Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

ANKERSPATZ aan zee Center Parcs

Butjadingen

Max.  4   gasten
56m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
56m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

90.91% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

90.91% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Het 2-kamer appartement bevindt zich op de begane grond en is ca. 54 m² groot. Het appartement heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, een kitchenette, een zithoek, een doucheruimte en een terras. En het heeft een woonkamer met dubbele kledingkast bed, douche bad, zithoek eethoek, kitchenette (4 platen, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster) en een terras.

Het appartement ligt in het nieuwste, prachtig aangelegde vakantiegebied van Tossens. Het is slechts 5 minuten lopen naar het strand. Het Halllenspaßbad met sauna Aqua Mundo van Center Parcs Nordseeküste ligt op ongeveer 2 minuten lopen. Gasten van ANKERPLATZ NORDSEE krijgen 50% korting op de toegang tot het zwemgedeelte en de sauna. Parkeerplaatsen voor de ANKERSPATZ am Meer bevinden zich direct voor het huis. Ons appartement is vriendelijk ingericht in lichte kleuren en goed uitgerust. WLAN inbegrepen. Centrale verwarming op gas.
Let op: Roken is niet toegestaan in het appartement.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 90 km Bremen

90 km

Station 20 km Nordenham

20 km

Snelweg-afrit 30 km Spohle A29

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Noordzee is fascinerend, zelfs als hij er niet is.
Twee keer per dag, als het vloed is, verschijnt de grootste Waddenzee ter wereld.
Ontdek het.
Geniet van lange wandelingen. Het is ongeveer 7 minuten lopen naar een nabijgelegen meer en ongeveer 5 minuten lopen naar de zee. Ontspan in het avonturenzwembad Aqua Mundo of ontdek de omgeving op de fiets.
53°34'17'' Noord 8°15'56'' Oost

... dit zijn de coördinaten voor een ontspannende vakantie in het midden van Tossens. Dichtbij - maar ver genoeg weg van de drukte van alledag om van alle voordelen te genieten en de nadelen van het eenheidstoerisme achterwege te laten.
Welkom op uw vakantie - welkom in de Noordzee badplaats Tossens. Hier is iets te beleven, het Friese strand met zijn piraten-avonturenspeelplaats biedt de beste voorwaarden voor een dag vol avontuur. Noordzeestrand, fietspadennetwerk, centrumpark, gastronomie - het kleine dorp aan de Jadebaai is goed ontwikkeld voor het toerisme. Hier worden vakantiewoningen met charme aangeboden.

Tossens heeft sinds 1892 de titel van Noordzeebadplaats. Uw vakantiewoning ligt midden in het rustige dorp, dat over een uitstekende infrastructuur beschikt. De strandlaan met veel groen leidt direct vanaf het vakantiehuis in de hoofdstraat naar de kust. In de Nordseeallee en in het hart van Tossens vindt u een verscheidenheid aan restaurants en cafés. Supermarkt, bank, bakker, postkantoor - dit alles en nog veel meer is beschikbaar in de directe omgeving van het vakantiehuis.

Het Friese strand ligt op ongeveer 300 meter afstand. Bij vloed en mooi weer is de Noordzee een "grote badkuip"; het hele jaar door is het subtropische zwemparadijs in Center Parc Nordseeküste een aanrader.
Hier is wat te beleven, het Friesenstrand met zijn piraten avonturenspeelplaats biedt de beste voorwaarden voor een dag vol avontuur direct aan de Noordzee. Tropische temperaturen heersen het hele jaar door in het Aqua Mundo avonturenbad van Center Parcs Nordseeküste, met een bandenglijbaan, een groot golfslagbad en een uitgebreid sauna- en wellnessgedeelte met allerlei faciliteiten. Er zijn niet alleen vakantiewoningen, vakantiehuizen en hotels in het dorp, maar ook een camping voor de dijk, zodat u kunt kamperen waar anderen strandstoelen huren. De Pütten (grote visvijvers) doen het hart van vissers sneller kloppen en zijn ook ideaal voor een wandeling. Ook honden missen niet in Tossens. Het strandgedeelte voor honden bevindt zich onder het restaurant "Luzifer". De lange promenade naar de dijk biedt volop gelegenheid om te flaneren en te smullen, want talloze restaurants en snackbars bieden de complete variëteit aan verse Noordzeedelicatessen. Vanuit Tossens zijn er begeleide wandelingen naar het UNESCO werelderfgoed Waddenzee.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken kunnen gehuurd worden!!! Het pakket handdoeken en beddengoed kost 22€ per persoon. Voor een huisdier rekenen we 20€ per verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn Anzahlung Mietpreis  Rücktritt 44 bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises  Rücktritt 32 bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises  Rücktritt 21 bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises  Rücktritt 11 Tage vor bis zum Mietbeginn 90 % des Mietpreises

meer informatie:

Het kuuroord Tossens ligt direct aan de Jadebaai tegenover Wilhelmshaven op het schiereiland Butjadingen. Voor het schiereiland strekt de Waddenzee zich uit tussen de mondingen van de Jade en de Weser over een lengte van ongeveer 23 kilometer naar het noordwesten, voorbij het eiland Mellum. Het gebied maakt deel uit van het Nationaal Park Nedersaksische Waddenzee, dat in juni 2009 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is geplaatst.

Er zijn veerverbindingen over de Weser van Nordenham naar Bremerhaven en in de zomermaanden over de Jadebusen van Eckwarderhörne naar Wilhelmshaven. Er is een spoorverbinding van Nordenham naar Bremen. Buslijn 408 van de Verkehrsbetriebe Wesermarsch verbindt Tossens enkele malen per dag met het station van Nordenham. De gemeente is via de Wesertunnel ten zuiden van Nordenham aangesloten op de autosnelweg 27 Bremen - Bremerhaven. Via Varel of Brake leidt de route naar snelweg 29 Oldenburg - Wilhelmshaven.

Vrije tijd:

Verveling? Geen kans!

Iedereen die naar de Noordzee gaat, weet dat het water komt en gaat - maar er is altijd wat te beleven en niet alleen fietsers komen aan hun trekken. Bijvoorbeeld bij Pirate's Beach, waar veel speeltoestellen staan zoals een Piraten Ark van Noach, een waagnet, een touwbaan of een water- en avonturenspeeltuin. Op het Friesenstrand vindt u een beachvolleybalveld en de voetbalschool aan zee. Friesenstrand is sinds 2010 door de International Life Saving Federation of Europe (ILSE) aangewezen als bewaakt zwemstrand. De tien meter hoge uitkijktoren "Wattkieker" op het strand biedt een uitstekend uitzicht op Wilhelmshaven aan de overkant van de Buitenjade. Zwemmogelijkheden zijn er bij Friesenstrand aan de Noordzee en het subtropische zwemgebied Aquafun bij Center Parcs Nordseeküste.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
3.9 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
4.5 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Oksana L. uit Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievakantie

Bedankt aan uw bedrijf voor de gastvrijheid. Ik beveel dit appartement aan, vooral met kinderen. Het appartement is zeer goed onderhouden, groot, 2 kamers, 2 badkamers, 2 keukens, 2 tuinen. Er is WiFi, de bedden zijn comfortabel, er werd een babybedje voor een klein kind verstrekt. Er zijn veel parkeerplaatsen op het terrein, evenals 2 speeltuinen, tegenover het huis is er een wasserette. Het is 5 minuten naar het centrum van AguaMundo, fietsverhuur, cafés, supermarkt, 8 minuten lopen naar de zee. Ondanks het weer hadden we een geweldige tijd. We komen zeker terug naar jullie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Thomas S. uit Wietmarschen

2,8
4 3 2 4 1

Sauberkeit??

Die Lage war gut und die Ausstattung auch.Altlasten des Vormieters auf der Terrasse. (Dreckige Gläser, Altglas und Leergut, versteckter Grill mit kippen.)Wolllmäuse in den Klappbetten. Dreckige Bettwäsche und Hundehaare auf den Oberbetten. Wurde später punktuell nachgebessert, aber halt nicht gereinigt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2022

Frank J. uit Lichtenau

4,0
3 5 4 4 4

.

Top,mit kleinen Mängeln

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Martina S. uit 56843 Burg Mosel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

korte trip

We verbleven 2 dagen in deze prachtige accommodatie en waren zeer tevreden. De flat was schoon, in- en uitchecken ongecompliceerd, zeer centraal gelegen. Het is ons zeer goed bevallen, we hebben direct geboekt voor 2023...Deze keer voor 14 dagen, we verheugen ons nu al op onze vakantie in uw accommodatie, die we graag aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2022

Sandra R. uit Burgstädt

2,2
3 2 2 2 2

Fewo Ankerspatz

Unsere Ferienwohnung lag inmitten vom Center Park. Das war völlig in Ordnung. Viele Familien mit Kindern waren zeitgleich vor Ort um ihren Urlaub dort zu verbringen. In der Fewo selbst, ließ es an Sauberkeit zu wünschen übrig.
Die gegebenen Utensilien, wie z.B.
Gartenmöbel, Kaffeemaschine, Fön, Toaster etc waren ziemlich verdreckt. Kurz gesagt, vieles war einfach ungepflegt, verdreckt oder staubig.
Überall waren tote Spinnen und Mücken , an den Wänden und nur unzureichend Fliegengitter angebracht.
Wir werden definitiv nicht wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Hallo Frau Rau,
vielen lieben Dank für Ihre Informationen, die für mich und mein Team sehr wichtig sind. Schade, dass Sie während Ihres Aufenthalts nicht an mich herangetreten sind, dann hätte ich direkt Abhilfe geschaffen. Die Wohnung ist mittlerweile Grundgereinigt und unsere Gäste können sich nun wieder wohlfühlen. Ich würde mich sehr freuen, wenn Sie uns eine 2. Chance geben :-) Viele Grüße Kai Kirchner

Juli 2022

Bennet S. uit Groß Twülpstedt

5,0
5 5 5 5 5

Sommerurlaub

Die Unterkunft war sehr schön. Trotz mehrerer Parteien im Haus war es sehr ruhig und die Umgebung war sehr angenehm und sauber... Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt und auch für die Kinder gab es gleich vor dem Haus was zum spielen... Zu Fuß konnte man alles sehr gut erreichen...
Wir würden auf jeden Fall wieder unseren Urlaub dort verbringen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Hallo Herr Schwedhelm,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Ich freue mich auf ein Wiedersehen. Melden Sie sich gerne, wir haben besondere Angebote in der kalten Jahreszeit für Sie. Genießen Sie dann gerne die Ruhe bei uns und die einzigartige Wattenmeerlandschaft im Herbst oder Winter. Im Center Parcs Nordseeküste nebenan können Sie sich dann im Schwimmbad- und Saunabereich die Seele baumeln lassen. Viele Grüße Kai Kirchner

Juni 2022

C V. uit Hessen

3,0
2 3 2 4 4

Gut für einen Familien Kurztrip

Für den Kurztrip mit der Familie ( 2 Erwachsene 2 Kinder)
völlig in Ordnung.
Tossen ein ruhiger schöner Ort. Strand für die kleinen super und bei Sauwetter immer noch die Möglichkeit das Aquamundo zu Besuchen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Vielen Dank für Ihre Bewertung und viele Grüße Kai Kirchner

Augustus 2021

Julia W. uit Bad Nenndorf

4,9
5 5 5 5 4.5

Tolle Lage

Unsere Wohnung war genau das Richtige, was wir gebraucht haben. Sauber und gemütlich .
Die tolle Lage zum Center-Park und dem Strand ist extra zu erwähnen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Hallo Frau Wurmnest,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Wann sehen wir uns wieder? Vielen Dank und viele Grüße Kai Kirchner

Augustus 2021

Familie P. uit Liebengrün

4,8
5 5 5 5 4

schöne geräumige Ferienwohnung

alles super

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Hallo Familie Pöhler,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Besuchen Sie uns doch mal wieder. Viele Grüße Kai Kirchner

Juli 2021

Daniel L. uit Erwitte

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Top vakantiewoning. Met een geweldige locatie.

Zeer mooie vakantiewoning met ideale rustige ligging. 1 ster aftrek voor de uitrusting, want we misten een oven. De wifi, die werd vermeld, was "er" maar je kon er helemaal geen gebruik van maken omdat hij gewoon overbelast was. Om 3 uur 's nachts werkte het als een charmeur. We waren er tijdens de zomervakantie.
We komen nog terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Hallo Herr Liebau,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Sorry wegen des Internets. Der Backofen, für den Sie uns einen Stern abgezogen haben, steht auch gar nicht in der Beschreibung. Wir vermissen Sie hier. Wann kommen Sie wieder? Viele Grüße Kai Kirchner

Juli 2020

Jennifer C. uit Bochum

3,4
2 3 2 5 5

Nette Unterkunft

So an sich war die Unterkunft super, was uns fehlte war z.b eine größere Schüssel für z.b. Salat, eine Reibe um Gurkensalat zu machen, an sich war es sauber hier und da ein paar kleine Spinnen. Blöd war für uns das wir dank Corona nicht ins Schwimmbad des Center parcs konnten. Ansonsten sind zwei Kaffemaschinen vorhanden-filter und tassimo, in der einen Küche sind zwei Herdplatten in der anderen 4 mit Ceranfeld,ein toaster, zwei Wasserkocher und ein Fön, man sollte sich ein paar Handtücher von Zuhause mitbringen wir hätten sonst nur 6 Stück für eine Woche gehabt ich weiß nicht ob man noch Mal welche nachfordern kann da wir auch eigene dabei hatten. Die Dame bei der man sich anmeldet ist sehr freundlich, direkt vor dem Haus ist ein Spielplatz und der Deich ist in 5min Fußweg zu erreichen. Zum Einkaufen sollte man am besten zum markantmarkt fahren der mit dem Auto in ca.5min zu erreichen ist. Ansonsten war es für uns ein entspannter Urlaub, es waren da ja Center parcs in unmittelbarer Nähe ist bzw die Wohnung im centerparc liegt viele Familien mit Kindern vor Ort.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie

Antwoord van Dhr. K. Kirchner:

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Viele Grüße Kai Kirchner


Contactpersoon

Bedrijf ANKERPLATZ NORDSEE
Dhr. K. Kirchner

Dhr. K. Kirchner

Beste gasten, wij zijn een verhuurdienst aan de Noordzeekust. Op het grootste schiereiland van Duitsland, Butjadingen, beheren wij momenteel ongeveer 60 vakantiewoningen en appartementen. Toch onderhouden wij een persoonlijke en vertrouwde relatie met onze gasten. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijk dank en de groeten van de kust.


Andere accommodaties van Dhr. K. Kirchner

Alle accommodaties weergeven van Dhr. K. Kirchner

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 238880

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/238880.htm

Dhr. Kai Kirchner

Zum alten Bahnhof 18

26969 Butjadingen

04736 102050


«ANKERSPATZ aan zee Center Parcs» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven