Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruime vakantiewoning in Crone vlak bij het...

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Open keuken(koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(Internationale zender(s), Geen Nederlandse zender(s))), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, toilet), wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten), balkon of terras, verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ(gedeeld met andere gasten), parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Mei t/m 1/2 Sep), speeltoestellen, tafeltennistafel, fitnesstoestellen, fietsen beschikbaar(tegen betaling)

Dit kleurrijke appartement in Italië aan het Idromeer beschikt over een fijn gedeeld zwembad. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 6 gasten in kunnen verblijven. Dit is een fijne optie voor gezinnen.



Het Idromeer is letterlijk op een steenworp afstand te vinden en de dichtstbijzijnde supermarkt is ook niet ver weg. Als je bereid bent 5 minuten te lopen, kom je een supermarkt en een restaurant tegen waar je kunt genieten van de populaire Italiaanse keuken.



Het appartement is voorzien van fitnesstoestellen voor de sportieve vakantieganger. Tegen betaling kan je per fiets de omgeving verkennen en er is een parkeerplaats voor de auto. De gedeelde tuin is ingericht met comfortabel tuinmeubilair en er zijn speeltoestellen voor de kinderen.



Dit vakantiehuis ligt ongeveer 90 km verwijderd van het vliegveld van Bergamo.
Licentie- of registratienummer: 017082-RTA-00001

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een schattig Italiaans dorpje aan een meer, omringd door bergen - klinkt dat als de ideale vakantiebestemming? Dan hebben wij de perfecte plek voor je gevonden: Residence Vico! Gelegen aan het nog ongerepte Idromeer, aan de rand van het gezellige dorpje Crone. Vanaf het balkon of terras heb je een spectaculair uitzicht over het meer en de Dolomieten! De omgeving is niet alleen mooi om naar te kijken, maar leent zich ook uitstekend voor wandelen en mountainbiken. Smalle bergpaadjes die van dorpje naar dorpje slingeren. Hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht over het Idromeer.

Maar je wil natuurlijk ook lekker ontspannen; dat is geen probleem bij deze residence. De kinderen vermaken zich uitstekend in het omheinde zwembad of met de opblaasboot op het meer. Als ze genoeg hebben van het water, bieden tafeltennistafel, speeltoestellen en een enorm grasveld uitkomst. Je hebt dus tijd genoeg voor dat goede boek, op een ligstoel aan het zwembad of op het privé-strand aan het meer!

's Avonds is het smullen geblazen van een vers gevangen baars of forel op de BBQ. En na het eten loop je nog even naar het dorp voor een lekker Italiaans ijsje. Op 300 m is een overdekt zwembad met fitnessruimte en wellnesscenter. Brescia (50 km) en Verona (110 km) zijn ook zeker een bezoek waard. Op ongeveer 35 kilometer ligt een schitterende golfbaan. Boodschappen, postkantoor en restaurants in Crone (200 m). Bank in Pieve Vecchia (2 km).

Uniek Italiaans vakantiepark Residence Vico met zwembad en faciliteiten bij Crone


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis. Bij de receptie.
Kinderbed + Kinderstoel: € 5,71/nacht. Op aanvraag.
Verwarming: € 35/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Edwin Verkade

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie omgeving, prachtig meer en het resort ligt er direct aan tussen de bergen. Het resort is kleinschalig, luxe, schoon en compleet.

H.M. Leerssen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige plek, hele mooie appartementen, schoon en zeer goed verzorgd, aangenaam zwembad, leuke bar/terras, vriendelijke eigenaren, kortom, top!

S. Molenaar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Werkelijk uitstekend appartement op een mooie locatie. De omgeving is rustig en mooi en niet zo massaal toeristisch als het Gardameer, maar heeft toch de faciliteiten voor een geslaagde vakantie.

H.S.H. Derlagen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het park was echt heel mooi! Nog mooier dan op de plaatjes! Het ligt heel dicht aan het meer, dus het is leuk als je wil surfen of in een rubberbootje wilt varen. De bedden waren zacht en veerden in, ik vond dat juist fijn. Het enige punt wat jammer was, is dat er eigenlijk niemand van onze leeftijd was (13 en 15).. Anders was het een perfecte vakantie geweest!

H.E.M. Peters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuke vakantie gehad in Residence Vico. Prima complex. Voor de oudere kinderen is er niet veel te beleven. Er zijn bijna alleen maar jonge Nederlandse gezinnen. Deze kinderen vermaken zich prima met elkaar en bij het zwembad, de speeltuin of het meer. Ons appartement was prima en van alle gemakken voorzien. De Wifi bij de receptie, zoals beloofd in de omschrijving, liet te wensen over. Je zou gewoon Wifi moeten hebben in de appartementen. Kortom een heerlijke vakantie.

Mark Oostrom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een fijne week gehad. Zijn elke dag weg geweest want zijn vele mogelijkheden om uitstapjes te maken. Het huis was netjes en hadden een mooi uitzicht! Paar min puntjes zijn maar twee kook pitten, weinig stopcontacten en geen informatie over een arts. Het park zelf hebben wij geen gebruik van gemaakt. Wij vonden de eetgelegenheden in het plaatsje zelf niet veel bijzonders maar aan de buitenkant van het plaatsje zit een fantastisch Hollands Restaurant.

Mathijs Gaalman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Accommodatie was prima, goed verzorgd, groot zwembad, voldoende stoelen, mooie ligging, goeie beveiliging door aanwezigheid van hek rondom complex, aanwezigheid van Nespresso machine, leuk dichtbij dorpje en meer. Er zijn wel heel veel NL-ers in de accommodatie. De restaurants in het dorpje zijn vrij matig, maar wel goedkoop.

L. Michiels

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige locatie om verlof door te brengen. Residence Vico is een waar paradijs om met kinderen te verblijven, mooi en rustig. Uitbaters zijn er oprecht vriendelijk en je kan er met al je vragen terecht. Prachtig onderhouden gebouw, tuin en zwembad. Een plaats om blijven terug te keren. Heerlijke herinneringen aan.

H.E.M. Peters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuke vakantie gehad in Residence Vico. Prima complex. Voor de oudere kinderen is er niet veel te beleven. Er zijn bijna alleen maar jonge Nederlandse gezinnen. Deze kinderen vermaken zich prima met elkaar en bij het zwembad, de speeltuin of het meer.

Ons appartement was prima en van alle gemakken voorzien. De Wifi bij de receptie, zoals beloofd in de omschrijving, liet te wensen over. Je zou gewoon Wifi moeten hebben in de appartementen.

Kortom een heerlijke vakantie.

H.S.H. Derlagen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het park was echt heel mooi! Nog mooier dan op de plaatjes! Het ligt heel dicht aan het meer, dus het is leuk als je wil surfen of in een rubberbootje wilt varen. De bedden waren zacht en veerden in, ik vond dat juist fijn. Het enige punt wat jammer was, is dat er eigenlijk niemand van onze leeftijd was (13 en 15).. Anders was het een perfecte vakantie geweest!

Mark Oostrom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een fijne week gehad.

Zijn elke dag weg geweest want zijn vele mogelijkheden om uitstapjes te maken.

Het huis was netjes en hadden een mooi uitzicht!

Paar min puntjes zijn maar twee kook pitten, weinig stopcontacten en geen informatie over een arts.

Het park zelf hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Wij vonden de eetgelegenheden in het plaatsje zelf niet veel bijzonders maar aan de buitenkant van het plaatsje zit een fantastisch Hollands Restaurant.

E.M. Beems

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Residence Vico. Het ligt fantastisch, direct aan het Idro meer. De ontvangst was zeer hartelijk. Het appartement heel schoon maar wel erg basic. Er was niets in het huisje maar alles is te koop in de zeer uitgebreide supermarkt op 5 min loopafstand. Enige nadeel: slechts twee electrische pitten waarbij je ook nog eens niet twee pannen tegelijk op t vuur kunt zetten, past niet maar een kniesoor die daarop let! Zwembad was ook TOP, super

Louis Just de la Paisieres

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst werden direct hartelijk ontvangen door de eigenaar. De accommodatie was netjes, schoon en compleet. De foto's komen zeker overeen met de werkelijkheid. De tuin en zwembad zijn uitstekend onderhouden. De eigenaren zijn hartelijk en behulpzaam. Je hoeft maar een paar honderd meter te kopen voor de supermarkt en slager. 1 minpuntje het fornuis is erg klein (2 pits)

Mathijs Gaalman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Accommodatie was prima, goed verzorgd, groot zwembad, voldoende stoelen, mooie ligging, goeie beveiliging door aanwezigheid van hek rondom complex, aanwezigheid van Nespresso machine, leuk dichtbij dorpje en meer.

Er zijn wel heel veel NL-ers in de accommodatie. De restaurants in het dorpje zijn vrij matig, maar wel goedkoop.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 313751

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313751.htm


«Ruime vakantiewoning in Crone vlak bij het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven