Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Faro

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Te gast zijn in Villa Mara is een onvergetelijke ervaring. Het uitzicht over de kustlijn tussen Olhão in het oosten en ver naar het westen is adembenemend op heldere dagen.
Bijna ontelbare plaatsen nodigen u uit om te vertoeven en u te verwonderen. Of het nu al 's morgens vanuit het bed is, met het ontbijt aan de eettafel, af en toe op het dakterras, met de lunchsnack bij het zwembad, 's middags op de Bouleplatz, met de grill onder de Pergola of op de Veranda tot in de nacht - altijd is de ziel betoverd door dit uitzicht.
Het goed onderhouden huis herbergt het woongedeelte op de bovenverdieping. Dankzij de ligging op een heuvel bereikt men vanaf de noordzijde op de begane grond de ruime gang naar de goed geoutilleerde keuken en van daaruit naar de bijkeuken met wasmachine en droger.
De lichte woonkamer is natuurlijk bij voorkeur op het zuiden gelegen. De gezellige sofa bij de haardkachel en de uitnodigende grote eettafel vinden hier hun plaats, evenals de "wintertuin", die ooit het terras was en waarin u nu het hele jaar door kunt lezen, luisteren of filosoferen - natuurlijk met uitzicht op de blauwe Atlantische Oceaan.
In de zijvleugels zijn er slaapkamers en badkamers. Links de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en rechts twee slaapkamers met een gedeelde douche in het midden. Twee van de drie slaapkamers hebben toegang tot het terras en uitzicht op zee.
Via de veranda van 45m² met twee elektrische zonneschermen en een ronde eettafel en een buitentrap komt u in het zwembadgedeelte dat een niveau lager ligt. Het grote zoutwaterzwembad is goed onderhouden en biedt rondom ligplaatsen en zitplaatsen, afwisselend in de zon of in de schaduw. Hier in de kelder bevindt zich ook de vierde slaapkamer, die met meer dan 6 personen geboekt kan worden. Het heeft een eigen badkamer en suite.
Een vakantie in Villa Mara is net zo aantrekkelijk voor een stel als voor een groep van maximaal 8 personen. Iedere gast vindt hier zijn favoriete hoekje om te verblijven en indien nodig kunt u elkaar ontmoeten aan een van de vele tafels voor een maaltijd of een spelletje, voor een rondje jeu de boules of een verkoeling in het Dat is hoe een vakantie verloopt!
Licentie- of registratienummer: 93214/AL (CM Faro)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 17 km

17 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 17 km Faro

17 km

Station 15 km Faro

15 km

Snelweg-afrit 5 km Faro / Estoi

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De woning ligt op een exclusieve locatie op een los bevolkte heuvel aan de rand van de hoogste berg van de oostelijke Algarve, de "São Miguel". De verschillende terrassen zijn niet zichtbaar vanaf de buren en u kunt dus genieten van 100% privacy met een aangename rust. Veel Algarve-typische bomen en struiken omringen de stenige percelen en bieden een natuurlijke thuisbasis voor vogels, krekels en gekko's.
Om te winkelen heeft u de keuze tussen de vriendelijke stad "São Brás de Alportel" in het achterland (9km), de kleinere steden Estoi en Moncarapacho (5 of 9km) of de levendige havenstad Olhão met zijn beroemde markt (10km). Faro biedt ook een verscheidenheid aan winkelmogelijkheden, zowel in het centrum van de stad als in de omgeving.
Stranden kunnen in de vorm van een ster langs de hele kust aan uw voeten worden bereikt (bijv. Praia de Faro of Praia da Fuseta (17 km per stuk).
De dichtstbijzijnde golfbanen zijn bijvoorbeeld "São Lorenço" bij Almancil (ca. 25 km) of "Benamor" bij Tavira (ca. 30 km).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Van november tot maart kortingstarieven voor lange termijn verhuur op aanvraag

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2022

Nathalie V. uit België

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Perfecte villa met een adembenemend uitzicht

We hadden een prachtig verblijf in Villa Mara. Een mooi huis, met het meest geweldige uitzicht. Wat een geweldige plek! Het huis is zeer comfortabel. De keuken was gloednieuw. Alles is aanwezig. Een gezellig hoekje om te zitten in alle delen van het huis en de tuin. Het maakt niet uit wat het weer is, je vindt altijd ergens om te ontspannen en van het uitzicht te genieten. Het zwembad was een beetje koud, wat normaal is zo vroeg in het seizoen, maar je kunt hier de hele dag genieten van de zon zonder wind. Zeer vriendelijk welkom van Jens en Uli (de eigenaar). Beiden beschikbaar voor alle informatie. Top service! We hielden van alles aan onze vakantie hier!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2021

Bernardo F. uit Porto

3,7
4 4 4 2.5 4

Villa Mara 2021

the villa is located in a very quiet and peaceful place, but a little far from the beaches

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2021

Sabine S. uit Münster

4,7
5 5 5 5 3.5
Toon Duits

Prachtig huis met uitzicht

We hebben hier 18 ontspannen dagen doorgebracht tijdens de coronapandemie. Het huis is prachtig rustig gelegen in de heuvels boven Faro met een fantastisch uitzicht over Olhao en Faro. Het huis is bovengemiddeld goed uitgerust, ook al is de keuken een beetje verouderd, alles wat een hobbykok nodig heeft is aanwezig. Ook geweldig is de bijkeuken met wasmachine en droger, zodat je je bagage kunt beperken. Een mooie barbecuehoek en het grote, zeer goed onderhouden en privézwembad maken het plaatje compleet. De bedden zijn supercomfortabel en het uitzicht op zee vanuit de slaapkamers is adembenemend. De lokale begeleiding is vriendelijk en snel. We komen graag terug! Kleine opmerking voor iedereen: een auto is absoluut noodzakelijk - bij voorkeur een terreinwagen, vanwege meerdere hellingen en enkele slechte weggedeelten.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Anne V. uit Marl

5,0
5 5 5 5 5

Hervorragend!

Ein Urlaub vom Feinsten!Das Haus ist phantastisch ausgestattet und hat einen großartigen Ausblick!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2020

Jana S. uit Stralsund

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Villa

Wir haben zu dritt den Aufenthalt in der Villa genossen. Es war alles wunderbar, der tolle Blick, der Pool, die Zimmer und Terassen.
Eine Wohlfühloase!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Anne und Helmut W. uit D 91056 Erlangen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Bijzonder mooi vakantieverblijf

Zeer mooie villa, op het zuiden gelegen met een serre, terras en zwembad, met een prachtig uitzicht tot aan de zee.
Ruime kamers met smaakvolle inrichting, volledig uitgeruste keuken.
Uitgestrekte buitenruimtes met veel verschillende planten.
De competente fietsverhuur "Lisabikes", gelegen in de buurt, was een verrijking voor ons.
We hebben genoten van het verblijf.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2019

Ulrich uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomlocatie aan de helling van de berg.

De Villa Mara heeft een fascinerend panoramisch uitzicht op de zee en de nachtelijke lichtzee van Olhao tot Faro. De villa laat niets te wensen over. De uitrusting is uitstekend en zeer comfortabel, de keuken is perfect ingericht, de bedden en het beddengoed zijn nieuw en zeer comfortabel. We waren zeer tevreden en onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. De verwarming (nodig in de avond in december) en de open haard werkten uitstekend. Vooral de jeu-de-boulesbaan beviel ons heel goed. Het verkeer naar de villa bergop is even wennen. We raden de Villa Mara graag aan en zullen hem zeker nog een keer boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Sebastian H. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie herfstvakantie

Villa Mara was een geweldige uitvalsbasis voor onze herfstvakantie in de oostelijke Algarve. Het huis ligt hoog op de heuvel en heeft een geweldig uitzicht tot aan de kust en Faro.

Een groot terrein met veel mogelijkheden om buiten te zitten en te eten. Onze favoriet was de tafel op het terras boven het zwembad. Het zwembad is zeer mooi en werd zeer goed onderhouden. Er is geen zone voor niet-zwemmers.

De villa is werkelijk zeer smaakvol ingericht en heeft met name een volledig uitgeruste keuken. Zo konden we afwisselend in het restaurant eten en zelf koken.

Alles was zeer schoon en de service van Heidi en Jens was zoals altijd perfect.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

meer informatie

Objectnummer: 248281

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/248281.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Faro» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven