Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  1   gast
28m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 1  gast
28m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 27.04 tot 16.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 27.04 tot 16.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

1 gast

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons vakantiehuis Boje met 3 wooneenheden op slechts 600m van het strand van de Oostzee ligt ten westen van de Hanzestad Wismar (6 km) aan de baai van Wismar.

In de studio voor "twee" vinden jonge en jonge vakantiegangers gezellige accommodatie op 28m² voor een lage prijs. De studio heeft een volledig uitgeruste kitchenette met vaatwasser, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak. Zo wordt koken een fluitje van een cent! Het tweepersoonsbed is 160 x 200m. Onze moderne badkamer is uitgerust met een douche. De studio voor "twee" bevindt zich op de eerste verdieping.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 150 km Hamburg

150 km

Station 10 km Wismar

10 km

Snelweg-afrit 10 km Wismar Mitte

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het hart van Zierow ligt het Toeristisch Informatie- en Gemeenschapscentrum, dat het hele jaar door van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en van mei tot en met augustus ook op zondag van 12.00 tot 14.00 uur geopend is voor alle gasten en inwoners van het resort. Hier kunnen alle bezoekers interessante en belangrijke informatie krijgen over het dorp en de omgeving en interessante feiten over de regio Klützer Winkel. Brochures en informatie over actuele gebeurtenissen zijn ook beschikbaar. Bezoek ons kleine dorpsmuseum in het buurthuis en snuffel rond in onze boekenruilhoek.

Vrije tijd
Surfschool, manege en uitgebreide wandelmogelijkheden naar de Fliemsdorfer Huk, naar het voormalige vissersdorp Hoben of naar het Eggersdorfer Moor maken de vrijetijdsbesteding in en rond Zierow compleet. Het brede netwerk van Europese fietsroutes nodigt uit tot uitgebreide fietstochten.
Twee grote winkelcentra zijn binnen een paar kilometer te bereiken.

De middeleeuwse Hanzestad Wismar met zijn 3 bakstenen megakerken en oude haven, bruisende binnenstad en recreatiebad ligt op slechts 8 km afstand. De zustersteden Lübeck en Rostock liggen op een half uur rijden, net als de deelstaathoofdstad Schwerin.

De badplaatsen Boltenhagen, Rerik en Kühlungsborn nodigen uit tot dagtochten, net als het natuurpark Sternberger Seenlandschaft en het biosfeerreservaat Schaalsee.
Talrijke landhuizen en statige huizen bieden het hele jaar door evenementen met uitgebreide programma's.

Door de centrale ligging en de aansluiting op de Oostzee-snelweg A20 zijn bestemmingen voor uitstapjes snel te bereiken.
Het kindvriendelijke, ongerepte natuurstrand ligt op 600 meter afstand en biedt veel zwemplezier in de zomer. Ons Oostzee-fietspad loopt direct langs het Oostzee-vakantiedorp Zierow en nodigt uit tot prachtige fietstochten.

Het kleine vakantiedorp aan de Oostzee biedt winkelmogelijkheden, recreatiemogelijkheden, een kinderboerderij op de nabijgelegen camping en twee restaurants. Er is een minigolfbaan, een kinderspeelplaats en een café op het strand.

Activiteiten

Wendorf pier
Als je het vooruitzicht van een prachtige wandeling over de brede baai van Wismar niet kunt weerstaan, moet je een uitstapje maken naar het nabijgelegen Wendorf. Hier nodigt de ongeveer 350 meter lange pier je uit voor een ontspannen wandeling: Onder het genot van een broodje vis of een ijsje kun je, begeleid door een licht zilte zeebries, genieten van een adembenemend uitzicht op de brede horizon en de vele zeil- en motorboten. Tijdens het seizoen meert er op verzoek een excursieboot aan bij het hoofd van de brug, die je meeneemt op een rondvaart door de haven

Dierentuin Wismar
De dierentuin van Wismar ligt direct aan het Bürgerpark, ten zuidwesten van de oude binnenstad van Wismar. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 17 hectare en herbergt een representatieve selectie wilde en gedomesticeerde dieren. De dierentuin herbergt inheemse dieren of dieren die oorspronkelijk uit de regio afkomstig zijn.

Een speciale attractie is het apeneiland, waar je de calico's van dichtbij kunt zien. Veel van de dieren in het park kunnen nu zonder storend hek worden geobserveerd. De kinderboerderij met geiten en schapen is een leuke ervaring, vooral voor kinderen.

Voor de kleine bezoekers bieden de avonturenspeeltuin, de kabelbanen en de kinderspoorbaan veel plezier en spelletjes. De waterbob, de gondelbaan, verschillende trampolines en de waterspeeltuin in de zomer zijn ook populair.
Het caféterras en de nabijgelegen boerenschuur zorgen voor lichamelijk welzijn.

Vlinderpark Klütz
Wat dacht je van een excursie in de wereld van de vlinders? In Klütz, vlakbij de Baltische badplaats Boltenhagen, ligt het op twee na grootste en op dit moment modernste vlinderpark van Duitsland.

In een vlieghal van ongeveer 700 vierkante meter kun je kleurrijke vlinders bewonderen - in de zomermaanden wel 600 volwassen vlinders van wel 100 soorten.

Piraten Openlucht in Grevesmühlen
Vergezel Capt'n Flint van juni tot september met kanongebulder, vuur en barstende planken in het Caribisch gebied van de 17e eeuw!
60 acteurs, stuntmannen en figuranten in prachtige kostuums veranderen het podium in een decor voor een onvergetelijk actiespektakel met adembenemende schermscènes en vele gewaagde stunts.

Passagiersboottocht Wismar - Eiland Poel
Op een steenworp afstand van Wismar ben je op het eiland Poel, dat slechts 37 vierkante kilometer groot is.
Maritieme flair in de drie kleine havens, prachtige stranden en een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden zullen het hart van elke natuurliefhebber sneller doen kloppen

Zierow ligt aan de poorten van de UNESCO-werelderfgoed- en Hanzestad Wismar (8 km) en tussen de Hanzesteden Lübeck (50 km naar het westen) en Rostock (65 km naar het oosten). De deelstaathoofdstad Schwerin met zijn schilderachtige park- en merenlandschap en het prachtige kasteel van Schwerin ligt op slechts 35 km afstand van Zierow.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het district Zierow van de gemeente is een door de staat erkend kuuroord. Deze status vormt de wettelijke basis voor de heffing van een kuurbelasting, die een belangrijke bijdrage levert aan het onderhoud of de uitbreiding van verschillende toeristische diensten. De kuurbelasting wordt geheven in de periode van 01 maart tot 30 oktober van elk jaar. Overnachtende gasten ontvangen hun kuurkaart direct in het vakantiehuis van de beheerder. Je ontvangt de kuurkaart bij aankomst (1,- € per persoon per dag, kinderen betalen pas vanaf 14 jaar. Om de kuurkaart te kunnen uitgeven, hebben we voor aankomst de adressen van alle gasten nodig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Het milde, stimulerende klimaat van de regio rond de Baltische Zee en de weelderige bossen, die schone en zuurstofrijke lucht leveren, zorgen voor de beste omstandigheden voor een verblijf vol welzijn en vitaliteit.

Het landschap is gevarieerd en gelaagd: uitgestrekte landerijen, lanen, bomenrijen, weiden, bosjes en heggen kenmerken het landschap in en rond Zierow. Mooie knotlindes kenmerken het aanzicht van sommige straten in het dorp.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-08-2023


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. A. Kaphengst

Dhr. A. Kaphengst

Andere accommodaties van Dhr. A. Kaphengst


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 279425

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279425.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 27.04 tot 16.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

1 gast

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven