Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kyllini

Kastro

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 3 km

3 km

Luchthaven 47 km

47 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Friederike M.

5,0
5 5 5 5 5

Nettes Ferienhaus, ein sehr freundlicher und hilfsbereiten Gastgeber und eine gute Taverne direkt am Strand.

Guido K.

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus liegt sehr schön zwischen Olivenbäumen, nur ca 200 Meter bis zum Meer. Am besten mit Badeschuhen, da Kiesstrand.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5

Der mega Spot! Ein wunderbares Haus neben Olivenhain, 2 Minuten zu Fuß um sich in die Wellen zu schmeißen! Einfach wunderbar!

Albert aus Mittelfranken

4,0
4 4 4 4 4

Ideales Feriendomizil in einer (letzte?) ruhige Ecke eines traumhaften Halbinsels.

Fan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus ruhig gelegen Erholung pur sehr gute Betreuung vor Ort.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5

We have stayed in many houses and apartments in Greece but never so well equipped as this one. Showercurtain, hairdryer, sunbeds etc. etc. Also spacious with a veranda all around and very clean. Very warm owners, also at the great taverna, only 50 m from the house. Nice beach with free sunbeds and umbrella. Come and enjoy!

bb

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung entsprach genau der Beschreibung und unseren Vorstellungen Wir wurden vom Besitzer liebvoll betreut und es war ein sehr schöner Urlaub. Gerne einmal wieder.

Alan

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus entsprach voll unseren Bedürfnissen. Strand und Taverne sind sehr ansprechend. Für Radausflüge ist das Gelände nicht sehr geeignet.

tw

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein richtiger Traumurlaub und wir haben uns gefühlt, wie im Paradies.

familiemitkind

5,0
5 5 5 5 5

#NAME?

Günther S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie was goed. Het overdekte terras is zeer voordelig. Ook het feit dat er een carport is, vond ik erg goed. De rust was heerlijk. De nabijheid van het strand vonden we geweldig. Over het algemeen voelden we ons zeer comfortabel in de accommodatie. De broer van de verhuurder was ook vaak aanwezig voor het onderhoud van het gazon, dus de omgeving zag er altijd netjes uit. De hele uitrusting zoals de ligstoelen en stoelen was goed.

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie van het huis met het overdekte terras in de olijfgaard beviel ons erg goed. Aan het lange, bijna verlaten kiezelstrand kun je wandelen en zwemmen in de schone zee. De eigenaar was erg vriendelijk en bood ons heerlijke rijpe vijgen rechtstreeks van de boom aan. We voelden ons erg op ons gemak tussen de lokale bevolking.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Griekenland op zich is al heel mooi. Maar met deze sfeer en het strand is het gewoon een droom. De vakantie in Griekenland in 2009 was tot nu toe de mooiste vakantie die we hebben gehad. We hadden alles wat je nodig hebt: airconditioning, een wasmachine en nog veel meer... Het was gewoon fantastisch. Op het strand waren er gratis ligstoelen en parasols, er was ook een taverne waar het eten geweldig was. Er was misschien niet zo veel keuze als in Duitse restaurants/tavernes, maar het eten was gewoon super lekker! We kunnen de vakantiehuizen van Nikos alleen maar aanbevelen, want deze vakantie was de beste die we ooit hebben gehad!!!

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige vakantieplek midden in een olijfgaard. Toch is de zee vanaf het terras zichtbaar. Het huis is zeer schoon en volledig uitgerust. Een hoogtepunt is het terras dat rondom het hele huis loopt. Absolute rust. Super aardige verhuurders. Eenvoudig, maar lekker eten, in Griekse stijl in de Cantina, direct aan het strand. Prachtige zonsondergangen. Een aanrader voor iedereen die een rustige en ontspannen vakantie zoekt. Absoluut aanbevolen.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben in veel huizen en appartementen in Griekenland verbleven, maar nog nooit zo goed uitgerust als deze. Douche gordijn, haardroger, ligstoelen etc. etc. Ook ruim met een veranda rondom en erg schoon. Zeer vriendelijke eigenaren, ook bij de geweldige taverne, op slechts 50 m van het huis. Mooi strand met gratis ligbedden en parasol. Kom en geniet!

Lothar S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In het prachtig rustige, ruime huis op een geweldige locatie vlakbij het strand hebben we ons 3 weken erg op ons gemak gevoeld. Dat kwam ook door "Zacki", de sympathieke, vriendelijke verhuurder. Het restaurant "Kalamias" aan het strand was wat betreft locatie, kwaliteit en prijs van het eten en vriendelijkheid van het personeel erg goed. De soms eenvoudige voorzieningen van het huis, die de prijs-kwaliteitverhouding iets zwakker maken, scharen we onder "Griekse charme".

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie van de woning met overdekt terras in de olijfgaard beviel ons zeer. Aan het lange, bijna lege kiezelstrand kun je wandelen en in de schone zee zwemmen. De verhuurder was erg vriendelijk en bood ons rijpe vijgen aan van de boom - heerlijk. We voelden ons zeer comfortabel tussen de locals.

Stefanie H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie locatie te midden van een olijfgaard met een kleine "strip" uitzicht op zee, waarbij je in twee minuten op het strand bent. Het huis was relatief schoon en goed uitgerust. De contactpersoon ter plaatse was altijd behulpzaam. We komen graag terug.

Dana F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een prachtige vakantie!!! Werden hartelijk begroet door de gastheer! Tussen het huis en het strand is er een taverne die de hele dag heerlijk Grieks eten serveert. De zonsondergangen waren adembenemend mooi!!!

Wemasalega

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij, een gezin met 3 kinderen, voelden ons onmiddellijk thuis in Huis Nikos. Het is praktisch ingericht, met een terras rondom het huis. De nabijheid van het strand is natuurlijk fantastisch, zodat u 's avonds snel kunt gaan zwemmen. Het nabijgelegen dorp heeft winkels, restaurants, alles wat je nodig hebt. Wij kunnen het huis ten zeerste aanbevelen. De prijs-kwaliteitverhouding klopt!

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Griekenland is van zichzelf al erg mooi. Maar met deze flair en het strand is het gewoon een droom. De vakantie in Griekenland in 2009 was de mooiste vakantie die we tot nu toe hebben meegemaakt. We hadden alles wat je nodig hebt, airconditioning, wasmachine en nog veel meer.... Het was gewoon fantastisch. Er waren gratis ligbedden en parasols op het strand, en er was ook een taverna waar het eten geweldig was. Er was niet veel te kiezen zoals in Duitse restaurants/tavernes, maar het eten was gewoon super lekker! We kunnen de vakantiehuizen van Nikos alleen maar aanraden, want deze vakantie was de beste die we ooit hebben gehad!

Acim

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Van de drie NIKOS-huizen hadden wij (3 personen) het hoogst gelegen huis geboekt. Vanaf hier is het uitzicht op zee het mooist. Het huis was zeer schoon, helder en vriendelijk. De kamers waren aangenaam en groot genoeg. De buitenfaciliteiten waren verrassend groen. Men voelt zich hier thuis. De weg naar het strand is hobbelig maar aangenaam kort. Het strand is een mengsel van zand en grind, met alleen stenen in het water. Het heldere water was geweldig om in te snorkelen. Door het snel aflopende strand zijn er ook hogere golven. De taverna op het strand is een gedicht. Je voelt je erg welkom. Het eten is goedkoop en erg lekker. Het was zo goed dat we er elke avond kwamen eten. Men moet zich niet laten misleiden door de eenvoudige inrichting. Deze huizen zijn de reis waard.

Elodie B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Rustig gelegen in les Oliviers, interieur een beetje oud, maar het appartement is ruim en uitgerust met basisvoorzieningen (cement, sopalin, liquide vaisselle), uitzicht op een prachtige zonnebank, op 2 minuten afstand van een strand, restaurant van het strand zeer aangenaam. Pas de réseau, ni WiFi, on est vraiment coupé du monde! Een aanrader voor onvergetelijke vakanties.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis midden in een olijfgaard. Niettemin is de zee zichtbaar vanaf het terras. Het huis is zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Een hit is het terras rond het hele huis. Pure rust. Super aardige verhuurders. Eenvoudig maar heerlijk eten, Griekse stijl in de cantina, direct aan het strand. Geweldige zonsondergangen. Voor iedereen die op zoek is naar een rustige, ontspannende vakantie. Absoluut een aanrader.

Beatrice & Roland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige Griekse gastvrijheid. Droomstranden in de directe omgeving. Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor je welzijn. De kleine cantina biedt een goede en eenvoudige keuken en een geweldige zonsondergang. Bedankt voor alles! We komen graag nog eens terug.

Günther S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie was goed, het overdekte terras is zeer voordelig en de carport was zeer goed. De rust was heerlijk en de nabijheid van het strand was geweldig.
Al met al voelden we ons zeer comfortabel in de accommodatie. De broer van de huisbaas was er vaak om het gazon te onderhouden, zodat de omgeving er altijd netjes uitzag.
De gehele uitrusting, zoals de ligbedden en stoelen, was goed.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289990

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289990.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kyllini» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven