Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tugare

Max.  8   gasten
190m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
190m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

* Het buitenzwembad heeft een privé zwembad van 8m x 4m, een zonnedek met 6 ligstoelen, buitendouche, een loungehoek voor de woonkamer, een zomerkeuken met TV, barbecue, eettafel voor 8 personen en een toilet. Een speeltuin voor je jongste met een glijbaan. Omgeven door de natuur en mediterrane planten geven u een mooie omgeving in rustgevende groene kleuren.

* De begane grond bestaat uit een ruime woon- en eetkamer met uitzicht op het zwembad, een TV met SAT en NETFLIX, A/C, gratis WiFi, open haard, en een glazen deur naar het zwembad. Volledig ingerichte keuken met kookeiland, magnetron, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser en waterkoker. Een Slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm met uitzicht op het zwembad en de uitgang van het terras. Naast de slaapkamer bevindt zich een familiebadkamer met een douche. Op de begane grond is ook een wasserette met een wasmachine en een droger.

* De eerste verdieping biedt een Slaapkamer No2 met 2 eenpersoonsbedden 90cm x 200cm (kan worden aangesloten op kingsize), A/C, en-suite badkamer met douche, een balkon met uitzicht op het zwembad. Een Slaapkamer No3 met kingsize bed 180cm x 200cm, A/C, en-suite badkamer met douche, een balkon met uitzicht op het zwembad. Een Master Bedroom No 4 met kingsize bed 180cm x 200cm, TV, A/C, ensuite badkamer met douche, een balkon met uitzicht op het zwembad.

Een prachtig ingerichte villa, met veel ruimte voor iedereen om te zitten en te ontspannen rondom het huis. De rit naar Omiš, Cetina rivier en de stad Split is zeer eenvoudig. De villa is perfect voor families of vrienden en er is een winkel, een bakker en een cafe bar aan het einde van de straat als je iets nodig hebt. Als u kennis wilt maken met Dalmatië in de echte zin van het woord, met de mediterrane warmte van de steden aan zee, maar ook met de charmes van de kleine stadjes en het ongerepte landschap van het achterland, kom dan naar ons toe, op een reis door prachtige landschappen en heerlijke stadjes.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 38 km Split

38 km

Station 20 km Split

20 km

Snelweg-afrit 18 km Blato n/C

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een mandje gevuld met zelfgemaakte producten zoals gerookte ham, zelfgemaakte kaas, olijfolie, lokaal seizoensfruit en zelfgebakken brood, en uw gastheer zal u veel nuttige informatie geven over plaatsen om te bezoeken, aanbevolen restaurants, mogelijkheden om een privé boottocht te huren en uw onvergetelijke Adriatische avontuur te beleven op het eiland Brač of Hvar, de mogelijkheid om een diner te bestellen, om een lichaamsmassage te regelen.

Kom en verblijf in Villa

* De nabije omgeving biedt vele sportmogelijkheden. Probeer zip-line, rafting, klimmen, paragliding, kanoën, fietsen en nog veel meer (allemaal in het gebied van de Omiš en de Cetina rivier, 8 km van de villa)
Omis ligt op ca. 7 km van het vakantiehuis en heeft veel te bieden. De oude Kroatische kerk Sveti Petar (St. Peter) is van cultureel belang. Veel geweldige restaurants, bars, beste stranden met zeer duidelijk te zien en allemaal op slechts 10 minuten rijden.
Town Split is 18 km of minder dan 30 min rijden naar het centrum en is ook van cultureel belang maar daar heb je veel restaurants, interessante plaatsen om te bezoeken en is zeer levendig overdag ook 's avonds, dus dit is de must-see plaats! Bij uw aankomst zullen we een kaart met alle lokale activiteiten, aanbevolen restaurants, aanbevolen dagtochten en andere belangrijke informatie, ook kunnen we organiseren onvergetelijke rafting waar u een CD met uw foto's en individuele dag boottocht naar het eiland Brač met zijn beroemde strand Zlatni Rat op Bol met de beste schippers allemaal om uw zoektocht naar uw vakantie activiteiten te vergemakkelijken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2021

Alexander G. uit Tugare

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect en zeer aardig en behulpzaam contact

Super mooi huis met zeer goed onderhouden zwembad. Alles zeer nieuw en mooi gebouwd. De buitenkeuken om 's avonds te barbecueën en te zitten is ook erg leuk en een echte meerwaarde. De stranden in de buurt zijn zeer goed (informeer vooraf waar het goed is) en Split en Omis zijn niet ver (Omis ongeveer 10min en Split ongeveer 30min met de auto). U kunt naar een kleine supermarkt lopen die de belangrijkste dingen heeft. Bovendien is er een café, een pub (met goede pizza) en een slager (die ook andere boodschappen heeft) allemaal binnen 5 minuten (ook op loopafstand!). De mensen zijn erg vriendelijk en onze contactpersoon Zeljana was geweldig. Nadat we op de dag van vertrek een kapotte auto hadden, heeft ze ons goed geholpen om alles te organiseren. Eerst kwam een monteur naar de auto kijken, daarna mochten we in een ander huis wachten tot uiteindelijk haar vader ons naar Split naar de huurauto reed. Iedereen was zeer behulpzaam! We kunnen het alleen maar aanraden en komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf T. Feriehome

Bedrijf T. Feriehome

FerieHome is een klein bureau gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met een zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering om de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië te vinden. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, ongeacht of onze gasten op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een andere vorm van vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij om van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf T. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 270408

Laatst bijgewerkt: 09.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/270408.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tugare» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven