Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Warmtepomp, sauna, buitenjacuzzi

Stiege

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Vakantie midden in het Harz gebergte in ons vakantiehuis, nieuw gebouwd in het voorjaar van 2021.
Het huis is rustig gelegen op de zuidhelling boven de Stieger Teichen. De toegang is direct via de B242 en het bos grenst slechts 20m achter het huis. Gelukkig zijn er hier zeer uitgestrekte beuken- en gemengde bosbestanden, die niet zo zijn aangetast door de bossterfte in de Harz en de daaruit voortvloeiende bosomschakeling. Er zijn 2 nieuwe vakantiehuizen op het terrein van 2000m², die individueel of samen kunnen worden geboekt. Op het buitenterrein van de huizen zijn er 2 carports met ruimte voor 3 voertuigen, een extra omheind terrein met speeltuin voor de kleintjes en een terrein waar de barbecuekota staat en vuur in de vuurschaal ook mogelijk is.
Huis 2 is met 70m² het kleinste van de twee huizen en gebouwd volgens de nieuwste energienormen. De drievoudige beglazing van de ramen is niet alleen goed voor de energie-efficiëntie, d.w.z. de verwarmingskosten. Als ze gesloten zijn, is het zo stil dat je je 's morgens soms verslaapt. (dat gebeurde bij ons tijdens het testen). Andere structurele hoekstenen zijn de 20 cm muurisolatie en 22 cm dakisolatie, en alles wordt verwarmd door vloerverwarming, aangesloten op een lucht-water warmtepomp. Natuurlijk wordt ook het warme water verwarmd door de warmtepomp
Het huis heeft een grote woonkamer met een open moderne design keuken. Beide met een geweldig uitzicht op het Harz landschap door de grote glazen puien. Zelfs slecht weer kan er goed uitzien als de regenbuien over het landschap trekken. In de winter is het natuurlijk nog beter als het sneeuwt. Bij mooi weer kunt u de deuren openen en het volledig omheinde terras van 80m² op het zuiden gebruiken als uitbreiding van het woongedeelte. De houtkachel in het woongedeelte is eigenlijk meer voor de romantische uurtjes, of als het huis heel snel opgewarmd moet worden, maar kan ook als normale verwarmingsbron worden gebruikt. De lucht-water warmtepomp is veel goedkoper voor continu gebruik
In de badkamer van het huis bevinden zich een grote gelijkvloerse douche, een dubbele wastafel, een toilet en een wasmachine
De twee slaapkamers zijn elk 14m² groot, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. De bedden hebben allemaal zeer goede springveermatrassen.
Oh en als het erop aankomt dat hij graag voetbal kijkt en zij liever iets intelligents, is er een grote Smart TV in de woonkamer en een iets kleinere in elk van de slaapkamers.
Op het grote terras nodigen een hangmat en een dubbele ligstoel uit tot zonnebaden. Maar het absolute hoogtepunt, afgezien van de sauna, is de whirlpool buiten.

Een kort woordje voor de rokers onder de gasten. De huizen zelf zijn rookvrij. De woning zelf is dat niet, en bij slecht weer kunt u ook gebruik maken van de barbecuekota, waar het altijd naar rook van het laatste vuur ruikt

Het komt erop neer dat de huizen allebei nieuw zijn en dat we ons uiterste best hebben gedaan. Aangezien het tijdstip van voltooiing midden in de derde golf van Corona lag (hopelijk de laatste), hadden we tijd om alles zelf te testen. Maar mochten we iets gemist hebben, er ontbreekt iets of er moet iets veranderd worden, ons huis ligt onder de vakantiewoningen. Dus geen enkel probleem.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Station 0.6 km Harzquerbahn Stiege

0.6 km

Snelweg-afrit 23 km A36 Blankenburg

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De twee vakantiehuizen bevinden zich in het kleine Harz dorp Stiege, dat op zijn beurt centraal gelegen is in de Harz. Alle bezienswaardigheden zijn van hieruit snel te bereiken.
Pullman City 6km
Rappbode Dam (Titan RT) 12km
Rübeländer Grotten 18km
Kasteel Wernigerode 32km
Schierke 29km
Torfhaus 35km
Dierentuin Aschersleben 58km
St. Joseph's kruis 16km
Kyffhäuser 46km
Hexentanzplatz Thale 21km
Apenbos met zomerrodelbaan Straußberg 44km
De uitgestrekte bossen nodigen uit tot wandelen en er zijn verschillende bosrestaurants.
Dichtbij de vakantiehuizen, op ongeveer 300m afstand, ligt het kasteel Stieger. Hier kunt u binnen de oude muren koffie met versgebakken gebak bestellen. En natuurlijk een biertje of twee. De eigenaren van het kasteel uit Nederland hebben alles zeer comfortabel ingericht en je voelt je meteen welkom door de hartelijkheid. Maar pas op, het high-proof bier dat Rene de kasteelheer graag aanbiedt, moet langzaam worden gedronken en afgewacht.
Pullman City is natuurlijk een absolute must voor alle westernfans. De vele show car events, motor en quad bijeenkomsten en andere evenementen zijn altijd interessant.
In de winter kunt u gebruik maken van de langlaufloipes in het naburige dorp Hasselfelde of Friedrichsbrunn, of aan de andere kant van het meer, een rodelbaan, op de Mühlberg.
Natuurlijk zijn er ook de vijvers. U kunt hier vissen of roeien. Officieel is baden verboden, zoals overal in Duitsland (geen openluchtzwembaden). Maar dat merk je niet echt op warme zomerdagen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting bedraagt EUR 2,50 per persoon (vanaf 16 jaar) per nacht en is verschuldigd bij aankomst.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis zu 8 Wochen vor Beginn der Mietzeit: 20 % (mindestens jedoch 25,-€) Rücktritt 8 bis 6 Wochen vor Beginn der Mietzeit: 50 % Rücktritt ab 6 Wochen vor Beginn der Mietzeit: 80 % und bei Nichterscheinen und Reiseabbruch 100 % Wird der Zeitraum nach Stornierung vermietet, fallen für die Stornierung nur 25€ Bearbeitungsgebühr an.

meer informatie:

Boekingen kunnen worden gemaakt voor 4 nachten of meer, kortere boekingen alleen in geval van hiaten. Eindschoonmaak 55,- € is bindend voor elke boeking.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-04-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Yvonne M. uit Zwönitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles prima!

We hebben de jaarwisseling doorgebracht in dit mooie vakantiehuis en voelden ons erg op ons gemak. Ook onze hond was erg tevreden ?. De accommodatie laat niets te wensen over en de verhuurders zijn super aardig en ongecompliceerd. We komen graag terug en hopen dat het dan weer beter gaat met het Harzer Woud ??.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2023

Heidi L. uit Rosenweide

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Super accommodatie

Erg mooi vakantiehuis, we hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Aardige verhuurders, vanuit Stiege kun je mooie tochten maken. Het terras en de speeltuin waren ook erg populair bij onze kleinkinderen. Een echte aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Januari 2023

Julia B. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles geweldig. Graag weer

Mooi huisje, geweldig en rustig gelegen aan de rand van het bos. Perfecte plek om te ontspannen. Er is ook een wellnessruimte met sauna en whirlpool. Super uitrusting, comfortabele bedden en parkeren voor de deur. De verhuurder was altijd beschikbaar en zeer vriendelijk.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Anne R. uit Ahaus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie

Mooi vakantiehuis en geweldig terras met whirlpool en sauna. Heerlijk om er overdag op uit te trekken en daarna te genieten van de rust, het bubbelbad en de ligstoelen. Het huis was erg schoon en de verhuurders erg aardig en behulpzaam. Altijd graag weer. Vriendelijke groeten uit het Münsterland

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

November 2021

Silvana K. uit Schkeuditz

4,8
5 5 5 4 5

Danke

Liebe Familie Klapproth

Danke für die wunderschöne Zeit die wir in dem Ferienhaus verbringen durften. Wir kommen auf alle Fälle wieder.
Das Ferienhaus ist absolut genial. Sehr sauber, alles schön eingerichtet, großzügige Schlafzimmer, tolle Küche, große Terrasse mit den Highlights Whirpool und Sauna. Es war einfach erholsam.
Ich kann es jedem empfehlen;)
Die umgebung bietet viele Sehenswürdigkeiten und wir haben jeden Tag was unternommen.
Danke

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2021

Andre H. uit Wardenburg

4,7
4.5 5 4.5 4.5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Wij kunnen deze accommodatie alleen maar aanbevelen....goed uitgerust en een prachtig uitzicht....
De verhuurders waren ook erg vriendelijk en behulpzaam....
Zou graag opnieuw boeken

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Sandra G. uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5

:)

Lage — Ausstattung — Preisverhältnis — alles alles TOP. Wir haben uns bei der Begrüßung sehr willkommen gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2021

Michael O. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis 2

Top, we kunnen aanbevelen met een zuiver geweten. Het huis is schoon en ondanks het slechte weer is het zwembad op het terras een belevenis.
We zien je volgend jaar weer.

Vriendelijke groeten uit Berlijn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2021

Gina M. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

:)

Wir waren schon öfter im Harz und haben dabei einige Ferienhäuser ausprobiert. Das der Familie Klapproth hat uns sehr gefallen, gute Lage, schöne Aussicht, sehr sauber und nette Vermieter. Das Haus können wir mit guten Gewissen weiterempfehlen. Wir selbst kommen auf jeden Fall wieder, werden aber dann das größere Haus 1 mieten und es zusammen mit unserer Tochter genießen. Ehrlich gesagt sind wir in der Woche nicht wirklich viel unterwegs gewesen. Der Whirlpool auf der Terrasse ist ein Highlight für sich und die Sauna rundet das Ganze ab. Nachdem wir die Grill Kota dann für uns entdeckt hatten, war jeder Abend perfekt. Bei allem nicht zu vergessen, es sind zwanzig Schritte bis in den Wald, der unmittelbar hinter dem oberen Tor beginnt. Für unsere Husky Hündin gab es nichts Besseres.
Bis zum nächsten Urlaub, Familie Möller

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2021

Martin W. uit Rahden

4,7
5 4.5 4.5 4.5 5

Der nächste Urlaub dort ist sicher

Wir, 2 Ehepaare und 2 Hunde haben eine kleine Lücke für ein verlängertes WE gefunden. Es waren schöne Tage bei tollem Wetter und einem super Haus. Eigentlich wollten wir auch mal raus und die Gegend erkunden. Aber bei diesem Traumhaus mit Whirlpool, Doppelliege, Hängematte, Wald direkt vor der Tür, konnten wir uns nicht losreißen und haben die 3 Tage fast nur dort verbracht. Super nette Vermieter. Der Ort dort ist mit dem fußläufig erreichbarem See schön. Auch das Schloss ist mit einem kurzen Spaziergang erreichbar. Lecker selbstgebackener Kuchen und Hundi ist dort willkommen. Brötchenverkauf ist nicht um die Ecke. ca. 10 Minuten Fußmarsch. Eine kleine Anmerkung zu den Handtüchern. Diese haben eine tolle Qualität. Für den kleinen Preis lohnt es sich nicht, diese mitzuschleppen. Es wäre allerdings von Vorteil, wenn man pro Zimmer eine andere Farbe auswählen würde.
Freuen uns auf den nächsten Urlaub bei Euch.
Liebe Grüße Martin und Angelika und Freunde und die beiden Hunde

Juli 2021

NELE L. uit Varel

5,0
5 5 5 5 5

Super Haus !!!!

Wir haben uns noch nie so wohl in einem Haus gefühlt. Tolle Ausstattung
, super sauber, nette Vermieter! Nur zu empfehlen. Liebe Grüsse an Familie Klapproth?

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Thomas L. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut

Sehr schöne Lage mit tollen Ausblick, sauber und gepflegt. Freuen uns schon auf den nächsten Urlaub dort.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juli 2021

Andreas M. uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Anlage im Harz

Es hat uns wirklich sehr gut gefallen. Der Harz selbst ist ideal für einen Urlaub, viele Ausflugsziele in unmittelbarer Nähe. Im angrenzenden Wald konnte man selbst an den heißen Tagen noch angenehm wandern. Im Ferienhaus haben wir uns sofort wohl gefühlt und waren sehr überrascht das auf der Terrasse eine Sauna und ein Whirlpool standen. Beides war neu zum Haus hinzu gekommen. Ich kann nur sagen uns hat es sehr gefallen und wir werden bald wieder kommen. Vielleicht im Winter und dann im Whirlpool, in der verschneiten Landschaft :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2021

Bernd B. uit Plauen

5,0
5 5 5 5 5

Gern wieder

Es war eine wirklich schöne Urlaubswoche im Harz. Das Haus liegt direkt am Wald was unserem Hund am besten gefiel. Neben dem Haus mit seiner extra großen Terrasse hat uns die Grill-Kota sehr gefallen. Abends am Feuer sitzen hat schon etwas für sich. Die Besitzer haben sich mit Haus und Grundstück wirklich viel Mühe gegeben, von uns einfach nur Daumen hoch und bis zum nächsten Mal, Fam. Becker

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. M. Klapproth

Mevr. M. Klapproth

Andere accommodaties van Mevr. M. Klapproth


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 334909

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334909.htm


«Warmtepomp, sauna, buitenjacuzzi» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven