Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Leona

Max.  5   gasten
280m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
280m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Leona is een modern huis in een rustig gedeelte aan het einde van het dorp en is geschikt voor maximaal 10 personen. De villa combineert twee charmante appartementen in één gezellig vakantiehuis, maar biedt ruimte aan twee gezinnen met privacy voor iedereen. Het huis heeft 6 comfortabele slaapkamers en 3 moderne badkamers. De keukens zijn volledig uitgerust met alle moderne apparatuur en de bijbehorende eetruimten zijn licht en ruim, net als de woonkamers. De villa biedt gratis WiFi, het is volledig voorzien van airconditioning, maar heeft centrale verwarming, waardoor het een perfect vakantiehuis is het hele jaar door. Als u zich wilt vermaken, biedt de villa tafeltennis aan, en als u een meer uitdagende activiteit wilt, is er een stationaire fiets of kunt u de hele omgeving met de fiets verkennen.

De prachtige tuin biedt een ontspanningsruimte met comfortabel buitenmeubilair, een buitentafel onder het overdekte terras en een grote barbecue voor gezellige feestjes. Een echt plezier is de speeltuin, die niet alleen speelgoed biedt, maar ook schommels en een glijbaan, evenals een echt thuis voor fantasierijke happy hours voor uw kinderen. De verfrissing in het zwembad is perfect op warme zomerdagen en comfortabele ligstoelen bieden ontspanning onder de warme zon. De parkeerplaats is omheind en ideaal voor 2 auto's.

Gemaakt voor een zorgeloze en ontspannen vakantie, is Villa Leona de perfecte keuze, niet alleen voor gezinnen, maar ook voor degenen die alle vreugde en rijkdom van de Istrische diversiteit willen ervaren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 15 km

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is gelegen in de rustige en charmante plaats Čabrunići in de buurt van het prachtige Vodnjan en is een ontspannend vakantieoord voor degenen die dicht bij interessante gebeurtenissen willen zijn, maar toch aangenaam willen slapen in de helderheid en de rust van het binnenland van Istrië. Dit oude dorp werd al tijdens het Romeinse Rijk bewoond en de inwoners hebben sinds de oudheid de oude traditie van de olijventeelt en de wijnbouw in stand gehouden. Een korte rit brengt u naar de magische middeleeuwse architectuur van het oude Vodnjan en zijn paleizen, het adembenemende Svetvinčenat en Grimani kasteel, de sprookjesachtige Bale met zijn stenen straatjes en luxueuze paleizen, naar het prachtige Pula, de grootste Istrische stad, met zijn indrukwekkende historische bezienswaardigheden, talrijke winkels, bars, restaurants en het opwindende nachtleven. Het gebied is ideaal om te fietsen op talloze fietspaden, maar ook dicht genoeg bij vele mooie stranden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij aankomst
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Pula

Bedrijf T. Pula

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. Pula

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Pula

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 284444

Laatst bijgewerkt: 28.12.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284444.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven