Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Lena - uw ontspannende vakantie

Vale da Telha (Aljezur), Algarve

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 50 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

De vrijstaande villa Lena heeft een bewoonbare oppervlakte van 200 m², een omheinde en beschermde tuin van 1200 m², een zwembad van 10 m x 5 m en is gelegen in de Algarve in "Vale da Telha", midden in een grote nederzetting van vrijstaande huizen en villa's.

Het huis heeft de nodige officiële vergunningen voor officiële verhuur - 'Alojamento Local' - en voldoet aan de bijbehorende kwaliteitsnormen.

De stranden van Arrifana, Monte Clerigo en Amoreira, met hun spectaculaire rotsachtige kusten en zandstranden, zijn dichtbij en binnen handbereik. Deze bieden het hele jaar door ideale omstandigheden om uw vakantie individueel en in een echte idylle door te brengen, ver weg van het massatoerisme.

Een supermarkt in 'Vale da Telha' en een supermarkt in het naburige dorp 'Vales' bieden alles wat u nodig heeft om zelfvoorzienend te zijn in uw vakantiehuis. Wie een uitgebreider assortiment aan goederen en groente- en vismarkten op prijs stelt, vindt in het nabijgelegen Aljezur alles wat zijn hartje begeert. Grote supermarkten van internationale ketens zijn te vinden in Lagos en Portimao, waar u ongewone dingen kunt kopen of gewoon naar hartelust kunt gaan winkelen. Als u niet alleen wilt koken of uit eten wilt gaan, krijgt u uw geld waard met het brede scala aan restaurants in de omgeving. Naast lokale gerechten kunt u genieten van zeer goede internationale gerechten.

De Villa

De woonkamer met een mooie open haard is ruim en direct verbonden met de keuken. Ze beschikken over een 42' flatscreen TV (satellietontvanger), DVD-speler, een klein hifisysteem en W-LAN. In de zeer goed uitgeruste keuken vindt u een koel-vriescombinatie, een gasfornuis met oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, espressomachine en broodrooster

Aangrenzend is de eethoek, van waaruit u - vanwege de grote glazen oppervlakken - een prachtig uitzicht heeft op het zwembad en de tuin. Als het niet zo warm zou moeten zijn, is dit een aangename ruimte om te genieten van de warme zonnestralen beschut tegen de wind.

Het huis heeft drie grote slaapkamers met ruime inbouwkasten. Twee van de slaapkamers hebben tweepersoonsbedden van 2 x 2m elk, één van hen heeft een bed van 1,60 x 2m.

De twee badkamers zijn elk voorzien van een douche, toilet en wastafel en een extra elektrische stralingsverwarming aan de wand, die u desgewenst individueel kunt inschakelen.

Buiten geven de grote palmbomen de tuin met zwembad een bijzonder vakantiegevoel. Door de hoge en dichte heggen is dit gebied, met uitzicht op de weg, absoluut ondoorzichtig en kun je je - als je wilt - het gevoel hebben van Adam en Eva.

Het meer dan 60 m² grote overdekte buitendek met chill lounge meubilair is de ideale plek om te ontspannen. Hier vindt iedereen een zon- of schaduwplek. Of het nu gaat om een cappuccino of een cocktail.

Direct naast het houten terras staat een stenen tafel en een zithoek met houtoven en grill.

Niet te vergeten het terras met nog een grote eettafel en 6 stoelen.

Door de verschillende zit- en ligmogelijkheden vindt iedereen een plek waar hij zich kan terugtrekken.

Zelfs in het laagseizoen zijn er overdag aangename temperaturen tussen de 14 en 20 graden Celsius. In de villa zorgt een centrale verwarming, die verbonden is met de open haard in de woonkamer, voor aangename temperaturen in het hele huis. Zo bieden de omgeving en de Villa Lena een ontspannen vakantieplezier

Het is aan te raden om een auto te huren voor uw vakantie in Villa Lena !

Het huis is tot nu toe via een paaro-direct te huur aangeboden. De hoge kosten die aan onze gasten worden opgelegd, hebben ons ertoe aangezet om het verhuurplatform te wijzigen. Beoordelingen van onze vorige gasten kunnen op verzoek naar u worden gemaild
Licentie- of registratienummer: 11307/AL

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 125 km Faro

125 km

Station 45 km Lagos

45 km

Snelweg-afrit 35 km Lagos

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het stadje Aljezur met zijn oude stad, vesting en winkelcentrum ligt op slechts 10 km afstand. Als u comfortabel wilt wandelen, bent u in goede handen in de prachtige stad Lagos (ca. 30 km). Het berglandschap 'Serra do Monchique' is geschikt voor wandelingen

Op weg van Faro of Lissabon naar het plateau van 'Vale da Telha' passeren ze door kleine bossen met vijgenbomen, kurkeiken, eucalyptus en pijnbomen

Een prachtig, rustig meer met zoetwatervissen en diverse vogelsoorten is in een paar minuten te bereiken. De kust is aangewezen als natuurgebied en blijft ongewijzigd. Er is geen luchtvervuiling of industrie in de wijde omtrek, alleen prachtige schone Atlantische lucht

De grote zandstranden 'Praia de Arrifana', 'Praia de Monte Clérigo' en 'Praia de Amoreira' zijn goed bereikbaar met de auto. De westkust van de Algarve is ideaal als u op zoek bent naar rust en afzondering. Met zijn steile rotsformaties tot 100 meter is het uniek mooi. Baaien met prachtige zandstranden bieden alles wat een vakantieganger wenst

Vooral het strand 'Praia da Amoreira' met een ondiepe lagune tot ver in het land, rustig kristalhelder water en een uitgestrekt duinlandschap biedt zwemplezier voor jong en oud.
Andere prachtige stranden zoals 'Praia da Bordeira' en 'Praia do Amado' zijn in ongeveer 20 minuten met de auto te bereiken.

Het is een goed idee om fietsen te huren bij lokale organisaties om het prachtige landschap en de natuur op deze manier te verkennen.

Aan de steile kust van Vale da Telha loopt het langeafstandswandelpad "Rota Vicentina" langs een netwerk van wandelpaden in het zuidwesten van Portugal. Wie wil wandelen is hier in goede handen.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 50 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierung des Mietvertrages ist nur zu den unten genannten Entschädigungsteilzahlungen möglich. Diese Kosten entfallen, falls Sie einen Nachmieter für den gleichen Zeitraum benennen können oder falls wir einen Nachmieter finden. - ab 49 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises - ab 35 Tage vor Mietbeginn 35 % des Mietpreises - ab 21 Tage vor Mietbeginn 65 % des Mietpreises - ab 15 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Maria M. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Als u iets speciaals zoekt, dan zit u goed in Villa Lena. De verhuurders zijn erg aardig en u voelt zich meteen welkom. Het huis met de prachtige tuin en het zwembad zijn een droom. Een totaalpakket om u goed te voelen. Ik ben hier zeker niet voor de laatste keer. Een groot compliment aan de verhuurders.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Maria, herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Es freut uns dass Du wieder kommen möchtest, um den Urlaub hier zu verbringen. Bis hoffentlich ganz bald.
Liebe Grüße Doris

September 2023

Marie-Luise H. uit Alte Landstraße 10c

5,0
5 5 5 5 5

Verwöhnurlaub

Ich habe jetzt zum 4. Mal diese Ferienunterkunft besucht und bin immer aufs Neue begeistert.
Es ist einfach ein Platz zum erholen und wohlfühlen.
Gerne komme ich im nächsten Jahr wieder.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Luise, herzlichen Dank für die wundervolle Bewertung. Wir freuen uns, dass wir Dich zu unseren Stammgästen zählen dürfen und freuen uns, wenn wir Dich im kommenden Jahr wieder in der Villa Lena begrüßen dürfen.
Herzliche Grüße und bis bald!

September 2023

Birgit M. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer de moeite waard om te reizen

Ik was nu voor de 4e keer in deze oase van rust. De eigenaren hebben de accommodatie in de afgelopen jaren nog mooier gemaakt. Er ontbreekt niets. Ik noem alleen maar het zwembad en het nieuw gebouwde wellnesshuis. Het vakantiehuis is smaakvol en met oog voor detail ingericht. De keuken is volledig uitgerust. Alles is aanwezig wat je nodig hebt om te koken. Het terras met uitzicht op het zwembad nodigt uit om te blijven hangen. Daarnaast is er ook nog een lounge en een barbecueplek met zitgelegenheid. De bloemenpracht in de tuin is prachtig.
De zee ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto. Er zijn voldoende winkelmogelijkheden, op enkele minuten rijden. Er zijn ook enkele goede restaurants in de buurt van de accommodatie waar het de moeite waard is om naartoe te gaan. Verder ligt het huis in een zeer rustige omgeving. Puur ontspanning. Ik ben altijd helemaal uitgerust en ontspannen als ik naar huis ga. Bedankt aan de eigenaren Doris en Michael voor de fijne tijd in jullie huis. Ik kom graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Birgit, herzlichen Dank, das Du Dir die Zeit genommen hast für solch eine tolle Bewertung.
Inzwischen können wir Dich und Deine Freundinnen zu unseren Stammgästen zählen und freuen uns natürlich, wenn Ihr Euren Urlaub auch im kommenden Jahr wieder in der Villa Lena verbringen möchtet
Uns liegt es sehr am Herzen, dass sich unsere Gäste wohl fühlen, jetzt noch viel mehr mit dem neu gebauten Wellnesshaus und der Infrarotkabine, die in der kälteren Jahreszeit zum verwöhnen einlädt. Bis hoffentlich ganz bald :-)

Augustus 2023

Regina R. uit Insheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis met geweldige verhuurders.

Prachtig vakantiehuis met alles wat je nodig hebt en nog veel meer! We voelden ons zeer comfortabel in het huis en de verhuurders zijn super aardig en behulpzaam. Vanuit elke kamer (behalve de badkamers) heb je directe toegang tot het terras, de prachtige tuin en het geweldige zwembad! Aanbevelingspercentage ?! Hartelijke groeten van Familie Riebel.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Familie Riebel lieben Dank für die tolle Bewertung. Es war uns eine Freude, dass wir Euch kennen lernen durften. Wir hoffen, dass wir Euch bald wieder hier begrüßen können.
Herzliche Grüße Doris

Juni 2021

Familie H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekend!

De architectuur van het huis is uitzonderlijk en vormt de basis voor het zeer geslaagde interieur met tuin, zwembad, lounge en BBQ plaats. In de tuin zijn er altijd zonnige en schaduwrijke plekken. U kunt zich van 's morgens vroeg (zwembad) tot 's avonds laat (lounge) uitstekend ontspannen
Vanuit onze slaapkamer konden we kijken naar de sterrenhemel en de tuin met de verlichte palmbomen.
Tuinliefhebbers zullen het betreuren dat zij sommige planten, voornamelijk vetplanten en bloeiende struiken, niet ook in Duitsland kunnen gebruiken. Men kan veel ideeën vinden voor een eigen tuinontwerp. Liefdevol ontworpen hoeken nodigen je uit om ze na te doen.
Bij binnenkomst wordt men gefascineerd door de vloertegels die in de lange gang overheersen. Deze brengen het gevoel van buitengewone reinheid over. Deze indruk bleef tot het einde.
Door de goede geografische ligging zijn er mogelijkheden om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Lissabon, Évora, Beja etc. per auto of bus

Conclusie: Villa Lena biedt de beste voorwaarden voor een onvergetelijke vakantie met gegarandeerde ontspanning!

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste vielen Dank für Ihre tolle Beschreibung der Villa Lena mit samt dem Garten. Die Blumentöpfe blühen so schön, sicher haben Sie diese zusätzlich gegossen und sich an den Pflanzen im Garten erfreut. Es freut uns sehr, dass Sie in den kommenden zwei Jahren wieder den Urlaub hier verbringen möchten, zumal Sie in den letzten 20 Jahren viele Häuser in Vale da Telha kennen gelernt haben. Das ehrt uns sehr.
Herzliche Grüße
Doris Binder

Oktober 2020

Simone U. uit Wustrow

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvilla voor een droomvakantie

Villa Lena is een ware vakantieoase! Smaakvol ingericht naar een hoge standaard en met veel aandacht voor detail - met meer extra's dan je zou verwachten in een vakantiehuis. Moderne badkamers, comfortabele bedden, de goed uitgeruste keuken, de open haard en het Portugese kookboek - heerlijk! Het zwembad was zelfs in november nog goed te gebruiken. We voelden ons vanaf het eerste moment thuis - en vonden al snel vele favoriete plekjes: De barbecueplaats in de tuin is de ideale plek om te grillen en te genieten van vers gekochte vis van de markt. De ligstoelen bij het zwembad verrukten de zonaanbidder, de lounge de schaduwminnende Noorderling. En dat alles in een rustige buurt. We zouden gemakkelijk de hele dag op het terrein kunnen doorbrengen - maar ook de omgeving is verleidelijk. In de directe omgeving zijn er prachtige stranden, fantastische wandelpaden, zeer goede restaurants, traditionele markten .... EN: De uiterst vriendelijke communicatie met mevrouw Binder vooraf en met de goede ziel van het huis en haar man ter plaatse gaf het verblijf een zeer persoonlijk tintje - we voelden ons als gasten van vrienden. BEDANKT! We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Stefan D. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5

Einfach traumhaft

Kurzfristig und in diesem Fall bedingt durch Corona bekamen wir die Gelegenheit Villa Lena für 9 Tage zu buchen. Der Grund für unsere Anfrage war dabei das erste im Internet eingestellte Foto mit dem Blick von der Lounge-Ecke über den Pool und den Garten, welches sofort unser Interesse weckte. Und kein Bild oder die Beschreibung sind irgendwie geschönt. Es ist wie beschrieben und eigentlich muss man selbst vor Ort gewesen sein; ein wirklich wunderschönes und tolles Haus mit einer herrlichen Ruhe. Man hörte nachts nur das Rauschen des Windes in den Palmenwedeln des Gartens und bei Zeiten die Brandung vom Atlantik. Algarve pur! Das Haus, die Einrichtung, Küche, Betten, Bäder alles 1A und der Garten mit dem Pool ein wahrer Blickfang. Irgenwie wirkt Villa Lena wie eine Insel für sich in Vale da Telha. Bisher kannten wir auch nur die Algarve von Monte Gordo bis Sagres. Aber dieser Teil ist ein wahrer Geheimtipp mit tollen Stränden, Wellen, Klippen, Felsen und viel Natur. Nicht überlaufen und dazu ein Surferparadies. Die erste Kontaktaufnahme mit unseren Vermietern und alles was folgte, war herzlich und supernett. Man fühlte sich gleich so, als ob man schon öfter dort gewesen wäre - wie ein alter Bekannter -. Auch der Ort wirkt sehr entspannend und man kann schöne Wanderungen zum Meer unternehmen bzw. Joggen etc.. Auch nochmal ein Dank an Saskia, die uns vor Ort empfangen und alles hergerichtet und vorbereitet hatte. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen und versuchen einen Platz im Belegungsplan zu "ergattern". Lieben Dank nochmal für einen traumhaften Urlaub in diesen nicht alltäglichen Zeiten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Lieber Herr Degenhardt, ich bin sprachlos, so eine herzerwärmende Bewertung, lieben Dank, das freut uns sehr. Gebe das Lob auch an Saskia weiter. Wir freuen uns dass Ihnen der Urlaub in der Villa und der neu entdeckten Ecke der Algarve so gut gefallen hat.
Wäre schön Sie als „neue Stammgäste“ begrüssen zu dürfen.
Liebe Grüsse
Doris Binder.

September 2020

Anita F. uit Bottrop

4,6
4 5 5 4 5

Toller Aufenthalt

Schönes Ferienhaus mit sehr guter Ausstattung.
Gut sortierte Küche (Porzellan, Gläser, Besteck, reichhaltiges Zubehör) mit allen Annehmlichkeiten ( Spülmaschine, Kaffeemaschine für Filterkaffee, Kapselmaschine, Backofen, Gasherd).
Gemütlicher und geschmackvoll eingerichteter Wohnbereich.

Außenbereich mit Pool, Sonnendeck, Holzbackofen und Außengrill.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste, herzlichen Dank für die Bewertung. Es freut uns sehr dass Sie mit der Ausstattung des Hauses sehr zufrieden waren, unsere Gäste sollen sich wie zu Hause fühlen, das liegt uns sehr am Herzen.
Liebe Grüße
Doris Binder

Augustus 2020

Bärbel G. uit Freudenburg

5,0
5 5 5 5 5

Erholsame Tage in der Villa Lena

Wir haben 10 Tage in der Villa Lena verbracht und uns dort sofort wohl gefühlt. Das Haus bietet alles für den perfekten Urlaub, auch der Pool und die gesamte Außenanlage sind sehr gepflegt und laden zum Verweilen ein.

Die Lage ist ruhig, in der Nähe gibt es Strände und schöne Restaurants.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Bärbel, herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben für diese wunderbare Bewertung. Freut mich sehr dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Liebe Grüße Doris Binder

Juli 2020

Catrin uit Ruhrgebiet

4,8
5 4 5 5 5

Traumhaftes Aussengelände mit Lounge, Pool & Palmen

Das Haus ist super ausgestattet, Vermieterin und der Service vor Ort sind sehr freundlich und reaktionsschnell und das herrliche Naturschutzgebiet ist fußläufig zu erreichen. Sehr empfehlenswert!

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste, vielen Dank für die sehr positive Bewertung, gebe das Lob gerne auch an die Verwaltung weiter. Liebe Grüße Doris Binder

Juli 2020

Sonja uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Natur gepaart mit Ruhe und Erholung

Sehr komfortabler Urlaub mit viel Privatsphäre. Sehr schöne Küstenwanderwege in unmittelbarer Nähe. Einsame Strände mit beeindruckender Naturkulisse. Wer Ruhe und Erholung mit Komfort sucht ist hier genau richtig. Wir können die Villa zu 100% empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste
vielen Dank für die positive Bewertung, es freut uns immer sehr, wenn sich unsere Gäste wohl fühlen und die schöne Umgebung genießen.

Oktober 2019

Christian S. uit München

5,0
5 5 5 5

Super Aufenthalt in einer der schönsten Regionen Portugals

Das Haus ist für einen Urlaub mit Freunden und Familie optimal. Top Ausstattung, gemütlich und ruhig gelegen. Wir haben uns pudelwohl gefühlt. Für den Pool war es schon etwas frisch Ende Oktober, sind aber dennoch einmal reingehüpft, um uns dann nachher am Kamin wieder zu wärmen. Durch diesen werden auch die Heizkörper befeuert. Im ganzen haben die Zeit in der Villa Lena absolut genossen und werden diese wärmstens weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste lieben Dank die tolle Bewertung. Schön, dass Sie sich wohl gefühlt haben. Ende Oktober kann es abends durchaus kalt sein, dafür tagsüber noch schön warm. Empfehlen Sie uns gerne weiter. Lieben Dank.

Augustus 2019

Miriam uit Graz

5,0
5 5 5 5

Großartig

Wir durften zwei Wochen mit unseren zwei Töchtern in dem wundervollen Haus verbringen!!!
Es ist sehr sauber, gepflegt und vor allem super gut ausgestattet.
Die Vermieter sind ein Hit und das housecaring Team extrem hilfsbereit.
Danke für die fabelhafte Zeit!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Danke Miriam für die super Bewertung. Es freut uns auch sehr, dass unsere Gäste mit den Hausverwaltern sehr zufrieden sind. Beide sind wirklich sehr hilfsbereit und bemüht dass sich unsere Gäste wohl fühlen. Wir pflegen auch einen intensiven Kontakt zu beiden. Schön dass Sie im nächsten Jahr wieder kommen!!!!

Augustus 2019

Tim uit Schrozberg

4,8
5 5 5 4

Villa Lena

Sehr schöne Villa sieht in echt noch Atemberaubender aus als auf den Bildern.
Das Haus ist sehr gepflegt und Ordentlich die Auststattung lässt fast keine Wünsche offen.
Sowie die Vermieterin als auch die Hausverwalterin geben sich alle Mühe um den Aufenthalt so schön und entspannt wie möglich zu gestalten.
Auf jeden fall weiter zu Empfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Hallo Tim, vielen lieben Dank für die tolle Bewertung!!

Juni 2019

Stephan Z. uit 86836 Klosterlechfeld

4,9
5 5 5 4.5

Erholsamer Traumurlaub in wunderbarer Villa und ruhiger Umgebung

Das Haus bietet alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Es ist hervorragend ausgestattet und weist keinerlei Mängel auf. Der große Garten bietet neben dem schönen Pool auch verschiedene Sitzplätze, die den Aufenthalt im Freien zu jeder Tages- und Nachzeit und auch wetterunabhängig möglich machen. In der näheren Umgebung findet man Geschäfte für den Einkauf des täglichen Bedarfs. Auch zu verschiedenen Stränden ist es nicht weit. Wie vom Vermieter schon beschrieben wird für den Urlaub ein Auto empfohlen. Man kann vom Urlaubsort aus in kurzer Zeit viele Sehenswürdigkeiten erreichen. Man kann aber auch Erlebnisurlaub machen; insbesondere natürlich surfen. Aber auch Radfahren und Wandern sind wegen der tollen Landschaft Optionen. Wenn man also einen stressfreien, erholsamen Urlaub verbringen will, dann ist dies ein wunderbarer Ort dafür.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste, vielen herzlichen Dank für die ausführliche Bewertung. Dadurch können sich weitere Interessenten ein Bild vom Haus und der Umgebung machen. Besser hätte ich es nicht beschreiben können. Schön, dass Sie sich so gut erholen konnten.

Mei 2019

Edith T. uit 66802 Überherrn

5,0
5 5 5 5

Urlaub in der Villa Lena

Villa Lena ist ein großes,geräumiges Haus, das keine Wünsche offen lässt!
Aus allen Zimmern kann man die umlaufende Terasse und den tollen Garten betreten.
Imitten des Gartens lädt der große Pool zum Schw immen ein!
Die großen Palmen und die üppigen Oleanderbüsche vermitteln Urlaub pur.
Am Ende des Gartens befindet sich ein großes überdachtes Holzdeck mit Lounge Möbeln,
Die zum Verweilen einladen.
Sowohl im Garten, als auch im Haus gibt es viele Rückzugsmöglichkeiten.
Die Außenküche mit dem gemauerten Grill ist perfekt!
Alles in Allem ein tolles Haus, das den angegebenen Ausstattungen vollends
Entspricht!
Ein wahres Paradies, in das wir gerne wiederkommen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Binder:

Liebe Gäste, vielen lieben Dank für das überaus positive feedback. Uns liegt das Wohl unserer Gäste immer am Herzen. Wir sind laufend bestrebt das Haus zu verschönern, die neueste Anschaffung Markise und Seiten-Beschattung der großen Holzpergola.


Contactpersoon

Mevr. D. Binder

Mevr. D. Binder

Wij wonen in de omgeving van München, zijn professioneel erg druk en wensen ons vaak wat tijd. Daarom hebben we besloten om een vaste plek te hebben voor onze vakantie - Villa Lena. Gekocht in 2015 Waarom accommodatie in Vale da Telha? -- In het verleden mocht ik mijn vakantie doorbrengen in deze woning en op dat moment had ik het huis al in mijn hart gesloten. Ik was des te gelukkiger toen ik de kans kreeg om het te kopen. Het is leuk om het nu mijn eigen naam te noemen, en dat ik het ook aan mijn gasten kan aanbieden. Een werkelijk droomachtige villa in een werkelijk droomachtige omgeving.


meer informatie

Objectnummer: 225351

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/225351.htm


«Villa Lena - uw ontspannende vakantie» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 50 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven