Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement met eigen terras

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling, volledig automatisch), oven, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s)), kachel(Pellet), DVD-speler, radio), slaapkamer(1-pers. bed(boxspring), 1-pers. bed(boxspring)), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet, haardroger))

wasmachine, terras(privé, overdekt, 15 m2), tuin(privé, deels omheind, 300 m2), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), 2x parking, ligstoelen, horren

Dit lichte, moderne vakantiehuis met alle voorzieningen is zeer rustig gelegen in Friedrichshöhe, een wijk van Güntersberge. De kleinste stad van de Harz biedt ongeacht het jaargetijde veel attracties en ligt midden in een bos- en waterrijke bergomgeving. Het aanbod varieert van tentoonstellingen, musea en grotten tot historische plaatsen en steden. Wandelaars, fietsers en actieve vakantiegangers, maar ook gasten die op zoek zijn naar ontspanning en rust zijn hier aan het juiste adres. Uw vrijstaande vakantieadres beschikt over een overdekt terras met een prachtig uitzicht en een pelletkachel voor een gezellige sfeer. Maak een tocht over het karakteristieke smalspoor of bezoek de 1100 m hoge Brocken. In de winter is er in Braunlage een mooi skigebied voor gezinnen en in meerdere dorpen zijn er ook enkele pistes en loipen. Populaire uitstapjes zijn Quedlinburg met dom (25 km), Wernigerode met kasteel (40 km), Gernrode (12 km), de mijn Glasebach (7 km), de Brocken (hoogste berg van Noord-Duitsland; 45 km), Thale met Hexentanzplatz-Rosstrappe, het Bodental (19 km), de druipsteengrotten van Rübeländer (18 km) en het Kyffhäser-monument (39 km).

Opmerking: De parkeerplaats ligt ongeveer 150 meter van het huis verwijderd. Er bestaat de mogelijkheid om uw bagage met een handbagagewagen te vervoeren.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Skilift 31 km

31 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Station 0.2 km

0.2 km

Snelweg-afrit 25 km

25 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sebastian Herrmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het huisje was prachtig ingericht en echt comfortabel. Het ontbrak ons aan niets.

Evelyn Willutzki

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Heel goed ingericht. Er is van alles wat nodig is. Een kleine oase van welzijn!

Alfred Van Olst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Huisje was moeilijk te vinden. Zonder de coördinaten waren we er nooit gekomen. De straat die in de boeking staat komt niet op Google Maps en autonavigatie voor. Het straatje is aardig verstopt. Na aankomst vriendelijk ontvangen. Prima accommodatie. Ruimte voor toilet had wat groter gemogen. De Harz is een prachtige omgeving en er is veel te doen.

H. Alferink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Toen we terplekke waren op de centrale parking hebben we de keyholder gebeld. De kennismaking met mevr. verliep voortreffelijke. Aangezien wij zeer dicht bij de Nederlands/Duitse grens wonen kunnen wij de gesproken taal heel goed begrijpen en ons zelf goed verstaanbaar maken. Het huis is enige jaren geleden geheel gerenoveerd en naar huidige maatstaven modern ingericht. De vele stopcontacten bijvoorbeeld maakt verlengsnoeren, verdeeldozen ed. geheel overbodig. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het aanwezig serviesgoed is voldoende. Helaas is de tussenruimte tussen de beide werkbladen erg smal. Tijdens de verbouwing heeft men de inbouw van de vaatwasser vergeten. De klep van de vaatwasser kon toen maar voor ¾ deel geopend worden door de smalle tussenruimte van 50 cm tussen beide werkbladen. Als oplossing heeft men een stukje uit de tegenoverliggende ondersteuningsmuur gezaagd. Dit is een beetje ondoordacht en knullig afgewerkt. De eerste avond tijdens het inpakken van de vaatwasser schampte ik met mijn rug lang deze ondersteuningsmuur met als resultaat een lange bloedende schaafwond! De sanitaire ruimte heeft ook een moderne uitstraling en is ook iedere centimeter goed benut. Onder de wastafel veel opbergmogelijkheden voor allerlei zaken die in deze ruimte nodig zijn. Het tweepersoonsbed slaapt perfect. Deze kamer is voorzien van een mooie garderobekast met schuifdeuren. De andere slaapkamer met eenpersoonsbedden is alles een beetje krap. Er blijft een smal looppad over waar geen mogelijkheid aanwezig is voor je bagage. Deze bagage kan dan eventueel in het halletje (overloop) staan. Samenvattend is dit huis perfect voor 2 volwassen met 2 kinderen maar minder geschikt voor 4 volwassenen. Op het terras aan de voorzijde van het huis is het heerlijk vertoeven. De zon schijnt eind van de middag wel onder de overkapping door waardoor je een poosje vol in de zon zit. Stoort je dit, dan is het simpel optelossen met wat doeken. De andere huizen om ons heen worden veelal in het weekend bewoont. Zijn allemaal privé bezit. Hierdoor is het lekker stil om je heen. De rust tijdens de weekenden wordt wel verstoort door de vele motorrijders welke hier hun snelheid stunten uithalen op de bochtige wegen en daarbij alleen denken aan hun eigen kick en het liefst alle auto’s verbannen. De bosrijke omgeving hier is fenomenaal. Het huis ligt centraal gelegen in een gebied voor velerlei doelgroepen. Wandelen door oude steden met prachtige vakwerkhuizen, tal van oude kastelen met hun goed onderhouden tuinen met daarin vele soorten bomen van honderden jaren oud.

Alfred Van Olst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Huisje was moeilijk te vinden. Zonder de coördinaten waren we er nooit gekomen. De straat die in de boeking staat komt niet op Google Maps en autonavigatie voor. Het straatje is aardig verstopt.



Na aankomst vriendelijk ontvangen. Prima accommodatie. Ruimte voor toilet had wat groter gemogen. De Harz is een prachtige omgeving en er is veel te doen.

Lindner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het object is verborgen en is vanaf de straat niet zichtbaar; dat kan ook een voordeel zijn omdat er rust is. Maar het is te vinden met een navigatiesysteem. We belden de manager ongeveer 1,5 uur voor aankomst en ze was er op tijd en gaf ons de sleutel. Aangezien er alleen privé-eigendommen op het terrein zijn, kunt u niet naar het huis rijden voor laden en lossen, maar de bagage moet met de handwagen naar de accommodatie of naar de auto worden vervoerd. Het is een ong. 150 meter lang, hellend pad richting de woning, wat niet noodzakelijk wordt aanbevolen voor mensen met loopproblemen of soortgelijke problemen. zoals door een tuin ...--- Het gebied: voornamelijk loofbossen, goede lucht en goede excursies met de auto naar Thüringen, b.v. aan de Kyffhäuser.

H. Alferink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Toen we terplekke waren op de centrale parking hebben we de keyholder gebeld. De kennismaking met mevr. verliep voortreffelijke. Aangezien wij zeer dicht bij de Nederlands/Duitse grens wonen kunnen wij de gesproken taal heel goed begrijpen en ons zelf goed verstaanbaar maken.

Het huis is enige jaren geleden geheel gerenoveerd en naar huidige maatstaven modern ingericht. De vele stopcontacten bijvoorbeeld maakt verlengsnoeren, verdeeldozen ed. geheel overbodig.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Het aanwezig serviesgoed is voldoende. Helaas is de tussenruimte tussen de beide werkbladen erg smal. Tijdens de verbouwing heeft men de inbouw van de vaatwasser vergeten.

De klep van de vaatwasser kon toen maar voor ¾ deel geopend worden door de smalle tussenruimte van 50 cm tussen beide werkbladen.

Als oplossing heeft men een stukje uit de tegenoverliggende ondersteuningsmuur gezaagd. Dit is een beetje ondoordacht en knullig afgewerkt. De eerste avond tijdens het inpakken van de vaatwasser schampte ik met mijn rug lang deze ondersteuningsmuur met als resultaat een lange bloedende schaafwond!

De sanitaire ruimte heeft ook een moderne uitstraling en is ook iedere centimeter goed benut. Onder de wastafel veel opbergmogelijkheden voor allerlei zaken die in deze ruimte nodig zijn.

Het tweepersoonsbed slaapt perfect. Deze kamer is voorzien van een mooie garderobekast met schuifdeuren.

De andere slaapkamer met eenpersoonsbedden is alles een beetje krap. Er blijft een smal looppad over waar geen mogelijkheid aanwezig is voor je bagage. Deze bagage kan dan eventueel in het halletje (overloop) staan.

Samenvattend is dit huis perfect voor 2 volwassen met 2 kinderen maar minder geschikt voor 4 volwassenen.

Op het terras aan de voorzijde van het huis is het heerlijk vertoeven. De zon schijnt eind van de middag wel onder de overkapping door waardoor je een poosje vol in de zon zit. Stoort je dit, dan is het simpel optelossen met wat doeken.

De andere huizen om ons heen worden veelal in het weekend bewoont.

Zijn allemaal privé bezit. Hierdoor is het lekker stil om je heen.

De rust tijdens de weekenden wordt wel verstoort door de vele motorrijders welke hier hun snelheid stunten uithalen op de bochtige wegen en daarbij alleen denken aan hun eigen kick en het liefst alle auto’s verbannen.

De bosrijke omgeving hier is fenomenaal.

Het huis ligt centraal gelegen in een gebied voor velerlei doelgroepen.

Wandelen door oude steden met prachtige vakwerkhuizen, tal van oude kastelen met hun goed onderhouden tuinen met daarin vele soorten bomen van honderden jaren oud.

Birkholz-Berkau

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Dus, waar zal ik beginnen, het vakantiehuis zag er super super mooi uit op de foto's.. geweldig van buiten & geweldig van binnen, MAAR... toen we aankwamen moesten we onze spullen in de handkar naar het huis "rijden" op internet met 2 parkeerplaatsen geadverteerd, je kunt niet eens met de auto bij het vakantiehuis komen, dat is echt balen! Binnen zag het er op het eerste gezicht prima uit, MAAR... er zat schimmel op de plisségordijnen in de badkamer, evenals schimmel in de gang achteraan en in de douche zelf Geen vaste verwarming, het werd verwarmd met elektriciteit , heel erg veel Koude voeten & in sommige hoeken was het altijd nat!Parkeermogelijkheden: heel slecht!!!En het huis is heel, heel verscholen, maar toch heel rustig gelegen!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 304485

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304485.htm


«Appartement met eigen terras» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven