Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern Villa Elia

Solin

Max.  7   gasten
165m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 7  gasten
165m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Elia is een gloednieuwe woning met absolute privacy en een prachtig uitzicht op de stad Split en op de bergen. Het is gelegen in Solin, in de buurt van de beroemde stad Split (15 minuten naar het centrum), op een eigen 700 m² perceel met 165 m² bruikbare ruimte op twee verdiepingen en is geschikt voor 6 + 1 personen. Deze geweldige villa is perfect voor ontspannen familie- of vriendenbijeenkomsten en een perfecte uitvalsbasis voor dagtrips, aangezien u dicht bij vele attracties en activiteiten bent.

Het interieur van Villa Elia is zeer goed georganiseerd, zeer licht en met een prachtig uitzicht vanuit elke kamer, met uitzicht op het zwembad, de stad Split of de bergen en pijnbomen die het pand omringen. De eigenaren zijn een jong stel dat veel om uw welzijn geeft en u kunt van hen verwachten dat ze u bij aankomst rondleiden en u alle informatie geven die u nodig heeft over bezienswaardigheden, plaatsen om te bezoeken en alle andere informatie over aanbevolen activiteiten of plaatsen om te bezoeken. Dit zou uw perfecte thuis weg van huis zijn voor een welverdiende stressvrije vakantie.

* De buitenruimte biedt een verwarmd privé zwembad van 9m x 4,5m met hydromassage, een ondiep gedeelte van 1m x 4m (0,5m diep) voor uw jongste familieleden of om gewoon lekker te chillen, een buitendouche en 6 ligstoelen . Er is een overdekt terras met loungehoek, een eethoek met barbecue (gas) en tafeltennis. Parkeerplaats is beveiligd voor 4 auto's op eigen terrein, omheind.

* De benedenverdieping biedt een ruime woonkamer met een flatscreen-tv met Netflix en IPTV, airconditioning, gratis WiFi, een comfortabele bank en twee luie banken met glazen wanden naar het zwembad. Een volledig uitgeruste keuken met alle moderne behoeften van de gasten (vaatwasser, magnetron, toter, waterkoker, espresso koffiezetapparaat ... en meer) en directe toegang tot de eethoek buiten, een eethoek binnen en een familiebadkamer met douche . Naast de badkamer is er een wasmachine en een strijkplank/strijkijzer.

* Op de eerste verdieping bevindt zich slaapkamer nr. 1 met een king-size bed van 180 x 200 cm, airconditioning, TV en uitzicht op de heuvels. Slaapkamer nr. 2 met een kingsize bed van 180 x 200 cm, en-suite badkamer met douche, airconditioning, TV en uitzicht op de stad Split. Slaapkamer nr. 3 met kingsize bed van 180 x 200 cm, en-suite badkamer met douche, airconditioning, TV en uitzicht op Split en de heuvels.

Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen):
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip bij een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Geniet van een massage in de villa met onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden kan tonen;
- Voel de Adriatische Zee en krijg wat zeilervaring met een zeilboot (+ schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag verder.

We kijken uit naar uw verzoek,
Uw Feriehome team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2.4 km

2.4 km

Luchthaven 20 km SPU Split

20 km

Station 10 km Split

10 km

Snelweg-afrit 10 km Dugopolje

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De buurt is ongerept en privé met een prachtig uitzicht op de stad Split (10 km) en de met pijnbomen bedekte heuvels. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 1,4 km van de accommodatie, een restaurant op 2,3 km, een café op 1 km, de rivier de Jadro op 2,3 km en de dichtstbijzijnde stad Solin op slechts 2,3 km. Het strand en de snelweg naar Dugopolje liggen op 10 km afstand. Veel mooie lokale bezienswaardigheden zijn in de buurt, maar een auto is aanbevolen. Vesting Klis (3 km) is een middeleeuwse vesting boven het dorp Klis. Als u een rondleiding door het fort van Klis wilt, en ook wilt dineren in een 600 jaar oude watermolen in een ander nabijgelegen dorp, is er een uitstekende Game of Thrones-tour die een historische rondleiding door het fort van Klis omvat, waar Daenerys Targaryen een aanval op de heuvelstad Meereen lanceerde. Een andere bezienswaardigheid zijn de ruïnes van Salona, de archeologische vindplaats (2,4 km). Salona (nu Solin) was een oude stad en de hoofdstad van de Romeinse provincie Dalmatië. En natuurlijk vindt u de beste UNESCO bezienswaardigheden van Split, zoals het Paleis van Diocletianus met zijn kathedraal, op slechts 10 km van de accommodatie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering, en vinden de perfecte oplossing voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, of onze gast nu actief, landelijk, avontuurlijk, familie, historisch, medisch of een ander vakantietype is, dit gebied past bij hen allemaal. Wij controleren persoonlijk elke woning en alles wat elke villa biedt, dus als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie op deze website, is de beste prijs gegarandeerd. Ik kijk ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 369347

Laatst bijgewerkt: 13.11.2023

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/369347.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven