorallem das Schlafzimmer verdient 5 Sterne. Schön groß und die Betten superbequem. Wenn dann noch morgend die Sonne durch die Fenster schien, besser konnte man nicht geweckt werden. Die Terrasse ist durch 3 Seiten zu. Unser Hund hat sich gleich wohlgefühlt und man brauchte nicht aufpassen das er wegläuft, denn das komplette Grundstück ist umzäumt und es kann auch keiner reingucken.Der Supermarkt ist bequem in 10 Min. zu erreichen, der Stand durch die Dünen per Fuß in 30 Min. Obwohl wir schon 3x in dieser Gegend waren werden wir nächstes Jahr wiederkommen, aber nur wenn wir das haus von Frau Schatz mieten können.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Heike K. uit Krefeld

4,8
4 5 5 5 5

Ruhe und Erholung

Wir waren mit unserem Hund Anfang Juni bei Frau Schatz. Die Lage direkt am Rand ist traumhaft, ein Weg führt direkt vom Gartentor dorthin. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und hatten während des Urlaubs schnellen und hilfsbereiten Kontakt mit Frau Schatz da wir leider eine Reparatur melden mussten. Das Problem wurde aber sofort behoben. Von daher auch eine zuverlässige und freundliche Reaktion von Frau Schatz. Wir würden diese Unterkunft immer weiter empfehlen. Der Zuweg ist für Fahrräder ideal, die Betten waren auch sehr gut.Die Jalousien waren auch sehr praktisch. Der Hund fühlte sich sehr wohl im umzäunten Garten. Insgesamt war alles da was wir brauchten. Herzliche Grüße! H. Kuhlmann

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Kathleen S. uit Schutzbach

5,0
5 5 5 5 5

Ein traumhaft schönes Ferienhaus

Ich kann nur sagen das Ferienhaus ist spitze, es fehlte nichts .Die Wohnung war super sauber.
Man fühlte sich sofort zu Hause. Unser kleiner Cairn Terrier war von dem komplett eingezäuntem Grundstück begeistert, er konnte so wie er gerne wollte.
Wir haben es genossen auf die Terrasse zu gehen und die Seele baumeln zu lassen. Wir waren begeistert von der Ruhe . Wir brauchten um zu dem herrlichen Strand zu kommen das Auto nicht anfassen. Ein schöner Spaziergang durch die Natur Dünen und nach 10 -15 Minuten war man an der Nordsee. Die Kommunikation mit der Vermieterin war vorbildlich. Wir kommen bestimmt nochmal wieder.
Wir möchten uns hiermit nochmal für die schöne Woche bedanken.
Liebe Grüße sagen Kathleen und Reinhard mit klein Ronja

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2022

Gabi und Harald E. uit Hessen- Riedstadt

4,8
5 5 4 5 5

So macht Urlaub Spass

Das ist ein super schönes Ferienhaus. Es ist alles da, was man für einen schönen Aufenthalt und Urlaub braucht. Das Ferienhaus hat einen tollen Garten dabei, der komplett eingezäunt ist und eine von aussen nicht einsehbare Terasse. Für unsere beiden Fellnasen ideal. Und sehr ruhiggelegen. Die Innenausstattung ist auch super und in den Betten schläft man sehr gut. Wenige Gehminuten ist ein kleiner Sparmarkt, der sehr gut ausgestattet ist und jeden Morgen frische Backwaren anbietet. Das Meer erreicht man auch sehr gut zu Fuss. Ca. 10- 15 Minuten. Also wir haben schon wieder für das nächste Jahr gebucht..

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

November 2021

Frank S. uit 58708 Menden

5,0
5 5 5 5 5

Top von Anfang bis Ende

Vorweg noch einmal ein ganz herzliches Danke für die problemlose Erledigung sämtlicher Formalitäten unserer kurzfristige Ferienhausbuchung durch die super nette und engagierte Vermieterin. Es hat alle gut funktioniert und auch die übersandten Infos zum Haus und dem Park etc. waren für uns sehr hilfreich.
Das Haus entspricht der im Internet angegebenen Beschreibung und ist sehr gemütlich und ansprechend ausgestattet. Es ist alles vorhanden, was man für einen erholsamen Ferienhausurlaub braucht. Besonders der Gasherd mit Backofen/Mikrowellenfunktion hat mich als Hobbykoch begeistert. Die Lage am Parkrand ist sehr ruhig und man ist schnell im "Grünen". Super für unseren Hund, der es sich auch im eingezäunten Garten gemütlich gemacht hatte. Der Weg durch den Park zum Strand und Dünenbereich ist schnell zu schaffen. Für Hundebesitzer/Gassigeher ist eine größere Taschenlampe (Park sehr dunkel) und die Mitnahme von Kottütchen sinnvoll.
Alles in allem eine sehr zu empfehlende Urlaubsunterkunft. Für einen zukünftigen Urlaub, dann vielleicht mit unseren beiden Enkeln, von uns bereits vorgemerkt! Wir kommen gerne noch einmal wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2021

Pascal B. uit Bingen

4,6
5 3.5 4.5 5 5

Einen Aufenthalt wert

Tolle Lage, gute Ausstattung. Es fehlt nichts. Danke!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2021

Christian S. uit Wadern

4,9
5 5 4.5 5 5

Unterkunft Bewertung

Wir haben uns in dem gemütlich eingerichteten Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Es war alles sehr sauber. Uns hat es an nichts gefehlt. Sehr schöne Küche mit allen Utensilien die man zum kochen benötigt. Sehr schön ist das eingezäunte Grundstück. Man hat dort absolut seine Privatsphäre. Wir können es mit gutem gewissen weiter empfehlen.
Danke an die nette Vermieterin.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2021

Oliver und Ute M. uit 35614 Asslar

4,8
5 5 5 4 5

Kann man nur weiter empfehlen

Wir waren jetzt das 2. Mal in diesem schönen Ferienhaus alles war sauber.Es hat uns wiedermal an nichts gefehlt.Die neue Küche ist komplett eingerichtet mit allem was man braucht. Unsere Enkelin hat es auch gefallen . Sowie unserem Hund der schöne Garten.Sehr nette Vermieterin und wir kommen auf jeden Fall nächstes Jahr wieder.
Oliver,Ute,Mia und Lotte

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2021

Elisabeth S. uit Brühl

3,8
3.5 4 2.5 5 4

Reisebewertung

Ein Service kann nicht beurteilt werden, da wir mit dem Park keinen Kontakt hatten. Im Park selbst könnte mehr Licht sein, das wäre sicherer. Die vorhandenen Lampen sind sehr schwach. Die Betreuung durch die Vermieterin ist sehr gut. Sollten sich Fragen ergeben, ist sie jederzeit ansprechbar.
Das Ferienhaus ist ideal für Urlaub mit Hund/en, da das Grundstück komplett eingezäunt ist.
Auch die Ausstattung des Hauses ist modern und gemütlich sowie praktisch und pflegeleicht.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2021

Sven & Anke G. uit Essen

4,7
5 5 5 5 3.5

So stelle ich mir das vor !

...dann kann man auch entspannt Urlaub machen.
Schnelle, zuverlässige und sehr freundliche Abwicklung der Formalitäten,
ein schönes Haus in ruhiger Lage (selbst während der Saison),
gute Ausstattung (inkl. WLan), schöner Garten, relativ kurze Wege zum Strand.
Mehr brauchts nicht.
Das die örtlichen "Reinigungskräfte" (nach jedem Mieterwechsel) einen nur als
"unterirdisch" zu bezeichnenden Job machen, ist nicht dem Vermieter anzukreiden.
Da ist dann halt Eigeninitiative gefragt. Guter Staubsauger ist ja vorort, genauso wie
alles was man zum Wischen benötigt.
Dieser nicht optimale Sachverhalt hält uns aber nicht davon ab, weiterhin dieses Haus zu mieten !
Kann ich nur wärmstens empfehlen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2021

Heike und Uwe N. uit Gladbeck

3,8
4 4 4 4 3

Empfehlenswert

Haben uns sehr wohl gefühlt ! Kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2021

Michael K. uit Mülheim an der Ruhr

4,7
4.5 5 5 5 4

Nicht weiter sagen: Geheimtipp.

Was soll ich schreiben?
Es war wie immer mehr als schön. Wir haben während unseres Aufenthaltes für den Herbst neu gebucht.
Ich glaube das sagt alles.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2020

Annette R. uit Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5

sehr schönes Ferienhaus

seit 6 Jahren sind wir jeden Sommer und manchmal auch im Winter dort. Sehr ruhig, sehr gemütlich. Perfekt zum Abschalten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2020

Birgit H. uit Glan-Münchweiler

5,0
5 5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Wir haben 2 Wochen Urlaub mit unserem Hund in dem mit Liebe zum Detail eingerichteten Ferienhaus verbracht. Das Haus war sehr sauber, die Betten sind traumhaft und für unseren Hund war der ausbruchssichere eingezäunte Garten ideal. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2019

Sonja D. uit Essen

4,8
5 4 5 5

Sehr empfehlenswert

Das Ferienhaus ist sehr gut eingerichtet.Es hat uns an nichts gefehlt. Der Garten,komplett eingezäunt , hat auch unseren beiden Hunden sehr gefallen. Wir würden jederzeit dort wieder buchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2019

Ute M. uit Asslar

5,0
5 5 5 5

Super schön

Wir hatten ein paar schöne Tage in diesem schönen Ferienhaus. Es hat uns an nichts gefehlt auch unsere Hunde haben sich sehr wohl gefühlt. Auch die Vermieter sind sehr nett und es hat alles super geklappt. Kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2019

Nadja P. uit Leverkusen

5,0
5 5 5 5

Ein tolles Haus !

Das Ferienhaus ist perfekt ausgestattet, es gab nichts, was uns gefehlt hat. Der Platz ist super genutzt und die Hunde haben sich im Garten sehr wohl gefühlt. Das Meer erreicht man nach einem 15 minütigen Spaziergang durch ein wunderschönes Dünengebiet.
Der Kontakt zu den Vermietern war sehr nett und unkompliziert. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2019

Petra B. uit 32425 Minden

5,0
5 5 5 5

Top!

Schönes Haus und toller kleiner, eingezäunter Garten.. Wir (mein Mann und ich sowie unser Labrador) haben uns rundum wohl gefühlt... uns hat es an nichts gefehlt. Durch die Dünenlandschaft kann man toll mit dem Hund laufen und kommt dann nach ca. 1 km an den nicht überfüllten Sandstrand.. Einkaufsladen für das Nötigste und zum Brötchen holen ist fussläufig in der Nähe... gerne kommen wir wieder, völlig unkompliziert und sehr nette Vermieterin ... eins noch... die Matratzen sind echt der Hammer, so gut geschlafen hab ich lange nicht ... dafür extra 5 Sterne

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2019

Sabrina W. uit 61184 Karben

4,9
4.5 5 5 5

Ruhe und Erholung pur

Alles was Mann, Frau und Hund so wünscht. Alles sauber und gemütlich. Betten purer Traum.
Wäre noch schöner wenn die Terrasse überdacht wäre. Ansonsten war alles sehr schön. Vielen Dank für die unkomplizierte Abwicklung.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Schatz

Mevr. S. Schatz

Sinds februari 2019 zijn we op het Park Duinland en we kijken ernaar uit u te verwelkomen Wij zijn Silke Schatz, mijn man Thomas Einhäuser en onze Rhodesische Ridgeback reu Moyo.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 220662

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/220662.htm


«Mooi & Gezellig Vakantiehuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 33 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven