Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa met privé zwembad in Vidauban Frankrijk

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(bar, fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, airconditioning), woon/eetkamer(TV, eettafel, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), TV, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, airconditioning), slaapkamer(stapelbed, TV, airconditioning), badkamer(douche, toilet), badkamer(ligbad, toilet), wasruimte(wasdroger, wasmachine), toilet)

garage, terras(omheind), tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, verwarmd, omheind, 9 x 4 m., geopend van Mei t/m 1/2 Okt)

Prachtige villa met omheind privé-zwembad en een strakke, stijlvolle inrichting. De villa ligt verscholen tussen de pijnbomen op een rustige plek. Vanaf het grote, omheinde half-overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied Massif des Maures.

Het natuurgebied Massif des Maures is schitterend en ideaal voor fiets en wandeltochten. Pauzeren doet u in één van de pittoreske bergdorpjes zoals Garde Freinet en Collobrières. Bezoek ook het indrukwekkende klooster Chartreuse de la Verne.

De villa ligt op slechts 3 km van het dorpje Vidauban. Hier haalt u de boodschappen, luncht u in een van de gezellige restaurants (bijvoorbeeld het Restaurant La Bastide de Magnan net voor het dorpje Vidauban) en haalt u regionale lekkernijen op de Provençaalse markt. De ligging van de vakantiewoning is een mooi vertrekpunt voor tochtjes naar de vele bezienswaardigheden zoals de abdij van Thoronet, de Gorges du Verdon en de leuke badplaatsen Saint-Tropez, Sainte-Maxime en Fréjus.

Tip: Gaat u met de auto richting Sainte-Maxime om daar vervolgens het pontje te nemen naar het legendarische Saint-Tropez. Vanaf het water maakt u de mooiste foto’s van dit kleurrijke vissersdorpje!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 32 km

32 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 60 km Toulon-Hyères

60 km

Snelweg-afrit 8 km

8 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De laatste 150 meter van de toegangsweg naar de woning zijn onverhard
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Scott Boyd

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het huis is zeer goed uitgerust naar een hoge standaard en is zeer modern. De kamers zijn ook zeer goed ingedeeld met 2 slaapkamers/toilet/badkamer aan elke kant van het huis, gescheiden door het woon-/eetgedeelte. Dit maakt de woning ideaal voor 2 gezinnen. Het terras is uitstekend bereikbaar direct vanuit het eetgedeelte en is beveiligd met slagbomen en een poort naar het onderliggende zwembad. Er zijn ook ligstoelen en kussens voor de zithoek op het terras. Het huis ligt in een zeer rustige omgeving, het enige "minpunt" is de wat ruige en hobbelige weg naar het huis. Al met al hadden we een fantastisch verblijf en zouden deze plek meer dan graag weer boeken.

Nathalie Bauwens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een hele mooie vakantiewoning, voorzien van alle keukengerei, heel proper, goede ligging, hele vriendelijke gastheer

geert gekiere

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooie omgeving. De accomodatie is prima.

John den Houdijker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Aankomst was goed, laatste honderd meter erg slechte weg! Omgeving is prachtig.

Ignace Olislagers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heel mooie vakantiewoning! in een rustige omgeving en toch maar op een uurtje rijden van de mooie steden Cannes en St - Tropez.

Karl Ketelslagers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Zeer goed, alles nieuw, kwaliteitsmaterialen en gebruikersmaterialen voor bv de keuken zijn overvloedig! Zeer comfortabele bedden (boxsprings). Ideaal voor 2 aparte gezinnen samen in 1 huis. 2 slaapkamers (1x2p 2x1p) met badkamer links en hetzelfde rechts, wat ervoor zorgt dat u een optimale nachtelijke rust heeft per gezin. Niets dan lof, TOP villa en ook voor Sébastien!

G Sethi

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij bleven 5 dagen in deze mooie vakantie villa, alles was prima. Helaas dacht ik dat er verwarmde zwembad erbij zat, maar helaas. Dus alleen het zwembad was koud. Maar verder uitstekend.

Oebele Beetstra

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het weer was teleurstellend, maar daar doet niemand wat aan... De Cote d'Azur is prachtig. Hele wisselende landschappen, mooie steden en dorpen. Fraai! Het huis is mooi, maar met name de laatste 150 meter weg ernaartoe is ronduit belabberd. Neem een SUV mee! Verder verdient het huis wat meer aankleding een tapijt in de zithoek, een paar gordijnen etcetera. Het is nogal sober ingericht. En de internetverbinding is echt beneden peil. Ongeveer 0,1 mbps. Neem dus ook flink wat GB's mee in je 4G-bundel. Het uitzicht daarentegen is prachtig...

A.F.J. Van Hovell Tot Westervlier

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De omschrijving doet geen recht aan dit huis. Het noemt namelijk niet dat je vanaf het terras een waanzinnig uitzicht hebt over het natuurgebied, omdat het huis tegen een heuvel is gebouwd. Ook is het een buitengewoon kindvriendelijk huis het terras is omheind en ook het zwembad is volledig omheind. Verder kan een kind er geen kwaad vanwege de moderne en strakke inrichting. Ideaal voor onze 2 peuters. Verder is het huis buitengewoon geschikt is voor 2 kleine families, aangezien het twee aparte vleugels heeft met slaapvertrekken gelegen aan weerszijden van de enorme woonkamer/keuken, met elk hun eigen badkamer. De airco's werken uitstekend en de elektrische rolluiken kunnen de ramen lichtdicht afsluiten wat een fijne plek om uitgerust wakker te worden om vervolgens een duik te nemen in het grote zwembad. Door de ligging midden in de Var en gunstige ligging ten opzichte van doorgaande wegen (die je overigens helemaal niet hoort) kan je je snel verplaatsen en veel mooie dorpen en stadjes bezoeken in het binnenland en aan de kust. Vriendelijke eigenaar. Voor een goede fles wijn hoef je niet ver te rijden, de wijngaarden liggen op 1 km afstand. Wel is het nuttig om te weten dat je het huis bereikt via een vrij hobbelig rotspad. We komen hier zeker een keer terug.

cLAUDINE Nouvel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Zeer mooie en grote villa gelegen in het hart van de pijnbomen met uitzicht op het Massif des Maures, rust gegarandeerd. Zeer comfortabel, minimalistisch, modern en smaakvol ingericht. Je voelt je meteen thuis. Prachtig !!!

Wenewsh Shaho Hussein

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was werkelijk fantastisch. De verhuurder was enorm vriendelijk, reageerde heel snel en de villa was buitengewoon perfect!al Alles was aanwezig, van keukengerei tot wasmiddel en een droger.

Karl Ketelslagers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Zeer goed, alles nieuw, kwaliteitsmaterialen en gebruikersmaterialen voor bv de keuken zijn overvloedig! Zeer comfortabele bedden (boxsprings). Ideaal voor 2 aparte gezinnen samen in 1 huis. 2 slaapkamers (1x2p 2x1p) met badkamer links en hetzelfde rechts, wat ervoor zorgt dat u een optimale nachtelijke rust heeft per gezin. Niets dan lof, TOP villa en ook voor Sébastien!

Ann Lepever

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We zijn prima ontvangen door Sébastien die een volledige rondleiding gaf en ook in voorgaande communicaties zeer snel reageerde. De villa is perfect voorzien van alle benodigdheden en heel wat praktische bergruimte. De villa is zeer ruim met een prachtig uitzicht. De villa ligt in een natuurgebied waardoor je kan geniet van alle rust en toch vrij snel in Port Grimaud, Saint Tropez etc... bent. Indien je moeilijk te been bent, kan de toegang naar de ingang wat minder eenvoudig zijn. Alleen éénmaal je binnen bent voel je dadelijk dat je de juiste beslissing hebt genomen om deze villa te huren! Wij keren zeker en vast terug!

piet impens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Ontvangst door eigenaar zeer goed prachtige nieuwe woning voorzien van alle confort! Ruime kamers, groot terras met mooi zwembad. Mooie en rustige omgeving voor alle verplaatsingen is een auto aangeraden winkels op 6km.

Oebele Beetstra

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het weer was teleurstellend, maar daar doet niemand wat aan...

De Cote d'Azur is prachtig. Hele wisselende landschappen, mooie steden en dorpen. Fraai!

Het huis is mooi, maar met name de laatste 150 meter weg ernaartoe is ronduit belabberd. Neem een SUV mee!

Verder verdient het huis wat meer aankleding een tapijt in de zithoek, een paar gordijnen etcetera. Het is nogal sober ingericht.

En de internetverbinding is echt beneden peil. Ongeveer 0,1 mbps. Neem dus ook flink wat GB's mee in je 4G-bundel.

Het uitzicht daarentegen is prachtig...

Hilde De Cock

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtige omgeving. De villa ligt echt afgelegen en dat is héél rustig maar het heeft een keerzijde..... De weg naar de villa is héél slecht en de oprit is moeilijk. Ook de toegang tot e villa zelf is héél slecht. Niet voor mensen die niet stevig op hun benen staan! De villa op zich is heel mooi, maar naar mijn smaak een beetje te kaal ingericht

cLAUDINE Nouvel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Zeer mooie en grote villa gelegen in het hart van de pijnbomen met uitzicht op het Massif des Maures, rust gegarandeerd. Zeer comfortabel, minimalistisch, modern en smaakvol ingericht. Je voelt je meteen thuis. Prachtig !!!

Stefaan Kindekens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtig huis - moderne inrichting met airco op alle kamers. Alle voorzieningen aanwezig om een leuke vakantie te hebben. Dichtbij Port Grimaud, Sainte Maxime (met de shuttle ben je ook zo in Saint Tropez). Een echte aanrader.

A.F.J. Van Hovell Tot Westervlier

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De omschrijving doet geen recht aan dit huis. Het noemt namelijk niet dat je vanaf het terras een waanzinnig uitzicht hebt over het natuurgebied, omdat het huis tegen een heuvel is gebouwd. Ook is het een buitengewoon kindvriendelijk huis het terras is omheind en ook het zwembad is volledig omheind. Verder kan een kind er geen kwaad vanwege de moderne en strakke inrichting. Ideaal voor onze 2 peuters. Verder is het huis buitengewoon geschikt is voor 2 kleine families, aangezien het twee aparte vleugels heeft met slaapvertrekken gelegen aan weerszijden van de enorme woonkamer/keuken, met elk hun eigen badkamer. De airco's werken uitstekend en de elektrische rolluiken kunnen de ramen lichtdicht afsluiten wat een fijne plek om uitgerust wakker te worden om vervolgens een duik te nemen in het grote zwembad.

Door de ligging midden in de Var en gunstige ligging ten opzichte van doorgaande wegen (die je overigens helemaal niet hoort) kan je je snel verplaatsen en veel mooie dorpen en stadjes bezoeken in het binnenland en aan de kust. Vriendelijke eigenaar. Voor een goede fles wijn hoef je niet ver te rijden, de wijngaarden liggen op 1 km afstand.

Wel is het nuttig om te weten dat je het huis bereikt via een vrij hobbelig rotspad. We komen hier zeker een keer terug.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 307730

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307730.htm


«Villa met privé zwembad in Vidauban Frankrijk» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven