Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Gargarou

Gargarou

Max.  5   gasten
52m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
52m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Peggy M.

5,0
5 5 5 5 5

Eine fantastische Unterkunft mit direktem Meerblick… Für Jemanden, der gern entfernt vom Zentrum Erholung sucht… Sehr liebenswerte Vermieter…

Panteleimon S.

5,0
5 5 5 5 5

It is higly recomended that there shoud be some kind of road signs on the way from Charakopio villadge to to the house and not just the coordinates provided by you. Everything else excellent.

Thomas B.

4,0
4 4 4 4 4

Tolle Unterkunft mit traumhafter Lage, freundliche Vermieter die aber nur Griechisch sprechen. Einziger Wehrmutstropfen ist die schwierige Anfahrt

Erich S.

4,0
4 4 4 4 4

Wunderschöne ruhige (abgelegene) Lage am Meer. Sehr gut eingerichtet. Wir waren bereits zum 4. Mal hier. Sehr angenehm: WLAN-Empfang (gab es im Sept. 2017 noch nicht)

Daniel L.

5,0
5 5 5 5 5

Wonderful aeaside view, bery quiet and cheel

Ferientechniker

4,0
4 4 4 4 4

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen, tolle Aussicht, sehr sauber.. kurz und gut ich empfehle es.

MP 08/2011

5,0
5 5 5 5 5

Ausgezeichnetes Feriendomizil in traumhaft ruhiger Lage mit fantastischen Ausblick dierekt am Meer.

Simone

4,0
4 4 4 4 4

Das Haus EL MAR liegt traumhaft, direkt am türkisblauem Meer. Ich vergebe allerdings nur 4 Sterne (Bewertung gut) aufgrund des sehr schmalen Strands. Dieser ist für Kinder nur bedingt geeignet.

Peggy M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantieappartement, zeer hartelijk echtpaar als verhuurders, droomlocatie direct aan zee (baai) ... Afgelegen, ja ... - maar gewoon prachtig ... We zijn er al meerdere keren geweest en komen graag weer ... :-)

Dirk P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijk verblijf in een geweldige accommodatie op een fantastische locatie. Het is precies de juiste plek als je rust en ontspanning zoekt en wilt genieten van het fantastische uitzicht over de zee. Ook genoten we van mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving, bij voorkeur met een e-bike. Het appartement was goed ingericht en het terras was onovertroffen. Hopelijk waren we er niet voor de laatste keer.

Pfadfinder

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Huis El Mar kan met een gerust hart worden aanbevolen. Het was erg schoon en alles werkte perfect. Het appartement was erg mooi en rustig gelegen. De gastheer en gastvrouw wonen in hetzelfde huis en waren erg vriendelijk; maar ze spreken alleen Grieks! Het strand is snel bereikbaar, maar nogal rotsachtig en niet erg mooi om te zien. Een auto is absoluut noodzakelijk, want er is bijna niets op loopafstand te bereiken. Aanwijzing voor de chauffeur: het aankomstplan van Jassu is misleidend, omdat de informatie gedeeltelijk onjuist is. Het beste is om bij het tankstation aan de hoofdweg informatie in te winnen.

ohne Nickname

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We kennen het huis en de omgeving al lange tijd, voelen ons daar bijna thuis, dat spreekt voor zich... Echter zouden de Fotopoulos misschien wat informatie over het afval moeten neerleggen - er is blijkbaar nu ook afvalscheiding in Messinia, plastic afval wordt gescheiden (en vervolgens met het schip naar Italië gebracht). Bovendien zou het handig zijn om de douchekop van binnen eens te ontkalken. Het was weer heerlijk, we komen graag weer terug!!

Gerhardt A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

waren 12 jaar op het strand van Saga en altijd tevreden. Dit huis heeft echter onze verwachtingen overtroffen wat betreft de locatie. De afgelegen ligging is zeker niet voor iedereen acceptabel, maar de rust en schoonheid maken het helemaal goed!

Christian W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

EL MAR is een droom! We hebben daar een heerlijke week doorgebracht, weg van de drukte van toeristen. Prachtig terras met een fantastisch uitzicht op zee. Slechts een paar meter van het strand, dat echter erg smal is en dus niet geschikt is voor zonaanbidders. Voor ons was het perfect, omdat we vanuit Gargarou onze dagtochten maakten en na terugkomst genoten van een verfrissende duik in zee en het avondeten op het terras. De verhuureenheid zelf is ideaal voor twee personen, voor ons vier was het over het algemeen een beetje krap. Maar dat stoort niet echt, omdat je toch voornamelijk buiten bent. De eigenaren Dimitra en Georgios zijn wat terughoudend (ze spreken maar een paar woorden Engels of Duits), maar uiterst gastvrije en lieve mensen. Ondanks de taalbarrière hebben we het geweldig met hen kunnen vinden en zijn we zelfs samen uit eten gegaan op de laatste avond en hadden we veel plezier. We zullen EL MAR alleen al daarom niet vergeten, omdat we daar een nieuw familielid hebben gevonden: Max, een jonge, schattige mix van een hond, die niet langer bij de dochter van de eigenaren in Athene kon blijven en blijkbaar alleen op ons heeft gewacht. We komen graag terug!

Gerhard S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige accommodatie direct aan zee met een prachtig uitzicht. Een mooi 1,5 km lang zandstrand met gemakkelijke toegang tot de zee. Communicatie met het aardige verhuurdersechtpaar is helaas alleen mogelijk in het Grieks.

Peggy M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis, zeer hartelijk verhuurderspaar, adembenemende ligging direct aan zee (baai)...

Afgelegen, ja... - maar gewoon geweldig...

We zijn al vaker geweest en komen graag weer... :-)

Seaviews

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

die ideale Unterkunft.

Als het huis eenmaal is gevonden, waarvoor je bij aankomst wat extra tijd moet plannen, wil je niet meer weg. Alles is zeer zorgvuldig ingericht en uitgerust, het uitzicht op zee werkt verslavend. Niet geschikt voor mensen die de hele dag op het strand willen doorbrengen en tavernes enz. om de hoek willen hebben. Afgelegen en idyllisch, de alleen Grieks sprekende verhuurders zijn zeer vriendelijk en terughoudend. Zeer klein strand onder het huis, gemakkelijk te voet bereikbaar. Voor rustzoekers en liefhebbers van de zee de ideale accommodatie.

Dirk P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldig verblijf in een prachtig gelegen accommodatie. Het is precies de juiste plek als je op zoek bent naar rust en ontspanning en wilt genieten van het fantastische uitzicht over de zee. Wandelingen en fietstochten in de omgeving waren ook heel mooi, bij voorkeur met een elektrische fiets. Het appartement was goed uitgerust en het terras was onovertroffen. Hopelijk waren we daar niet voor de laatste keer.

Pfadfinder

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Huis El Mar kan van harte worden aanbevolen. Het was erg schoon en alles werkte perfect. De flat was erg mooi en rustig gelegen. De verhuurders wonen in hetzelfde huis en waren erg vriendelijk; ze spreken echter alleen Grieks! Het strand is gemakkelijk te bereiken, maar vrij stenig en niet erg mooi om naar te kijken. Een auto is absoluut noodzakelijk, want te voet is er bijna niets te bereiken. Opmerking voor de chauffeur: Het reisplan van Jassu is misleidend, omdat de informatie deels verkeerd is. U kunt het beste informatie inwinnen bij het benzinestation aan de hoofdweg.

ohne Nickname

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We kennen het huis en de omgeving al lang, we zijn er bijna thuis, wat voor zich spreekt... Maar de Fotopoulos moet misschien wat informatie over afval neerzetten - blijkbaar is er nu ook afvalscheiding in Messinias, het plastic afval wordt gescheiden (en dan per schip naar Italië gebracht). Het zou ook zinvol zijn om de binnenkant van de douchekop te ontkalken. Het was weer heerlijk, we komen graag terug!!!

Gerhard S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig huis direct aan zee met een prachtig uitzicht. Een prachtig 1,5 km lang zandstrand met gemakkelijke toegang tot de zee.
Communicatie met het aardige verhuurders echtpaar is helaas alleen mogelijk in het Grieks.

Christian W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

EL MAR is een droom!
Weg van de toeristische drukte hebben we er een heerlijke week doorgebracht. Fantastisch terras met een fantastisch uitzicht op zee. Slechts een paar meter naar het strand, dat erg smal is en dus niet voor zonaanbidders. Het was ideaal voor ons, want we maakten onze dagtochten vanuit Gargarou en genoten na terugkomst van verkoeling in zee en een diner op het terras.
De huuraccommodatie zelf is optimaal voor twee personen, voor ons vieren was het een beetje krap. Maar dat stoort ons niet echt, want we blijven toch alleen maar buiten.
De verhuurders Dimitra en Georgios zijn nogal gereserveerd (ze spreken respectievelijk maar een paar woorden Engels en Duits), maar uiterst gastvrij en lieve mensen. Ondanks de taalbarrière konden we het heel goed met elkaar vinden en op de laatste avond gingen we zelfs samen uit eten en hadden we veel plezier.
We zullen EL MAR nooit vergeten, al was het maar omdat we er een nieuw familielid hebben gevonden: Max, een jonge, lieve bastaardhond die niet langer bij de dochter van de verhuurders in Athene kon blijven en blijkbaar gewoon op ons zat te wachten.

We komen graag terug!

Gerhardt A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zijn al 12 jaar bij saga beach en altijd tevreden. maar dit huis overtrof onze
Verwachtingen wat betreft de locatie. De afgelegen locatie is zeker
niet voor iedereen acceptabel, maar de rust en schoonheid compenseren dat volledig!


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289960

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289960.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Gargarou» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven