Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Marijeta

Dalmatië

Max.  12   gasten
460m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 12  gasten
460m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 22.04 tot 28.04.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 22.04 tot 28.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De nieuw gebouwde en zeer moderne Villa Marijeta is een luxe accommodatie op een volledig omheind terrein van 3000 m² met een privé zwembad, een eethoek met barbecue, twee woonkamers, 6 slaapkamers en 6 badkamers. Verder is er een speelkamer met biljarttafel, darts, PS4. De villa is volledig voorzien van airconditioning en voorzien van gratis WLAN. Alles is goed georganiseerd en u heeft alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie met familie of vrienden voor maximaal 10 + 2 personen.
Profiteer van deze mogelijkheid en boek deze zeer mooie accommodatie voor een zeer redelijke prijs. Omdat de villa nieuw is, hebben we besloten om een redelijke prijs aan te bieden. Door middel van dit aanbod willen we graag veel gasten verwelkomen en we kijken ernaar uit om u ons vakantiehuis aan te bieden.
De 3000 m² buitenruimte biedt een privé zwembad van 5 x 10 m met een ruim zonneterras en 10 ligstoelen omgeven door gras. Er is ook een trampoline en een buitendouche. Ga verder met 5 treden naar boven, die leiden naar een overdekte eethoek voor 12 personen met barbecue (naast de woon- en eetkamer op de begane grond).
De begane grond biedt een volledig uitgeruste keuken met grote eet- en leefruimte (met toegang tot de buiteneetkamer en het zwembadgedeelte). Slaapkamer nr. 1 met tweepersoonsbed (200x210 cm, die kan worden gescheiden) en een slaapbank (90x200). Slaapkamer nr. 2 met tweepersoonsbed (200x210cm) en eigen badkamer nr. 1 met douche. Slaapkamer nr. 3 met een bed van 120 x 210 cm. Familiebad nr. 2 met bad en familiebad nr. 3 met douche.
De eerste verdieping biedt een volledig uitgeruste keuken met eet- en woongedeelte met terras en lounge meubilair met uitzicht op het zwembad. Slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed (200x210 cm, die kan worden gescheiden) en een slaapbank (90x200). Slaapkamer nr. 5 met een tweepersoonsbed (180x210cm). Slaapkamer nr. 6 met een bed van 120 x 210 cm. Familie badkamer nr. 4 met ligbad. Familie badkamer nr. 5 met douche.
De interne trap leidt u naar de kelder naar een "funzone" voor al onze gasten. In deze kamer is er een biljarttafel, darts, tafelvoetbal, een bank, een PS4 en een televisie. Voor het geval u wilt trainen, zijn er gewichten, een Pilates-bal en een baantrekking. Op deze verdieping is er ook een familiebadkamer nr. 6 met douche, wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
Het gehele terrein is volledig omheind en biedt 4 beveiligde parkeerplaatsen en 2 garageplaatsen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 30 km Split

30 km

Station 19 km Split

19 km

Snelweg-afrit 2.5 km Dugopolje

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze accommodatie ligt op slechts 2 km van de lokale minimarkt, 1 km van het restaurant Dodoja en de ATM. Het pand ligt op slechts 20 minuten met de auto van de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis, het fort Klis en de ruïnes van Salona. Villa Marieta biedt absolute privacy en rust. Deze omgeving is gewoonweg perfect voor uw familievakantie.
Dugopolje ligt 15 km van Split, de grootste stad aan de Kroatische kust. Dit is een UNESCO-erfgoed en biedt vele attracties. Dugopolje ligt vlakbij het knooppunt van de A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, die de kust en het achterland van Midden-Dalmatië met elkaar verbindt. Dugopolje ligt op slechts 28 km van Split-Kaštela International Airport en 18 km van Split International Ferry Port (eiland Brač, Hvar, Vis). De populairste toeristische attracties van de Centraal-Dalmatische kust liggen op slechts een half uur rijden (Trogir, Omiš en de rivier de Cetina). Het duurt slechts 45 minuten met de auto om de Krka Watervallen en de stad Skradin te bereiken. De parels van het Dalmatische achterland zijn de steden Sinj, Trilj en Vrlika. Al deze steden liggen op dezelfde afstand. Het gebied van de grot Vranjača ligt op 8 km afstand. Fietsen, wandelen, wandelen en paardrijden zijn slechts enkele van de activiteiten die u kunt doen in dit deel van het Dalmatische achterland. Het industrieterrein van Podi-Dugopolje biedt een aantal winkelcentra en outlets, restaurants en meubelwinkels, allemaal binnen een straal van 2-3 km. Een perfect vertrekpunt voor een excursie in het prachtige landschap van het Dalmatische achterland - welkom in Dugopolje!


Recreatiemogelijkheden

Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

District Split-Dalmatië is een gebied met een rijke diversiteit waar lage groene eilanden de kust aanvullen en geweldige nautische en culturele ervaringen toevoegen, historische stadscentra en archeologische vindplaatsen onder bescherming van UNESCO, naast het groene hart van het Dalmatische achterland, waar het leven bloeit langs rivieren, in molens en in velden, om nog maar te zwijgen van de traditionele culinaire geneugten van de regio. Villa Marijeta is in het midden van alle genoemde.
Het is mogelijk om voedsel te bestellen. Het bedrijf Poljane Prom biedt deze service aan, dit bedrijf levert onder andere jachten, villa's en zeilboten. U kunt alle producten die worden aangeboden in grote supermarkten bestellen, deze worden op een afgesproken tijdstip geleverd. U kunt met creditcard of onder rembours betalen bij levering en na controle van uw bestelling. Het enige wat u hoeft te doen is ons een e-mail te sturen met uw boodschappenlijstje, die natuurlijk alle kleine details zoals hoeveelheid, gewicht of andere belangrijke informatie moet bevatten. Dit is belangrijk om de juistheid van de bestelling te garanderen. Onze ervaring met gasten die gebruik hebben gemaakt van deze service is zeer positief, het bespaart u vakantietijd in onbekende winkels!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf O. Feriehome

Bedrijf O. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke aanpak om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf O. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf O. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 224933

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224933.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 22.04 tot 28.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven