Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW Villa Fortres, private pool

Klis

Max.  10   gasten
300m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
4  Badkamer
Max. 10  gasten
300m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Fortress is een gloednieuw pand dat een absoluut ontspannende omgeving en een prachtig uitzicht op de stad Split en de bergen biedt. Dit is gelegen in Klis, in de buurt van de beroemde stad Split (15 minuten van het centrum), net boven het dorp Solin (4,5 km) op een eigen perceel van 613 m² met 300 m² bruikbare ruimte op drie verdiepingen. De accommodatie biedt comfortabel plaats aan 8 personen +2 personen. Deze fantastische villa is perfect voor een ontspannende familievakantie of een samenzijn met vrienden. De accommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor verschillende dagelijkse bezoeken aan veel verschillende historische bezienswaardigheden. U heeft vele UNESCO bezienswaardigheden in de buurt. U kunt ook veel activiteiten bereiken binnen een uur rijden.
De accommodatie is volledig voorzien van airconditioning, heeft gratis WiFi en beschikt over 4 ruime slaapkamers, 4 badkamers, een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Verder is er een zomerkeuken, een speelkamer met een biljarttafel, een tafeltennis en een PlayStation 5 en een slaapbank. Buiten is er een privézwembad met hydromassage en een zonneterras, evenals een andere buitenruimte naast de speelkamer met kunstgras, een perfecte plek voor uw jongste kinderen.
Er zijn 3 beveiligde parkeerplaatsen op een privéterrein en 1 garageplaats. Er is een videobewakingssysteem rond het huis.
Hier vindt u de gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor u wordt aangeboden:

* De BUITENZONE biedt een privé zwembad (11 x 4 m) met hydromassage, een zonneterras met 8 ligstoelen en een adembenemend uitzicht op de stad Split en de Adriatische Zee. Er is ook een buitendouche en een overdekte eethoek buiten met een traditionele barbecue (houtskool) met een flatscreen-tv. Overal vanaf de woning kunt u genieten van het uitzicht op de stad Split en de ongerepte natuur op de hellingen van Klis. Het zwembadgedeelte ligt slechts een paar treden lager dan het woon/eetgedeelte. Vanuit het zwembad en de barbecue kunt u via de buiten- en binnentrap naar de speeltuin in de kelder.
* De BEGANE GROND (57 m²) (zwembadniveau) biedt een volledig van airconditioning voorziene, stijlvolle woonkamer met twee banken (beide kunnen desgewenst worden omgebouwd tot bedden), een open haard, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Glazen deuren van vloer tot plafond kijken uit op de eethoek en het zwembad. Op deze verdieping is er een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die u nodig heeft (magnetron, waterkoker, broodrooster, Saeco espressomachine...), een kookeiland en een eettafel. Er is een uitgang/glasdeur naar het zwembad. Er is ook een slaapkamer nr. 1 (13,5 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een tv, airconditioning en uitzicht op de bergen en de natuurlijke omgeving. Daarnaast is er een familiebadkamer (5,6 m²) met een douche en twee wastafels.
* De BEGANE GROND (57 m²) is toegankelijk via een interne trap vanuit het woongedeelte en biedt een leuke ruimte met airconditioning en een bank (kan worden omgezet in een slaapbank), een flatscreen-tv, een PlayStation 5 en een biljarttafel, een tafeltennistafel en een apart toilet. Er is ook een wasruimte met een wasmachine met strijkijzer en strijkplank. De leuke zone is verbonden met een buitenspeelplaats met kunstgras en diverse speeltoestellen voor uw kleintjes (toegankelijk via een binnen- en buitentrap vanaf de barbecueplaats).
* De EERSTE VERDIEPING biedt:
Slaapkamer nr. 2 (24,75 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een tv, airconditioning, een eigen badkamer (5,6 m²) met douche, een ruim terras met loungehoek en uitzicht op de stad Split en de zee (terras wordt gedeeld met slaapkamer nr. 3 en nr. 4).
Slaapkamer nr. 3 (17,67 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een tv, airconditioning, een eigen badkamer (6,4 m²) met ligbad, een ruim terras met loungehoek en panoramisch uitzicht op Split en de zee.
Slaapkamer nr. 4 (13,50 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een tv, airconditioning, een eigen badkamer (6,4 m²) met douche, een ruim terras met loungehoek en een panoramisch uitzicht op Split en de zee.
Villa Fortress is ingericht met hoogwaardige materialen en heeft zeer comfortabele bedden en matrassen. U zult merken dat de eigenaar aan alle kleine details heeft gedacht die het verschil maken. Een stijlvolle woning als deze met een prachtig panoramisch uitzicht is simpelweg de perfecte uitvalsbasis voor de Kroatië-vakantie die u en uw gezin verdienen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Supermarkt 1.8 km

1.8 km

Restaurant 3.6 km

3.6 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 23 km Split

23 km

Station 12 km Split

12 km

Snelweg-afrit 9 km Dugopolje

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving van de Klis hellingen zijn nieuw gebouwd en omgeven door lage mediterrane vegetatie, gemengd met pijnbomen. Deze omgeving biedt een buitengewoon mooi uitzicht op de beroemde stad Split. Wij willen de adembenemende zonsondergang met de lichten van de stad benadrukken. Dit is gewoonweg prachtig. De dichtstbijzijnde minimarkt is slechts 1,8 km van de accommodatie, een restaurant 3,6 km, een pub 1,8 km, een supermarkt Ribola 4 km, de rivier Jadro en de dichtstbijzijnde stad Solin 4,5 km, het strand Žnjan of Stobreč 11 km, de snelweg Dugopolje 9 km . Veel mooie bezienswaardigheden zijn in de buurt, toch is een auto sterk aanbevolen.Klis Fortress (1,5 km) is een middeleeuws fort boven het dorp Klis. Als u een rondleiding door Klis Fortress wilt, is er een uitstekende Game of Thrones tour die een historische rondleiding door Klis Fortress omvat, waar Daenerys Targaryen een aanval op de bergstad Meereen lanceerde, en een diner in een 600 jaar oud museum in een oude watermolen in een ander nabijgelegen dorp. Een andere bezienswaardigheid is de ruïne van Salona, een archeologische site (5 km). Salona (nu Solin) was een oude stad en de hoofdstad van de Romeinse provincie Dalmatië. Natuurlijk vindt u de beste UNESCO-bezienswaardigheden van Split, zoals het paleis van Diocletianus met zijn kathedraal, op slechts 11 km van de accommodatie. Split is een Unesco werelderfgoed dat binnen uw bereik ligt en een bezoek meer dan waard is. U kunt ook een boottocht maken van Split naar het eiland Brač, Hvar of Vis en het ongerepte eilandleven van een van deze eilanden ervaren als een perfecte dagtocht. U kunt ook de beroemde Krka watervallen bezoeken, op minder dan 1 uur rijden. Tijdens deze tour kunt u Trogir en Šibenik bezoeken, beide zijn UNESCO werelderfgoed (in Šibenik is de kathedraal een beschermd monument) en naar onze mening zijn beide een bezoek waard.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden. Geniet van een romantisch diner of een gezinsvriendelijk diner.
- U kunt genieten van een massage in de villa met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de centrale Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf O. Feriehome

Bedrijf O. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele aanpak waarbij we ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom garanderen wij, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf O. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf O. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 441853

Laatst bijgewerkt: 24.09.2023

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/441853.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven