Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement bij het skigebied in Wehrstapel

Max.  9   gasten
140m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 9  gasten
140m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 2e etage: (woonkamer(1-pers. kastbed, TV(kabel)), open keuken(oven), woonkeuken(fornuis(keramisch), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV(kabel)), slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, TV(kabel)), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, wasmachine), badkamer(douche, wastafel, toilet, wasmachine), overloop)

verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel

Breng mooie dagen door midden in de heerlijke natuur van het populaire vakantiegebied Sauerland. Deze grote woning bestaat uit twee afzonderlijke vakantieappartementen, die met elkaar verbonden zijn door een gang. De appartementen bevinden zich op de bovenste verdieping, die volledig en alleen door u wordt bewoond. Een ideale woning om samen op vakantie te gaan en toch het genot van een eigen ruimte te hebben. In het huis bevindt zich ook een restaurant met gezellige bierstube en bowlingbaan. Geniet van de zomer op het bierterras van het huis met taart, koffie, ijs of gerechten voor grote of kleine trek met frisse drankjes. Het dorp en het gebied nodigen je met hun eindeloze weides en bossen uit om uitgebreide wandel- en fietstochten te maken. Bij slecht weer kun je in de directe omgeving ook gebruik maken van een overdekt zwembad met sauna en zonnebank. Niet ver weg ligt Meschede met zijn mooie winkels en cafés, het Benediktusklooster en het stadhuis met cultuuraanbod.
Ook spannend om te beleven is de nabijgelegen bezoekersmijn in Ramseck, het kasteel Laer, de Warstein-brouwerij, of het bekende pretpark Fort Fun, het Panorama Park, alsook het Karl-May festival in Elspe. Wintersporters treffen het want zij vinden de populaire skigebieden van het Sauerland direct voor de deur.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

1 eenpersoonskamer
4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 4 km

4 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Catering: Diner mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mandy Brosky

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel erg gastvrij. Waren wat vroeg, maar er werd speciaal een lunch gemaakt en alles werd in gang gezet om er eerder in te kunnen.

Anneke van den Helder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De aankomst was een goed warm welkom. De accommodatie was prima geschikt voor onze gezin samenstelling. De omgeving is heel mooi.

Theo Vanholzaets

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel mooi, ruim en proper appartement. Goed gelegen. We werden hartelijk ontvangen. Voor herhaling vatbaar.

Jan Janssen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

de gastvrouw was vriendelijk en mochten al eerder naar onze kamers

T. Post

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie omgeving, accommodatie goed. Minpunten veel last van verkeer, veel trappen lopen voor je op de kamer was, tuin delen met eigenaar, vonden ze niet gastvrij, overlast van kooklucht restaurant

roger snoekx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

bij aankomst vriendelijk ontvangen.alles was zeer proper ,voldoende huisgerief en handdoeken.we hebben er maar 1 keer gegeten. uitbaters (personeel) waren veel te opdringerig om daar te eten en te drinken de bierstube vonden wij niet gezellig en om de vijf minuten kwamen ze vragen of we nog iets wilde drinken wat ons erg stoorde .in de omgeving is er weinig te belevenwe hebben met de familie toch een leuke tijd gehad maar zullen dit niet meer boeken

B.H Bekemeier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We gingen naar vijf volwassenen voor het doel van het spelen van boord getroffen.Dafür de omstandigheden erg gut.Umgebung was niet zo belangrijk waren.

Markus Sammut

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De gastheren waren echt heel aardig en maakte elke wens mogelijk te maken.

Marit Ter Burg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mensen waren erg vriendelijk en alles kon. Accomodatie is geweldig. Wij waren met 8 en je hebt echt ruimte over. Het was schoon en gezellig ingericht.

Paul Padberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Warme ontvangst door ouder echtpaar die alles zeer netjes en verzorgd houden en de tijd nemen om vragen (waar kan ik broodjes halen) te beantwoorden. Inrichting van de appartementen compleet en dus is de locatie een ideaal startpunt voor een lang weekend Sauerland. Één van de leukste dingen was toch wel dat we met zijn allen heerlijk (op onze sloffen!) via de keuken naar het restaurant (met humorvolle gastvrouw) konden om daar van een uitgebreide kaart goed te eten. Kortom leuke mensen, goede voorzieningen, nette accommodatie aanrader.

Erik Jan Koeman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huis lijkt op de foto's gezelliger dan het in werkelijkheid is. Is een prima slaapplek, maar om te leven niet heel gezellig. Appartementen liggen op een half uurtje rijden van Winterberg, wat prima te doen is.

Eric Vd pol

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima huis, sleutel direct ontvangen rondleiding gekregen alles was keurig! Enige nadeel piste was niet voor de deur zoals beschreven,20 km verderop.......

Lydia Bartyla

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Begin oktober met 6Erwachsenen 2 FW gemietet.Wir werden hartelijk verwelkomd en waren eerder eigendom beziehen.Wir hadden schone en royaal uitgerust FW vorgefunden.Wir heb meerdere malen gevraagd of we iets anders nodig! Voorkant van het huis is er een bushalte. In de avond aten we in het restaurant beneden, die chef-kok kwaliteit is !! Het was een zeer mooi, perfect weekend speelde! een echte aanrader! Thanks operators!

e dijkstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

was even zoeken waar we de sleutel konden halen. ruime accomodatie , netjes , goed ingericht , prachtige omgeving

I. Groenen-Biemans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het appartement ligt in een bosrijke omgeving en dichtbij allerlei bezienswaardigheden.

Maria van Gool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn ontvangst, netjes en schoon, prima eten in het restaurant.

Anneke van de Wetering

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne appartement (wij hadden de 2 appartementen samen gehuurd) met ruim voldoende slaapkamers, prima bedden en zeer gastvrije ontvangst. Mogelijk om te ontbijten, lunchen en dineren in het café beneden.

G Boertien

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Veel ruimte in de woning . restaurant was perfect en vriendelijk en behulpzaam personeel. met ze (6) allen genoten van een lang weekend 'voor herhaling vatbaar .

Femke Donker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij vonden het een super accomondatie. Wij waren met twee gezinnen met kinderen. We hadden ieder onze eigen privacy en de kinderen liepen over en weer zonder dat wij ons zorgen hoefden te maken. Het is wel goed om te weten dat je dit appartement kunt bereiken door middel van 4 trappen. Alle bedden zijn voorzien van goede, dikke, stevige matrassen.

Maria Jose gonzalez sierra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel schoon en netjes. Leuk met twee gezinnen, samen maar toch apart om rustig te slapen. Goede bedden en linnen. Enige opmerking is dat biergarten dicht was en dat stond niet aangegeven. Fijne verblijf gehad!

Iris Jansen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het appartement was schoon en de ruimtes waren goed ingedeeld. De slaapkamers waren groot en veel kastruimte. Het enige nadeel is dat je 2 trappen op moet lopen en dat het aan een drukke weg ligt. Maar met de ramen dicht wordt dat geluid voldoende gedempt.

Herman Diepens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Veel ruimte voor gezelschap met opa, oma en gezin met 2 kinderen (1 en 5 jaar), enige nadeel zijn de 4 trappen die je op moet om er te komen. Supervriendelijke en behulpzame eigenaren die onder je wonen. Er is niet echt buitenruimte, de eigenaren boden ons op de 2e dag aan dat we gebruik mochten maken van een klein tuintje tegenover de ingang maar daar zaten ze zelf ook regelmatig. De biergarten is niet voor de huurders tenzij je iets gebruikt. 2 ruime appartementen, 1 met ruime woonkeuken, woonkamer en 2 en 1 pers slaapkamer. Het andere met een klein keukentje in de woonkamer en 2 pers en 2x 1 pers slaapkamer.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 305345

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305345.htm


«Appartement bij het skigebied in Wehrstapel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat