Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Dama met zwembad

Dobrinj

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Villa Dama is een volledig nieuwe, moderne villa, op slechts 70 m van de zee. Het is gelegen in het kleine dorpje Klimno op het eiland Krk. Het is geschikt voor maximaal 10 personen. Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Soline. De villa is comfortabel ingericht en voorzien van hoogwaardige apparatuur. De kamers zijn ruim en hebben veel zonlicht. Als u in het voorjaar of in het late najaar wilt reizen, is deze villa de perfecte keuze voor u, omdat het voorzien is van vloerverwarming en een verwarmd zwembad. De moderne architectuur van het huis garandeert niet alleen uw privacy, maar geeft u ook een gevoel van exclusiviteit, hoewel Villa Dama is ontworpen als een twee-onder-een-kapwoning.

U komt het huis binnen vanaf de parkeerplaats voor 3 auto's. Als u de trap volgt komt u op een ruim terras met een groot verwarmd zwembad en een terras met zitje en barbecue. Bij het zwembad staat een comfortabele zonnebril voor u klaar om van de zon te genieten. Het zitgedeelte is voorbereid voor acht personen. Een bijzonderheid van het terras is het verstelbare terrasdak - u kunt het volledig open of dicht laten staan. Als u graag barbecuet, staat de Weber houtskoolgrill tot uw beschikking. Het gehele terras is omheind zodat uw privacy gewaarborgd is.

De villa strekt zich uit over twee verdiepingen. Het brede en ruime woongedeelte op de begane grond bestaat uit een volledig ingerichte keuken, eetkamer en woongedeelte. De keuken is volledig uitgerust met topklasse apparatuur zoals inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vriezer, koelkast, fornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en al het benodigde keukengerei. Er staat ook een speciale wijnkoelkast tot uw beschikking. In het woongedeelte vindt u een comfortabele eethoek voor acht personen, waar u kunt genieten van uw maaltijden. In het woongedeelte staat een grote leren bank voor u klaar om te ontspannen voor de 65-inch flatscreen-tv met satellietkanalen. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang tot het buitenterras en het zwembad. Op de begane grond vindt u ook een slaapkamer met kingsize bed (180x200 cm) en een badkamer met douche.

Via een trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers en twee badkamers. Mijn slaapkamer heeft een eigen terras met tafel en stoelen vanwaar u 's ochtends kunt genieten van uw koffie met een prachtig uitzicht op zee. De ouderslaapkamer is uitgerust met een groot bed (180 x 200 cm), een flatscreen-tv, een werkruimte en een eigen badkamer met douche. Twee andere slaapkamers op de eerste verdieping zijn uitgerust met een kingsize bed (180 x 200 cm) en een flatscreen-tv. U kunt gebruik maken van de badkamer met toegang via de gang, die is uitgerust met twee wastafels, een douche, een bad, een haardroger en een wasmachine. Alle slaapkamers in het huis worden bij aankomst voor u klaargemaakt; er zijn ook handdoeken beschikbaar.

Villa Dama is een volledig geklimatiseerde villa met geïntegreerde airconditioning, die ook wordt gebruikt om het huis te ventileren, zodat u altijd frisse lucht inademt als u in het huis bent. Ramen kunnen volledig worden gesloten met jaloezieën. Het bijzondere aan het huis zijn de lichtjes, zodat er in elke hoek van de villa prachtige sfeerverlichting is. Overal op het terrein is een Wi-Fi-verbinding beschikbaar. Vanaf de privéparkeerplaats voor het huis heeft u toegang tot de praktische kelder waar u uw sportuitrusting kunt opbergen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 11 km Rijeka International Airport

11 km

Snelweg-afrit 13 km A1

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op een afstand van 600 m vindt u restaurants, een winkel, een café, een pizzeria, een bakker, een speeltuin en een sportveld. De villa is gemakkelijk te bereiken omdat het vliegveld van Rijeka slechts 11 km van de villa verwijderd is, de bushalte op slechts 250 m afstand ligt en de veerboothaven voor de eilanden Cres en Rab op 20 km afstand ligt. Krk is een prachtig eiland dat mogelijkheden biedt voor elke gast. Er zijn zes blauwe vlaggen op de stranden van Krk. Dit is voldoende om te spreken over de zuiverheid en de kwaliteit van de zee en de kwaliteit van de aanvullende diensten. De stranden zijn kiezel- en rotsachtig met ligweiden waar u de hele dag kunt genieten. Het eiland Krk is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Neem 300 km lange, gemakkelijkere of meer veeleisende wandelroutes. Neem de Krk-bypass, die alle wandelpaden met elkaar verbindt, en verken alle plaatsen op het eiland te voet. De meest aantrekkelijke fietsroute loopt van Malinska via Krk naar de ingang van Punat. Liefhebbers van mountainbiken kunnen op zoek gaan naar de kerk van St. Krševan, die volledig geïsoleerd is in het midden van het bos. Ontdek al het moois van Krk met de hulp van talrijke duikcentra in Krk. Ontdek alle scheepswrakken, verticale wanden en de rijke flora en fauna van Krk Blue. De sportieve geest op tal van sportvelden wakker schudden. Speel een potje tennis of golf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Christian L. uit München

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Villa Dama

Het huis is prachtig en supermodern. De ligging aan zee is fantastisch. De heer Dusan de eigenaar is ongelooflijk vriendelijk en zeer behulpzaam. Er is helemaal niets om over te klagen. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristenbureau dat met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië luxe verhuur aanbiedt. Omdat we lokaal werken, hebben we een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa en elk appartement dat wij beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om er zeker van te zijn dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen bij het creëren en organiseren van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring zijn uw garantie voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen of vragen heeft. In ons aanbod vindt u zeker iets wat bij u past en voldoet aan uw wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 284182

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284182.htm


«Villa Dama met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven