Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Podstrana

Max.  14   gasten
540m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 14  gasten
540m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De villa biedt volledig geklimatiseerde en luxueuze accommodatie verdeeld in 3 niveaus. De villa beschikt over 4 volledig ingerichte overdekte keukens, 7 slaapkamers, 6 badkamers, een speelkamer met PS4, een biljarttafel, een tafeltennistafel, een Finse sauna, een zomerkeuken, een verwarmd privé zwembad (8 x 5 m) en 12 ligstoelen.

De accommodatie is gelegen in Podstrana in een zeer rustige omgeving en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee vanuit het hele pand. Dit uitzicht beneemt je de adem. Deze villa is de perfecte keuze voor grote familiebijeenkomsten of een groep vrienden om een onvergetelijke vakantie in Kroatië door te brengen.
De Villa Diva is een nieuw gebouwde en zeer goed georganiseerde accommodatie waar u alles vindt wat een moderne gast nodig heeft voor een geweldige, stressvrije vakantie. Het stijlvolle en comfortabele interieur is volledig voorzien van airconditioning en voorzien van gratis WLAN. De villa strekt zich uit over 3 niveaus die verbonden zijn door een interne trap.

* Het buitengedeelte biedt een privé en verwarmd zwembad (8 x 5 m) met open zeezicht, omgeven door olijfbomen. Er is een zonneterras met 12 ligstoelen (niet zichtbaar), een volledig uitgeruste zomerkeuken met barbecue en een ruime eethoek. Naast het zwembad is er een gazon en een hoekje voor uw kleintjes met een glijbaan en wat speelgoed.
* De begane grond biedt een ruime woon- en eetkamer met glazen wanden en uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken met alle nodige voorzieningen, TV, airconditioning, uitgang naar het overdekte terras van waaruit u het zwembad kunt bereiken in een paar stappen. Een apart toilet, slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed van 160cm x 200cm, TV, airconditioning en eigen badkamer met douche. Slaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed 180cm x 200cm, TV, airconditioning; slaapkamer nr. 3 met twee eenpersoonsbedden 90cm * 200cm, TV, airconditioning en een terras met zeezicht; een badkamer met douche bevindt zich op de gang tussen deze twee slaapkamers.

* De benedenverdieping biedt een amusementsruimte: biljarttafel, tafeltennis, tweede volledig uitgeruste keuken met bar, TV en airconditioning; daarnaast is er een speelkamer met grotere TV, PS4, sofa's en airconditioning. Dit niveau heeft ook een sauna en twee douches, een apart toilet en een wasserette. Een paar treden naar beneden leiden u naar het zwembadniveau of u bereikt de woonkamer via een binnentrap.
* De eerste verdieping biedt een ruime 2e woon- en eetkamer met glazen wanden en uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde voorzieningen, TV, airconditioning en toegang tot het 2e overdekte terras. Een aparte WC, slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed 180cmx200cm, T, airconditioning, eigen badkamer met douche; slaapkamer nr. 5 met een tweepersoonsbed 180x200cm, TV, airconditioning, balkon en een badkamer met douche in de aangrenzende kamer.

* De tweede verdieping biedt een mooie en charmante loft (zolder) met volledig ingerichte keuken (4e verdieping), eet- en leefruimte met TV, airconditioning, een terras met prachtig en open zeezicht; slaapkamer nr. 6 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, TV, airconditioning en eigen badkamer met douche en wasmachine. Slaapkamer nr. 7 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, TV, airconditioning en eigen badkamer met douche.

Alles is ingericht met hoogwaardig meubilair en zorgvuldig geselecteerde materialen.

De parkeerplaats op het eigen terrein voor 5 auto's is beveiligd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km SPU Split

30 km

Station 8 km Split

8 km

Snelweg-afrit 18 km Dugopolje

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Lokacija: De villa is gelegen in Podstrana boven de kustweg in een zeer rustige omgeving, in het mooiste deel van de Dalmatische kust. De villa ligt op slechts 200m van het strand, diverse winkels en restaurants. De villa is gelegen tussen het beroemde stadje Split (8 km van het centrum) en het kleine stadje Omiš, met de rivier de Cetina (15 km). Dit gebied biedt een natuurlijke omgeving, comfortabele accommodatie met zeer vriendelijke gastheren en goed georganiseerde activiteiten.

Door de nabijheid van Split zijn alle transportverbindingen in de buurt: Luchthaven (30 km), zeehaven (8 km), bushalte voor internationaal verkeer (8 km), treinstation (8 km) en snelweg (18 km), golf- en tennisbanen op slechts 4 km van de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De borg van 500 euro zal contant worden betaald bij aankomst en zal worden terugbetaald bij vertrek

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf M. Feriehome

Bedrijf M. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of andere vorm van vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 249899

Laatst bijgewerkt: 03.11.2023

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/249899.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven