Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Put Mosora

Gata

Max.  8   gasten
260m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
260m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantie is de tijd waar we echt enthousiast over zijn en we willen graag een perfecte plek vinden waar je kunt verblijven en dingen kunt doen waar je nooit tijd voor hebt. Villa Put Mosora biedt een zeer comfortabele accommodatie voor 8 personen, is volledig voorzien van airconditioning met gratis WiFi, energiezuinig huis, en biedt alle moderne behoeften van de gasten voor hun verblijf. Gelegen in een zeer ongerepte omgeving van het dorp Gata, op de hellingen van de Mosor met een prachtig uitzicht en absolute privacy
Gedecoreerd in traditionele stijl, maar opnieuw gemengd met moderne details, en ingericht met hoge kwaliteit met zeer comfortabele bedden, luxe satijnen beddengoed, dubbele kussens en luxe en-suite badkamers in het zeer ongerepte gebied van Gata dorp (6km van zee). Uitgerust met een privé zwembad van 53 m², jacuzzi, Finse sauna, bioscoopzaal met projector en 4 en-suite slaapkamers.

Dit is een plek die is ontworpen om u alle dingen te geven die we allemaal gepassioneerd zijn over het aanbieden van absolute privacy en een geweldig uitzicht op het Gata-dorp en zelfs op de zee. Hier is de buiten en binnen organisatie:
- Het buitenzwembad (10m x 5m), een jacuzzi, 6 ligstoelen, 2 parasols, een overdekte eethoek voor 8 personen met een TV, darts voor het plezier en een traditionele barbecue ernaast. Er is ook een wasruimte met een wasmachine en een droger achter de jacuzzi.
- De begane grond (zwembadniveau) biedt een ruime leefruimte met banken, een slimme TV, afwerkingssauna met een douche ernaast, een apart toilet, een eethoek met directe uitgang naar het zwembad en de buitenruimte, en een volledig uitgeruste keuken met alle moderne apparatuur (broodrooster, filterkoffiezetapparaat, magnetron, )
- De eerste verdieping biedt een slaapkamer nr. 1 met een kingsize bed 180-200cm, en-suite badkamer met een douche, een TV, A/C, een terras met uitzicht op het zwembad (gedeeld met slaapkamer nr. 2). Slaapkamer No2 met een kingsize bed 180-200cm, en-suite badkamer met een douche, een TV, A/C, een terras met uitzicht op het zwembad (gedeeld met slaapkamer No1). Slaapkamer No3 met een kingsize bed 180-200cm, en-suite badkamer met een douche, een TV, A/C. Alle slaapkamers zijn voorzien van zeer mooi satijn bedlinnen, badjas en slippers.
- De zolder biedt een fantastische bioscoopzaal met een Projector, PS4, Netflix, HBO, gratis WiFi, A/C, en ontspannende banken voor een geweldige home cinema ervaring. Op dit niveau is er ook een Slaapkamer No4 met een kingsize bed 180-200cm, en-suite badkamer met een douche, een TV, A/C en een balkon met uitzicht op het zwembad. Alle verdiepingen zijn verbonden met een houten binnentrap.
De parkeerplaats is beveiligd voor 4 auto's (niet overdekt), en u betreedt een villa op de eerste verdieping (slaapkamerniveau). Er is ook een buitentrap die u van de parkeerplaats naar het zwembad brengt.
Een modern leven laat ons zo weinig tijd om met onze vrienden en familie door te brengen. Een welverdiende vakantie is het moment waarop u het voor u en uw liefste moet nemen, om een goed boek te lezen, om te barbecueën en te genieten van het dorp, om te fietsen, om te wandelen, om dit prachtige landschap van Dalmatië en het Omiš-gebied te verkennen.
Deze prachtige, gastvrije residentie biedt zowel comfort als privacy voor alle gezinsleden, ongeacht hun leeftijd, en is perfect gelegen als u de Dalmatische kust en de steden in de buurt wilt verkennen. Op slechts 10 minuten van de zee en de mooie stad Omiš en een half uur van Split is Villa Put Mosora gemakkelijk bereikbaar voor diverse dagtochten.
Kom en voel het verschil.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 42 km Split

42 km

Station 25 km Split

25 km

Snelweg-afrit 20 km Blato na Cetini

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het is gelegen in Gata dorp op slechts 10 minuten rijden (6 km) naar het zand- en kiezelstrand, Cetina rivier, vele restaurants en vele activiteiten die kleine stad Omiš bieden. Dichtstbijzijnde mini-markt is 600m, en de supermarkt is 6km ver, in Omiš. Vanaf het zwembad en de whirlpool heb je een prachtig uitzicht op de bergen, het dorp en zelfs op de zee en de vesting Fortica in Omiš. De omgeving is zeer ongerept, rustig en biedt een echt relaxte en stressvrije vakantie die u verdient. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar wat plezier, biedt Omiš en Cetina rivier vele activiteiten zoals rafting, zip-line, boottochten op de rivier en naar het eiland Brač, andere wateractiviteiten en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Bioscoopzaal met een Projector, PS4, Netflix, HBO, gratis WiFi, A/C en ontspannende banken voor een geweldige thuisbioscoopervaring.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf O. Feriehome

Bedrijf O. Feriehome

FerieHome is een klein bureau dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke aanpak waar we streven naar de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, dat is de meest populaire en de mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig zou hebben, ongeacht of onze gast wil een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vorm van vakantie, dit gebied past allemaal Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, is de beste prijs gegarandeerd. Ik kijk ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf O. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf O. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 287871

Laatst bijgewerkt: 15.10.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/287871.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven