Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Möwennest 18 Tossens, Sauna

Butjadingen, Tossens, Noordzee, Strand, Waddenzee, Honden, Kinderen, Sauna, Strandstoel, Tuin

Max.  10   gasten
97m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
97m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 57 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Beschrijving

Ons huis met 3 slaapkamers is geschikt voor 1-8 personen (plus 2 kinderen tot 2 jaar in aparte reisbedjes) en ligt op een omheind terrein. Goed opgevoede, rustige honden zijn welkom, maar breng wel uw eigen bedden mee (1 bed beschikbaar), want honden mogen helaas niet op zitmeubels en bedden slapen. Het is ongeveer 750 m naar het strand met een strandstoel. Er is een eigen parkeerplaats beschikbaar. Het grote terras nodigt met tuinmeubelen, parasol, Weber-grill en met 1 comfortabele strandstoel uit tot mooie zonnige dagen en barbecue-avonden. Het huis werd voor u gerenoveerd in januari 2022+2023.

In de omheinde tuin staat een speelhuisje en een schommel.

Onze modern ingerichte woonkamer wordt overspoeld met licht door de 2 openslaande deuren. Een nieuw U-woonlandschap +elektrische open haard biedt u ruimte om gezellig bij elkaar te zitten. De TV met SAT aansluiting, DVD speler en de mini-stereo installatie laten u extra ontspannen.

Bordspellen, puzzels en boeken zijn beschikbaar. Gratis Wi-Fi is ook beschikbaar, wat home office mogelijk maakt.

De keuken is goed uitgerust met een heteluchtoven, keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Kleine apparaten zijn onder andere 2 koffiezetapparaten, eierkoker, waterkoker, mixer en broodrooster. Met voldoende servies en bestek heeft u altijd genoeg ruimte om een gezellige tafel te dekken. Natuurlijk is al het belangrijke keukengerei en voldoende potten en pannen die u in het dagelijks leven nodig heeft ook aanwezig.

De open woon- en eetkamer is van de keuken gescheiden door 1 glazen deur. Er is 1 houten tafel met 8 stoelen + 2 kinderstoelen aanwezig.

In een kleine berging voorzien wij u van een stofzuiger, schoonmaakspullen, kluis, ect.

Op de begane grond is de 1e badkamer met douche, toilet en wastafel.

De 2e badkamer met douche, WC en 2 wastafels, gerenoveerd in januari 2023, bevindt zich op de eerste verdieping. Het is ruimer, dus u vindt er ook een wasmachine, droger, haardroger, aankleedkussen, strijkplank en strijkijzer.

De 1e slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, 1 driedeurs kledingkast, 1 tv, 1 fauteuil en 1 kinderreisbed bevindt zich op de eerste verdieping. Sinds februari 2022 is hier ook een 2-persoons infrarood sauna om op te warmen na bijvoorbeeld mooie strandwandelingen of gewoon om iets voor uw welzijn te doen.

Direct daarnaast is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, 1 tweepersoonsbed, 1 fauteuil en een 2-deurs kledingkast + 1 kleine tv met dvd-speler.

De 3e slaapkamer bevindt zich op zolder. In deze zeer ruime kamer staat een tweepersoonsbed, een kinderreisbed en een kledingkast, evenals een zithoek met een TV om lekker te zitten of gewoon te lezen.

Het hele huis heeft afwasbare vloeren. Roken is alleen toegestaan op het terras.

Voor uw veiligheid zijn er in totaal 5 rookmelders+trapwachten in het huis.

Het huis kan ook voor langere periodes worden geboekt voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld voor installateurs of kantoor aan huis, enz. Het is ingericht voor verhuur het hele jaar door. Ook in de winter is het heerlijk ontspannen aan de Noordzee.

Het huis kan geboekt worden met 1-8 volwassenen +(2 baby's tot 2 jaar in aparte kinderbedjes), dus ook door gezinnen met kinderen. De prijs is inclusief WLAN, parkeerplaats, gebruik van wasmachine, droger en sauna. Het opladen van elektrische auto's via de huiselektriciteit is niet toegestaan, hiervoor zijn oplaadpunten op ca. 150 m afstand in het dorp!
De eindschoonmaak bedraagt 90,- €. Een bedlinnen + handdoekenpakket kan geboekt worden voor 20,- € per persoon !!!! Voor alle slaapplaatsen stellen wij dekbedden 155x220 ter beschikking, zodat alle gasten comfortabel kunnen slapen. Beddengoed + handdoeken kunnen natuurlijk ook meegebracht worden. Sauna + strandlakens dient u zelf mee te nemen.

=》Bij boekingen van 15 dagen of langer krijgt u van ons de eindschoonmaak gratis.

Veel van de muurschilderingen in dit huis zijn met liefde geschilderd door leden van onze familie, van 3 generaties.

Wij houden ons aan het uitgebreide, uitgebreidere schoonmaakprotocol op basis van aanbevelingen van deskundigen. Hier zijn een paar punten: Elke kamer wordt voor uw aankomst schoongemaakt en gedesinfecteerd volgens een vaste checklist. Wij stellen u extra schoonmaakproducten ter beschikking zodat u tijdens uw verblijf de gelegenheid heeft om schoon te maken. De netheid van onze accommodatie is onze hoogste prioriteit. U moet zich bij ons comfortabel en veilig voelen. Daarom garanderen wij u de verhoogde schoonmaak- en desinfectie-inspanning.

In het huis zijn er 4 TV's (in elke slaapkamer + woonkamer), gratis WLAN, vaatwasser, wasmachine, droger, haardroger, strijkijzer, strijkplank, stofzuiger, stereo, 3 ventilatoren-windmachines, infrarood sauna, Weber barbecue, elektrische open haard

We kijken uit naar u !!!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Babybedje
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Babybedje
Slaapkamers 3
Zolderbed (140x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.75 km

0.75 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

750 m van het strand, met gratis seizoensgebonden strandstoelverhuur voor onze gasten. En 2 minuten lopen van Center Parcs Nordseeküste met zwemparadijs, activiteiten (tegen betaling) en gastronomie. Verdere gastronomie en ook bakkerij of winkelmogelijkheden op ca. 0,5 km afstand. En niet ver van Bremerhaven (bijv. Toscaanse winkelpassage, klimaathuis, immigrantenhuis en dierentuin aan zee) en Wilhelmshaven. Op het schiereiland Butjadingen vindt u een lama-ranch (rondleidingen op de boerderij + lama-wandelingen), de Noordzee-lagune, een overdekte kinderspeelplaats en direct aan ons Friesenstrand, Duitslands 1e babystrand, een piratenspeelplaats, maar ook watersporten zijn hier mogelijk. Voor vissers is er een visvijver. Kilometerslange wandelingen op en naast de dijk of prachtige wadlopen maken deze geweldige locatie compleet. Er zijn ook geweldige excursiebestemmingen binnen 1 tot 1,5 uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 35 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: eenmalig 90,- € (deze kosten gaan voor 100% naar de schoonmakers) +Hondenschoonmaak extra kosten 90,- € voor maximaal 2 honden + tot 14 dagen, vanaf 15 dagen zou er nog eens 90,- € schoonmaakkosten bijkomen, wij zullen dit vanaf een boeking van 15 dagen aan u doorberekenen en voor u betalen. (Deze kosten gaan voor 100% naar het schoonmaakpersoneel).

Beddengoed + handdoekenpakket per persoon 20,- € op aanvraag.

Bij boekingen van 17 dagen of meer krijgt u de eindschoonmaak gratis! De eindschoonmaak verschijnt dan hier in het systeem, maar wordt door ons verrekend in het huurcontract.

200,- € borg. Als er geen schade is opgetreden, krijgt u de borgsom uiteraard direct na uw vakantie terug.

Elektriciteit, water en verwarming worden aan de beheerder in rekening gebracht naar verbruik.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 57 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 56 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 57 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Ons vakantiehuis, Möwennest 18, heeft bedden voor 1-8 personen + 2 aparte, beschikbare peuterbedden voor 2 kleine kinderen tot 2 jaar. Deze zijn niet inbegrepen in het aantal personen. Vanaf 2 jaar hebben de kinderen een normaal bed nodig en tellen dan als volwassen persoon.

In het huis worden alleen spaarlampen gebruikt.

Rookvrij huis (roken is alleen toegestaan op het terras)

* Eindschoonmaak: 90,- € (vanaf 15 dagen boeking krijgt u de eindschoonmaak gratis). De eindschoonmaak gaat voor 100% naar het schoonmaakpersoneel.
* Voor huisdieren geldt een vast bedrag aan schoonmaakkosten: 90,- € (geen dagtarieven voor huisdieren) De kosten gaan voor 100% naar de schoonmakers.
* Borg: 200,- € voor schade in of aan het huis. (Deze wordt uiteraard direct na uw vakantie teruggegeven als er geen schade aan het huis is)
* Als er schade is die de borgsom overschrijdt, moet het verschil in rekening worden gebracht bij de huurder die de schade heeft veroorzaakt. Dit is in het belang van alle gasten die het huis in perfecte staat willen aantreffen. Wij danken u voor uw begrip.

In plaats van een conventionele sleutel te gebruiken, die u kunt verliezen of bij u moet dragen, kunt u ons huis betreden met de gedownloade KIWI-app op uw mobiele telefoon. U heeft uw mobiele telefoon altijd bij u.

Ter plaatse dienen elektriciteit, water en gasverwarming naar verbruik (meterstand) aan de beheerder betaald te worden.

Als koffiemachines staan 1 filterkoffiemachine en 1 Senseo-apparaat tot uw beschikking.

Het gebruik van het kinderspeelhuisje, de kinderschommel, de bolderwagen, de Weber barbecue en de infrarood sauna zijn op eigen risico en aansprakelijkheid.

Afdruk:
Vakantieadres:
Helgolandstrasse 18, 26969 Butjadingen-Tossens

Vaste woonplaats van de verhuurder:
Jürgen Lach
Georg-Büchner-Strasse 6
63526 Erlensee
0172-9704484


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Alexandra O. uit Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis op een geweldige locatie

We waren met 3 volwassenen en 3 kinderen in dit geweldige vakantiehuis.

We hadden daar niets tekort. De keuken was meer dan goed uitgerust. De wasmachine / droger waren geweldig, vooral met kinderen, om na een natte dag alles snel schoon en droog te krijgen. Het huis was zeer schoon en netjes.
We hadden niets te klagen. Van bordspellen, een mooie tuin (gooispel etc. in de schuur), informatiemateriaal voor uitstapjes / tips, bolderkar voor een wandeling op het strand, strandstoel in de tuin en op de dijk, infrarood sauna (die we echter niet hebben gebruikt), meerdere televisies in het huis voor slecht weer dagen tot aan goed werkende wifi ....
We voelden ons helemaal op ons gemak.

Het contact met de verhuurder en de beheerder was altijd erg aardig. We kregen altijd snel antwoord op vragen. De beheerder was altijd telefonisch bereikbaar en ook erg aardig.

Het huis is zeer centraal gelegen, dijk / Center Park / restaurants / bakkerijen en winkels zijn allemaal op loopafstand in een paar minuten te bereiken.

We willen hier ook nogmaals bedanken voor deze geweldige vakantie en kunnen nu al met zekerheid zeggen dat we zeker terug zullen komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen lieben Dank für diese wunderschöne, tolle Bewertung und auch herzlichsten Dank für den tollen Gästebuch Eintrag. Der Eintrag und das Bild haben uns von Herzen gefreut. Wir freuen uns schon jetzt, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

Juli 2023

Sven W. uit Groß-Rohrheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Noordzee

We voelden ons erg op ons gemak in het vakantiehuis en willen graag terugkomen. Het huis is niet ingericht als een vakantiehuis, maar als een thuis. De keuken is volledig uitgerust. In de woonkamer zijn er knusse dekens en kussens. Er liggen spellen in een la. De tuin is leuk voor zowel grote als kleine kinderen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen lieben Dank für diese klasse Bewertung. Darüber und über die neue Buchung haben wir uns sehr gefreut.

Juli 2023

R B. uit Süddeutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis aan de Noordzee

Mooi vakantiehuis. Alle voorzieningen zijn aanwezig die je nodig hebt. Vooral de tuin met schommel en zandbak is erg fijn waar de kinderen kunnen spelen. We voelden ons daar zeer comfortabel en hadden mooie dagen aan de Noordzee.

Het contact met de verhuurders en beheerders was ook altijd vriendelijk en verliep prima.

Daarom raden wij deze accommodatie graag aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Darüber haben wir uns sehr gefreut.

April 2023

R. S. uit Rodenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis op centrale locatie

Het huis is liefdevol ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig.
De infrarood sauna is heerlijk om in te ontspannen en de mooie tuin met strandstoel nodigt uit tot relaxen in de tuin. We hebben van alles genoten.
Het huis is centraal gelegen ten opzichte van het Center Park en op korte afstand van de restaurants.
De netheid in het huis is TOP
Het contact met de verhuurder is SUPER -- wij bevelen het huis 100% aan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen lieben Dank für die super tolle Bewertung. Wir haben uns sehr darüber gefreut. Vorallem auch vielen Dank für den bereits wiederholten Aufenthalt in unserem Haus. Wir freuen uns schon auf weitere Aufenthalte.

April 2023

Ramona A. uit Detmold

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige korte vakantie

Liefdevol ingericht vakantiehuis op een rustige locatie.
Het contact met de familie was altijd erg aardig, behulpzaam en snel.
Het huis is perfect voor gezinnen met kinderen en ook voor viervoeters.
We hebben een paar heerlijke dagen gehad en voelden ons thuis.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen lieben Dank. Wie haben uns sehr über Ihre tolle Bewertung gefreut. Auch vielen Dank für Ihren wunderschönen Eintrag in unser Gästebuch.

Januari 2023

B D. uit Süddeutschland

5,0
5 5 5 5 5

Modernes Haus in Strandnähe

Ein schönes, modernes Haus, in dem wir ein nagelneues Bad genießen konnten. Auch im Winter lässt es keine Wünsche offen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2023

Tanja G. uit Erlensee

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis

Zeer mooi huis op een rustige locatie. Alles wat je nodig hebt is er. Vaatwasser, wasmachine en droger. De sauna is super lekker om in te ontspannen. We waren er in de winter en konden helaas niet genieten van de prachtige tuin of de barbecue, ik kijk uit naar wanneer we er in de zomer zijn.

Je kunt snel naar CenterPark en daar alle activiteiten boeken en uit eten gaan tegen bijna normale prijzen. Er zijn ook zeer goede restaurants in de omgeving, zelfs met bezorgservice. U kunt ook in 10 minuten naar de Noordzee lopen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Ganz herzlichen Dank für diese tolle Bewertung. Wir freuen uns schon sehr darauf Sie wieder begrüßen zu dürfen. Für diesen Sommer haben wir gerade wieder den Zuschlag für einen Saison-Strandkorb am Strand erhalten. Diesen Strandkorb mieten wir für alle unsere Gäste, als Service, zur kostenlosen Nutzung. Ist also noch ein zusätzliches Sommer Highlight für Sie.

September 2022

Tania R. uit Hessen

5,0
5 5 5 5 5

Nordsee urlaub

Ein tolles großzügiges Haus mit Vollausstattung. Man merkt, dass großer Wert auf Wohlfühlen gelegt wird. Tolle Lage und auch die Umgebung gut erreichbar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen lieben Dank für diese mega tolle Bewertung. Wir freuen uns riesig darüber.

Juli 2022

Melanie H. uit Rheda

4,8
5 5 5 4 5

Erholsames wohlfühl Domizil

Liebe Familie Dornheim-Lach,

Vielen lieben dank für die wunderbare Zeit in ihrem Ferienhaus.
Gerne würden wir in Zukunft bei Ihnen wieder unterkommen, denn das liebevolle und stilvolle Haus hat uns sehr zugesagt.
Der Kontakt zu ihnen und auch zum Hausmeister Service verlief reibungslos und zufrieden stellend.

Ich empfehle jedem diese tolle Unterkunft.

Freundliche Grüße, Familie Hustert aus Rheda/NRW

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Liebe Familie Hustert, vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Wir haben uns sehr darüber gefreut und freuen uns Sie wieder begrüßen zu dürfen.

Juni 2022

Monika R. uit Boxberg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaubsparadies

Sehr schönes eingewachsenes Grundstück, kurze Wege zur Nordsee. Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe, Restaurants, Fahrradverleih. Das Haus ist sehr schön eingerichtet, für Familienurlaube perfekt geeignet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Lach:

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung.

April 2022

Michael K. uit Gelsenkirchen

4,6
4 5 5 5 4

Zentrale Lage und gemütlich

Geschirr , Besteck und Küchenutensilien reichlich vorhanden .Wir haben uns wohl gefühlt . Vermieter/in sind sehr freundlich , auch mit dem Hausmeister lief alles reibungslos

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Februari 2022

Carola G. uit 63526 Erlensee

5,0
5 5 5 5 5

Winter an der Nordsee

Es war ein schöner Urlaub - allerdings würde ich eine wärmere Zeit vorziehen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Februari 2022

Werner G. uit Erlensee

5,0
5 5 5 5 5

Gemütliches Haus

Sehr schöne Unterkunft, die wir in kleiner Runde verbrachten. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Februari 2022

D. S. uit Erlensee

4,4
5 5 3 5 4

Schöner Aufenthalt

Der Aufenthalt war sehr schön, aber der Zeitpunkt war leider etwas ungünstig (Wetter+Corona).

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2022

Rainer S. uit Rodenbach

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienunterkunft

Wir sind angereist mit 2 Hunden.
Es waren2 schöne Tage in dieser hübschen Unterkunft..alles hatte seinen Platz, was benötigt wurde war vorhanden.....Die Sauberkeit in diesem Haus war TOP--- sehr zu empfehlen.
Freuen uns jetzt schon auf den Mai in diesem tollen Haus was ja dann auch einen Strandkorb und eine Sauna besitzt.
Ich kann dieses Möwennest wirklich empfehlen..der Kontakt mit den Vermietern ist toll.
Ansonsten kann ich nur sagen, es waren ein paar schöne Tage dort..und sicher nicht die letzten, die wir dort verbracht haben..

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Januari 2022

S L. uit Hessen

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus in super Lage

Das Haus ist sehr schön und in einer super Lage, mir hat es sehr gut gefallen. Auch bei Winter hat die Gegend seinen Charme. Habe mich sehr gut erholt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Ik woon met mijn familie in Erlensee bij Hanau, in Hessen. We voelen ons hier erg op ons gemak, maar we houden ook erg van de Noordzee. Daarom heten wij u van harte welkom in ons huis in Tossens.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 372273

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/372273.htm


«Huis Möwennest 18 Tossens, Sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 57 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven