Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa VENTURA, privé zwembad

Midden-Dalmatië, Gespleten omgeving, Omiš omgeving, Srinjine

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

NIEUW! Villa Ventura is een volledig omheind terrein van 150m² met airconditioning, gelegen op een omheind terrein van 930m², met 4 slaapkamers (elk met airconditioning), 3 familiebadkamers, een fitnessruimte, een speelkamer voor de allerkleinsten, een privé-zwembad en een spectaculaire buitenruimte omgeven door eikenbomen en ongerepte natuur.
Uw welverdiende vrede van de hemel biedt ruime en stijlvolle accommodatie voor 8 personen, gelegen op slechts 20 minuten rijden naar Omiš en Cetina rivier met veel activiteiten en zandstranden, en 20 minuten rijden naar de beroemde stad Split met zijn grote historische attracties.
Deze villa biedt een leuk uitje van het stadsleven en om met de natuur omringd te zijn door bomen, heuvels, vogels en krekels die zorgen voor een typische, ontspannende mediterrane klanken.

De buitenruimte biedt een privé-zwembad van 10m x 4,5m met 2m ondiep gedeelte voor de allerkleinsten. Er zijn ook 7 ligstoelen, buitendouche met warm/koud water, een zeer comfortabele loungehoek voor de woonkamer, een eethoek met 8 eetkamerstoelen, een traditionele barbecue en een zomerkeuken voor de bereiding van buitenshuis eten, met absolute privacy.

Achter de glazen wanden bevindt zich een zeer ruim en stijlvol interieur met uitzicht op het zwembad dat een volledig uitgeruste keuken biedt met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf (broodrooster, filterkoffiezetapparaat, magnetron, waterkoker, bijkeuken, etc.), een woonkamer met slimme TV, een bank, airconditioning, met gratis WiFi, satellietkanalen, LEGO's en speelgoed voor uw jongste kinderen. Er is ook een speelkamer met TV, PS4 en diverse videospelletjes, airconditioning en een bank die in bed 160cm x 200cm met een goede matras kan worden geopend. Ernaast is een fitnessruimte met een indoor hardloopapparaat, enkele gewichten, een bankje, een tv, airconditioning en een uitgang naar de buitenruimte met een tennistafel. Op de begane grond is ook een familiebadkamer nr. 1 met een douche, twee wastafels, een wasmachine en een droger.
Een binnentrap brengt u naar de bovenverdieping van het slaapgedeelte en biedt u de volgende mogelijkheden
Slaapkamer nr. 1 met een kingsize bed van 180cm x 200cm, airconditioning, een TV, een balkon en een terras met twee ligstoelen en natuurlijke schaduw van eikenbomen (gedeeld met slaapkamer nr. 4)
Slaapkamer nr. 2 met een kingsize bed van 180cm x 200cm, airconditioning, een tv en een balkon met uitzicht op het zwembad (gedeeld met slaapkamer nr. 3)
Een ruime familiebadkamer nr. 2 met douche.
Slaapkamer nr. 3 met king-size bed 180cm x 200cm (kan worden gescheiden in 2 eenpersoonsbedden), airconditioning, een TV en een balkon met uitzicht op het zwembad (gedeeld met slaapkamer nr. 2)
Slaapkamer nr. 4 met tking-size bed 180cm x 200cm (kan worden gescheiden in 2 eenpersoonsbedden), airconditioning, een tv, een balkon en een terras met twee ligstoelen en natuurlijke schaduw van eikenbomen (gedeeld met slaapkamer nr. 1).
Een ruime familiebadkamer nr. 3 met douche.
Ik kijk ernaar uit om met u te spreken

uw FerieHome agentschapsteam

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 33 km SPU Split airport

33 km

Station 16 km Split

16 km

Snelweg-afrit 16 km Split

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Door de ligging van de villa, bent u dicht bij veel activiteiten die worden aangeboden in de buurt van een kleine mediterrane stad Omiš en Cetina rivier in de buurt. U kunt veel activiteiten uitproberen in 20 minuten rijden, zoals wildwaterraften, een zip-line boven de canyon van de Cetina rivier, canyoning, eenvoudige boottochten op de Cetina rivier of u kunt een boottocht naar het eiland Brač boeken en een dagje op de Adriatische zee meemaken waar al onze gasten gewoonweg van en nog veel meer om te proberen en te zien. Of gewoonweg genieten van deze ontspannen en rustige omgeving die Villa Ventura biedt en een boek lezen in de natuurlijke schaduw van eikenbomen en alleen krekels horen.
Bij uw aankomst zullen de eigenaars aanwezig zijn om u alle nodige informatie, aanbevolen plaatsen om te bezoeken, contacten voor enkele activiteiten en andere nuttige informatie te geven.
Bezoek Midden-Dalmatië, waar zee, bergen, rivieren en dalen zich vermengen tot een uniek landschap voor uw onvergetelijke vakantie.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verblijfsbelasting inbegrepen in de prijs van de dienstverlening

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Deze villa biedt een leuk uitje van het stadsleven en om met de natuur omringd te zijn door bomen, heuvels, vogels en krekels die zorgen voor een typische, ontspannende mediterrane klanken.
U bent van harte welkom om in Villa Ventura te verblijven


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

James uit Harrogate

5,0
5 5 5 5

Simply Amazing! Best Villa we have ever been to.

I never normally write reviews, but really had to for Villa Ventura. My wife is in the travel industry so we have always been lucky enough to stay in some of the best hotels and villas around the world.... However, Villa Ventura is in a league of its own.

The photos don't do the place justice, it is stunning! Peaceful, spacious, well equipped, clean, modern.....

We had 4 adults and 2 children in the villa, and there was tons of space. We could have easily had another family along with us.


Stipe and his wife are amazing hosts, living nearby, they were always on hand for advice on places to go, and to help us with anything at all we needed in the house.
They even brought balloons and gifts and left them by the pool for my daughters 6th birthday to surprise her when she woke up!

We used the outdoor kitchen and BBQ a lot, and my kids loved the games room, PS4, and playing Ping Pong.

There is not one aspect of the villa that hasn't been well thought through. Every possible appliance and amenity is there to make sure you feel just like you're at home.

The pool was a great size, and the large shallow end made it ideal for our 5 year old.


I would highly recommend this villa to anyone looking to explore the Slip area. We were within 20 mins of white water rafting, zip lining, and the Cetina river with all of its activities.

The beach was max 15-20 mins drive and very easy to get to.

The local area has some great local shops along with larger supermarkets to get everything you need.

HIGHLY RECOMMENDED!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Mario W. uit Bischofshofen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie villa in perfecte staat

Zeer mooie villa met apparatuur van hoge kwaliteit, geweldige keuken met barbecue. Groot zwembad ideaal om te ontspannen voor het hele gezin zeer rustige locatie met de auto bent u in ongeveer 15 minuten in de mooiste baaien om te zwemmen.
Zeer goede locatie voor wandelen en MTB veel mogelijkheden. Geweldig is ook de nabijheid van de Statdt Split zeer bezienswaardig ongeveer 20 min
Het huis is volledig uitgerust van de wasmachine tot alle keukengerei alles is aanwezig.
Zeer aardige verhuurders kregen meteen info over mooie stranden winkelmogelijkheden goede restaurants

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Thomas J. uit Cm17 9rg

5,0
5 5 5 5

Amazing villa

Wow!!! We honestly couldn’t have asked for anymore during our stay at villa Ventura. We were greeted at the villa by Stipe and as we were late, they made sure we were comfortable with some food and drink to keep us going until we go shopping the next day. The villa is stunning! Immaculate and finished to such a high spec, having access to English TV was a nice touch for the kids and allowed us to relax in the sun whilst listening to some music via an internet TV. The Villa was ample in size for our family of 5 and could have easily catered for more. We made use of the coffee maker, food processors and mini grill as well as the handy dishwasher and washer/dryer. What more can you ask for?! With a TV in each bedroom the kids were happy. There’s also a gaming room for the kids (PS4) which the kids spent 2/3 nights camping out in! I made use of the treadmill in the gym and the kids enjoyed playing table tennis in the afternoons in the shade away from the hot sun. The seating area by the pool was my favourite place to relax and the pool was a great size for the kids, we could’ve easily just stayed at the villa and not left for our entire stay! A car is needed to get around, but several shops are no more than 10-15 minutes away and the local beach around the same. The main supermarket is around 20 mins away and offers anything and everything you need. Stipe lives nearby so is on hand should you have any questions or need any advise on shopping/day trips or what beaches to go to. He really is a SUPER HOST. We went to several beaches nearby in OMIS, a stunning drive through the winding roads in the mountains. Split is around 25 mins away, has a great market, Konoba Bracera is a must which is on the beach near OMIS and gives stunning views as well as better food. Overall, as a family we can not fault the location, the villa, the high spec mod-cons and most of all Stipe and his lovely wife. They’re simply fabulous, we wouldn’t hesitate to recommend Villa Ventura to anyone.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf M. Mrčela

Bedrijf M. Mrčela

Andere accommodaties van Bedrijf M. Mrčela

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Mrčela

meer informatie

Objectnummer: 238120

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/238120.htm


«Villa VENTURA, privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven