Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kyllini

Kastro

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 3 km

3 km

Luchthaven 47 km

47 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5

Einfach traumhaft! Bester Spot, das Haus mit umlaufender Veranda & Außengrill perfekt und Familie Kouris (Vermieter) sowieso der Knaller: nächstes Jahr wieder! Jassu!!!

Klaus Juergen S.

5,0
5 5 5 5 5

Unterkunft ist sauber und ordentlich übergeben worden. Defekte Kaffeemaschine wurde umgehend ausgetauscht. Vermieter war immer erreichbar und hilfsbereit

Fritz P.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Quartier, Ausblick traumhaft, Restaurant am Strand: bestes griechisches Essen seit langer, langer Zeit, äußerst freundliche Gastgeber. Werden sicher wiederkommen.

Guido A.

5,0
5 5 5 5 5

Absolut toller Aufenthalt, sehr sympathische Vermieter, super Lage, sehr leckeres Essen in der Kantina direkt am Strand. Wir kommen gerne wieder.

Albert aus Mittelfranken

4,0
4 4 4 4 4

Ideales Feriendomizil in einer (letzte?) ruhige Ecke eines traumhaften Halbinsels.

Fan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus ruhig gelegen Erholung pur sehr gute Betreuung vor Ort.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5

We have stayed in many houses and apartments in Greece but never so well equipped as this one. Showercurtain, hairdryer, sunbeds etc. etc. Also spacious with a veranda all around and very clean. Very warm owners, also at the great taverna, only 50 m from the house. Nice beach with free sunbeds and umbrella. Come and enjoy!

bb

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung entsprach genau der Beschreibung und unseren Vorstellungen Wir wurden vom Besitzer liebvoll betreut und es war ein sehr schöner Urlaub. Gerne einmal wieder.

Alan

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus entsprach voll unseren Bedürfnissen. Strand und Taverne sind sehr ansprechend. Für Radausflüge ist das Gelände nicht sehr geeignet.

tw

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein richtiger Traumurlaub und wir haben uns gefühlt, wie im Paradies.

familiemitkind

5,0
5 5 5 5 5

#NAME?

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De ligging van het huis met overdekt terras in de olijfgaard beviel ons zeer. Je kunt wandelen langs het lange, bijna verlaten kiezelstrand en zwemmen in de schone zee. De verhuurder was erg vriendelijk en bood ons de rijpe vijgen aan - heerlijk. We voelden ons erg op ons gemak tussen de lokale bevolking.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Griekenland op zich is al heel mooi. Maar met deze sfeer en het strand is het gewoon een droom. De vakantie in Griekenland in 2009 was de mooiste vakantie tot nu toe waar we zijn geweest. We hadden alles wat je nodig hebt, airconditioning, wasmachine en nog veel meer... Het was gewoon fantastisch. Op het strand waren er gratis ligstoelen en parasols, er was ook een taverne waar het eten geweldig lekker was. Er was misschien niet veel keuze zoals in Duitse restaurants/tavernes, maar het eten was gewoonweg heerlijk! We kunnen de vakantiehuizen van Nikos alleen maar aanbevelen, want deze vakantie was de beste die we ooit hebben gehad!!!

Franziska W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis was een droom. Puur ontspanning. Het terras rondom is geweldig en de echt korte weg naar het strand, door olijf- en vijgenbomen, maakt spontaan zwemplezier mogelijk. Het strand is niet per se aan te raden voor zeer kleine kinderen, omdat het erg rotsachtig en snel diep is. 's Avonds waren er ook regelmatig hoge golven. Maar niet ver weg, volgens de verhuurder, is er een mooi zandstrand. De strandbar is echt een aanrader. Geweldig eten, vriendelijke bediening en prachtige zonsondergangen. Ook de verhuurder was altijd zeer behulpzaam en gaf goede tips over de omgeving. We mochten altijd een handje helpen van zijn vijgenbomen. We komen zeker terug!

Kriesi K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Midden in een olijfgaard, op enkele minuten van het strand/zee, ligt dit vakantiehuis als in een klein paradijs. Het dorp Kastro ligt op enkele kilometers afstand. Beneden aan het strand is een taverne met uitstekende keuken en vriendelijk personeel. Daar zijn gratis ligstoelen en parasols beschikbaar, evenals een buitendouche en een kleedkamer. Tijdens ons bezoek halverwege/eind juni waren er slechts enkele mensen op het strand. Het huis is mooi en functioneel ingericht. Op het terras rondom is er op elk moment van de dag een geschikte plek voor de ligstoel. De eigenaar is vriendelijk, vrolijk, behulpzaam en altijd beschikbaar. De vakantie was een droom.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantieverblijf midden in een olijfgaard. Het uitzicht op zee is echter zichtbaar vanaf het terras. Het huis is zeer schoon en volledig uitgerust. Een hoogtepunt is het terras dat rondom het hele huis loopt. Pure rust. Zeer aardige verhuurders. Eenvoudig, maar lekker eten, in Griekse stijl in de Cantina, direct aan het strand. Prachtige zonsondergangen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rustige en ontspannen vakantie. Absoluut een aanrader.

Susi, August 2011

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Huis en locatie goed, uitrusting goed en praktisch, goede muggenschermen en goede keukenuitrusting, mooi terras met ligstoelen, goed onderhouden aantrekkelijk terrein. Kiezelstrand op loopafstand op 300 meter, alleen voor liefhebbers van kiezelstenen; zeer mooi zandstrand bereikbaar in 15 minuten met de auto. Verhuurder aardig, maar was niet ter plaatse op de dag van aankomst. Je moest vragen en kreeg bij het cafetaria op het strand de sleutel van het huis; de routebeschrijving in de reisdocumenten was niet nauwkeurig genoeg, het pand kon pas bij de tweede poging worden gevonden. Slaapbank in de keuken alleen geschikt voor kind, wasmachine in het huis werkte goed, ruime afstanden tot de andere huizen, dus geen onderlinge storingen, over het algemeen rustige ligging, winkelen alleen met de auto mogelijk, omdat ver van het dorp Kastro gelegen.

Sunfight

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis was zeer schoon en uitgerust met alles wat we nodig hadden. De omliggende tuin en de barbecueplaats waren geweldig. Ver weg van drukke wegen konden de kinderen veilig spelen en rennen. De paar meter naar het strand waren helemaal geen probleem en het strand zelf was wel wat rotsachtig (grof grind, weinig zand), maar bijna niet bezocht en erg rustig. De zee was schoon, heel helder en echt geweldig om te zwemmen en te snorkelen. Direct aan het strand is een klein taverne die echt geweldig eten aanbiedt tegen betaalbare prijzen. De eigenaar van het appartementencomplex was erg aardig en uiterst behulpzaam. Daar kom ik met mijn familie op elk moment terug!!!!

Kriesi K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Midden in een olijfgaard, op een paar minuten van het strand/ de zee, ligt het vakantiehuis als een klein paradijs. Het dorp Kastro ligt op enkele kilometers afstand. Direct aan het strand is er een taverne met uitstekende keuken en vriendelijk personeel. Daar zijn gratis ligstoelen en parasols beschikbaar, evenals een buitendouche en een kleedkamer. Tijdens ons bezoek midden/eind juni waren er maar een paar mensen op het strand. Het huis is mooi en functioneel ingericht. Op het terras rondom het huis is er op elk moment van de dag een geschikte plek voor een ligstoel. De verhuurder is vriendelijk, vrolijk, behulpzaam en altijd beschikbaar. De vakantie was een droom.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantieverblijf te midden van een olijfgaard. Toch is de zee zichtbaar vanaf het terras. Het huis is zeer schoon en volledig uitgerust. Een hoogtepunt is het terras dat rond het hele huis loopt. Een oase van rust. Super aardige verhuurders. Eenvoudig, maar lekker eten, in Griekse stijl in de Cantina, direct aan het strand. Geweldige zonsondergangen. Voor iedereen die op zoek is naar een rustige, ontspannen vakantie. Absoluut een aanrader.

Franziska W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis was een droom. Puur ontspanning. Het mega-terras rondom is geweldig en de echt korte weg naar het strand, door olijf- en vijgenbomen, maakt spontaan zwemmen mogelijk. Het strand is niet per se aan te bevelen voor heel kleine kinderen, omdat het erg rotsachtig is en snel diep wordt. 's Avonds waren er ook regelmatig hoge golven. Maar niet ver weg, een tip van de verhuurder, is er een mooi zandstrand. De strandbar is echt een aanrader. Super eten, vriendelijke bediening en prachtige zonsondergangen. Ook de verhuurder was altijd zeer behulpzaam en gaf goede tips over de omgeving. We mochten ons op elk moment bedienen van zijn vijgenboom. We komen in ieder geval terug!

Klaus Juergen S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Accommodatie schoon en netjes, sleuteloverdracht volledig probleemloos. Tijdens ons verblijf zorgde een storm voor stroomuitval, waardoor er geen water was. De verhuurder zorgde meteen voor een oplossing, de stroomleverancier repareerde de mast en hij herstelde onmiddellijk de watervoorziening. Tijdens de uitvalperiode was de taverne beschikbaar met een noodstroomgenerator. Al met al was het een snelle hulp zonder al te veel moeite.

Wemasalega

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij, een gezin met 3 kinderen, voelden ons onmiddellijk thuis in Huis Nikos. Het is praktisch ingericht, met een terras rondom het huis. De nabijheid van het strand is natuurlijk fantastisch, zodat u 's avonds snel kunt gaan zwemmen. Het nabijgelegen dorp heeft winkels, restaurants, alles wat je nodig hebt. Wij kunnen het huis ten zeerste aanbevelen. De prijs-kwaliteitverhouding klopt!

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Griekenland is van zichzelf al heel mooi. Maar met deze flair en het strand is het gewoon een droom. De vakantie in Griekenland in 2009 was de mooiste vakantie die we tot nu toe hebben meegemaakt. We hadden alles wat je nodig hebt, airconditioning, wasmachine en nog veel meer.... Het was gewoon fantastisch. Er waren gratis ligbedden en parasols op het strand, en er was ook een taverna waar het eten geweldig was. Er was niet veel te kiezen zoals in Duitse restaurants/tavernes, maar het eten was gewoon super lekker! We kunnen de vakantiehuizen van Nikos alleen maar aanraden, want deze vakantie was de beste die we ooit hebben gehad!

Sunfight

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis was zeer schoon en voorzien van al het nodige. De omliggende tuin en barbecueplaats waren geweldig. Ver weg van drukke wegen konden de kinderen veilig spelen en rennen. De paar meter naar het strand waren geen enkel probleem en het strand zelf was een beetje rotsachtig (grof grind, nauwelijks zand), maar nauwelijks bezocht en erg rustig. De zee was schoon, zeer helder en echt geweldig om in te zwemmen en te snorkelen. Er is een kleine taverna direct aan het strand waar u heerlijk kunt eten tegen betaalbare prijzen. De verhuurder van het appartementenhuis was erg aardig en zeer meegaand Ik zou altijd terugkomen met mijn gezin!!!!

Acim

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Van de drie NIKOS-huizen hadden wij (3 personen) het hoogst gelegen huis geboekt. Vanaf hier is het uitzicht op zee het mooist. Het huis was zeer schoon, helder en vriendelijk. De kamers waren aangenaam en groot genoeg. De buitenfaciliteiten waren verrassend groen. Men voelt zich hier thuis. De weg naar het strand is hobbelig maar aangenaam kort. Het strand is een mengsel van zand en grind, met alleen stenen in het water. Het heldere water was geweldig om in te snorkelen. Door het snel aflopende strand zijn er ook hogere golven. De taverna op het strand is een gedicht. Je voelt je erg welkom. Het eten is goedkoop en erg lekker. Het was zo goed dat we er elke avond kwamen eten. Men moet zich niet laten misleiden door de eenvoudige inrichting. Deze huizen zijn de reis waard.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben in veel huizen en appartementen in Griekenland verbleven, maar nog nooit zo goed uitgerust als hier. Douchegordijn, haardroger, ligbedden enz. enz. Ook ruim met een veranda rondom en zeer schoon. Zeer hartelijke eigenaren, ook bij de geweldige taverna, op slechts 50 m van het huis. Mooi strand met gratis ligbedden en parasol. Kom en geniet!

Susi, August 2011

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Huis en ligging goed, uitrusting goed en praktisch, goede horren en goede keukenuitrusting, mooi terras met ligbedden, goed onderhouden aantrekkelijk pand. Steenstrand op loopafstand (300 m), alleen voor steenliefhebbers; zeer mooi zandstrand op 15 minuten met de auto. De verhuurder was aardig, maar niet ter plaatse op de dag van aankomst. We moesten rondvragen en kregen de huissleutel van de Katine op het strand; de aanwijzingen in de reisdocumenten waren niet nauwkeurig genoeg, de woning was pas bij de tweede poging te vinden. Slaapbank in de keuken alleen geschikt voor een kind, wasmachine in het huis werkte goed, ruime afstanden tot de andere huizen, dus geen onderlinge verstoringen, algehele rustige ligging, boodschappen alleen mogelijk met de auto, zo ver weg van het dorp Kastro

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij vonden de ligging van het huis met zijn overdekte veranda in de olijftuin erg prettig. U kunt wandelen langs het lange, bijna verlaten kiezelstrand en zwemmen in de schone zee. De verhuurder was erg vriendelijk en bood ons de net rijpe vijgen van de boom aan - heerlijk. We voelden ons erg op ons gemak tussen de lokale bevolking.

Beatrice & Roland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige Griekse gastvrijheid. Droomstranden in de directe omgeving. Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor je welzijn. De kleine cantina biedt een goede en eenvoudige keuken en een geweldige zonsondergang. Bedankt voor alles! We komen graag nog eens terug.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289991

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289991.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kyllini» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven