Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Peroulia

Peroulia

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.04 km

0.04 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 0.04 km

0.04 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roland A.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer: traumhaft!!! War wunderschön!!!

Olaf S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes ruhig gelegenes kleines Ferienhaus mit Blick über die Bucht und den Strand. Direkter Strandzugang. Wer Ruhe und Entspannung sucht, findet sie hier.

Manfred K.

5,0
5 5 5 5 5

Ein sehr schön gelegenes Haus in einem Olivenhain, direkt am Meer. Herrlicher Sandstrand. Sehr freundlicher Vermieter. Viel Platz und Ruhe. Ideal für einen Individualurlaub.

Roland A.

5,0
5 5 5 5 5

wie immer: phantastisch!!!

Sandra H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige locatie direct aan het strand in de natuur. Het water is helder en warm. Behulpzame en hartelijke verhuurder. Het huis heeft ventilatoren (geen airconditioning) maar bij de zee zorgen ze voor voldoende verkoeling. Het terras kan ondanks de zon zeer goed worden gebruikt. Het huis biedt alles wat nodig is en is veilig. Supermarkt is niet ver weg. Parkeerplaats in de schaduw.

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren in 2019 voor de tweede keer in dit mooie, kleine huisje. Rustig gelegen tussen olijfbomen met uitzicht op Koroni. Het is prachtig gelegen. Je daalt meer dan 60 treden af naar het prachtige zandstrand. In 2020 zullen we hier weer naartoe komen.

Sternenhimmel

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis voldeed volledig aan de beschrijving in de catalogus. De locatie is prachtig. De toegang tot het strand via 61 treden is te doen. De treden zijn deels erg hoog, geïntegreerd in het landschap, zonder leuningen. Misschien zou het goed zijn om gasten erop te wijzen dat ze stevig op hun voeten moeten staan. Bij oudere gasten kunnen er mogelijk problemen ontstaan. Ik heb het nog goed kunnen doen, maar ben altijd heel geconcentreerd naar beneden gegaan. De inrichting van het huis is oké, alleen de bedden waren ons veel te hard. Dat was voor ons een behoorlijke beperking. Dus, echt een prachtig gelegen huis, alles wat we nodig hadden was aanwezig, we hebben twee prachtige weken gehad.

M. Kunold

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De voorzieningen zijn goed, bijna compleet. Er ontbreekt echter een airconditioning, die in augustus bijna onmisbaar is. Het vijfde (extra) bed is niet echt bruikbaar (matras helemaal doorgezakt). Een radio zou handig zijn. De gootsteen in de keuken moet gerenoveerd worden. Zeer vriendelijke verhuurder, locatie en omgeving uitstekend!

Angela D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooi huis op een geweldige locatie boven de zee. We konden het strand gemakkelijk bereiken via een trap. Het huis is goed onderhouden en alles werkte goed. Vooral de dichte muggengaas was geweldig. De eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam.

André S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooi en functioneel ingericht huis in een technisch goede staat. Met name vermeldenswaardig zijn de nieuwe ramen met perfecte horren. We vonden het ook positief dat in plaats van airconditioning de slaapkamers waren uitgerust met grote, individueel instelbare plafondventilatoren. De verhuurder, een zeer vriendelijke oudere heer, sprak zeer goed Engels, gaf een perfecte introductie en was indien nodig bereikbaar. De toegang tot het strand verliep via een stenen trap en het terrein van de verhuurder. Daar konden ook alle strandspullen worden opgeslagen. Het strand en het water waren goed en geschikt voor gezinnen (geleidelijk aflopend). Een strandbar en meerdere restaurants, evenals goede winkelmogelijkheden (op 5-10 km afstand), maakten het totaalplaatje compleet. Een zeer mooie vakantie.

Kunold

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ook dit jaar verbleven we, nu voor de vierde keer, in dit buitengewoon mooi gelegen vakantiehuis. Het heeft een eenvoudige inrichting, maar uiteindelijk is alles aanwezig wat we nodig hadden voor onze vakantie aan zee. We vinden het hier geweldig en ook met de verhuurder, die op hetzelfde (en grote) terrein woont, kun je goed en ongecompliceerd overweg. Het waren weer twee prachtige weken in augustus voor ons!

Haller

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vrijstaande huis heeft een uitstekende locatie aan dit strand, omdat de toegang tot het strand rechtstreeks via het terrein loopt. Daarom werden we vaak op het strand aangesproken. De inrichting is erg netjes met nieuwe ramen, inclusief verduisterende rolluiken en muggennetten, de matrassen zijn ook stevig, in de slaapkamers zijn plafondventilatoren (voor de hete maanden) aanwezig, wat wil je nog meer. De eigenaren hebben een eigen klein gebouw, niet zichtbaar vanuit het huis, waar ze zich overdag af en toe bevinden. Ze zijn aardige mensen en zijn, wanneer ze op locatie zijn, enerzijds bijna onzichtbaar, anderzijds proberen ze alles zo goed mogelijk te regelen. Het enige nadeel van het huis Fotios: je vindt het niet meteen omdat de oprit verborgen is. Daarom hier de coördinaten: XX. We hebben twee heerlijke weken doorgebracht met Pinksteren 2012 en komen graag terug!

Tiffany

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis van Fotios maakt zijn beloftes waar en de eigenaars zijn erg aardig en attent. Het strand is ideaal voor kinderen en op de plek waar wij waren, waren alleen Grieken. Precies wat we wensen als we op vakantie zijn in Griekenland. Het was een ontspannende, interessante en culinaire vakantie onder vrienden. Hartelijk dank!

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zoals altijd geweldig. De verhuurder is erg begaan met het welzijn van zijn gasten. En Jassu Reisen is ook zeer betrouwbaar en zeer toegewijd aan het welzijn van hun gasten. Wij blijven beiden trouw, aan Fotios en Jassu, en kijken uit naar volgend jaar. Groetjes, Steffi Reschke.

M. Kunold

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Apparatuur is goed, bijna compleet. Er is echter geen airconditioning, wat in augustus nauwelijks nodig is. Het vijfde (extra) bed is niet echt bruikbaar (matras volledig versleten). Radio zou best goed zijn. Het aanrecht is aan renovatie toe. Verhuurder zeer vriendelijk, plaats, omgeving uitstekend!

koroni17

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

prachtige locatie; vooral leuk de directe toegang tot het strand met de zee nog steeds warm, zelfs in oktober; nog mooier: absolute stilte, het luidste geluid was het geluid van de zee; zeer aardige en behulpzame verhuurder; ideaal om te ontspannen.

Sternenhimmel

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis kwam volledig overeen met de informatie in de catalogus. De locatie is prachtig. Toegang tot het strand via 61 treden is mogelijk. Sommige treden zijn erg hoog, steken in het landschap en er zijn geen leuningen. Misschien is het goed om erop te wijzen dat gasten zeker van hun zaak moeten zijn. Oudere gasten kunnen problemen hebben. Het lukte me nog steeds goed, maar ik ging altijd zeer geconcentreerd naar beneden. De inrichting van het huis is ok, alleen de bedden waren voor ons veel te hard. Dat was een behoorlijke beperking voor ons. Dus, een echt magisch gelegen huis, alles wat we nodig hadden was er, we hadden twee heerlijke weken.

Tiffany

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis Fotios komt zijn belofte na en de eigenaren zijn erg aardig en meegaand. Het strand is ideaal voor kinderen en er waren alleen maar Grieken op de plaats waar wij waren. Wat we wensen als we in Griekenland op vakantie gaan. Het was een ontspannende, interessante en culinaire vakantie met vrienden. Hartelijk dank!

Haller

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vrijstaande huis heeft een uitstekende ligging aan dit strand, aangezien de toegang tot hetzelfde direct over het perceel loopt. We werden dan ook vaak aangesproken op het strand. De inrichting is zeer netjes met nieuwe ramen, inclusief lichtdichte luiken en horren, de matrassen zijn ook stevig, er zijn ventilatoren aan de plafonds in de slaapkamers (voor de warme maanden), wat wil je nog meer. De eigenaren hebben hun eigen gebouwtje, niet zichtbaar vanaf de hauis, waar ze overdag tijdelijk verblijven. Het zijn lieve mensen en als ze ter plaatse zijn, zijn ze enerzijds vrijwel onzichtbaar, maar anderzijds proberen ze alles zo goed mogelijk te regelen. Het enige addertje onder het gras bij het Fotios-huis: je vindt er niet meteen de weg, want de ingang is te verborgen. Daarom zijn hier de coördinaten: XX. We hebben er met Pinksteren 2012 twee heerlijke weken doorgebracht en komen graag terug!

Kunold

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven dit jaar opnieuw, nu voor de vierde keer, in dit uitzonderlijk mooi gelegen vakantiehuis. Het is eenvoudig ingericht, maar uiteindelijk heeft het alles wat we nodig hadden voor een vakantie aan zee. Wij vinden het hier geweldig en de huisbaas, die op hetzelfde (en grote) terrein woont, is gemakkelijk in de omgang. Nogmaals, het waren twee heerlijke weken voor ons in augustus!

André S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooi huis in technisch goede staat. Bijzonder vermeldenswaard zijn de nieuwe ramen met perfecte horren.
Wij vonden het ook positief dat in plaats van airconditioning de slaapkamers waren uitgerust met grote, individueel regelbare plafondventilatoren.
De verhuurder, een zeer aardige oudere heer sprak zeer goed Engels, maakte een perfecte briefing en was beschikbaar in geval van nood.
De toegang tot het strand was via een stenen trap en het terrein van de verhuurder, waar ook alle strandspullen tijdelijk konden worden opgeslagen. Het strand en het water waren goed en geschikt voor gezinnen (ondiepe helling). Een strandbar en diverse restaurants, alsmede goede winkelmogelijkheden (op 5-10 km afstand) completeren het geheel. Een erg leuke vakantie.

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in 2019 voor de 2e keer in dit prachtige huisje. Rustig, heerlijk gelegen tussen de olijfbomen en met uitzicht op Koroni. Er zijn 60 treden naar beneden naar het prachtige zandstrand. we komen hier weer in 2020.

Sandra H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige locatie direct aan het strand in de natuur. Het water is helder en warm. Behulpzame en hartelijke verhuurder. Het huis heeft ventilatoren (geen AC) maar direct aan zee zorgen ze voor voldoende verkoeling. Het terras kan zeer goed worden gebruikt ondanks de zon. Het huis biedt alles wat nodig is en is veilig. Supermarkt is niet ver. Parkeerplaats in de schaduw.

Angela D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooi huis op een toplocatie boven zee. We konden het strand gemakkelijk bereiken via een trap. Het huis is goed onderhouden en alles werkte goed. Vooral de strakke horren waren geweldig. De eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289934

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289934.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Peroulia» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven