Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

La Garrigue

Minervois - Languedoc - Zuid Frankrijk

Max.  6   gasten
86m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
86m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis "La Garrigue" ligt op een groot terrein van meer dan m² en is daarom bij uitstek geschikt om kinderen te laten vrije ontwikkeling - hoewel open haard ten strengste verboden is. Verspreid in het landschap zijn enkele buurhuizen, lopen ver genoeg om echte stilte. Voor het volgende huis zijn er minstens 80 meter en naar de hoofdweg 500 meter. Gebouwd in de late jaren 1970, is het niet langer jong, maar is voorzien van alle moderne inrichting. Er zijn 2 slaapkamers beschikbaar, waarvan een met aparte wastafel. Beide zijn uitgerust met een tweepersoonsbed (aparte matrassen). De woonkamer heeft een slaapbank, die geschikt is als een bed voor 2 meer mensen. Alle benodigde keukengerei en huishoudelijke artikelen en specerijen en reinigingsmiddelen zijn beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 50 km

50 km

Meer 13 km

13 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 40 km Carcassonne

40 km

Station 25 km Lézignan

25 km

Snelweg-afrit 30 km Lézignan

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanuit het dorp Siran een smalle haarspeldbochten weg (D 56) leidt tot de "Curiosité de l'Auriole". Na 5,5 km, kort na Curiosité een onverharde weg linksaf in de garrigue, de typische vegetatie van de Languedoc. Hier vindt u "La Garrigue" te vinden met een indrukwekkend uitzicht op lange afstand over de Minervois en Corbières naar de Pyreneeën.

Siran, een rustige wijn dorp met 600 inwoners, gelegen aan de voet van de Montagne Noire. Behalve bakker, kunnen supermarkt en postkantoor hier 3 restaurants te vinden. 5 km afstand is er een groot meer op die ook kan worden gesurft. Net zo ver is het naar de supermarkten. In de omgeving ontstaat binnenkort een golfbaan. Het gebied staat bekend als het land van de Katharen met de prachtige monumenten Quéribus, Peyrepertuse en nog veel meer. De Pyreneeën en Spanje is niet ver weg, Barcelona is een 3 uur rijden. Zoals bijna onmisbaar gelden uitstapjes naar Minerve (naamgenoot van de Minervois, 10 km) en aan de World Heritage Canal du Midi (15 km) en de stad Carcassonne (35 km).


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borg EUR 100 per week bij de boeking.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen den Buchungsbetrag abzüglich der Anzahlung zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 4 Wochen vor dem geplanten Check-In stornieren.

meer informatie:

Vanaf zaterdag zijn er verschillende reserveringen zijn beschikbaar op aanvraag. De prijzen zijn een aanvulling voor 2 personen, elke extra persoon EUR 40 per week. Water en elektriciteit in rekening gebracht tegen kostprijs. Tafelkleden, lakens en handdoeken zijn aanwezig. Gasten die met het vliegtuig kunt huren bespreekbaar mijn oude Renault Clio. Internet toegang Surfstick bespreekbaar. Onder er meer informatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-02-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Hildebrecht B. uit Hallenberg

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Een heerlijke plek om rust en ontspanning te zoeken en te vinden

We hebben 4 heerlijke weken doorgebracht in dit huis met 3 senioren. Het huis is zeer rustig gelegen op een enorm terrein midden in het "Domaine Garrigue". De uitrusting van het huis
was goed en er ontbrak niets. De vriendelijke en sympathieke eigenaar was altijd telefonisch bereikbaar en behulpzaam bij vragen. Afgezien van kleine uitstapjes in het bijzondere landschap en de bergen van de omgeving, hebben we ons vooral ontspannen, want het was erg warm
S Avonds konden we op het terras onweer met prachtige bliksemschichten meemaken. Wij, als senioren, hebben er een zeer goede tijd gehad en zouden, als we gezond en fit blijven, "La Garrigue" opnieuw bezoeken
bezoek "La Garrigue" opnieuw.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2022

Günter N. uit Eynatten- Belgien

5,0
5 5 5 5 5

Natur pur

Wir haben 3 wunderschöne Wochen in La Garrigue verbracht. Das Haus liegt, wie beschrieben, mitten in der Natur. Ideal für Leute, die Ruhe suchen und einfach mal abschalten wollen.

Der schöne Ausblick ins Tal und der Pool versüßen den Urlaub. Im Haus ist alles vorhanden. Bei Fragen steht der Gastgeber jederzeit zur Verfügung.

Sehr interessant war für uns, das Verhalten der vielfältigen Insekten zu beobachten. Seine Einkäufe sollte man allerdings gut planen, da die Geschäfte nicht mal eben um die Ecke sind.

Es war ein wunderschöner Urlaub.

Günter und Andrea aus Belgien

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Juni 2022

Helmut G. uit 71642 Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gelegen met uitzicht op de Pyreneeën op een hoogte van de Minervois.

Met uitzicht op de Pyreneeën op een hoogte van Minervois

Dit huis maakt indruk met een goede beschrijving van de aanpak en de inrichting. Na 40 jaar ervaring met vakantiehuizen, voornamelijk in Frankrijk, kunnen we zeggen dat dit huis een reis waard is. De uitrusting van het huishouden werkt zeer goed.
We hebben meteen weer geboekt
Als u vragen heeft, zal de heer Schneider deze graag beantwoorden
Het huis is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar de cultuursteden van de Katharen. Ik raad het boek "Land van de Katharen" van MSM-editions.fr aan
- Hoewel de dichtstbijzijnde bakker op 5 km afstand in de vallei ligt, is het de moeite waard om erheen te gaan. Het heeft een biologisch concept en zeer goede croissants. Nog echte ambachtelijke traditie en kwaliteit zonder bakmix. Bovendien zijn er voordelige restaurants in de buurt en aan de Midi.

De wijnboeren in de omgeving zijn aan te bevelen (Siran, Oupia, Liviniere).
Maar er zijn ook zeer goed gesorteerde supermarkten en de bijbehorende tankstations
Als het mogelijk is, tank dan zo snel mogelijk als je er bent!!!
U mag de Dolmen des Fades niet missen: een galerijgraf van ongeveer 3500 jaar voor Christus midden in de wijngaarden bij Siran.
En als u zich wilt verfrissen van het warme weer, is er een schattig zwembad met uitzicht op de bergen. Het huis kan zelfs bij het warmste weer koel blijven als u de luiken op tijd sluit.
Wij bevelen dit huis graag aan.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2017

Bernhard G. uit 50737 Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Sensationeel panorama, rust en veel mogelijkheden

We hebben twee ontspannende vakantieweken doorgebracht in La Garrigue met een bevriend stel uit Berlijn. Als er iets ontbrak, vonden we het in het huis. Het uitzicht is uniek, het zwembad verfrissend en er zijn veel mogelijkheden om de natuur in de omgeving te ervaren. De vele roepen van de koekoek horen bij het huis. Onze hoogtepunten waren Minerve met de kanonnen van Cesse en Brian. De bakkerij in de straatjes van Siran maakt het kopen van stokbrood en croissants een belevenis.

Het gebruik van telefoon en internet op verzoek is comfortabel. De tips voor het gebruik van alles zijn goed en nuttig, zodat je je zonder aanwezigheid van de verhuurder goed kunt redden. En als er toch nog een vraag overblijft: een telefoontje is voldoende.

Dus: een aanrader!!!

Bernhard en Kerstin uit Keulen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2015

Rolf K. uit Hattersheim

5,0
5 5 5 5

Wunderbares Ferienhaus in wunderbarer Lage

Eine Bemerkung vorweg:
Ich beurteile das Ferienhaus gemessen an den ganz subjektiven Erwartungen, die die Beschreibung im Internet bei mir geweckt hat. Und da diese Erwartungen komplett erfüllt oder übertroffen wurden, gebe ich die volle Punktzahl.

Mit meiner Familie mache ich seit vielen Jahren in Ferienhäusern und -wohnungen Urlaub, und hier habe ich mir zum ersten Mal keine Liste von Dingen gemacht, die ich beim nächsten Mal von daheim mitbringen müsste, weil sie im Haus nicht vorhanden waren. Hier hat nichts gefehlt. Alles war da.

Der Besitzer war bei Fragen gut erreichbar und außerdem sehr nett und hilfsbereit.

Das Haus liegt, wie beschrieben, sehr ruhig, man hat einen herrlichen Blick aufs Tal. Die Terrasse lädt zum Essen im Freien ein und der Pool zum Reinhüpfen.

Die Baguette zum Frühstück kann man im Dorf (etwa 6km entfernt) holen, Selbstverpfleger finden Gemüse, Obst, Käse und Wein auf den Märkten der Umgebung, im Supermarkt in Olonzac (12km) oder in den in Frankreich so beliebten Hypermarchés.

Wir haben die vierzehn Tage vorwiegend lesend und plaudernd verbracht, die Gegend eignet sich aber auch sehr für Radtouren, Spaziergänge oder Wanderungen. Zum nächsten Strand fährt man eine gute Stunde. Carcassonne, Béziers, Nîmes bieten sich für Besichtigungen oder Museumsbesuche an und Sète ist immer einen Besuch wert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2009

Ette uit Köln

4,6
4.5 5 4.5 5 4

Traumhaft schöne Lage

Dieses Domizil war ideal zum Relaxen und bot unseren Kindern vielfältige Freitzeitmöglichkeiten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden sicherlich noch einmal dort hin reisen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Unglaublich still und abgeschieden, echt zum Erholen

Recreatiemogelijkheden: Mit dem Auto ist es kein Problem, viele Ziele zu erreichen: Carcassonne, der Strand, der Afrika-Park von Sigean

Winkels: Wie in Frankreich überall: riesige Supermärkte

Januari 2004

kourouta uit Gemünden

4,9
4.7 4.9 4.7 5 5
Toon Duits

Puur ontspanning!

Een prachtig landschap, perfect geschikt voor alle activiteiten. Het huis laat niets te wensen over. Geen directe buren, absolute rust. Het contact met de verhuurder verliep soepel - hij is ook zeer behulpzaam. Het was een geweldige vakantie en onze passie - motorrijden - kende geen grenzen in dit prachtige gebied.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: traumhaft

Recreatiemogelijkheden: sehr gut

Winkels: sehr gut


Contactpersoon

Dhr. B. Schneider

Dhr. B. Schneider

meer informatie

Objectnummer: 22800

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/22800.htm


«La Garrigue» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven