Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim appartement met privé terras

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet)), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV(kabel)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), 2-pers. slaapbank), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. slaapbank), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), toilet(wastafel))

ledikant, wasmachine(gedeeld met eigenaar), verwarming(CV), terras(privé, 6 m2), terras(privé, overdekt, 15 m2), tuin(40 m2), fietsenberging, tuinmeubilair, 2x parking, ligstoelen, kinderstoel, gezelschapsspellen, Tuinhuis

Dit comfortabel en stijlvol ingerichte appartement ligt op de begane grond van een goed onderhouden huis in het centrum van Madfeld, een mooie deelgemeente van Brilon, dat omringd is door heuvels en weilanden. Het grote appartement met eigen ingang is zeer geschikt voor een groep of meerdere gezinnen. U bent samen op vakantie terwijl iedereen van een eigen woongedeelte kan genieten. Bij het appartement horen twee privéterrassen en een grote gemeenschappelijke tuin waarin ook een leuk tuinhuis staat. Madfeld ligt in een bergachtige en bosrijke omgeving in het oosten van het Sauerland op slechts twaalf kilometer van de Diemelsee. Hier vindt u vele mogelijkheden om te ontspannen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Er zijn veel fiets- en wandelroutes, een (gratis) overdekt zwembad, een sauna, een solarium, speeltuinen, etc. In de winter kunt u langlaufen, rodelen of skiën in de bekende skigebieden Willingen (ca. 25 km) en Winterberg (ca. 40 km). Andere uitstapjes : FortFun Avonturen, Bruchhauser Steine, Openbare mijn Philippstollen, Hennesee.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Station 6 km

6 km

Snelweg-afrit 15 km

15 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

peter meulemans

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

goede ontvangst. mooi en verzorgd huis. alles aanwezig. bakker voor de deur.

Marianne de Vries

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Vriendelijke eigenaren. Huis was zeer volledig en netjes. Ik kan geen negatief iets overwegen. Goede bakkerij hij tegenover een spaarbank in hetzelfde pand.

R.M Redenbach

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De telefoontjes met familievingers waren voor onze aankomst al heel, heel leuk, kort na de aankomst werden we allemaal hartelijk ontvangen. Mevrouw Finger liet ons de appartementen zien en vertelde ons interessante feiten. Vanuit Madfeld kunt u vele recreatieve mogelijkheden bereiken binnen 20 km. We kunnen het appartement van de familie alleen van harte aanbevelen. Graag weer!

Ingrid Markslag

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We werden vriendelijk ontvangen door Mevr.Finger, ze heeft ons de woning laten zien deze was prima in orde alles aanwezig en netjes schoon alles. Ik had voor het weekend al een heel programma maar de omgeving daar is erg mooi.

Wouter Maijen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ferienhaus Finger was echt een genot, wij waren met 4 volwassenen, 1 peuter en 2 honden en dat ging prima in 1 van de 2 gedeeltes van het huis. Het andere gedeelte hadden we tot onze beschikking maar hebben we niet gebruikt. Zelden heb ik een vakantiehuis zo schoon aangetroffen als deze. Vanuit het plaatsje Madberg ben je zo in andere dorpen of steden. Het dorp zelf heeft niet veel te bieden, buiten een bakker naast de deur, een slager en een zwembad(gratis) in de straat en een kleine supermarkt en benzinepomp om de hoek. De WiFi in het huis werkte heel goed en daar kan men tegenwoordig haast niet meer zonder. Mocht ik een puntje van kritiek moeten geven dan zou ik zeggen dat er geen vaatwasser aanwezig is, maar een weekje met de hand afwassen overleef je echt wel. De bedden waren prima, en de badkamers ook.

Wouter Maijen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ferienhaus Finger was echt een genot, wij waren met 4 volwassenen, 1 peuter en 2 honden en dat ging prima in 1 van de 2 gedeeltes van het huis. Het andere gedeelte hadden we tot onze beschikking maar hebben we niet gebruikt. Zelden heb ik een vakantiehuis zo schoon aangetroffen als deze.



Vanuit het plaatsje Madberg ben je zo in andere dorpen of steden. Het dorp zelf heeft niet veel te bieden, buiten een bakker naast de deur, een slager en een zwembad(gratis) in de straat en een kleine supermarkt en benzinepomp om de hoek.



De WiFi in het huis werkte heel goed en daar kan men tegenwoordig haast niet meer zonder.

Mocht ik een puntje van kritiek moeten geven dan zou ik zeggen dat er geen vaatwasser aanwezig is, maar een weekje met de hand afwassen overleef je echt wel.

De bedden waren prima, en de badkamers ook.

J.M. De Bruin

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer vriendelijke ontvangst en hulpvaardig. Mooie appartementen (2 geboekt voor 8 personen) mooi ruim en modern en zeer schoon. In 1 appartement vaatwasser aanwezig. Dorpje is rustig maar op korte afstand veel te zien en doen

Ingrid Markslag

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We werden vriendelijk ontvangen door Mevr.Finger, ze heeft ons de woning laten zien deze was prima in orde alles aanwezig en netjes schoon alles.

Ik had voor het weekend al een heel programma maar de omgeving daar is erg mooi.

R.M Redenbach

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De telefoontjes met familievingers waren voor onze aankomst al heel, heel leuk, kort na de aankomst werden we allemaal hartelijk ontvangen. Mevrouw Finger liet ons de appartementen zien en vertelde ons interessante feiten. Vanuit Madfeld kunt u vele recreatieve mogelijkheden bereiken binnen 20 km. We kunnen het appartement van de familie alleen van harte aanbevelen. Graag weer!

Nicole van Houten

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ontvangst was heel prettig en makkelijk. Prachtig mooi onderhouden huis en super schoon ! Alles was tot in de puntjes geregeld. Bedden opgemaakt, handdoeken aanwezig en de keukens zeer uitgebreid ingericht. Werkelijk alles is er. Beide appartementen ook leuk en knus ingericht, je volet je meteen welkom en prettig in deze huiselijke sfeer. Bakker zit aan de overkant van de straat, je kijkt er zo naar binnen. de 2 appartementen zijn ideaal als je met meerdere personen/gezinnen bent. Je loopt elkaar niet in de weg en hebt alle ruimte om je heen, terwijl je toch gezellig met elkaar bent. Ik zou het zo weer boeken en iedereen aanraden. De eigenaren vroegen ook regelmatig of alles naar wens was en waren zeer vriendelijk. Vanaf deze verblijfplaats rijd je zo overal naartoe om leuke dingen te ondernemen. Kortom..dit is echt een topper en de goede reviews maken het ook echt waar !


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 305380

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305380.htm


«Ruim appartement met privé terras» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven