Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Klis

Max.  12   gasten
200m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
200m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Cvita is een nieuw gebouwd en zeer smaakvol ingericht vakantiehuis voor 6 personen. Dit biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op het dorp Klis, de vesting Klis - de beroemde badplaats Lord of the Rings en het dal. Het biedt een ruime woon- en eetkamer met toegang tot het zwembad, een volledig uitgeruste keuken, een fitnessruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze accommodatie is volledig voorzien van airconditioning en voorzien van gratis WLAN. Verder beschikt u over 3 parkeerplaatsen, alles wat u aangeboden wordt is exclusief voor u bestemd. Dit vakantiehuis is de perfecte keuze voor gezinnen en vrienden. Het interieur van de begane grond is ruim, zeer goed georganiseerd en goed ontworpen. Het biedt een volledig uitgeruste keuken met eethoek, een woonkamer, slimme TV, PS3, gratis WiFi, airconditioning en toegang tot een zwembad. De villa biedt een open panoramisch uitzicht op het dorp Klis, de vesting en de vallei. De deur naast de woonkamer leidt naar een fitnessruimte met Orbitrek, hometrainer, Pilates-bal en TV (directe toegang tot het zwembad). Daarnaast hebben we een tafeltennistafel naast de fitnessruimte. Tevens is er een apart toilet en wasruimte met wasmachine en strijkplank/strijkijzer
Op de bovenverdieping bereikt u het slaapgedeelte, dat in elk geval voorzien is van airconditioning. Slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, eigen badkamer met douche, groot terras met zithoek en prachtig uitzicht op de stad Split, het schiereiland Ciovo en het fort en het zwembad. Slaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed 160cmx200cm. Slaapkamer 3 met tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, TV en terras met zithoek en prachtig uitzicht op Split en Klis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 25 km Split

25 km

Station 10 km Split

10 km

Snelweg-afrit 9 km Dugopolje

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving is omgeven door ongerepte natuur met een prachtig uitzicht op het dorp en de vallei. De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op slechts 200 m afstand, het restaurant op 2 km, een pub op 1,5 km, de rivier de Jadro op 3 km en de dichtstbijzijnde stad Solin op slechts 5 km. Er is ook een omheinde speeltuin naast het huis (openbaar gebruik), die plezier biedt voor uw kleintjes. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden in de buurt, maar een auto is aan te raden. De vesting Klis (4 km) is een middeleeuwse vesting boven het dorp Klis. Vanaf zijn oorsprong als een kleine vesting gebouwd door de oude Illyrische stam Dalmatae en een koninklijk kasteel geworden, was het de zetel van vele Kroatische koningen. Tot de definitieve ontwikkeling als groot fort tijdens de Ottomaanse oorlogen in Europa, bewaakte de vesting Klis de grens. In zijn meer dan 2000-jarige geschiedenis is de vesting verloren gegaan en meerdere malen heroverd. Als u een rondleiding door de Klis Fortress wilt, is er een uitstekende Game of Thrones tour met een historische rondleiding door de Klis Fortress en een diner in een 600 jaar oude watermolen in een ander nabijgelegen dorp. Een andere plaats die u moet verkennen zijn de ruïnes van Salona (5 km). Salona (nu Solin) was een oude stad en de hoofdstad van de Romeinse provincie Dalmatië. Verder vindt u de beste UNESCO bezienswaardigheden van Split in uw omgeving (12 km), zoals het Diocletianuspaleis met zijn kathedraal en de klokkentoren van St. Domnius, het Peristil plein, de Procurativa, de procurativa, de promenade van Split aan het water en vele andere bezienswaardigheden
Wanneer u aankomt, zal uw gastheer Cvitanovic u voorzien van veel nuttige informatie over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants en manieren om een boottocht te huren. Zo kunt u een onvergetelijk Adriatisch avontuur beleven op het eiland Brač, Hvar of Vis.
Wij zijn verheugd u te mogen verwelkomen in deze werkelijk schitterende villa Villa Cvita.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Het is mogelijk om voedsel te bestellen. Het bedrijf Poljane Prom biedt deze service aan, dit bedrijf levert onder andere jachten, villa's en zeilboten. U kunt alle producten die in grote supermarkten worden aangeboden bestellen, deze worden op een afgesproken tijdstip geleverd. U kunt betalen met een creditcard of onder rembours en na controle van uw bestelling. Het enige wat u hoeft te doen is ons een e-mail te sturen met uw boodschappenlijstje, dat uiteraard alle kleine details zoals hoeveelheid, gewicht of andere belangrijke informatie moet bevatten. Dit is belangrijk om de juistheid van de bestelling te garanderen. Onze ervaring met gasten die gebruik hebben gemaakt van deze service is zeer positief, het bespaart u tijd in onbekende winkels!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Mevr. O. Feriehome

Mevr. O. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of andere vorm van vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodaties controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :)


Andere accommodaties van Mevr. O. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Mevr. O. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 230794

Laatst bijgewerkt: 29.12.2023

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/230794.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven