Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury Villa 7th Heaven

Klis

Max.  8   gasten
250m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
250m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa 7e hemel is een zeer mooi ontworpen en eigentijdse woning volledig uitgerust voor een absoluut ontspannen en vervulde vakantie. Het luxe huis Villa 7th Heaven, met 250 m² woonoppervlak, ligt boven Solin en de stad Split op een 705 m² groot omheind terrein en biedt een onbelemmerd uitzicht op de stad Split en de eilanden. Het biedt een 40 m² verwarmd zwembad met hydromassage en een prachtig uitzicht op de stad Split, 4 slaapkamers met en-suite badkamers, een volledig uitgeruste professionele fitnessruimte, een whirlpool kamer, en een zeer comfortabele woonkamer. Het pand is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi, en het is geschikt voor maximaal 8 personen
Neem de gewenste afstand van het drukke stadsleven en profiteer optimaal van deze geweldige 5-sterren privévilla met een zeer toepasselijke naam Villa 7th Heaven. Met een benijdenswaardig uitzicht op de beroemde stad Split en het platteland, is dit een idyllisch toevluchtsoord voor kindvriendelijke pauzes, maar ook voor romantische spontane ontsnappingen!

* Buiten is er een verwarmd privé zwembad van 5,4m x 7,3m met hydromassage, een zithoek voor de woonkamer, 10 ligstoelen op het zonneterras, een overdekte eethoek voor 8 personen met een traditionele barbecue, en een speeltuin met basketbalnet en voetbalnet voor de allerkleinste gezinsleden. Er is ook een apart toilet en een buitendouche.

* De begane grond biedt een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft, een stijlvolle eethoek, een zeer comfortabele woonkamer met een smart TV, A / C, PS 4 en 5, glazen wanden, en een directe toegang tot het zwembad. Er is een fitnessruimte en SPA naast de deur met een volledig uitgeruste, professionele fitnessruimte met Matrix, een loopband, een bank met gewichten, een pilates bal, smart TV, en A / C. Naast de fitnessruimte is een spa kamer met een whirlpool voor 5 personen, air-conditioning, en een prachtig uitzicht op de stad Split. Perfect voor ontspanning 's avonds. Er is een aparte familiebadkamer met een douche en een naastgelegen wasruimte met een wasmachine en een droger.

* De eerste verdieping biedt 4 slaapkamers: Slaapkamer No1 (noorden, met uitzicht op de bergen) met een kingsize bed van 180cm x 200cm dat kan worden omgezet in 2 eenpersoonsbedden van 90cm x 200cm, smart-tv, airco, en-suite badkamer met een douche. Slaapkamer No2 (zuid-oosten, met uitzicht op het zwembad en de stad Split) met een kingsize bed 180cm x 200cm, smart TV, A / C, en-suite badkamer met een douche en een walk-in closet, een terras met tuinmeubelen. Slaapkamer No3 (zuiden, met uitzicht op de stad Split) met een kingsize bed 180cm x 200cm, smart TV, A / C, en-suite badkamer met een douche en een walk-in closet. Slaapkamer No4 (zuid-westen, met uitzicht op de stad Split) met een kingsize bed 180cm x 200cm, smart TV, A / C, en-suite badkamer met een douche en een walk-in closet, een terras met tuinmeubelen.

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt een boodschappen levering bestellen vanuit het comfort van uw bank, geleverd in een villa op de afgesproken tijd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.

We kijken uit naar uw aanvraag,
Uw Feriehome team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 21 km SPU Split

21 km

Station 11 km Split

11 km

Snelweg-afrit 9 km Dugopolje

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De buurt is ongerept en prive met een prachtig uitzicht op de stad Split (11km), Adriatische Zee, en heuvels bedekt met pijnbomen. De dichtstbijzijnde minimarkt is slechts 1,5km ver van het pand, restaurant 1,5km, een bar pub 1,5km, supermarkt Ribola 2,4km, Jadro rivier en de dichtstbijzijnde stad Solin is 4km ver, strand Žnjan of Stobreč 11km, snelweg Dugopolje 9km. Veel mooie lokale attracties zijn in de buurt en een auto is aanbevolen

Het fort van Klis (1,5km) is een middeleeuws fort gelegen boven het dorp Klis. Als u een rondleiding door de vesting Klis wilt, is er een uitstekende Game of Thrones Tour die een historische wandeling door de vesting Klis omvat, waar Daenerys Targaryen een aanval lanceerde op de bergstad Meereen, evenals een diner in een 600 jaar oude watermolen in een ander nabijgelegen dorp. Een andere plaats om te bezoeken is de archeologische site Salona ruïnes (5km). Salona (het huidige Solin) was een oude stad en de hoofdstad van de Romeinse provincie Dalmatië. En natuurlijk vindt u de beste bezienswaardigheden van Split stad UNESCO, zoals het paleis van Diocletianus met zijn kathedraal op slechts 11 km van het pand. Split is een Unesco werelderfgoedlocatie die vlakbij uw locatie ligt, en het is zeer de moeite waard om te bezoeken. U kunt ook een boottocht maken van Split naar de eilanden Brač, Hvar, of Vis en het ongerepte eilandleven van een van deze eilanden bekijken als een perfecte dagtocht. U kunt ook een bezoek brengen aan de beroemde Krka watervallen die op slechts 1 uur afstand liggen, op deze tour kunt u Trogir en Šibenik bezoeken, beide staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst (in Šibenik is het de kathedraal die op de lijst staat) en zijn naar onze mening beide zeker de moeite waard om te bezoeken en uw Kroatische reisroute te vervullen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 800
Aanbetaling: 40 %

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

FERIEHOME COVID-19 GRATIS ANNULERINGSVOORWAARDEN

1) Als u besluit uw reservering te annuleren tot 30 dagen voor de dag van aankomst vanwege gesloten grenzen, of uw regering heeft toeristenverkeer verboden naar de regio waar de geboekte accommodatie zich bevindt, dan heeft u recht op een volledige terugbetaling die het agentschap heeft ontvangen, met aftrek van de transactiekosten.
2) Als u besluit een reservering te annuleren tot 30 dagen voor de dag van aankomst omdat de regio waar de geboekte woning zich bevindt op de rode lijst staat, of u na een verblijf in de geboekte vakantiewoning in quarantaine moet, of vluchten naar onze regio worden geannuleerd, dan krijgt u een tegoedbon voor het bedrag dat het agentschap heeft ontvangen, die u binnen 24 maanden na de datum van uitgifte kunt gebruiken voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning.
3) Als om de redenen vermeld in artikel 1) en 2) u de reservering binnen 29 dagen voor het begin van uw vakantie annuleert en het agentschap erin slaagt om dezelfde faciliteit bij een andere gast te boeken in dat geval is het agentschap verplicht om een tegoedbon uit te geven ter waarde van de betaling die u van een andere gast binnen uw termijn heeft ontvangen (last minute korting, etc.) die u binnen 24 maanden na de uitgiftedatum van de tegoedbon kunt gebruiken voor de oorspronkelijk geboekte accommodatie

OPMERKING:
- De gast kan geen terugbetaling of een tegoedbon vragen om een andere reden dan de hierboven vermelde redenen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 370588

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/370588.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven