Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustig vakantiehuis met zwembad in Les...

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, kachel(hout), DVD-speler, CD-speler, stereo-installatie), open keuken(magnetron, afwasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(1-pers. bed, stapelbed), badkamer(douche), toilet, wasmachine)

tuin

Mooi natuurstenen vakantiehuis in het bos, op slechts 300 m van het kraakheldere riviertje de Chassezac. Het ligt heerlijk vrij op ca. 2,5 km van Les Assions, met uitzicht op de wijngaarden en het bergachtige landschap. Dit vrijstaande huis is van ruïne weer helemaal opgebouwd. Aan de zijkant beschik je over een heerlijk terras, deels pergola, met tuinmeubilair en meerdere ligbedden waar je lekker over de wijngaarden uitkijkt. Aan de achterkant ligt de natuurlijke tuin op meerdere niveaus. Je bereikt het woongedeelte (1e etage) via een stenen buitentrap.
De eigenaar van dit huis beheert een kleine familiecamping (150/200 plaatsen) met groot omheind zwembad op 5 km. Als gast van dit huis, mag je daar gratis gebruik van maken alsmede van alle andere faciliteiten van de camping (zoals internet, een kinderspeelplaats, jeu de boule baan, etc).

Vanaf de woning loop je zo naar het strandje aan de Chassezac waar je kunt zwemmen, dit is ook de opstapplek voor een avontuurlijk kano tochtje. Met het kano verhuur bedrijf heeft de huiseigenaar de afspraak gemaakt dat alle huurders ook gebruik van deze plek mogen maken. Laat bij aankomst even weten dat je van de woning bent en de rest van de week kan je ongestoord van dit strandje gebruik maken. Loop wel iets verder door (50 meter stroomopwaarts van de kanoverhuur plek) zodat de kanovaarders rustig kunnen vertrekken en aankomen en u beter kunt genieten van een verkoelende duik in de rivier.

Wandelen doe je ook meteen vanuit huis, vlakbij begint een uitgestippeld wandelpad. Een bezoek waard zijn de mooie middeleeuwse plaatsjes Naves (3 km) en Montréal (15 km). Bezoek ook het Bois de Païolive (9 km) waar je getrakteerd wordt op bijzondere kalkrotsen met mooie figuren.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Tennisbaan

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Boot
CD-speler
Televisie
Wasmachine
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 4/dier/nacht.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 12 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Hout: Tegen lokaal tarief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Yvonne Boots

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk huis in een prachtige omgeving met veel privacy

Serge Nyssen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Heel mooi huis, zwembad op 5km afstand, veel muggen. Denk aan alle mogelijke beveiligingen.

Delphine Megliarini

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Zeer goed. Heel prettige omgeving.

Del

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Duidelijkheid, reactievermogen, kwaliteit van de dienstverlening,

Rob Mulder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi gerenoveerd huis, met een steile trap maar ligt niet bij het zwembad en camping dat ligt 5 km verder aan de andere kant van het dorp.

astrid vd meer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie villa, BBQ , alles is aanwezig in het huisje Heerlijk rustige omgeving , geen andere mensen. Overal Natuur om je heen Heerlijk voor de hond. Alleen geen airco of ventilatoren aanwezig

Paul Blom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldige woning in een zeer mooi gebied

Hein de Brouwer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi, groot huis, prima voor 4 personen, goed uitgerust. Mooi gelegen. Doorgaande weg op 200 meter, die hoor je wel als de wind verkeerd staat. Verder rustige locatie. Zwembad is op camping, 10 minuten rijden. Aardige eigenaar, camping is kleinschalig met vriendelijke, overwegend Franse gasten. Let op: huis heeft geen wifi! Mijn advies is om dit duidelijk(er) op de site te zetten; ook dat het huis geen eigen zwembad heeft. Als je je hiervan vooraf niet bewust bent, is dit een tegenvaller en heb je hommeles in de tent. Wifi is nl. een eerste levensbehoefte van pubers. Speedo zwembroek mee trouwens, want shorts zijn verboden. Kano huren kan op 300 m, tegenover het huis, waar ook de rivier is. Hele professionele en vriendelijke organisatie. Een aanrader om vanaf daar een tocht te maken (bv 10 km). Rivier is prima om een keer te poedelen op die plek, maar er zijn leukere plekken in de Ardèche.

Edwin Wammes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dit huis ligt op een prachtige plek. Bereikbaar via een verstopt landweggetje. Geheel afgezonderd en dus volop privacy. Sleutel locatie was ergens anders in de buurt van het dorp op een camping. Zeer vriendelijke camping eigenaren hebben zelf in dit huis gewoond maar het gezin werd te groot. Het huis ligt vlak bij het dorp, vlak bij de grote supermarkt en vlak bij de rivier waar ook de kano's worden verhuurd. Er is daar ook een leuk 'beach' restaurant. Overigens bedoel ik met vlakbij, met de auto, behalve de rivier, dat kan je lopen. Het huis is geheel gerenoveerd en modern ingericht. Goede spullen allemaal, zowel keuken, badkamer als meubels. Het huis zelf is al heel oud, het lijkt een beetje op een toren. Het ligt op een vervallen terrassen-tuin waar vroeger waarschijnlijk druiven ed werden verbouwd. Vanaf het grote beschaduwde terras heb je een prachtig uitzicht over de vallei en de wijngaarden. Het enige minpunt is de afwezigheid van wifi. Dat kan echt niet meer in deze tijd. En goed de ramen en luiken overdag dicht houden, anders worden de slaapkamers erg warm. Verder, top locatie.

Peter De Clercq

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer vriendelijke eigenaar, superlocatie voor de hond. Enkel de talrijke muggen waren wat minder. September is wel heel kalm daar maar dat maken de druiven en ander lekkers op de wandelingen meer dan goed.

Hein de Brouwer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi, groot huis, prima voor 4 personen, goed uitgerust. Mooi gelegen. Doorgaande weg op 200 meter, die hoor je wel als de wind verkeerd staat. Verder rustige locatie. Zwembad is op camping, 10 minuten rijden. Aardige eigenaar, camping is kleinschalig met vriendelijke, overwegend Franse gasten. Let op: huis heeft geen wifi! Mijn advies is om dit duidelijk(er) op de site te zetten; ook dat het huis geen eigen zwembad heeft. Als je je hiervan vooraf niet bewust bent, is dit een tegenvaller en heb je hommeles in de tent. Wifi is nl. een eerste levensbehoefte van pubers. Speedo zwembroek mee trouwens, want shorts zijn verboden.

Kano huren kan op 300 m, tegenover het huis, waar ook de rivier is. Hele professionele en vriendelijke organisatie. Een aanrader om vanaf daar een tocht te maken (bv 10 km).

Rivier is prima om een keer te poedelen op die plek, maar er zijn leukere plekken in de Ardèche.

Edwin Wammes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dit huis ligt op een prachtige plek. Bereikbaar via een verstopt landweggetje. Geheel afgezonderd en dus volop privacy. Sleutel locatie was ergens anders in de buurt van het dorp op een camping. Zeer vriendelijke camping eigenaren hebben zelf in dit huis gewoond maar het gezin werd te groot. Het huis ligt vlak bij het dorp, vlak bij de grote supermarkt en vlak bij de rivier waar ook de kano's worden verhuurd. Er is daar ook een leuk 'beach' restaurant. Overigens bedoel ik met vlakbij, met de auto, behalve de rivier, dat kan je lopen. Het huis is geheel gerenoveerd en modern ingericht. Goede spullen allemaal, zowel keuken, badkamer als meubels. Het huis zelf is al heel oud, het lijkt een beetje op een toren. Het ligt op een vervallen terrassen-tuin waar vroeger waarschijnlijk druiven ed werden verbouwd.

Vanaf het grote beschaduwde terras heb je een prachtig uitzicht over de vallei en de wijngaarden. Het enige minpunt is de afwezigheid van wifi. Dat kan echt niet meer in deze tijd. En goed de ramen en luiken overdag dicht houden, anders worden de slaapkamers erg warm. Verder, top locatie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 307930

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307930.htm


«Rustig vakantiehuis met zwembad in Les...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven