Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Manhattan met zwembad aan zee

Dobrinj

Max.  8   gasten
220m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
220m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Villa Manhattan is een gloednieuwe, moderne villa, op slechts 70 meter van de zee. Het is gelegen in het kleine klimaatdorp Klimno op het eiland Krk. Het is geschikt voor maximaal 8 personen. Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Soline. De villa is comfortabel ingericht, ruim opgezet en heeft veel zonlicht. Het is uitgerust met vloerverwarming en een verwarmd zwembad, wat het een perfecte keuze maakt voor de lente- en herfstvakantie.

Villa Manhattan beslaat 220 m² en is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Wanneer u de villa binnenkomt, komt u in een ruime hal die leidt naar de gemeenschappelijke ruimte met keuken, eethoek en woonkamer. Vanuit de gang heeft u toegang tot een slaapkamer met eigen badkamer en gastentoilet. De gemeenschappelijke ruimte is ruim en licht, met uitzicht op het zwembad en de zee. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden: Inductiekookplaat, afzuigkap, vriezer, koelkast, fornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron, broodrooster en al het benodigde keukengerei. In het woongedeelte is een comfortabele eethoek voor acht personen voorbereid. In het woongedeelte staat de bank voor u klaar om te ontspannen voor de 65-inch flatscreen-tv met satellietkanalen. De slaapkamer op de begane grond is ingericht met een kingsize bed (180x200 cm), TV, ruime kledingkast en werktafel. Aan de slaapkamer is een badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. Op de begane grond is er ook een praktisch toilet voor alle gasten van het huis.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met een eigen badkamer voor u voorbereid. Alle drie zijn voorzien van kingsize bedden (180x200 cm), TV, ruim gesloten en werk. Elke badkamer is uitgerust met douche, toilet, wastafel en haardroger. Twee van de slaapkamers hebben ook toegang tot een prachtig terras met loungemeubilair, van waaruit u de zee kunt zien en prachtige zonsondergangen kunt bewonderen.

Alle kamers in Villa Manhattan zijn voorzien van airconditioning en hebben een volledig draadloos bereik. Handdoeken en al het beddengoed zijn beschikbaar in de Villa

Bij het zwembad staan acht ligstoelen en een comfortabele loungebank voor u klaar om van de zon te genieten. Als u graag barbecuet, staat er een gasbarbecue tot uw beschikking. Voor het huis is er een grote parkeerplaats voor vier auto's. Vanaf de parkeerplaats heeft u ook toegang tot de praktische berging met wasmachine, die alleen door gasten van Villa Manhattan wordt gebruikt. Hoewel de villa een twee-onder-een-kapwoning is, heeft u het gevoel dat u in een zelfstandige woning woont. Buiten het huis is het volledig omheind, zodat uw privacy gegarandeerd is.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (190x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.07 km

0.07 km

Supermarkt 0.65 km

0.65 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.65 km

0.65 km

Bus 0.65 km

0.65 km

Luchthaven 11 km Rijeka International Airport

11 km

Snelweg-afrit 13 km A1

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op een afstand van 600 m vindt u restaurants, een winkel, een café, een pizzeria, een bakker, een speeltuin en een sportveld. De villa is gemakkelijk te bereiken omdat het vliegveld van Rijeka slechts 11 km van de villa verwijderd is, de bushalte op slechts 250 m afstand ligt en de veerboothaven voor de eilanden Cres en Rab op 20 km afstand ligt. Krk is een prachtig eiland dat mogelijkheden biedt voor elke gast. Er zijn zes blauwe vlaggen op de stranden van Krk. Dit is voldoende om te spreken over de zuiverheid en de kwaliteit van de zee en de kwaliteit van de aanvullende diensten. De stranden zijn kiezel- en rotsachtig met ligweiden waar u de hele dag kunt genieten. Het eiland Krk is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Neem 300 km lange, gemakkelijkere of meer veeleisende wandelroutes. Neem de Krk-bypass, die alle wandelpaden met elkaar verbindt, en verken alle plaatsen op het eiland te voet. De meest aantrekkelijke fietsroute loopt van Malinska via Krk naar de ingang van Punat. Liefhebbers van mountainbiken kunnen op zoek gaan naar de kerk van St. Krševan, die volledig geïsoleerd is in het midden van het bos. Ontdek al het moois van Krk met de hulp van talrijke duikcentra in Krk. Ontdek alle scheepswrakken, verticale wanden en de rijke flora en fauna van Krk Blue. De sportieve geest op tal van sportvelden wakker schudden. Speel een potje tennis of golf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Safet K. uit Schöngrabern

5,0
5 5 5 5 5

Fantastisch

Alle Punkte!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristenbureau dat met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië luxe verhuur aanbiedt. Omdat we lokaal werken, hebben we een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa en elk appartement dat wij beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om er zeker van te zijn dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen bij het creëren en organiseren van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring zijn uw garantie voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen of vragen heeft. In ons aanbod vindt u zeker iets wat bij u past en voldoet aan uw wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 284581

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284581.htm


«Villa Manhattan met zwembad aan zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven