Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury villa Cecilia, heated pool

Podstrana

Max.  8   gasten
390m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
390m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De villa Cecilia is een nieuw gebouwde en moderne villa met veel natuurlijk licht door de grote glazen raamoppervlakken gevestigd op een grondstuk van 900 m² en biedt een totaal van 390 m² woonruimte. Gelegen in Podstrana boven een kustweg in een zeer rustige omgeving op het mooiste deel van de Dalmatische kust, op slechts 250m van het prachtige Podstrana kiezelstrand, diverse winkels, en restaurants ook. Tussen de beroemde stad Split (8 km naar het centrum) en het kleine stadje Omiš en de rivier Cetina (15 km), waar u naast de overvloed van de natuur, comfortabele accommodatie en zeer vriendelijke gastheer, ook een goed georganiseerde actieve vakantie kunt beleven (raften, zip-line, paardrijden, watersporten uitproberen...en nog veel meer)
Door de nabijheid van Split, zijn alle verkeersverbindingen dichtbij: Split luchthaven (30 km), zeehaven (8 km), busstation voor internationaal verkeer (8 km), treinstation (8 km), en de snelweg (18 km), golf en tennisbanen slechts 4 km ver van de villa.

* Buiten is er een privé zwembad van 9m x 3,5m (32 m²) met hydromassage, 8 ligstoelen op het zonneterras naast het zwembad, een zithoek voor de woonkamer, en een overdekte eethoek buiten met traditionele barbecue

* De benedenverdieping biedt een volledig van airconditioning voorziene, open woon- en eetkamer met glazen deuren van vloer tot plafond. Een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (wijnkoeler, Nespresso, magnetron...), een stijlvolle eethoek, en een ruime woonkamer met een flatscreen-tv, PS5, gratis WiFi, met een directe toegang tot het zwembad. Er is een apart toilet. Een slaapkamer No1 is gelegen op de begane grond, met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm, A / C, TV, een walk-in closet, een en-suite badkamer met een douche, een glazen deur met uitzicht op het zwembad.

* De benedenverdieping biedt een fitnessruimte met een loopband, een bokszak, gewichten, een yogabal, een tv, A / C, een Finse sauna, en een douche.

* De eerste verdieping biedt een slaapkamer No2 met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm, A / C, TV, een walk-in closet, een en-suite badkamer met douche, en een terras met comfortabele tuinmeubelen en uitzicht op het zwembad. Een slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm, A / C, TV, een walk-in closet, en en-suite badkamer met douche en uitzicht op het landschap en de zee. Een Slaapkamer No4 met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm, A / C, TV, een walk-in closet, een en-suite badkamer met douche, en een terras met lounge hoek en uitzicht op het zwembad en de zee.

Het geheel is omheind en biedt 1 garageplaats en een parkeerplaats voor 3 auto's op het privéterrein dat is uitgerust met bewakingscamera's voor uw veiligheid.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km SPU Split

30 km

Station 8 km Split

8 km

Snelweg-afrit 18 km Dugopolje

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in Podstrana boven een kustweg in een zeer rustige omgeving op het mooiste deel van de Dalmatische kust, op slechts 250m van het strand, diverse winkels, en ook restaurants. Tussen de beroemde stad Split (8 km naar het centrum) en het kleine stadje Omiš en de rivier Cetina (15 km) waar u naast de overvloed van de natuur, comfortabele accommodatie, en zeer vriendelijke gastheer, ook een goed georganiseerde actieve vakantie kunt beleven

Door de nabijheid van Split zijn alle verkeersverbindingen dichtbij: de luchthaven (30 km), zeehaven (8 km), busstation voor internationaal verkeer (8 km), treinstation (8 km), en de snelweg (18 km), golf- en tennisbanen op slechts 4 km afstand van de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

FERIEHOME COVID-19 GRATIS ANNULERINGSVOORWAARDEN

1) Als u besluit om uw reservering te annuleren tot 30 dagen voor de aankomstdag als gevolg van gesloten grenzen, of uw regering heeft toeristische reizen verboden naar de regio waar de geboekte accommodatie zich bevindt, dan heeft u recht op een volledige terugbetaling die het agentschap heeft ontvangen, met aftrek van de transactiekosten.

2) Als u besluit een reservering te annuleren tot 30 dagen voor de dag van aankomst omdat de regio waar de geboekte woning zich bevindt op de rode lijst staat, of u na een verblijf in de geboekte vakantiewoning in quarantaine moet, of vluchten naar onze regio worden geannuleerd, dan krijgt u een tegoedbon voor het bedrag dat het agentschap heeft ontvangen, die u kunt gebruiken binnen 24 maanden na de datum van uitgifte, voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning.

3) Als om de redenen vermeld in artikel 1) en 2) u de reservering binnen 29 dagen voor het begin van uw vakantie annuleert en het agentschap erin slaagt om dezelfde faciliteit bij een andere gast te boeken in dat geval is het agentschap verplicht om een tegoedbon uit te geven ter waarde van de betaling die u van een andere gast binnen uw termijn heeft ontvangen (last minute korting, etc.) die u binnen 24 maanden na de uitgiftedatum van de tegoedbon kunt gebruiken voor de oorspronkelijk geboekte accommodatie

OPMERKING:

- De gast kan geen terugbetaling of een tegoedbon vragen om een andere reden dan de hierboven vermelde redenen.

- Hoewel de annuleringsvoorwaarden in dit beleid van toepassing zijn op de meeste van onze vakantiehuizen, geldt het niet voor iedereen omdat sommige huiseigenaren een strenger of flexibeler beleid hanteren.

- Op uw verzoek zullen onze agenten u op de hoogte brengen van de annuleringsvoorwaarden voor elk huis waarin u geïnteresseerd bent.

- Als uw reservering vóór 1 november 2020 is gemaakt, zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing, als uw reservering tussen 1 november 2020 en 10 februari 2021 is gemaakt, zijn onze oude Covid-19 voorwaarden van toepassing.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Mevr. N. Feriehome

Mevr. N. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als de belangrijkste accommodatie agent, controleren wij persoonlijk wat elke villa biedt, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We kijken ernaar uit om van u te horen :)


Andere accommodaties van Mevr. N. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Mevr. N. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 332340

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/332340.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven