Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant appartement in Wildemann met tuin

Max.  6   gasten
104m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
104m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV(satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet), overloop)

grill, balkon, tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, parking, zandbak, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Dit vakantiehuis ligt aan de rand van het idyllische plaatsje Wildemann in het Harz. Het is een mooi, goed uitgerust vakantiehuis met een panorama-uitzicht over de bossen en de bergen. Het huis bestaat uit 3 aparte, gerenoveerde vakantiewoningen met ieder een eigen ingang, en is ideaal voor gezinnen en groepen. Deze woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, zoals een groot gezin of samenreizende vrienden.



De ligging van Wildemann aan de Harz-hoofdweg zorgt ervoor dat je eenvoudig het Harz kunt ontdekken. Inwoners noemen de plaats liefdevol het 'Kleine Tirol' van de Boven-Harz. Wildemann is een door de staat erkend Lucht- en Kneipp-kuuroord met zo'n 1100 inwoners en is omgeven van bossen, weiden en bergen. Het hele jaar door is er wel iets te beleven.



Bij dit vakantieadres vind je ook een mooie tuin met tuinmeubelen en een barbecue. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zandbak
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 9.3 km

9.3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 6/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,6 van 5
3.6 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.6 Service
3.6 Ligging
3.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marc Neumann

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Es war sauber und sehr ruhig.

Susanne Rauhaus

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Mooie omgeving perfect om te wandelen

Sue

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Mooie omgeving, perfect om te wandelen

Rudi Luchjenbroers

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Omgeving is prachtig. Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. Sterk verouderde en aan onderhoud onderhevige woning.

Koos Dekker

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Een ruim huis opeen mooie plek. Wij hebben erg genoten van ons verblijf.

Kremberg

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Wildemann is een erg mooi (sommige uitgestorven) vakantie, we zijn blij om aan te bevelen - in tegenstelling tot de accommodatie Balbi Domus. Het huis is in een miserabele staat - daar hebben wij niet onze vakantie begonnen en we snel een andere accommodatie gesucht.Aus de Mopboards uitsteken schroeven, maakte de muren komen Cable, het tapijt is erg vuil - en de verhuurder helaas zeer onvriendelijk. Alleen de lokale contactpersoon was vriendelijk, maar kon niet de omstandigheden veranderen.

M Spinder

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Mooi en rustig gelegen vakantiehuis aan een steile (17%) doodlopende straat. Door omstandigheden hebben we alle drie de etages gebruikt (onderste etage slechts 1 nacht). Etage onder is ruim en heeft 2 grote slaapkamers. Douche is echter klein evenals de keuken die met een 2-pits elektrisch kookplaatje eigenlijk niet voldoende te gebruiken is. Ook lekte de kraan behoorlijk. Pluspunt is de aangrenzende tuin met terras, gras en speeltoestel. Middenetage heeft een mooie ruime woonkamer en keuken en is zodoende prima voor een groot gezin of 6 volwassenen. Er zijn 3 slaapkamers met prima bedden. Badkamer is ook keurig. Aan de woonkamer grenst een royaal balkon met prachtig uitzicht en waar het vanaf circa 16.00 uur zonnig is. Kortom, eigenlijk een prima appartement om de vakantie door te brengen. Wij hebben echter na intrek wel stofgezogen en de servieskast + inhoud schoongemaakt, omdat dit niet schoon genoeg was. Bovenste etage is onlogisch ingedeeld. Een gigaslaapkamer met daarin een kleine slaapkamer ingebouwd (je moet dus door de grote om hier te komen). Keuken is prima, maar de spoelbak zit onder schuin dak waardoor je al snel gebukt moet afwassen als je langer bent dan pakweg 1,75m. Matrassen slecht je kunt de springveren voelen. Woonkamer ruim en prima. Badkamer redelijk in gebruik, maar slecht afgewerkt. Dit appartement was wel goed schoongemaakt. Al met al een vrij redelijk appartement voor een stel of gezin met hooguit 2 kleine kinderen (ivm slaapkamers). Er is echter geen privebuitenruimte. Een minpuntje nog geen deur of raam sluit hier goed, alles klemt. Conclusie het huis is ons redelijk goed bevallen. Paar kleine aandachtspuntjes c.q. minpuntjes, maar dat mocht de pret niet drukken. Het kostte tenslotte niet de hoofdprijs. Wij hebben een fijne vakantie gehad. Locatie is erg mooi en gunstig tov uitstapjes. Wildeman heeft een kleine supermarkt en we hebben heerlijk gegeten bij Hotel Rathaus. Ook de pizzeria Da Mario in Clausthal is absoluut een aanrader en dan kun je hier direct de werkelijk prachtige houten kerk bekijken.

Annette Meijers

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Engels

De "19 Lachter stollen " (de mijne) in Wildemann is een fantastische ervaring voor jong en oud. De wandeling naar het Ernst August berg in Wildemann was ook erg goed.

m.j.w.m. bouw

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

gastvrije ontvangst van beheerdersechtpaar, mochten eerder in het appartement. we hadden al boodschappen gehaald, maar omdat er geen vriesvak aanwezig was, mochten onze spullen in hun vrieskist. zij wonen schuin tegenover.

Kremberg

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Wildemann is een erg mooi (sommige uitgestorven) vakantie, we zijn blij om aan te bevelen - in tegenstelling tot de accommodatie Balbi Domus. Het huis is in een miserabele staat - daar hebben wij niet onze vakantie begonnen en we snel een andere accommodatie gesucht.Aus de Mopboards uitsteken schroeven, maakte de muren komen Cable, het tapijt is erg vuil - en de verhuurder helaas zeer onvriendelijk. Alleen de lokale contactpersoon was vriendelijk, maar kon niet de omstandigheden veranderen.

M Spinder

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Mooi en rustig gelegen vakantiehuis aan een steile (17%) doodlopende straat. Door omstandigheden hebben we alle drie de etages gebruikt (onderste etage slechts 1 nacht).



Etage onder is ruim en heeft 2 grote slaapkamers. Douche is echter klein evenals de keuken die met een 2-pits elektrisch kookplaatje eigenlijk niet voldoende te gebruiken is. Ook lekte de kraan behoorlijk.

Pluspunt is de aangrenzende tuin met terras, gras en speeltoestel.



Middenetage heeft een mooie ruime woonkamer en keuken en is zodoende prima voor een groot gezin of 6 volwassenen. Er zijn 3 slaapkamers met prima bedden. Badkamer is ook keurig. Aan de woonkamer grenst een royaal balkon met prachtig uitzicht en waar het vanaf circa 16.00 uur zonnig is.

Kortom, eigenlijk een prima appartement om de vakantie door te brengen. Wij hebben echter na intrek wel stofgezogen en de servieskast + inhoud schoongemaakt, omdat dit niet schoon genoeg was.



Bovenste etage is onlogisch ingedeeld. Een gigaslaapkamer met daarin een kleine slaapkamer ingebouwd (je moet dus door de grote om hier te komen). Keuken is prima, maar de spoelbak zit onder schuin dak waardoor je al snel gebukt moet afwassen als je langer bent dan pakweg 1,75m.

Matrassen slecht je kunt de springveren voelen. Woonkamer ruim en prima. Badkamer redelijk in gebruik, maar slecht afgewerkt. Dit appartement was wel goed schoongemaakt. Al met al een vrij redelijk appartement voor een stel of gezin met hooguit 2 kleine kinderen (ivm slaapkamers). Er is echter geen privebuitenruimte. Een minpuntje nog geen deur of raam sluit hier goed, alles klemt.



Conclusie het huis is ons redelijk goed bevallen. Paar kleine aandachtspuntjes c.q. minpuntjes, maar dat mocht de pret niet drukken. Het kostte tenslotte niet de hoofdprijs. Wij hebben een fijne vakantie gehad.



Locatie is erg mooi en gunstig tov uitstapjes. Wildeman heeft een kleine supermarkt en we hebben heerlijk gegeten bij Hotel Rathaus. Ook de pizzeria Da Mario in Clausthal is absoluut een aanrader en dan kun je hier direct de werkelijk prachtige houten kerk bekijken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 304933

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304933.htm


«Charmant appartement in Wildemann met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven