Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa in Vidauban met privézwembad

Max.  8   gasten
250m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
250m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (gang, open keuken(fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), bijkeuken(wasdroger, wasmachine))

Op de 1e etage: (ingang, hal, gang, keuken(fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(pads), koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), airconditioning), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel, toilet), badkamer(douche, 2x wastafel), toilet, 2x kinderbed)

Op de 2e etage: (doorloop slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), galerij slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), overloop, bibliotheek)

balkon, terras(24 m2), terras(24 m2), terras(24 m2), tuin(omheind, > 1000 m2), BBQ(houtskool), BBQ(gas), zwembad(privé, verwarmd, roldek, 8 x 4 m., geopend van Apr t/m Okt), kinderbed, kinderbed, kinderstoel, kinderstoel

Deze heerlijke villa bevindt zich op een eigen terrein van 1200 m² met poort (afstandsbediening). Het is voorzien van een ruim overdekt terras dat directe toegang biedt tot het verwarmde zwembad (geopend van april tot en met oktober). Ideaal droomvakanties met familie of vrienden. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Deze villa bevindt zich op 1 km van het centrum van Vidauban. De omgeving is levendig en herbergt vele dorpjes met restaurants en terrasjes. Elke dag is er wel een markt die je kunt bezoeken. De zandstranden van Sainte Maxime bevinden op slechts 32 km van het verblijf.

Je komt binnen op de middelste leefetage met een ruime salon met 3D-tv en eettafel met 8 stoelen. Er is een aparte, Provençaalse keuken die uitstekend is geoutilleerd met onder andere een Nespresso-apparaat, een Senseo en inductiekookplaten. Op de eerste verdieping vind je onder andere een vide met een tweepersoonsbed en aangrenzend een kleinere, open kamer met 2 eenpersoonsbedden; ideaal voor de kinderen. Hier bevindt zich tevens de bibliotheek annex speelruimte. In de gehele woning, behalve op de onderste verdieping, is airconditioning aanwezig. Het zwembad is beveiligd met een elektrisch bedienbaar afdekzeil en op het zonneterras staan 10 ligbedden. Er zijn in totaal 3 terrassen, waarvan 2 overdekt met grote zonneschermen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

6 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 50 km

50 km

Snelweg-afrit 1 km

1 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 12 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 8 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

bjorn Wauters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel goed meegevallen een echte aanrader

Manfred Rooij, van

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

zeer ruime villa met lekker zwembad. In de omgeving veel wijn chateau's en diverse toeristische bestemmingen op korte afstand.

WIM VAN DEN BERGHE

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst goed ontvangen door de sleutelbewaarder en een mooie rondleiding gekregen. Het huis ligt op een vrij steile berg en je moet wel wat uitkijken bij het oprijden naar de voordeur, om terug buiten te rijden moet je wel enkele keren manoeuvreren. Huis ligt direct naast andere villa's, je moet dus uitkijken dat je niet te veel lawaai maakt. We waren zelf blij verrast dat de omgeving zo stil was ondanks de dichte nabiiheid van appartementen en villa's. Het huis zelf was zéér proper. Mooi stijlvol ingericht en groot genoeg voor ons achten. zwembad was ook top! We hebben er een leuke week meegemaakt maar één ding stak ons tegen naargelang de week vorderde. De hitte die in huis bleef. s'nachts was het te warm buiten om de ramen te openen en door de dag ook. De ventilators die we bij hadden blaasden niet genoeg om wat af te koelen. We hebben gepuft hoor. Enkel de kamers op de beneden verdieping waren enigsinds cool genoeg om te slapen. de kamers op de gelijkvloers en die op het bovenverdieping waren ondraaglijk. Spijtig.

Steven Willems

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Vriendelijke ontvangst in prachtige villa. Rustig gelegen en toch op wandelafstand van bakker en winkels. Ruime villa, zeer proper, goede bedden, mooie badkamers, gezellige living, praktische keuken en fantastisch zicht op de omgeving. Mooie inrichting van de villa en voorzien van alle accommodatie. Eigenaar die er alles aan doet om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Villa perfect gelegen voor uitstappen in binnenland en aan de kust. Mooi zwembad en gezellige terrassen. Een echte aanrader voor een onvergetelijke vakantie met het gezin, familie of vrienden.

Bart Nulens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastische villa met al de nodige voorzieningen voor ons als gezin met 2 jonge kinderen. De villa is ook dicht bij het centrum van Vidauban gelegen wat een surplus is. Vanuit Vidauban is het ook makkelijk om uitstapjes te doen naar de grotere badsteden of de gezellige bergdorpjes. Wij raden deze villa zeker aan voor gezinnen met jonge kinderen, maar ik denk dat ander doelpubliek hier ook wel zal genieten.

Yvonne Van Malderen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In augustus verbleven we met de familie een week in Villa Parure. We waren met 6 volwassenen en 3 kinderen. Het is een mooie, grote villa. We hadden zeker voldoende ruimte en genoten van het zwembad. In de keuken hadden we voldoende gerief ter beschikking. Badkamers en toiletten waren in orde. Wasmachine en droogkast kwamen goed van pas. Het was een heel warme week en vermits er geen airco in de villa is, konden we de bovenste verdieping niet benutten om te slapen. Enkel op de laagste verdieping was het een beetje dragelijk 's nachts. Er waren slechts 2 kleine ventilatoren, die ook niet goed werkten. Dat was spijtig. We kregen goede service van de huisbewaarder.

Math Pilet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hadden villa la Parure gehuurd om er ons 40-jarig huwelijksfeest met kinderen en kleinkinderen in kleine kring te vieren. We hebben genoten van elkaar, van het mooie huis, het weer en het zwembad. Echt een aanrader. Tineke en Math Pilet Maastricht.

David Volmer 

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

La parure is een mooie en ruime villa. Van alle gemakken voorzien. Meerdere badkamers/toiletten, ruime keuken, woonkamer, kleine bibliotheek en groot buitenverblijf met een veelvuldig gebruikte barbecue. Met 2 gezinnen (8 personen) hebben we hier genoten. Door de ligging ook een fijn uitzicht over Vidauban en fijn dat de supermarkt erg dichtbij is. Patrick was ook zeer behulpzaam. Airco in de benedenverdieping zou het wel afmaken, maar doordat het ondergronds ligt is het redelijk koel.

Michael Sleeuwagen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De villa is prachtig. Heel goed onderhouden en proper. De ligging ervan is op een heuvel waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Er zijn heel leuke MTB routes in de omgeving(dit is zeker een aanrader). In de nabijheid van de villa is er een kleine supermarkt, bakker,... Met de auto ben je op vijf minuutjes in de Hyper U(een hele grote supermarkt, vergelijkbaar met Makro in België). St-Maxime, Sint-Tropez, Monaco zijn allemaal goed te doen met de wagen.

Math Pilet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hadden villa la Parure gehuurd om er ons 40-jarig huwelijksfeest met kinderen en kleinkinderen in kleine kring te vieren. We hebben genoten van elkaar, van het mooie huis, het weer en het zwembad. Echt een aanrader.

Tineke en Math Pilet Maastricht.

C Van Boxtel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Met onze kinderen en kleinkinderen hebben we een geweldige vakantie gehad. De villa overtrof onze verwachtingen. Zo ruim dat je privacy hebt als je wilt en heerlijk samen kunt zijn. Samen wandelingen maken, stadjes bezichtigen, golfen en mountainbiken. En een heerlijke afkoeling in het zwembad. Helemaal super en bij vragen o.a. Asbover de treinreis naar het vliegveld direct een goed advies gekregen. We gaan zeker nog een keer terug. Fam. Van Boxtel.

Yvonne Van Malderen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In augustus verbleven we met de familie een week in Villa Parure. We waren met 6 volwassenen en 3 kinderen. Het is een mooie, grote villa. We hadden zeker voldoende ruimte en genoten van het zwembad. In de keuken hadden we voldoende gerief ter beschikking. Badkamers en toiletten waren in orde. Wasmachine en droogkast kwamen goed van pas.

Het was een heel warme week en vermits er geen airco in de villa is, konden we de bovenste verdieping niet benutten om te slapen.

Enkel op de laagste verdieping was het een beetje dragelijk 's nachts.

Er waren slechts 2 kleine ventilatoren, die ook niet goed werkten. Dat was spijtig. We kregen goede service van de huisbewaarder.

Bart Nulens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastische villa met al de nodige voorzieningen voor ons als gezin met 2 jonge kinderen. De villa is ook dicht bij het centrum van Vidauban gelegen wat een surplus is. Vanuit Vidauban is het ook makkelijk om uitstapjes te doen naar de grotere badsteden of de gezellige bergdorpjes.

Wij raden deze villa zeker aan voor gezinnen met jonge kinderen, maar ik denk dat ander doelpubliek hier ook wel zal genieten.

Steven Willems

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Vriendelijke ontvangst in prachtige villa. Rustig gelegen en toch op wandelafstand van bakker en winkels. Ruime villa, zeer proper, goede bedden, mooie badkamers, gezellige living, praktische keuken en fantastisch zicht op de omgeving. Mooie inrichting van de villa en voorzien van alle accommodatie. Eigenaar die er alles aan doet om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Villa perfect gelegen voor uitstappen in binnenland en aan de kust. Mooi zwembad en gezellige terrassen. Een echte aanrader voor een onvergetelijke vakantie met het gezin, familie of vrienden.

WIM VAN DEN BERGHE

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst goed ontvangen door de sleutelbewaarder en een mooie rondleiding gekregen. Het huis ligt op een vrij steile berg en je moet wel wat uitkijken bij het oprijden naar de voordeur, om terug buiten te rijden moet je wel enkele keren manoeuvreren. Huis ligt direct naast andere villa's, je moet dus uitkijken dat je niet te veel lawaai maakt. We waren zelf blij verrast dat de omgeving zo stil was ondanks de dichte nabiiheid van appartementen en villa's. Het huis zelf was zéér proper. Mooi stijlvol ingericht en groot genoeg voor ons achten. zwembad was ook top! We hebben er een leuke week meegemaakt maar één ding stak ons tegen naargelang de week vorderde. De hitte die in huis bleef. s'nachts was het te warm buiten om de ramen te openen en door de dag ook. De ventilators die we bij hadden blaasden niet genoeg om wat af te koelen. We hebben gepuft hoor. Enkel de kamers op de beneden verdieping waren enigsinds cool genoeg om te slapen. de kamers op de gelijkvloers en die op het bovenverdieping waren ondraaglijk. Spijtig.

René Geens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Aankomst verliep heel soepel, we waren iets te vroeg, maar mochten de villa toch reeds betreden. Welkomstkado was een aangename verrassing! De villa zelf was heel ruim, zeer proper en gerieflijk. Vele mooi uitstappen gedaan oa. Saint-Tropez, Sainte-Maxime (jetski), Monaco en Cannes.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 310268

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310268.htm


«Luxe villa in Vidauban met privézwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven