Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Grubine

Max.  10   gasten
250m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
250m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 04.06 tot 12.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 04.06 tot 12.06.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Sunrise Dream, 4 slaapkamers met badkamer, gelegen in de buurt van de stad Imotski (achterland van Makarska), met verwarmd privé zwembad van 12 x 4,5 m met 8 ligstoelen, whirlpool, speelkamer, tennisbaan, volledig geklimatiseerd met panoramisch uitzicht op de Groene Vallei en absolute privacy.
- De buitenruimte biedt een verwarmd privé overloopzwembad (54 m²), een ruim zonneterras (deels overdekt) met 8 ligstoelen en een professionele hard court. Voor de woonkamer en naast het zwembad is er een tennisbaan, een overdekte eethoek met barbecue en een prachtig panoramisch uitzicht op de ongerepte natuur.
- De begane grond bestaat uit een zeer comfortabele, geklimatiseerde woonkamer met een TV, een bank voor 2 en 2 fauteuils, een eethoek met uitgang naar de eethoek buiten met uitzicht op het verfrissende zwembad, een open haard en een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een slaapkamer 1 met een super kingsize bed (200 x 210 cm), een TV en een eigen badkamer met douche en een directe uitgang naar het buitenzwembad. Alle interieurs zijn zorgvuldig ingericht met hoogwaardige meubels en details in een moderne stijl. De gehele voorzijde van het huis is voorzien van glas en voorzien van rolluiken die zorgen voor volledige verduistering.
- Een interne trap leidt u naar de benedenverdieping, waar zich een speelkamer bevindt met een grote bank (die uitkomt in een comfortabele slaapbank voor 2 personen), airconditioning en een groot scherm TV met PS4 (glazen wand en directe toegang tot de buitentrap) en een zwembadgedeelte.) Op dit niveau is er ook een Finse sauna en een badkamer met douche.
- Een interne trap leidt u naar de eerste verdieping, waar slaapkamer nr. 2 is gelegen met twee eenpersoonsbedden (100 x 210 cm) die om te bouwen zijn tot een kingsize bed, een eigen badkamer met douche, TV, airconditioning en een terras met tuinmeubilair. Een slaapkamer nr. 3 met een super kingsize bed (200 x 210 cm) en een extra uittrekbaar bed. Er is ook een eigen badkamer met douche, TV, airconditioning en een terras met een prachtig uitzicht op de natuur en het zwembad. Een slaapkamer nr. 4 met super kingsize bed (200 x 210 cm) met extra uittrekbaar bed en eigen badkamer met douche, televisie en airconditioning. De kamer heeft een eigen balkon met een prachtig en adembenemend uitzicht op de provincie Imotski en de omliggende natuur. Vanuit de gang bereikt u het terras aan de westzijde met whirlpool voor 6 personen en een prachtig uitzicht op de natuur.
Kom en voel de ongerepte omgeving van Imotski, waar u een welverdiende, ontspannen vakantie zult hebben, maar opnieuw alles wat u nodig heeft voor uw perfecte Kroatische vakantie, en leer waarom Kroatië een topbestemming zal worden voor een familie en vrienden om een vakantie door te brengen.
Een geasfalteerde privéweg leidt naar de accommodatie. Parkeergelegenheid voor 5 auto's is beschikbaar op een privéterrein.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (100x210 cm)
Eenpersoonsbed (100x210 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (200x210 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 22 km

22 km

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 93 km Spu Split

93 km

Station 57 km Split

57 km

Snelweg-afrit 13 km Zagvozd

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De buurt is zeer vriendelijk en u bent slechts 6 km verwijderd van het natuurverschijnsel Rode en Blauwe Meer in Imotski en 1 km van restaurants. Op ongeveer 22 km afstand (minder dan 30 minuten met de auto) zijn de mooiste stranden van de prachtige Riviera Baska Voda en Makarska met de schone en warme zee. Het hotel ligt 13 km van de afslag Zagvozd, waar u kunt proberen raften op de rivier de Cetina. De golfbaan in Posušje (12 km) ligt op 40 minuten met de auto van Makarska (38 km). Een uurtje rijden naar de beroemde stad Dubrovnik, zodat u volop mogelijkheden heeft om een van de vele beroemde Kroatische gebieden te verkennen.
Als u de voorkeur geeft aan de bergstreek, is er een natuurpark Biokovo direct boven Makarska. Dit kan uw dagtocht zijn, want het uitzicht vanaf deze berg is fantastisch, u kunt veel eilanden zien en de kust is gewoonweg prachtig, dus een bezoek aan de berg Biokovo biedt een unieke ervaring.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

All inclusive: belastingen, elektriciteit, water, internet, bedlinnen, handdoeken, water. Betaling vindt plaats tegen 30% bij boeking volgens pro forma factuur met betalingsgegevens (overschrijving) en tegen 70% bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Villa Sunrise Dream is een accommodatie van hoge kwaliteit op een perceel van 5000 m² en een perfecte plek voor families en vrienden die op vakantie zijn. De villa is luxueus ingericht, volledig voorzien van airconditioning, met gratis WiFi en alle moderne gemakken voor een perfecte vakantie in deze unieke en rustige omgeving vlakbij de ongerepte stad Imotski. De villa biedt een panoramisch uitzicht op de vallei, de stad Imotski en de natuurlijke fenomenen van het rode en blauwe meer. Het biedt absolute privacy, vele wandel- en fietspaden, een traditioneel restaurant aan de rivier, op slechts 1 km van de villa, een winkeltje en een bakker in het ongerepte landschap van Dalmatië. Na 400 m heeft u een directe verbinding met de ongerepte natuur.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Feriehome
Bedrijf M. Feriehome

Bedrijf M. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of andere vorm van vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 249998

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/249998.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 04.06 tot 12.06.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven