Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kyllini

Kastro

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 3 km

3 km

Luchthaven 47 km

47 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Helmut N.

4,0
4 4 4 4 4

Ferienhaus mit schöner Terrasse und herrlichem Blick aufs Meer. Gutes Essen im schönen Restaurant am Strand. Wir haben den Urlaub sehr genossen.

Erich L.

3,0
3 3 3 3 3

Sehr schöne Lage mit ausgezeichneter Taverne. Das Haus ist schon ziemlich abgewohnt und man könnte zudem größeres Augenmerk auf Sauberkeit lege.

Peter G.

4,0
4 4 4 4 4

Negativ war nachts der Partylärm von nebenan. bis morgens um 6 Ansonsten waren wir mit Haus und Grund zufrieden.

Horst W.

4,0
4 4 4 4 4

Alles wie beschrieben und einen ruhigen Urlaub verbracht

Ravi G.

5,0
5 5 5 5 5

A good place for small family, lots of space for kids, beach view and quiet. Tips from the owner took us to a sandy beach 10 mins away. One of the best !

Fritz P.

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Lage, wunderbares Quartier. Unsere Erwartungen wurden bei weitem übertroffen.

Hans A.

5,0
5 5 5 5 5

Ausgesprochen freundliche und zuvorkommende Betreuung durch den Vermieter. Sehr ruhige und angenehme Lage (Reisezeit Oktober).

Albert aus Mittelfranken

4,0
4 4 4 4 4

Ideales Feriendomizil in einer (letzte?) ruhige Ecke eines traumhaften Halbinsels.

Fan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus ruhig gelegen Erholung pur sehr gute Betreuung vor Ort.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5

We have stayed in many houses and apartments in Greece but never so well equipped as this one. Showercurtain, hairdryer, sunbeds etc. etc. Also spacious with a veranda all around and very clean. Very warm owners, also at the great taverna, only 50 m from the house. Nice beach with free sunbeds and umbrella. Come and enjoy!

Feedback aus Wien

5,0
5 5 5 5 5

Beschreibung des Domizils absolut zutreffend - extrem freundlicher und bemühter Vermieter - nur schade dass der Sandstrand (Killini Beach) knapp vor der Bucht von Kastro aufhört.

hubi

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns mit fünf erwachsenen Personen in diesem Feriendominizil sehr wohl gefühlt. Selbst an den kühlen Abenden konnten wir am Kaminfeuer die Aussicht auf das Meer genießen.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Griekenland op zich is al erg mooi. Maar met deze sfeer en het strand is het gewoon een droom. De vakantie in Griekenland in 2009 was tot nu toe de mooiste vakantie waar we ooit zijn geweest. We hadden alles wat je nodig hebt: airconditioning, wasmachine en nog veel meer... Het was gewoon fantastisch. Op het strand waren er gratis ligbedden en parasols, er was ook een taverne waar het eten geweldig lekker was. Er was misschien niet zoveel keuze als in Duitse restaurants/tavernes, maar het eten was gewoon superlekker! We kunnen de vakantiehuizen van Nikos alleen maar aanbevelen, want deze vakantie was de beste die we ooit hebben gehad!!!

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooi huis met uitzicht op de zee naar het westen, op slechts ongeveer 50 meter van het prachtige, uitgestrekte kiezelstrand. Precies daar tussenin, via het gras te bereiken, een taverne, goed eten, maar helaas zijn ook, vanaf 's middags tot 's avonds, de bijbehorende geuren aanwezig, elke maandag is er livemuziek. Het mooie huis heeft aan alle vier zijden mooie grote, licht betegelde, overdekte terrassen, waarvan er helaas op twee van hen echt slechte, slechts enkele cm hoge struikelranden zijn. We kwamen 's avonds in het donker aan en ik heb bij het struikelen bijna mijn tenen gebroken, drie weken lang pijn... de volgende dag sprak ik de manager erover aan, hij wist er al van en wilde de volgende dag meteen een oplossing vinden!

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantieverblijf midden in een olijfgaard. Toch is de zee vanaf het terras zichtbaar. Het huis is zeer schoon en volledig uitgerust. Een hoogtepunt is het terras dat rondom het hele huis loopt. Absolute rust. Zeer aardige verhuurders. Eenvoudig, maar lekker eten in Griekse stijl in de cantina, direct aan het strand. Geweldige zonsondergangen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rustige en ontspannen vakantie. Absoluut een aanrader.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Lief Jassu-team, we zijn nu voor de derde keer op vakantie in Kastro bij Kouris en het is gewoon fantastisch! Het huis met uitzicht op zee is veruit de beste plek die we hier ooit hebben gehad! Volgend jaar weer!! Groetjes Wibke Niels

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben in veel huizen en appartementen in Griekenland verbleven, maar nog nooit zo goed uitgerust als deze. Douchegordijn, haardroger, ligbedden etc. etc. Ook ruim met een veranda rondom en heel schoon. Erg gastvrije eigenaren, ook in de geweldige taverne, op slechts 50 m van het huis. Mooi strand met gratis ligbedden en parasol. Kom en geniet!

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooi huis met uitzicht op zee naar het westen, slechts ongeveer 50 meter van het mooie, uitgestrekte kiezelstrand. Precies daartussen, te bereiken over het gras, een taverne, goed eten, maar helaas zijn er vanaf de middag tot 's nachts de bijbehorende geuren aanwezig, en elke maandag is er livemuziek. Het mooie huis heeft aan alle vier de zijden mooie grote, licht betegelde, overdekte terrassen, waarvan twee helaas echt slechte, slechts enkele centimeters hoge, struikelranden hebben. We kwamen 's avonds in het donker aan en ik bijna mijn tenen gebroken bij het struikelen erover, drie weken van zeer vervelende pijn... De volgende dag sprak ik de chef erover aan, hij wist het al en wilde meteen de volgende dag ingrijpen! ?

Bä Bi Ka In

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is prachtig en liefdevol ingericht. De grote tuin en het overdekte terras rondom zijn een droom. De verhuurder was altijd vriendelijk en behulpzaam en stond altijd voor ons klaar. We genoten van een bezoek aan zijn cantina op het strand direct onder onze tuin.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Griekenland is van zichzelf al erg mooi. Maar met deze flair en het strand is het gewoon een droom. De vakantie in Griekenland in 2009 was de mooiste vakantie die we tot nu toe hebben meegemaakt. We hadden alles wat je nodig hebt, airconditioning, wasmachine en nog veel meer.... Het was gewoon fantastisch. Er waren gratis ligbedden en parasols op het strand, en er was ook een taverna waar het eten geweldig was. Er was niet veel te kiezen zoals in Duitse restaurants/tavernes, maar het eten was gewoon super lekker! We kunnen de vakantiehuizen van Nikos alleen maar aanraden, want deze vakantie was de beste die we ooit hebben gehad!

Rumi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis in Kastro is rustig gelegen en goed ingericht. De tuin is erg mooi. De zee is bijna bij de voordeur. Het strand is steenachtig en zanderig, wat ons zeer beviel. Wandelingen in de olijfgaarden mogelijk. Winkelen in het dorp is aangenaam. Het is jammer dat de taverna op het strand al eind september sluit, want het eten daar is erg goed.

DieFünf

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Groot vakantiehuis met prachtig terras en uitzicht op zee. Comfortabel voor 4 personen, 2 bedden in de centrale keuken/woonkamer op een uitschuifbare bank, zou te "krap" zijn voor 6 personen. Keuken goed uitgerust voor Griekse normen, kon schoner, daarom alleen goed. Zeekust te steil voor kleine kinderen, verder geweldig kiezelstrand met zandtongen en super mooie stenen om te verzamelen (extreem mooie vlakke zandstranden voor de kleintjes liggen op ongeveer 7km afstand). Je hebt zeker een auto nodig, de volgende goede winkelmogelijkheid is Kastro (klein maar fijn) op ongeveer 4 km afstand. Al met al een mooie, rustige plek om te ontspannen.

Beatrice & Roland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige Griekse gastvrijheid. Droomstranden in de directe omgeving. Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor je welzijn. De kleine cantina biedt een goede en eenvoudige keuken en een geweldige zonsondergang. Bedankt voor alles! We komen graag nog eens terug.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis midden in een olijfgaard. Niettemin is de zee zichtbaar vanaf het terras. Het huis is zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Een hit is het terras rond het hele huis. Pure rust. Super aardige verhuurders. Eenvoudig maar heerlijk eten, Griekse stijl in de cantina, direct aan het strand. Geweldige zonsondergangen. Voor iedereen die op zoek is naar een rustige, ontspannende vakantie. Absoluut een aanrader.

Olli

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is eenvoudig maar functioneel ingericht, het terras is enorm met zonnige en schaduwrijke plekken, de directe nabijheid van het lege strand heerlijk. Aanbevolen voor wie eenzaamheid en rust zoekt. Erg aardige huisbaas.

Ernst Otto R.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Praktisch strandhuis op aangename afstand van de buurhuizen en op loopafstand van het strand en strandbar/restaurant. De strandbar biedt een goede, gevarieerde keuken en een goede service vanaf het middaguur zonder het huis te storen met lawaai. De eigenaren zijn zeer zorgzaam en attent. Het strand heeft veel grind en een grindig gedeelte in het water, waardoor het een beetje oncomfortabel is als de golven sterk zijn, maar zelfs in het hoogseizoen is het niet erg druk. Als alternatief ligt het ondiepe, fijnzandige Golden Beach op 10 minuten rijden. De bar en het huis zijn een paradijs voor broedende sterns.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste Jassu team,
dit is onze 3e vakantie in Kastro in Kouris en het is gewoonweg fantastisch! Het huis met uitzicht op zee is veruit de beste plek die we hier ooit hebben gehad! Volgend jaar weer!
Veel groeten
Wibke Niels


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289992

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289992.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kyllini» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven