Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

EILANDHUIS-USEDOM *****

Oostzee-eiland Usedom

Max.  6   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

55 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

55 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Wij hebben ons gecertificeerde "5-sterren vakantiehuis" liefdevol ingericht als een "4-seizoenen en feel-good huis" voor max. 6 volwassenen en 2 kleine kinderen. Het maakt niet uit in welk seizoen u hier verblijft, u zult zich niet vervelen. Op ca. 115 m² woonoppervlak op de begane grond en de eerste verdieping vindt u alles wat iedereen zich voorstelt bij een exclusieve vakantie. Rustieke eiken meubelen geven het huis een heel bijzondere flair. De gezellige zitcombinatie met relaxfunctie in de woonkamer staat garant voor een ontspannen avond bij de open haard en de 42'' LCD TV. Als het u nog te koud is, is er ook een sauna in de badkamer op de begane grond. Een andere badkamer bevindt zich op de bovenverdieping, met een haardroger. In een van de slaapkamers op de bovenverdieping staat een 2e LCD TV. De comfortabele keuken maakt deel uit van het zeer ruime woon- en eetgedeelte op de begane grond. De buitenruimte heeft een groot hoekterras met twee tafels, parasol, 8 tuinstoelen, 2 relaxstoelen en een exclusieve strandstoel (in de zomermaanden). In het kleine tuinhuis vindt u een grote elektrische barbecue voor het bereiden van heerlijke lekkernijen en een kleine luchtige handkar voor wandelingen.
Als u wilt, kunt u eindeloos gratis surfen via de draadloze DSL 6000-toegang.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 10 km Heringsdorf

10 km

Station 0.3 km Heringsdorf-Neuhof

0.3 km

Snelweg-afrit 60 km Gützkow

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons "eilandhuis" is gelegen op een perceel van 612 m² in het midden van een klein vakantiepark. U kunt het huis bereiken via een privépad. Er zijn parkeerplaatsen voor 3-5 auto's op het terrein.
Het Oostzeestrand ligt op ongeveer 900 m afstand. Het duurt ongeveer 20 minuten om er rustig te komen. In de tegenovergestelde richting ligt de Gothensee op ongeveer 400 m afstand, genesteld in een prachtig, rustig en ontspannend landschap.
Het zonnige eiland Usedom ligt in het noordoosten van Mecklenburg-Vorpommern.
Na Swinemünde is Heringsdorf de oudste en meest vooraanstaande badplaats van het eiland Usedom. Tegenwoordig heeft de stad ongeveer 4000 inwoners en is daarmee een van de grootste op het eiland Usedom. Een ongeveer 10 km lange, ononderbroken strandpromenade verbindt Heringsdorf met de naburige badplaatsen Ahlbeck en Bansin. Deze badplaatsen staan ook bekend als "De keizerlijke 3" of "De 3 keizerlijke kuuroorden", omdat de Duitse hoge adel hier vroeger graag verbleef. Van de drie was Heringsdorf echter verreweg het populairste vakantieoord voor de aristocratie.
De pier in Heringsdorf is niet alleen de langste in West-Pommeren, maar ook in Duitsland: hij is meer dan 500 m lang en werd in 1995 in gebruik genomen. De breedte van het steenloze en fijnkorrelige zandstrand dat het overspant is daarentegen "slechts" ongeveer 100 meter.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bovendien moet de toeristenbelasting, waarvan het bedrag afhankelijk is van het seizoen, per persoon en per nacht worden betaald. Het bedraagt momenteel tussen € 1,60 en € 2,70 voor één persoon zonder korting. elektriciteit, WiFi, water, gas, sauna, wasmachine en wasdroger zijn in de huurprijs inbegrepen. Een linnenpakket bestaande uit beddengoed en handdoeken wordt gratis verstrekt voor elke volwassen gast. Als u tijdens een langer verblijf de sets wilt laten wisselen, rekenen wij hiervoor 15 € per set. Natuurlijk kunt u ook buiten het hoogseizoen (Pasen, zomer en jaarwisseling) een korte vakantie boeken met een minimum verblijf van drie nachten. Op verzoek maken wij hiervoor graag een offerte.
Aankomst- en vertrekdagen zijn vrij te kiezen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 61 dagen voor aankomst mogelijk.
  • - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 25 % des Mietpreises - bis 40 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 25 Tage vor Mietbeginn: 75 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - weniger als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises Eine Stornierung bis 61 Tage vor Anreise ist kostenfrei. Eventuell geleistete Anzahlungen werden erstattet.

meer informatie:

Het "Inselhaus" is rustig gelegen aan de rand van een kleine vakantiehuizennederzetting in Seebad en wordt benaderd via een privéweg als een cul-de-sac zonder doorgaand verkeer en voetpad als laatste van drie woningen. Er zijn 3 parkeerplaatsen op het terrein. De oprit naar de parkeerplaatsen biedt plaats aan nog eens 2 auto's.
Ons vakantiehuis is bijzonder geschikt voor een vakantie met meerdere generaties en vriendelijke gezinnen met kinderen. Alle binnenruimtes van het huis hebben vloerverwarming en zijn voorzien van hoogwaardige tegels, kurkvloeren (slaapkamers begane grond) of bamboeparket (slaapkamers bovenverdieping). In de badkamers zijn er extra muurradiatoren, die samen een aangename warmte garanderen, zelfs in de koudere seizoenen. De keuken heeft ook een broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, ***vriezer met 2 compartimenten. Wasmachine, wasdroger, droogmolen (buiten), droogrek (binnen), strijkplank, strijkijzer, kluis en een EHBO-doos (hopelijk nooit nodig) behoren ook tot de uitrusting. Voor uw en onze veiligheid zijn in het hele huis rookmelders geïnstalleerd. Om onze kleine gasten ook een aangename vakantie te bezorgen, beschikt ons "eilandhuis" over peuter- en kinderservies, kinderbestek, 2 kinderstoelen, 1 babybadje, opstapjes in de badkamers, 1 kinderbedje met dekbed en kussen, 1 kinderreisbedje (tot 86 cm lichaamslengte en 13 kg lichaamsgewicht), kinderboeken en spelletjes, tuin- en strandspeelgoed en natuurlijk de bolderkar voor het vervoer naar het strand. Op de trap van de bovenverdieping naar de benedenverdieping hebben we een gaasdeur geïnstalleerd die onze kleine gasten kan beschermen
Ons "Inselhaus" werd in 2010 nieuw gebouwd en is door de Duitse Vereniging voor Toerisme gecertificeerd als "5-sterren vakantiehuis"
Als u niet met de auto wilt reizen, kunt u ook de trein naar Heringsdorf nemen (halte op ca. 300 m van het huis) of in de zomermaanden met airberlin vanuit vier grote Duitse steden naar Heringsdorf vliegen.
Meer informatie vindt u op onze website.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.5 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.2 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Matthias B. uit Hohnhorst

2,4
3 2 1 3 3

Das schönste war das Wetter

Haus wie beschrieben und wie auf Fotos zu erkennen. Haus ist für (Klein-) Kinder geeignet - Grundstück um das Haus eher weniger.


Objektbetreuung wie angegeben, gab es leider gar nicht. Bei Problemen nur Kontaktaufnahme mit Vermieter möglich, dieser ist nicht vor Ort und fühlte sich daher auch nicht zuständig. (Mülltonnen quollen über, kein Müllplan vorhanden, bei Ankunft verdreckter E-Grill der erst vor Benutzung gereinigt werden musste, defekte Kaffeemaschine, minderwertig verrostetes Besteck...) Ein Hinweis für Familien mit Kindern: Der Weg zum Strand und zurück ist sehr anstrengend, da es sehr steil bergauf/bergab geht. Der Strand ist Luftlinie ca. 900 m entfernt, aber der Fussweg ist 1,5 km lang. Zügigen Schrittes benötigen Erwachsene gut 20 min. Mit Auto zum Strand zu fahren lohnt nicht, da die Parkmöglichkeiten stark begrenzt sind und ein Tagesticket mind. 8 € kostet ( vom Parkplatz immer noch mind. 500 m Fussweg). Garten-/ Strandspielzeug wie beschrieben nicht vorhanden. Damit hier kein falscher Eindruck ensteht: Wir mieten seit über 20 Jahren an verschiedensten Orten Ferienhäuser dieser Kategorie - können aber dieses Ferienhaus auf Grund des Preis-Leistungsverhältnisses nicht weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Familie P. Kunze:

Wir bedanken uns recht herzlich für diese Bewertung und es freut uns sehr, dass diese Gastfamilie es trotz des desolaten Zustandes des Hauses es 14 Tage dort ohne weitere Negativinformationen und Rückforderungsansprüche an uns während des Aufenthaltes aushalten konnte?
Wir vermieten u.a. dieses Haus seit 12 Jahren, haben im Durchschnitt pro Jahr eine Belegung von 250 Übernachtungen (Coronajahre 2020/2021 - 195/159), wovon rund 50 % Stammgäste sind und haben auf dieser und anderen Plattformen eigentlich nur positive Bewertungen erhalten.
Nach Erhalt dieser Bewertung wurde u.a. die Kaffeemaschine durch die Verwaltung sofort überprüft. Sie funktionierte!
Nun ja, es kommt immer auf den Betrachter an und es sind nicht alle Menschen gleich.


Januari 2012

Reinhard uit 64859 Eppertshausen

5,0
5 5 5 5 5

28.01. - 07.02.2012

In dieser Zeit haben wir einen wunderschönen Urlaub in Ihrem Haus verbringen können. Ein wunderschönes Haus. Wir haben selten ein bewohnt, welches so gut ausgestattet war: mit allem, was man so braucht, vom Toilettenpapier bis zum Müllbeutel, nicht zu vergessen die Matte für die Dusche. Schon das Äußere des Hauses verspricht Gemütlichkeit und Wohlbehagen und das Versprechen wird in jedem Raum voll und ganz erfüllt. Darüber hinaus hat das Wetter noch gut mitgespielt: Eisige Kälte und Sonne.
Viele Grüße aus Frankfurt a.M. und dem Sauerland!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2011

Müschen uit Leiferde

4,8
5 4.7 5 3.8 5

Einfach klasse!

Eine Woche durften wir unsern Urlaub im Inselhaus genießen. Einige Häuser haben wir schon bewohnt, jedoch das Inselhaus gehört eindeutig zu den Favoriten!!! Absolut liebevoll eingerichtet und alles in gehobener Qualität. Uns hat es an nichts gefehlt.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2010

Niko uit Altenberge

5,0
5 5 5 5 5

Das perfekte Haus

Wir haben gerade 1 Woche Herbstferien mit zwei Familien in diesem wundervollen Haus verbracht. Das Haus ist wunderschön eingerichtet. Es ist neu gebaut und die Einrichtung ist sehr geschmackvoll, so dass man es am liebsten mitnehmen würde;-)Wir haben uns von der ersten Sekunde sehr wohl gefühlt.Obwohl wir vier Erwachsene und vier Kinder waren, hatten wir genug Platz. Der Kamin hat eine gemütliche Atmosphäre gezaubert und die Sauna war noch das I-Tüpfelchen in diesem Luxus-Haus. Noch nie waren wir in einem Haus, was so kinderfreundlich eingerichtet ist, wie z.B. Treppengitter, Kinderbett, zwei Hochstühlchen, Reisebett, Spielzeug, Bollerwagen und Höckerchen vor den Waschbecken. Die Lage des Hauses ist ebenfalls sehr gut. Der Strand ist zu Fuß in zehn Minuten zu erreichen und bis Heringsdorf-Zentrum sind es ca. 15 Minuten. Gerne kommen wir wieder. Wir können das Haus vollstens weiterempfehlen. Danke auch an den freundlichen Vermieter und Vermittler.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Das Haus liegt schön, umgeben von anderen Reetdachhäusern.

Recreatiemogelijkheden: Strand und Zentrum Heringsdorf nah

Winkels: Perfekt - 5 min zu Fuß zu zwei großen Supermärkten


Contactpersoon

Familie P. Kunze

Familie P. Kunze

Sinds 10 jaar verhuren wij onze vakantiewoningen en huizen aan de Duitse Oostzeekust aan gasten. Wij hebben onze eilandhuizen in Zempin en Heringsdorf op het eiland Usedom door de DTV met 5 sterren laten certificeren. Hoewel dit in Spanje niet mogelijk is, hebben wij dezelfde standaard overgebracht naar Tenerife. We kochten dit huis eind 2013 en verbouwden het bijna volledig in 2014. Wij zijn blij als onze gasten zich prettig voelen in het eilandhuis.


Andere accommodaties van Familie P. Kunze


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 31761

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31761.htm


«EILANDHUIS-USEDOM *****» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven