Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Fijn appartement voor 4-6 personen omringd do...

Max.  6   gasten
62m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
62m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Open keuken(koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(Internationale zender(s), Geen Nederlandse zender(s))), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, toilet), wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten), balkon of terras, verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ(gedeeld met andere gasten), parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Mei t/m 1/2 Sep), speeltoestellen, tafeltennistafel, fitnesstoestellen, fietsen beschikbaar

Een appartement in Idro met 2 slaapkamers voor 4 tot 6 personen. Gelegen in een klein schilderachtig dorpje met een ongerept meer. Vanaf het balkon of terras heb je spectaculair uitzicht over de Dolomieten.



De omgeving is niet alleen mooi om naar te kijken, maar leent zich ook uitstekend voor wandelen en mountainbiken. Op 35 km ligt tevens ook een golfbaan. Als je met de auto bent, is het leuk om steden in de omgeving als Brescia en Verona te bezoeken.



Als je liever bij het appartement wilt ontspannen, zijn er ook genoeg mogelijkheden: er is een omheind zwembad, tafeltennistafel en verschillende speeltoestellen. Voor kinderen kun je tevens een kinderbed en kinderstoel huren. Voor de volwassenen is er een fitnessruime met een sauna en stoombad, en bij de receptie heb je gratis WiFi. Hier kun je ook een fiets huren.
Licentie- of registratienummer: 017082-RTA-00001

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een schattig Italiaans dorpje aan een meer, omringd door bergen - klinkt dat als de ideale vakantiebestemming? Dan hebben wij de perfecte plek voor je gevonden: Residence Vico! Gelegen aan het nog ongerepte Idromeer, aan de rand van het gezellige dorpje Crone. Vanaf het balkon of terras heb je een spectaculair uitzicht over het meer en de Dolomieten! De omgeving is niet alleen mooi om naar te kijken, maar leent zich ook uitstekend voor wandelen en mountainbiken. Smalle bergpaadjes die van dorpje naar dorpje slingeren. Hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht over het Idromeer.

Maar je wil natuurlijk ook lekker ontspannen; dat is geen probleem bij deze residence. De kinderen vermaken zich uitstekend in het omheinde zwembad of met de opblaasboot op het meer. Als ze genoeg hebben van het water, bieden tafeltennistafel, speeltoestellen en een enorm grasveld uitkomst. Je hebt dus tijd genoeg voor dat goede boek, op een ligstoel aan het zwembad of op het privé-strand aan het meer!

's Avonds is het smullen geblazen van een vers gevangen baars of forel op de BBQ. En na het eten loop je nog even naar het dorp voor een lekker Italiaans ijsje. Op 300 m is een overdekt zwembad met fitnessruimte en wellnesscenter. Brescia (50 km) en Verona (110 km) zijn ook zeker een bezoek waard. Op ongeveer 35 kilometer ligt een schitterende golfbaan. Boodschappen, postkantoor en restaurants in Crone (200 m). Bank in Pieve Vecchia (2 km).

Uniek Italiaans vakantiepark Residence Vico met zwembad en faciliteiten bij Crone


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis. Bij de receptie.
Kinderbed + Kinderstoel: € 5,71/nacht. Op aanvraag.
Verwarming: € 35/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Hans Samson

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een heerlijke week gehad. Uitstapjes in de omgeving gecombineerd met lekker in de zon bij het zwembad.

Els Van Moeffaert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rustig, actief, ontspannend Helaas geen supergoed weer gehad, veel onweer

N. Luykx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuke vakantie in een mooi en ruim appartement. Schoon en leuk park. Vooral met kinderen een aanrader.

P.F.M. Piket

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

fantastische woning/park, prime service en alles keurig schoon.

B.E. Kooistra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldig om te wandelen hier en een prima accommodatie.

H.B. van Meeuwen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Voor gezinnen met kleine kinderen is deze woning echt ideaal!

R.C. Bergmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dit is een ideale accommodatie met zeer vriendelijke mensen. Het is een klein paradijsje.

F.W. Ketelaars

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig uitzicht, zeer mooi appartement, prachtige tuin met proper zwembad en meer dan genoeg ligstoelen. Deze vakantie verdient een dikke 9!

mariette spruijt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een heel mooi complex op een mooie locatie, met winkels en restaurants in de buurt. Wel jammer dat het zwembad niet verwarmd is en de WiFi het alleen doet bij de receptie.

L.P. Beute

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een heerlijke vakantie plek! Mooie rustig gelegen accommodatie, super vriendelijke mensen, een leuk klein dorp met lieve mensen, in een schitterende omgeving. Alles binnen redelijke afstanden. Van prachtige steden als Venetië, Verona en Milaan. Prachtige meren en prachtige bergen om in te wandelen. Het appartement was schoon en netjes, ruim en gezellig. Het zwembad en de tuin zijn keurig verzorgd. Kortom een aanrader. Vooral voor rust-zoekers en Gezinnen met kleine kinderen.

W Tolsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We bezochten de Residence Vico eind mei begin juni en het was erg rustig. We werden op een prettige wijze verwelkomd. We kregen voldoende informatie mbt uitstapjes in de omgeving. Het complex is helemaal beveiligd. De accommodatie (appartement beneden) was ruim, licht en modern. De inrichting van de kamer was helaas wat kil. Er was slechts één zitbank en verder alleen de eetkamerstoelen. Te weinig voor 4 personen om gemakkelijk te zitten. Het terras met tuinset nodigde uit om te gaan zitten, met een fraai uitzicht op het zwembad en het meer. De bedden waren uitstekend. Binnen was het koel, ondanks de hoge temperaturen buiten. Fantastisch zwembad met heerlijke ligstoelen. Het complex heeft een boven- en benedenverdieping. De terrassen van de appartementen staan (gedeeltelijk) in open verbinding met elkaar wat niet altijd prettig is voor de privacy. Je zit wel dicht op elkaar. Voor mensen die echte stilte zoeken is dit in het weekend (za en zo) niet altijd de geschikte plek. Het constante geronk van motoren aan de andere kant van het Idromeer is hinderlijk. In het weekend verkiezen motorliefhebbers de streek rond het Idromeer. De omgeving biedt veel mogelijkheden wandelen, stadjes bezoeken (Verona en Brescia) en lekker eten. Ook de westkant van het Gardameer is redelijk bereikbaar. Het dorpje Crone (op loopafstand) is heel relaxed en gezellig. De plaatselijke middenstand heeft alles te bieden en is op toeristen ingesteld.

J.H. van Doorn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig complex, in schitterende (authentieke) omgeving. Alles wat je met kinderen wilt, bij de hand. Schitterend uitzicht vanaf zwembad. Ons appartement helaas met muurtje op balkon waardoor relatief minder mooi uitzicht. Schoon en gastvrij. Aanrader!

A.W. Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bijzonder mooie Residence op een prachtige locatie, groot ruim appartement met overdekt balcon, mooi niet verwarmd zwembad, eigen gratis parkeergelegenheid op afgesloten terrein. Goede service met zeer vriendelijk behulpzaam personeel. De Residence ligt direct aan het Idro meer, in het plaatsje Idro. De omgeving is erg rustig, mede gezien ligging en bereikbaarheid is er relatief weinig toerisme. Goed weer is voor en langer verblijf wel een voorwaarde. Zeker een aanrader!

A.W. Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bijzonder mooie Residence op een prachtige locatie, groot ruim appartement met overdekt balcon, mooi niet verwarmd zwembad, eigen gratis parkeergelegenheid op afgesloten terrein. Goede service met zeer vriendelijk behulpzaam personeel. De Residence ligt direct aan het Idro meer, in het plaatsje Idro. De omgeving is erg rustig, mede gezien ligging en bereikbaarheid is er relatief weinig toerisme. Goed weer is voor en langer verblijf wel een voorwaarde. Zeker een aanrader!

J.H. van Doorn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig complex, in schitterende (authentieke) omgeving.

Alles wat je met kinderen wilt, bij de hand.

Schitterend uitzicht vanaf zwembad.

Ons appartement helaas met muurtje op balkon waardoor relatief minder mooi uitzicht.

Schoon en gastvrij.



Aanrader!

L.P. Beute

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een heerlijke vakantie plek! Mooie rustig gelegen accommodatie, super vriendelijke mensen, een leuk klein dorp met lieve mensen, in een schitterende omgeving.

Alles binnen redelijke afstanden. Van prachtige steden als Venetië, Verona en Milaan. Prachtige meren en prachtige bergen om in te wandelen. Het appartement was schoon en netjes, ruim en gezellig. Het zwembad en de tuin zijn keurig verzorgd. Kortom een aanrader. Vooral voor rust-zoekers en Gezinnen met kleine kinderen.

Neal de Jel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Van alle gemakken voorzien, met een leuk zwembad en een adembenemend uitzicht over het Idromeer en de omliggende bergen. Op loopafstand (langs het water) van Crone en Idro, waar lekker gegeten kan worden. Het is ook de moeite om eens richting Vesta te wandelen of rijden. Ondanks dat gezegd werd dat de weg hier doodloopt, zijn ook hier restaurants, strandjes en prachtige uitzichten te vinden. Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen, wandelaars, fietsers (racefiets/mtb) en mensen die de bekendere meren te druk vinden. Het Gardameer met alle touristische attracties is ook goed aan te rijden, de moeite waard als het weer bij het Idromeer wat tegenzit.

W Tolsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We bezochten de Residence Vico eind mei begin juni en het was erg rustig. We werden op een prettige wijze verwelkomd. We kregen voldoende informatie mbt uitstapjes in de omgeving. Het complex is helemaal beveiligd. De accommodatie (appartement beneden) was ruim, licht en modern. De inrichting van de kamer was helaas wat kil. Er was slechts één zitbank en verder alleen de eetkamerstoelen. Te weinig voor 4 personen om gemakkelijk te zitten. Het terras met tuinset nodigde uit om te gaan zitten, met een fraai uitzicht op het zwembad en het meer. De bedden waren uitstekend. Binnen was het koel, ondanks de hoge temperaturen buiten. Fantastisch zwembad met heerlijke ligstoelen. Het complex heeft een boven- en benedenverdieping. De terrassen van de appartementen staan (gedeeltelijk) in open verbinding met elkaar wat niet altijd prettig is voor de privacy. Je zit wel dicht op elkaar.

Voor mensen die echte stilte zoeken is dit in het weekend (za en zo) niet altijd de geschikte plek. Het constante geronk van motoren aan de andere kant van het Idromeer is hinderlijk. In het weekend verkiezen motorliefhebbers de streek rond het Idromeer. De omgeving biedt veel mogelijkheden wandelen, stadjes bezoeken (Verona en Brescia) en lekker eten. Ook de westkant van het Gardameer is redelijk bereikbaar. Het dorpje Crone (op loopafstand) is heel relaxed en gezellig. De plaatselijke middenstand heeft alles te bieden en is op toeristen ingesteld.

Isabelle Grévisse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

magische plek aan de rand van het meer d 'Idro, perfect om de cultuur en de bergen te combineren. Quiet pool met de mogelijkheid om te drinken en s "ondersteunen het. Het dorp ligt op loopafstand langs het meer en zeer goed gevuld met alle benodigdheden. . Wandelkaarten met reistijden op aanvraag naar de "Home Wij vonden het geweldig, de kinderen willen om terug te gaan zo snel mogelijk -)

Simon Nissen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden door de gastvrouw en gastheer hartelijk ontvangen. Het domein is heel mooi gelegen aan de rand van het meer en het appartement onberispelijk proper. Het is een heel kindvriendelijke locatie onder meer door de volledig omheinde tuin met afzonderlijk omheind zwembad en het speeltuintje. Je wagen kan je ook veilig parkeren op het domein. De streek leent zich uitstekend voor watersporten, fietsen en wandelen. Natuurlijk is het ook fijn om de kleine dorpjes in de buurt te ontdekken. Vlakbij kan je lekker eten en de prijzen zijn zeer democratisch. Wij hadden alvast een topvakantie!

B.L. van der Windt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Pluspunten: een mooi appartement , mooi gelegen aan het meer, zwembad prima voor de kinderen, veel Nederlandse kindjes om mee te spelen en aardige ontvangst. Minpuntjes: kleine kookplaat en alleen wifi bij bar.

Johan Dhondt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

fantastische locatie, accommodatie perfect in orde, heel vriendelijk personeel, alles heel verzorgd. Werkelijk helemaal niets op aan te merken. Wij hebben een schitterend verblijf gehad en komen zeker terug!

Brecht Leman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Kleinschalig opgezette residentie met een 20-tal appartementen. Heel ruim appartement (wij verbleven in een type voor 6 personen) en goed onderhouden domein aan de oever van het Idro-meer. Voor een rustige vakantie in het regio van de Italiaanse meren.

R. Klijnstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuk, net en verzorgd appartement. Warm ontvangst door de eigenaresse en haar man. Adembenemend uitzicht! Mooi afgesloten terrein waardoor onze dochter veilig kon spelen. Ook het zwembad was netjes verzorgd alleen het water was erg koud.

Ab Verhoeven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was een mooi complex met een goed onderhouden tuin. De mensen van de receptie waren heel vriendelijk en behulpzaam, ook als er een mankement aan je auto was. hou je van televisie kijken dan heb je alleen BVN en voor de rest Italiaanse zenders. In het appartement is alles aanwezig wat je benodigd hebt.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 313750

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313750.htm


«Fijn appartement voor 4-6 personen omringd do...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven