Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lokva Rogoznica

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Villa Dream is een nieuw gebouwde villa op een perceel van 240 m² met absolute privacy voor 4 personen en een fantastisch open uitzicht op zee. De villa bestaat uit 2 slaapkamers, beide met en-suite badkamers, woon- en eetgedeelte en een eethoek buiten met een privé zwembad van 27 m². Als bonus kunt u genieten van de seizoensgebonden aanvoer van biologische groenten uit uw eigen tuin.

Villa Dream is een volledig van airconditioning voorziene woning gelegen in de oude stad Lokva Rogoznica, net boven heuvels met een prachtig panoramisch uitzicht op zee vanuit elke hoek, 1 km van lokaal restaurant, 5 minuten rijden van kiezelstrand (3 km), op slechts 5 km afstand kleine mediterrane stad Omiš met vele restaurants, open markten en historische bezienswaardigheden, evenals de rivier de Cetina biedt vele activiteiten, zoals raften, zipining, kanoën, canyoning, boottochten op de rivier en naar het eiland Brač. De villa ligt op slechts 30 km (40 minuten met de auto) van de beroemde stad Split met een grote geschiedenis, het paleis van Diocletianus, gebouwd door de Romeinse keizer in de 4e eeuw. Binnen de witte stenen muren en onder de binnenplaatsen bevinden zich een kathedraal en talrijke winkels, bars, cafés, hotels en huizen. Villa Dream is de ideale accommodatie voor kleine gezinnen of stellen die in deze ongerepte omgeving een ontspannen vakantie willen doorbrengen en willen ontdekken wat dit deel van Kroatië te bieden heeft.

Het buitengedeelte biedt een privé zwembad van 7,5 x 3,5 m, een ruim zonneterras met 4 ligstoelen, een buitendouche, een toilet en een overdekte eethoek voor 6 personen buiten met een TV en een barbecue.

De benedenverdieping heeft een volledig uitgeruste keuken, een woon- en eetkamer met een tv, een PS4, airconditioning en gratis WiFi, en een familiebadkamer met een douche.

De middelste verdieping bestaat uit een wasruimte, en een paar treden verder komt u op het niveau van de slaapkamers. Een slaapkamer No1 met kingsize bed 180x200cm, A / C en een eigen badkamer met douche, uitzicht op zee. Slaapkamer No2 met kingsize bed 180x200cm, A / C en en-suite badkamer met douche, uitzicht op zee.

Het pand is volledig omheind en biedt 3 parkeerplaatsen op een eigen terrein.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 49 km Resnik - Split

49 km

Station 33 km Split

33 km

Snelweg-afrit 26 km Blato na Cetini

26 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De provincie Split-Dalmatië is een gebied met een grote verscheidenheid, waar lage groene eilanden de kustlijn aanvullen en verbazingwekkende nautische en culturele ervaringen toevoegen, historische steden en archeologische vindplaatsen die onder bescherming van UNESCO staan, naast het groene hart van het Dalmatische achterland, waar het leven bloeit langs de rivieren In molens en velden, en niet te vergeten de traditionele culinaire delicatessen van de regio. Dit is een ideaal uitgangspunt voor dagtochten naar het eiland Brač, de rivier Cetina, de Krka watervallen en een ideale uitvalsbasis voor perfecte ontspanning in absolute privacy.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bezoekersbelastingen zijn in de prijs inbegrepen. Tijdens het hoogseizoen is het mogelijk om alleen op zondag in te checken.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

U kunt genieten van het seizoensgebonden aanbod van biologische groenten uit eigen tuin.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Christina S. uit Schmallenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

De villa en het uitzicht zijn gewoon droomachtig mooi. We hebben hier een hele mooie week gehad. We hebben niets gemist. De gastheren zijn zeer vriendelijk en voorkomend. De locatie is geweldig. Met de auto ben je binnen enkele minuten in het volgende dorp of op het strand. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Bakota:

Dear Christina, thank you very much for this amazing review, we appreciate it very much. We loved your stay and looking forward to your next visit. Until then, take care and receive the kindest regards from your hosts Daniela and Petar, and from FerieHome Team

Augustus 2021

Eugen B. uit Neckarsulm

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

We hadden een heerlijke week in het huis. Prachtig uitzicht. Top uitgerust huis - kon niets missen! Erg aardige verhuurders. Absoluut schoon en nieuwe apparatuur. We hadden een welkomstpakket met fruit en drankjes bij aankomst Zal heel graag terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf P. Bakota:

Danke lieber Eugen! You were amazing guests and we are looking forward to your next visit! :)
Kindest regards from your hosts, Daniela and Petar

Juli 2020

Maik D. uit Hamm

5,0
5 5 5 5 5

Perfekter Urlaub

Perfekt

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Bakota:

Thank you Maik, looking forward to your next visit :) Your hosts, Daniela and Petar

September 2019

Markus K. uit Kitzingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles SUPER!

We waren in september 2019 met 4 volwassenen in Villa Dream. Het huis is net zo geweldig als te zien is op de foto's op de website. De uitrusting is TOP! Alles in en rondom het huis is zeer goed onderhouden en nieuw. De uitrusting is perfect. Alles wat nodig is, is aanwezig. Het zwembad is geweldig en wordt dagelijks onderhouden door de eigenaren. Het zwembad heeft ook een eigen toilet. Het huis is groot genoeg voor 6 personen, met "slechts" 2 aparte slaapkamers, elk met een eigen grote badkamer en douche. Voor extra personen is er een grote comfortabele slaapbank in de grote woon-eetkamer. Er is ook een aparte badkamer met douche op de begane grond. Locatie: Het uitzicht vanuit het huis is gewoon geweldig. De weg bij het huis is een zijstraat en zeer rustig. Het terrein heeft een parkeerplaats op het terrein. Het is slechts een paar minuten rijden naar de plaats Omis. (In het algemeen: een auto is nodig). Het is ook slechts ongeveer 10-15 minuten rijden naar het zandstrand en kiezelstrand. Het is ongeveer 40 minuten rijden naar Split. Er zijn restaurants en winkels in Omis. De verhuurders zorgen persoonlijk voor het huis en de gasten. Ze verwelkomen je persoonlijk en maken eens per week het huis schoon met schone handdoeken en beddengoed. Al met al! Geweldige, perfecte vakantie....graag weer! Markus, Sandra, Andi, Nicolle

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf P. Bakota:

Thank you so so much for this amazing review, we appreciate it very much and looking forward to your next visit. Best wishes from owners, Daniela and Petar :)

September 2019

Milco uit Hoorn

5,0
5 5 5 5

Really a dream villa

We had a wonderful vacation in Croatia.
The villa offers everything you might wish for. Peaceful environment and a perfect view. The owners are very kind and helpful. We will recommend this to everyone.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf P. Bakota:

Thank you Milco for this 5-star review. We appreciate it very much and wish you and your family all the best. Kindest regards from your hosts, Daniela and Petar


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf P. Bakota

Bedrijf P. Bakota

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :) FerieHome team


Andere accommodaties van Bedrijf P. Bakota

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf P. Bakota

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 227192

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/227192.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lokva Rogoznica» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven