Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Noorderlicht

Oostzee, eiland Usedom, Heringsdorf

Max.  6   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

80 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

80 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Welkom bij Haus Nordlicht . Gelegen tussen de Oostzee en de Gothensee heeft ons gezellige vakantiehuis met zijn 115 m² alles wat een vakantiegeest zich kan wensen. 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 2 badkamers, elk uitgerust met horren, een volledig uitgeruste keuken open naar de eetkamer en de woonkamer laten ruimte voor 6 personen. Een babybedje is beschikbaar voor onze jongere gasten. Na een strandwandeling of een bewogen dag in het Kaiserbad Heringsdorf kunt u ontspannen in de sauna en 's avonds bij de open haard genieten van een glas wijn in de gezellige lederen zithoek. Op zomerse dagen nodigt het terras met teakhouten meubilair uit tot een ontbijt. Het 533 m² grote pand biedt volwassenen vrije ruimte en kinderen een veilige plek om te spelen. Wij hebben ons huis met liefde ingericht en ook aan mensen met een allergie gedacht. Gelieve er begrip voor te hebben dat het daarom niet mogelijk is om huisdieren mee te nemen. Een selectie van boeken, dvd's, spelletjes, reisgidsen en kaarten van de regio zijn beschikbaar in het huis

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ca. 15-20 minuten lopen van het strand, ons vakantiehuis met een tuin van 533m² ligt aan de rand van een rustig vakantiepark met 17 huizen. Winkelmogelijkheden vindt u in de directe omgeving. Het eiland Usedom met zijn 40 km lange witte zandstranden staat bekend als de zonnigste vakantieregio van Duitsland. De badplaats Heringsdorf, een van de historische keizerlijke badplaatsen, is met de naburige badplaatsen Ahlbeck en Bansin verbonden door een 8 km lange strandboulevard met prachtige oude badplaatsarchitectuur. Geniet van strandwandelingen of fietstochten door de ongerepte natuur. Er worden verfijnde concerten aangeboden, evenals de jaarlijkse bijeenkomst van de internationale modewereld "Heringsdorf goes fashion". En omdat het hier ook wel eens regent, is een bezoek aan de vlinderboerderij of de thermen de moeite waard. Het naburige Poolse eiland Wolin, met kliffen tot 100 m hoog, kan snel worden bereikt en is een uitstapje waard.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn inclusief BTW tegen het wettelijke tarief. Alle kosten voor elektriciteit, water, verwarming, gebruik van wasmachine, wasdroger, sauna, internet en 1 x handdoeken/beddengoed per persoon zijn bij de prijs inbegrepen ! Er zijn geen extra kosten
Je hoeft bij ons geen borg te betalen.
De toeristenbelasting bedraagt 2,70 € per nacht per persoon in het hoogseizoen bij volledige betaling, 1,60 € met korting, 2,10 €/1,30 € in het laagseizoen.
Kinderen tot 10 jaar zijn vrijgesteld. De kuurkaarten geven recht op gratis gebruik van de UBB-buslijnen op Usedom.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierungsbedingungen sind ausführlich im Mietvertrag dargelegt.

meer informatie:

Vakantie in elk jaargetijde: in de lente geeft de koolzaadbloesem ons heldere kleuren, de zee glinstert in verschillende tinten bij elk weer. Of het nu gaat om zonnebaden op het witte zandstrand of warm gekleed wandelen tijdens een storm, de Oostzee is in elk jaargetijde een reis waard. In de herfst domineren de heldere kleuren van de herfstbladeren het landschap. Grote delen van het eiland Usedom zijn aangewezen als natuurpark. De vers gevangen vis komt elk seizoen rechtstreeks van de vissers naar de restaurants. Geniet van de stevige Mecklenburgse keuken. Een vers getapt biertje of een warme grog na een heldere winterdag in de frisse zeelucht - wat is er beter?
Het eiland Usedom biedt ideale mogelijkheden voor een vakantie zonder auto. Fietstochten, wandelingen of een excursie met de Bäderbahn bieden de mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Excursies naar Europa's grootste vlinderboerderij in Trassenheide of naar de historische stad Peenemünde met zijn historisch technisch informatiecentrum zijn aan te bevelen. Het Poolse schiereiland Wolin is gemakkelijk bereikbaar via een gratis veerboot. De steile kust daar nodigt uit tot wandelen en fossielen zoeken. Met een beetje geluk wordt een barnsteen of een versteende zee-egel uw vakantiesouvenir. Dagelijks worden excursies per passagiersschip naar de eilanden Ruden, Greifswalder Oi of Rügen aangeboden. De pier van Heringsdorf wordt beschouwd als de mooiste van de badplaatsen in Usedom. De Gothensee, een natuurreservaat, is een paradijs voor vogels. Zeearenden komen hier regelmatig voedsel zoeken.
Ook cultureel heeft het eiland Usedom veel te bieden. Zo vindt elk jaar het Usedom Music Festival plaats met verschillende concerten. De internationale modewereld komt elk jaar bijeen voor de Heringsdorf Fashion Week "Heringsdorf goes fashion". De Ostseetherme in het naburige Ahlbeck biedt afwisseling voor het hele gezin. Het Balmer See Golf Park in Neppermin biedt een 18-holes kampioenschapsbaan. Er is ook een short course met 6 holes, een driving range en een golfschool.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
3.6 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2016

Ivonne K. uit Magdeburg

4,5
5 5 5 3

Ein Traum unterm Reetdach

Das Ferienhaus Nordlicht hat all unseren Erwartungen voll entsprochen. Die Bilder im Internet vermitteln einen tollen Einblick, aber vor Ort merkt man das dieses Traumhaus mit einer persönlichen Note eingerichtet ist. Hier kann man in gemütlicher Runde die Seele baumeln lassen. Leider hat in dieser Woche das Wetter nicht mitgespielt, aber die Umgebung bietet genügend Möglichkeiten um dies durch Ausflüge zu kompensieren. Ein Kamin im Haus schafft ruck zuck eine warme Atmosphäre wenn die Temperaturen mal draussen etwas kälter sind. Danke Familie Kaiser für eine tolle Woche in Ihrem Ferienhaus.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2010

lumath uit Neuplatendorf

4,7
4.5 4.8 5 3.8 5

Urlaub im Haus Nordlicht

Ein schöner Urlaub in einem schönen Ferienhaus,das bis auf ein paar Kleinigkeiten (für den Sommer viel zu warme Bettwäsche)nichts zu wünschen übrig ließ.Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: nette Siedlung Reetgedeckter Ferienhäuser,

Recreatiemogelijkheden: Strandpromenade mit Seebrücke,Strand ist gut zu erreichen

Winkels: Einkaufsmöglichkeit (EDEKA,ALDI,2 Bäcker) in 2 Minuten mit dem Fahrrad zu erreichen,top.

Antwoord van Mevr. M. Kaiser:

Schön, daß es unseren Gästen gefallen hat. Vielen Dank für den Hinweis. Auch Kleinigkeiten sind wichtig. Die Bettwäsche wird natürlich ausgetauscht.

Juli 2010

desperada uit Karstädt OT Mankmuß

4,8
5 5 5 4 4.5

Ferienhaus Nordlicht - Wohlfühlurlaub - Komfort wie zu Hause . . .

Dieses Haus hat alles, was man sich für einen tollen Urlaub wünscht...super eingerichtet - innen wie außen. Vermieter sowie Verwaltung kümmern sich bei Fragen o. ä. rasch und prompt. Einfach klasse ... Auto auspacken, einziehen und einfach nur Urlaub machen. Für Kinder jeden Alters empfehlenswert (unsere 3 Mädels: 2 Monate; 6 Jahre und 13 Jahre).

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: neues Haus in sehr schön gepflegter Siedlung, etwas Abseits vom Strand aber sehr empfehlenswert, sehr komfortabel und geschmackvoll eingerichtet, es fehlt an nichts

Recreatiemogelijkheden: Beschränkung leider nur auf´s Strandleben, da Freizeitaktivitäten durch 2 monatiges Baby begrenzt; aber ... Fahrrad empfehlenswert, da langer Radweg bis nach Polen. Wer gut zu Fuß ist, schafft das auch ohne Rad :-)
Ausflüge nach Zinnowitz und Ahlbeck

Winkels: ALDI und EDEKA in unmittelbarer Nähe; Shopping-Möglichkeiten eher in Ahlbeck und Zinnowitz


Contactpersoon

Mevr. M. Kaiser

Mevr. M. Kaiser

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 32562

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32562.htm


«Vakantiehuis Noorderlicht» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven