Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis "Mummelhaus

Bovenste Ertsgebergte

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 8 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Het ca. 120m² grote Mummelhaus ligt aan de rand van de gemeente Sehmatal-Neudorf op een heerlijk rustige locatie, maar toch niet ver van het dorpscentrum. Het omheinde terrein van ca. 1000 m² is beschikbaar voor uw exclusieve gebruik. Het oude bomenbestand en de afstand tot de volgende gebouwen geven u het gevoel dicht bij de natuur te zijn. Door de lichte helling van het terrein kunt u ongestoord en beschut van het uitzicht genieten van de wellnessruimte met barrelsauna, buitendouche en ontspanningsruimte achter uw vakantiehuis. In de zomer en winter is de hot tub buiten ook een attractie. Zowel de sauna als het bubbelbad worden gestookt met hout, dat wij voor u ter beschikking stellen. Een rustieke gezellige barbecueplaats evenals een garage en max. 2 parkeerplaatsen ronden de buitenfaciliteiten af.

Het ruime balkon op het zuiden biedt veel zon. Met een beetje geluk kunt u hier adembenemende zonsondergangen meemaken. Maar de volledige overkapping maakt ook heel bijzondere uren mogelijk bij vuil weer. Het is volledig ingericht en biedt voldoende ruimte voor alle gasten aan tafel. Geniet bijvoorbeeld van een stevig ontbijt in de frisse lucht.

Na een bewogen dag in ons prachtige Ertsgebergte nodigt een brandende open haard u uit voor een gezellig samenzijn. De ruime echt lederen hoekbank van de open haardkamer biedt voldoende ruimte voor alle gasten. In de winter kan de sneeuw zelfs de ramen van de begane grond bereiken. De daar gelegen eetkamer biedt echter een heel bijzondere, gezellige sfeer door de combinatie van een open haard en het echt houten meubilair. Geniet van zijn charme tijdens een maaltijd of een avondje spelen. Een kleine selectie wijnen staat voor u klaar bij aankomst, en u kunt ze desgewenst kopen.

U vindt er een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 jeugdkamer met stapelbed (2 meter x 0,9 meter), eigen tv en extra wc, een ruime badkamer, eetkamer, open haard en een hal met ontspannings- en leeshoek. Hand-, bad- en saunahanddoeken en badjassen liggen gratis voor u klaar.

Huisdieren zijn van harte welkom. De omheining is in de meeste gevallen voldoende, zodat uw huisdier(en) ook vrij het terrein kunnen verkennen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 130 km Dresden

130 km

Station 0.5 km Neudorf

0.5 km

Snelweg-afrit 30 km Stollberg

30 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderen tot 3 jaar gratis.

De gemeente Sehmatal heft een bezoekersbelasting voor haar gasten.
Volwassenen 1,50€ per nacht, kinderen van 6 - 18 jaar 0,75€, ook studenten, scholieren en stagiaires tot 27 jaar, kinderen tot 5 jaar zijn gratis
Gasten van het Mummelhaus moeten deze vergoeding betalen. Betaal het aan ons bij aankomst.

De eindschoonmaak van 80,- EUR is bij de prijs inbegrepen.

Betalingsinformatie

Het huurcontract wordt geldig na ontvangst van de aanbetaling op de rekening van de verhuurder. De aanbetaling van 20% van het huurbedrag moet onmiddellijk worden betaald. Bij betaling per factuur wordt de reservering 7 dagen vastgehouden. Indien binnen deze termijn geen betaling is ontvangen, wordt de reservering geannuleerd. Nadat de borg is betaald, moet het resterende bedrag 8 dagen (tot 31.03.2022) / 30 dagen voor vertrek worden betaald. Indien de betalingstermijnen niet worden nageleefd, kan de verhuurder het contract opzeggen. Niet-betaling wordt beschouwd als terugtrekking en geeft recht op wederverhuur. Incidentele kosten voor water, parkeerplaats, afval en energie worden niet in rekening gebracht. De kosten voor het opladen van elektrische voertuigen worden aangerekend op basis van het verbruik. De prijs per kWh wordt op verzoek meegedeeld.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 8 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie können jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Rücktritt muss schriftlich erfolgen. Erfolgt ihre Stornierung mindestens 8 Tage vor Anreise erhalten sie die volle Erstattung. Danach erheben wir eine Gebühr von 20% (der Anzahlung).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Andrea Z. uit Dresden

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Rustgevend verblijf

Het was echt een ontspannen en aangenaam verblijf. Bijzonder opmerkelijk is de ongecompliceerde communicatie, die ons een ontspannen vakantie bezorgde. De accommodatie zelf was onberispelijk en zeer schoon. Natuurlijk was het ook uitgerust volgens de beschrijving. Alles was heerlijk en gastvrij bereid. De omgeving nodigt uit tot wandelen en ontspannen. Er zijn ook veel culturele plaatsen te bezoeken
Wij danken u en bevelen het ten zeerste aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie A. Wiendlocha

Familie A. Wiendlocha

Ik denk graag terug aan dat gevoel toen ik als kind onder mijn deken kroop. Ik voelde me ontspannen, kalm en veilig. Later, als volwassene, werd het steeds moeilijker om dat "mama-gevoel" weer te ervaren. Maar al te vaak word je daarvan weerhouden door je dagelijkse leven of je omgeving. Wat afstand van het dagelijkse leven, een gezellige omgeving, de natuur en een houtvuur helpen me meestal om het weer terug te vinden. -Marc- Een gevoel van veiligheid en warmte - dat is wat "mummelig" voor mij betekent. Ik voel het als ik op een koude winterdag na een boswandeling met de hond thuiskom en het met mijn gezin gezellig maak bij een houtvuur. -Anja- Wij helpen u graag uw "Mummel-gevoel" te vinden met onze vakantiehuizen. Onze vakantiehuizen staan bewust heel dicht bij de natuur en bieden u het comfort van een warm houtvuur Wij zijn Marc en Anja Wiendlocha en kijken uit naar uw bezoek.


meer informatie

Objectnummer: 289307

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289307.htm


«Vakantiehuis "Mummelhaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 8 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven