Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zuino 51

Gardameer

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

HET HUIS
Via een houten hek bereikt u een kleine romantische binnentuin, die omgeven is door natuurstenen muren. U kunt genieten van uw siësta op de ligstoelen in de Portico, en er is ook een buitenzitje onder een groene pergola. Vanaf de binnenplaats bereikt u de keuken met eettafel en houtkachel. Op de eerste verdieping is er de woonkamer en op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit de masterbedroom kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over het meer en de Monte Baldo. In de ochtend wordt de kamer overspoeld met zonneschijn.

Het huis is in 2004 uitgebreid gerenoveerd, met uitzondering van de houtkachel, die in de winter een gezellige warmte verspreidt, is er centrale verwarming.

Ik woon in de buurt van mijn familie en zal meestal het huis overdragen. Ik zal u graag veel tips geven over de omgeving, de mooiste wandelroutes, stranden, winkelmogelijkheden, enz
Neem gerust contact met mij op als u tijdens uw verblijf vragen heeft.
Licentie- of registratienummer: BLCMNR70B46F205U-31012019-1918

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 99 km Orio al Serio

99 km

Station 36 km Desenzano

36 km

Snelweg-afrit 50 km Rovereto sud

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

DE SITUATIE
Het huis is gelegen in het midden van het kleine dorpje Zuino, 2 km van het meer. Vanuit Bogliaco op het meer, kunt u Zuino bereiken via een gemakkelijke geasfalteerde weg met verschillende bochten. Als u het dorp binnenrijdt, parkeert u aan de rechterkant op een openbare parkeerplaats met uitzicht op het meer. Naar het huis is het dan nog ca. 30m te voet.

DE VILLAGE
Zuino behoort tot een van de mooiste bergdorpjes net boven Bogliaco/ Gargnano. De beste manier om het dorp te voet te verkennen is door de steile straatjes, waarvan de meeste worden begrensd door natuurstenen muren. In 5 minuten met de auto bent u bij het meer en in het midden van de actie, maar geniet u van de rust en stilte als u zich wilt terugtrekken. In de zomer is het altijd een paar graden koeler dan aan het meer, wat zeer aangenaam is. Direct in het dorp is er de populaire Pizzeria Belvedere met pizza maar ook andere gerechten en panoramisch uitzicht op het meer

NEIGHBOURHOOD
Direct in Zuino is er de Pizzeria Belvedere met goede pizza's en een prachtig uitzicht op het meer. In de zomer kunt u op het terras zitten. Maar als je helemaal ontspannen wilt zijn, kun je een pizza gaan eten en die thuis op de binnenplaats opeten.
Er zijn veel restaurants in de omgeving die ik u kan beschrijven.
Als u van wandelen houdt, is het huis een ideaal uitgangspunt. U kunt direct beginnen op de Monte Denervo of Monte Castello of meer ontspannen naar Cervano.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De gemeente Gargnano heft een toeristenbelasting van 1,-€/persoon/nacht (geen kinderen onder de 14 jaar en volwassenen boven de 80 jaar). U kunt deze ter plaatse betalen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sollten Sie stornieren wollen, erhalten Sie 60 Tage vor Anreise den gesamten Betrag zurück. Zwischen 30 und 60 Tagen behalte ich die Anzahlung ein. 30 Tage vor Anreise ist der gesamte Betrag fällig, es sei denn ich finde eine Ersatzbuchung für den Zeitraum, in dem Fall würde ich den gesamten Betrag zurück erstatten.

meer informatie:

VEILIGHEID
We willen er graag op wijzen dat het huis misschien niet geschikt is voor kleine kinderen, omdat de trap naar de eerste verdieping geen reling heeft en de natuurstenen trap naar een klein terras geen valbeveiliging heeft
Op de tweede verdieping is er een galerij met een ladder, die alleen geschikt is voor het beklimmen van ervaren kinderen en volwassenen (hoewel de galerij niet gebruikt hoeft te worden).
Wij vragen u daarom om de foto's nader te bekijken. Ouders zijn aansprakelijk voor hun kinderen.

VERVOERSMIDDELEN
Als u naar Bogliaco of Gargnano wilt lopen, zijn er verschillende wandelpaden die niet langs de weg leiden (vanaf het huis ongeveer 20-25 minuten bergaf en bergopwaarts).
Gargnano en Bogliaco liggen aan de westelijke oever van het Gardameer, waar de steile kliffen samensmelten met een zacht heuvelachtig landschap. Het cultuurlandschap rond Gargnano, vroeger beroemd om zijn citroentuinen, is nu een exclusieve plaats, gespaard van het massatoerisme, met een zeilcentrum (Centomiglia) en golfbaan (18 holes) en verschillende stranden. Het hele gebied, ingebed in het natuurpark "Parco Alto Garda", biedt de mogelijkheid om een verscheidenheid aan sporten te beoefenen zoals zeilen, golf, paardrijden, bergbeklimmen of gewoon wandelen. Iets verder naar het noorden, vanaf Campione kunt u surfen en vliegeren. Tijdens de zomermaanden organiseren de gemeenten Gargnano, Toscolano Maderno, Gardone en Saló een rijk cultureel programma, zoals de openluchtconcerten in de suggestieve Vittoriale of de concerten voor de kathedraal van Saló. Het mooie stadje Saló staat ook bekend om zijn prachtige winkels die uitnodigen om te gaan winkelen.

KULINAIRAAN
Er zijn veel restaurants in de omgeving die niets te wensen overlaten. In het huis vindt u tal van tips en adressen, die wij graag persoonlijk met u bespreken. Direct in het dorp is er de Pizzeria Belvedere, die naast pizza's ook eenvoudige gerechten en een prachtig uitzicht op het meer biedt. Op loopafstand is er de Trattoria "da Marco" in Fornico, met goed zelfgemaakt eten, een populaire ontmoetingsplaats ook voor de lokale bevolking. Een wandeling van ca. 20 minuten leidt naar de prachtige Villa Sostaga, waar u heerlijk kunt eten op het panoramaterras met een fantastisch uitzicht.

SPORTS
De locatie is een ideaal vertrekpunt voor wandel- en mountainbiketochten, maar ook voor mountainbiketochten, met vele varianten en uitzichten. Wij hebben een aantal routes voor u samengesteld, die wij u graag uitleggen. Het is het beste om direct vanaf het huis te beginnen.

Er is een manege in het nabijgelegen dorp Navazzo met de mogelijkheid om het platteland in te rijden.

De nabijgelegen golfbaan van Bogliaco, in ca. 20 minuten te voet ook bereikbaar, is landschappelijk zeer mooi gelegen en een van de oudste van Italië.

In de nieuwe haven van Bogliaco is er een prachtig strand. Het zeilcentrum biedt zeilcursussen voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Op het strand "Le Fontanelle" is er een surfschool
Ambitieuze surfers of kiters moeten iets verder rijden naar de Kempen (ca. 20 minuten met de auto). Er zijn surf-, vlieger- en zeilscholen. In de ochtend hoeft men niet naar Campione te gaan om te surfen, maar kan men al stoppen bij de "Prà della Fame", daar waait de Peler bijzonder sterk.

KANT
Bogliaco is in ongeveer 7 minuten te bereiken met de auto of 20 minuten te voet. Er zijn een aantal restaurants en verschillende bars, evenals een goed gevulde kruidenierswinkel. In Gargnano zijn er verschillende bars en restaurants, evenals enkele kruidenierswinkels die verschillende specialiteiten aanbieden. Voor de "bulkwinkels" in de supermarkt kan men naar Toscolano Maderno rijden (ca. 10 minuten), hier zijn er drie supermarkten.
Op weg naar Fornico kunt u in Valerio olijfolie en lokale specialiteiten zoals kappertjes, ingemaakte kappertjes, ingemaakte olijven etc. kopen. Ook geven wij u graag meer tips over lokale specialiteiten, wijn, etc

Wekelijkse markten worden gehouden op maandag in Toscolano Maderno (biologische groenten en fruit), donderdag in Toscolano Maderno en zaterdag in Salò.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.6 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Thomas S. uit Bochum

4,9
4.5 5 5 5 5

Gerne wieder :-)

Sehr schönes Haus, grandiose Aussicht, liebevoll ausgestattet- gerne wieder

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Haki K. uit Eimeldingen

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

We komen weer

We voelden ons zeer comfortabel in het mooie vakantiehuis. Het uitzicht over het meer is overdag prachtig, maar vooral 's avonds en 's nachts. Mevrouw Blachian was een zeer goede adviseur voor excursies en altijd beschikbaar. We komen nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Stefan M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig uitzicht over het Gardameer

Een mooi vakantiehuis in Zuino, boven Gargnano. Het is elegant en functioneel ontworpen. Het combineert de charme van het oude dorpshuis met smaakvolle moderne elementen. De panoramische ramen op de bovenverdieping zijn een droom. Er is een kleine binnenplaats met een groot terras omgeven door een natuurstenen muur. Het huis biedt alles wat je nodig hebt. Er is ook een wasmachine en een vaatwasser. Naar Gargnano naar het meer duurt een paar minuten met de auto, te voet ongeveer 15 minuten buiten de gebaande paden. Voor ons was het huis ook het vertrekpunt voor talrijke, zelfs uitdagende wandelingen in de omgeving.
Mevrouw Blachian is een zeer warme, vriendelijke gastvrouw met goede aanbevelingen voor activiteiten in de omgeving. (Een klamboe aanraden in de zomer?)We hebben erg genoten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Blachian:

Ein Moskito-Netz ist seit diesem Sommer vorhanden : )

Juni 2019

Astrid W. uit D-25764 Hedwigenkoog

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Kleine eigen wereld met een geweldig uitzicht

We hebben 16 nachten kunnen wonen in de stenen rustieke woning. We voelden ons zeer op ons gemak en waren vooral blij dat we onze auto bijna niet nodig hadden. Drie van de beste restaurants in de omgeving, die ook zo mooi gelegen zijn, waren goed te voet bereikbaar.
Er zijn zoveel wandelpaden direct vanaf de voordeur dat we deze in de hete tijd via schaduwrijke paden perfect konden verkennen. We komen graag nog een keer terug in een ander seizoen, omdat we ons kunnen voorstellen dat het panorama met het licht in de herfst en winter net zo mooi moet zijn.
Zeer aardige en ongecompliceerde gastheren. Bedankt voor de geweldige wandelkaart en de vele verrassingen.
We zullen nog lang genieten van de ontspanning.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Blachian

Mevr. M. Blachian

Ik woon in de buurt van mijn familie en zal meestal het huis overdragen. Ik zal u graag veel tips geven over de omgeving, de mooiste wandelroutes, stranden, winkelmogelijkheden, enz Neem gerust contact met mij op als u tijdens uw verblijf vragen heeft.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 234480

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/234480.htm


«Zuino 51» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven