Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaande villa met privé zwembad en...

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, internationale zender(s)), eettafel, zithoek, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(bad met douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel, toilet), bijkeuken(koel-/vriescombinatie, wasmachine))

terras(privé), tuin(privé, omheind, 1200 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(gas), parasol, zwembad(privé, wateralarm, 8 x 4 m.), kinderbed, kinderstoel

Villa ‘Māeva’ is een geweldig vakantiehuis voor maximaal 6 personen. De smaakvol ingerichte villa heeft een besloten tuin, mooi uitzicht en een privé zwembad. De villa ligt even buiten Lorgues, richting Sauveclare. Lopend of fietsend kun je makkelijk het centrum van Lorgues bereiken.

De villa beschikt over een knusse living (voorzien van airco) met openslaande deuren naar een overdekt terras. Er is een ruime open keuken van alle gemakken voorzien: 2 grote koelkasten met vriesvak, oven, afwasmachine, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, keukenmachine.
Er zijn 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden (1.60 x 2.00 m), allen voorzien van inbouwkasten, 2 badkamers ( 1 x bad, 1 x douche ) en een apart toilet aanwezig.

Het zwembad ligt prachtig ten opzichte van het terras en geeft heerlijk verkoeling in de zomer !

Lorgues is bekend geworden om zijn wekelijkse Provencaalse markt (dinsdagochtend) die door vele beroemdheden bezocht wordt. Een bezoek aan het bekende wijndomein Château de Berne met aansluitend een lunch is ook echt te moeite waard.

De Var heeft van alles te bieden. Het levendige stadje Draguignan is de ideale plek om te winkelen, of om neer te strijken op een van de gezellige terrassen. Kleine pittoreske dorpjes zijn er eveneens in overvloed, zoals het gezellige Flayosc (dineren bij ‘Salle a Manger’ is een aanrader of een zeer goede pizza eten in ‘Four au Bois’), Tourtour (village dans le ciel met diverse exposities van kunstenaars) en nog vele andere middeleeuwse dorpjes .Het beroemde Saint-Tropez is in ca. 40 minuten te bereiken. Zo ook de Gorges du Verdon om te kanoën en te raften.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Inductiekookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Meer 14 km

14 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 90 km Nice

90 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 350. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 50/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 35/verblijf.
Kinderstoel: € 15/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Karin Müller

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

We werden ontvangen door de beheerder. Aangezien we (eerder aangekondigd) een uur later aankwamen - op een route van het Ruhrgebied naar de Provence is het niet mogelijk om de tijd precies bij te houden, had de beheerder geen tijd voor ons om de nodige dingen over het huis uit te leggen. Daarnaast hebben we direct de borg, de schoonmaak, het verblijf voor de hond en het (niet geboekte beddengoed - ik had voor mijn aankomst een medewerker van Belvilla gebeld, die mij uitlegde dat ik dat ter plekke kon verduidelijken) betaald. Met de woorden - ik krijg het geld, anders krijg je de sleutel niet - betaalden we natuurlijk. De modaliteiten voor het vertrek werden meteen besproken - hiervoor werd geen verdere vergadering belegd. Hoe kun je dan duidelijk maken of alles in orde is? was (ook met betrekking tot de borg) is ons niet bekend gemaakt. We hebben geen kwitantie gekregen van het op aanvraag betaalde geld, dat zou niet gebruikelijk zijn. Het huis had veel te bieden, helaas ook veel vuil in de vorm van vuile pannen en potten, knoflookpers, geopende pastazakjes en chipszakken openen. Kommen met suiker, plakjes worst opengesneden in een mand, lege glazen en nog veel meer. Op 22 juni was er door een storing een stroomstoring in het gebied. In eerste instantie werd niet geloofd dat er geen schade was in ons vakantiehuis. Er werd een elektricien gestuurd om het geheel te bevestigen. Daarnaast heeft de beheerder ons vervolgens informatie gestuurd van de lokale elektriciteitsleverancier met een verwijzing naar de werkzaamheden. Maar het grootste probleem was dat we de elektrische toegangspoort tot het pand niet met de hand konden openen. We konden het pand dus niet te voet of met de auto verlaten. We konden geen informatie krijgen over hoe het te openen zonder elektriciteit. Dit is natuurlijk een absurditeit en mogelijk ook heel gevaarlijk als, in een noodsituatie, de omheinde en beplant met struiken Gr

Antoine Vandevyver

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Eén grote Nachtmerrie ! Volgens de site was schoonmaak optie, bij aankomst bleek het verplicht 200€. Het huis lag er vies en vuil bij, al bij al tevreden dat we zelf andermans troep niet dienden op te ruimen! De verantwoordelijke (poetsvrouw?) zou de dag nadien komen....maar durfde blijkbaar niet, niemand gezien. Heb veel bewijsfoto's genomen van drollen op de rand van zwembad, kasten vol rommel, halvolle zak chips, vervallen keukenkruiden, kleverig rottende worst, vieze plakkerige handvaten van keukenschuiven, verstopte afloop in badkamer, stofnetten in leefruimte, verwilderde tuin, grondverzakkingen op terras waar onkruid de bovenhand krijgt, enz.... teveel om op te noemen. Kortom dit is een schandaal !

Minka Theunissen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Heel fijn huis Mooi goede locatie

Annick Van der Vliet

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De aankomst was een beetje teleurstellend aangezien we de sleutel moesten ophalen bij Marjolein na 17 u autorijden .

Sindy Vingerhoets

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De villa is gelegen op een heel mooie locatie en makkelijk bereikbaar. We hadden goede communicatie met de dame die ons de sleutel heeft bezorgd. De villa is heel mooi en voorzien van alle luxe. Er is wel werk aan de winkel. De beide badkamers zijn aan vernieuwing toe en rondom het zwembad zijn de klinkers hier en daar verzakt, de verlichting in het zwembad hing los en het materiaal van de kuip is ruw en versleten. Niet erg kindvriendelijk.

Renaat Monteyne

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Leuke, nette en ruime villa. Goede begeleiding bij de aankomst, geen enkel probleem te melden!!

Goeminne Annick

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Goede ontvangst, perfecte locatie voor uitstapjes, tof stadje, gezellig huisje met leuk terras en zwembad, alle voorzieningen, goede airco in woonkamer, ideale gezinsvakantie !

Iris Homma

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Villa maeva is een super mooie villa met een ruime omheinde tuin. Wij waren op vakantie met onze hond en die kon heerlijk de hele dag in de tuin rondjes om het huis en lekker spelen. Er zit een fijne keuken in. In de tuin heb je ook een overdekt terras waar je savonds nog tot de late uurtjes kan zitten. Het zwembad in de tuin is ook erg fijn en er is veel ruimte om te zonnen. In Lorgues heb je veel gezellige terrasje en de markt op dinsdag is zeker een aanrader! Wie weet tot een volgende keer.

Sindy Vingerhoets

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De villa is gelegen op een heel mooie locatie en makkelijk bereikbaar. We hadden goede communicatie met de dame die ons de sleutel heeft bezorgd.

De villa is heel mooi en voorzien van alle luxe. Er is wel werk aan de winkel. De beide badkamers zijn aan vernieuwing toe en rondom het zwembad zijn de klinkers hier en daar verzakt, de verlichting in het zwembad hing los en het materiaal van de kuip is ruw en versleten. Niet erg kindvriendelijk.

Antoine Vandevyver

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Eén grote Nachtmerrie !

Volgens de site was schoonmaak optie, bij aankomst bleek het verplicht 200€. Het huis lag er vies en vuil bij, al bij al tevreden dat we zelf andermans troep niet dienden op te ruimen! De verantwoordelijke (poetsvrouw?) zou de dag nadien komen....maar durfde blijkbaar niet, niemand gezien. Heb veel bewijsfoto's genomen van drollen op de rand van zwembad, kasten vol rommel, halvolle zak chips, vervallen keukenkruiden, kleverig rottende worst, vieze plakkerige handvaten van keukenschuiven, verstopte afloop in badkamer, stofnetten in leefruimte, verwilderde tuin, grondverzakkingen op terras waar onkruid de bovenhand krijgt, enz.... teveel om op te noemen. Kortom dit is een schandaal !

Karin Müller

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

We werden ontvangen door de beheerder. Aangezien we (eerder aangekondigd) een uur later aankwamen - op een route van het Ruhrgebied naar de Provence is het niet mogelijk om de tijd precies bij te houden, had de beheerder geen tijd voor ons om de nodige dingen over het huis uit te leggen. Daarnaast hebben we direct de borg, de schoonmaak, het verblijf voor de hond en het (niet geboekte beddengoed - ik had voor mijn aankomst een medewerker van Belvilla gebeld, die mij uitlegde dat ik dat ter plekke kon verduidelijken) betaald. Met de woorden - ik krijg het geld, anders krijg je de sleutel niet - betaalden we natuurlijk. De modaliteiten voor het vertrek werden meteen besproken - hiervoor werd geen verdere vergadering belegd. Hoe kun je dan duidelijk maken of alles in orde is? was (ook met betrekking tot de borg) is ons niet bekend gemaakt. We hebben geen kwitantie gekregen van het op aanvraag betaalde geld, dat zou niet gebruikelijk zijn. Het huis had veel te bieden, helaas ook veel vuil in de vorm van vuile pannen en potten, knoflookpers, geopende pastazakjes en chipszakken openen. Kommen met suiker, plakjes worst opengesneden in een mand, lege glazen en nog veel meer. Op 22 juni was er door een storing een stroomstoring in het gebied. In eerste instantie werd niet geloofd dat er geen schade was in ons vakantiehuis. Er werd een elektricien gestuurd om het geheel te bevestigen. Daarnaast heeft de beheerder ons vervolgens informatie gestuurd van de lokale elektriciteitsleverancier met een verwijzing naar de werkzaamheden. Maar het grootste probleem was dat we de elektrische toegangspoort tot het pand niet met de hand konden openen. We konden het pand dus niet te voet of met de auto verlaten. We konden geen informatie krijgen over hoe het te openen zonder elektriciteit. Dit is natuurlijk een absurditeit en mogelijk ook heel gevaarlijk als, in een noodsituatie, de omheinde en beplant met struiken Gr

Esther Drouen-Gemser

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Het is een heerlijk huis, voorzien van alle gemakken! We hebben elke ochtend en (wanneer we thuis aten) lekker ge-bbqd! Je bent zo in het gezellige dorp voor een leuk restaurantje, fijne bakker of uitgebreide supermarkt, waar je ook goedkoop kunt tanken. Ook in de buurt of op een redelijke reisafstand is er genoeg te doen! We zouden, als we nog eens naar Zuid-Frankrijk gaan, zeker hier terug willen komen!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 310252

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310252.htm


«Vrijstaande villa met privé zwembad en...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven