Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabele lodge met afwasmachine

Max.  4   gasten
54m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
54m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV(flatscreen), eettafel(4 personen)), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

veranda, tuindeuren, verwarming(vloerverwarming), parking

De lodges op Sea Lodges Bloemendaal zijn een bijzondere verschijning. Niet alleen vanwege de ligging, maar ook vanwege de bouwstijl. Modern en trendy, maar toch zeer goed passend in de omgeving.

Er zijn vijf verschillende varianten; De 4-pers. Sea Lodge Comfort (NL-6764-01) met openslaande deuren, twee slaapkamers en een apart toilet.

De 4-pers. Sea Lodge Bloemendaal voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen (NL-6765-02) met één slaapkamer en een slaapvide (geen stahoogte, te bereiken via steile trap in de woonkamer).

De 4-pers. Sea Lodge Deluxe (NL-6766-02) beschikt over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet, ideaal voor samenreizende stellen.

De 4-pers. Sea Lodge Family voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen (NL-6767-01) met twee slaapkamers en een slaapvide (geen stahoogte, te bereiken via steile trap in de woonkamer) en één badkamer met douche en een apart toilet.

Als laatste is er de 4-pers Sea Lodge (NL-6766-03), geschikt voor mindervaliden. Een extra brede elektrisch bedienbare toegangsdeur, een aangepaste keuken (het werkblad is in hoogte verstelbaar), twee slaapkamers (waarvan één met 2 x 1-pers. in hoogte verstelbare bedden) met elk een eigen badkamer (waarvan één met douchestoel en handsteunen) met douche en toilet. Ook de wastafel in de badkamer is geschikt voor rolstoelgebruikers.

De lodges zijn comfortabel, compleet en sfeervol ingericht en beschikken over veel raampartijen waardoor u optimaal van de zon en de omgeving kunt genieten. Alle lodges beschikken over een afwasmachine (behalve de NL-6765-02), combimagnetron, TV in de woonkamer en alle slaapkamers (behalve de slaapvides), Nespresso koffiemachine en een (deels overdekte) veranda met fijne lounge-set. Een ideale plek om tot in de kleine uurtjes na te genieten van een zonnige stranddag. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt.

U kunt per lodge één auto parkeren op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark. Overige auto's parkeert u op de openbare parkeerplaatsen bij het strand (tegen betaling). Bij de NL-6766-03 mag u de auto wel direct bij de lodge op de eigen parkeerplaats parkeren.

In verband met de indeling is er in deze lodge geen mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen. Baby's binnen het reisgezelschap zijn daarom helaas niet mogelijk. Boekt u, indien u reist met één of twee baby's, een ander type op Sea Lodges Bloemendaal.

Huisdieren anders dan honden (max. 1) zijn helaas niet toegestaan

Op het park mag gebarbecued worden. Echter is het van belang dat er altijd een emmer water naast moet staan. Open vuur is ook niet toegestaan, enkel een echte barbecue. Deze dient u inclusief overige benodigdheden zelf mee te nemen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Speeltuin
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Station 3.4 km

3.4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sea Lodges Bloemendaal is een uniek, autoluw vakantiepark midden in de duinen en direct tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee. Het centrum van Bloemendaal ligt op ca. 5 km. en het centrum van Zandvoort ligt op iets minder dan 2 km. Hier kunt u terecht voor gezellige winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en een casino.

Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten. Zo is er een supermarkt, een gezellige brasserie, de mogelijkheid om maaltijden af te halen, fietsverhuur (geen elektrische fietsen) en er zijn diverse speelplekken voor uw kinderen. In de schoolvakanties is er tevens een animatieprogramma. Ook voor uw viervoeter is Bloemendaal aan Zee een prima bestemming; bij strand Parnassia mag u het gehele jaar met de hond het strand op.

Vanaf het vakantiepark loopt u zo het Noord-Hollandse duingebied in en ook het strand bevindt zich op slechts een steenworp afstand (100 m. vanaf de ingang van het park). In de zomermaanden vindt u hier veel gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten, chillen en genieten van zon, zee en strand.

Bloemendaal is het hele jaar door een ideale bestemming voor jong en oud. Maak een herfstwandeling op het strand en bezoek een hip strandfeest in de zomer. In de nabije omgeving zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes. Het vakantiepark is ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Zo ligt de stad Haarlem op nog geen 10 kilometer afstand. En natuurlijk mag een bezoek aan Amsterdam niet ontbreken. Dit kan natuurlijk met de auto, maar het openbaar vervoer is veel eenvoudiger en u stapt uit in het centrum van Amsterdam. Direct bij de ingang van het park bevindt zich een bushalte. Een bezoek aan de gezellige kaasstad Alkmaar is ook de moeite waard.

Verder zijn er in de omgeving diverse natuurgebieden, musea en uitjes voor de kinderen voorhanden. Voor ieder wat wils. Sea Lodges Bloemendaal; een veelzijdige bestemming en een ideale combinatie van zon, zee, strand, natuur en cultuur.

Sea Lodges Bloemendaal is een uniek vakantiepark, gelegen in de duinen van de bruisende badplaats Bloemendaal aan Zee. Het ligt op een steenworp afstand van zee, strand en gezellige strandtenten. Er zijn diverse faciliteiten voor jong en oud, waaronder een gezellige brasserie en diverse speelplekken voor de kinderen.

Animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Huisdieren mogen niet alleen in de lodge worden achtergelaten. Honden dienen te zijn aangelijnd en u heeft een opruimplicht. Katten zijn niet toegestaan op het park.

Voorkeurskosten (specifieke lodge, twee lodges naast elkaar etc) € 25 per boeking. Voorkeuren zijn altijd op aanvraag te boeken.

Sea Lodges Bloemendaal is een autoluw vakantiepark. Op wisseldagen mag u met uw auto het park op om de bagage in- en uit te laden. Alleen bij de mindervalide uitvoering (NL-6766-03) mag u de auto bij de lodge parkeren. Per boeking kunt u één auto op de centrale parkeerplaats van het park parkeren. Overige auto's, dus ook van eventueel bezoek, parkeert u op de gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan het strand.
Voor de autoliefhebber ligt het racecircuit van Zandvoort, waar enkele dagen per jaar een race zal plaatsvinden, op een kilometer afstand van het vakantiepark.

Groepen anders dan samenreizende gezinnen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met ons customer service center. Indien akkoord, kan er een borg van € 100 per persoon worden verlangd.
Indien er binnen het gezelschap jongeren ouder dan 22 jaar één ouder iemand aanwezig is, dient deze persoon de groep ten alle tijden te vergezellen. Deze persoon zal tevens verantwoordelijk zijn voor de gehele groep.

Tijdens de periode van 22-6-2022 tot 26-6-2022 geldt er een verplichte waarborg van € 400. Deze borg dient voor verblijf aan het park overgemaakt te zijn.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Dit vakantiepark is een van de Award winnaars 2016
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Huisdieren anders dan honden zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


58 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Febe Leeflang

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Modern strak ingericht. Practisch. Naast parkeer plaats.

Febe Leeflang

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Num 23 . Prettig huis. ,stond wel tussen in. Alles wat nodig is , is aanwezig. Lekker dicht bij het strand.kind vriendelijk.

Ingo Reifgerste

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

House is goed uitgerust, de nabijheid van de zee is geweldig. Echter, de verlichting in de badkamer en slaapkamer is erg donker.

Erna Steenbreker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijk personeel. Mooie huisjes. Geweldige ligging vlakbij strand, duinen en in de buurt van leuke plaatsen zoals Haarlem.

Rfg Van Kruchten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst was uitstekend verzorgd vriendelijke receptioniste en duidelijke informatie. Accommodatie was uitstekend. Dicht bij het strand

Margarete Suchanek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We verbleven in september, dus na de zomervakantie daar. Het was erg rustig en ontspannend. De accommodatie had alles wat je nodig had. Driving zeker vaker gaan daar.

Torsten Hoeft

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Afwisseling koninkrijk geschikt door strand vakantie en een bezoek aan de nabijgelegen toeristische centra, maar rust en ontspanning.

Marcel Schorr

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

mooie huizen, zeer ontspannende vakantie, allemaal heel relaxed! Seafront locatie, dagtochten naar Haarlem en Amsterdam waren geweldig!

Mario Wiegels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Ontspanning, rust, strand wandelen, fietsen, goede verbindingen naar Haarlem en Amsterdam

Nico Lit

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

vakantiehuisjes waren goed. vakantiepark is niet onze stijl. alles veel te dicht op elkaar en totaal geen privacy.

Andreas Schäfer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De ligging van het resort was zeer idyllisch in de duinen en aan zee. Het huis zoals beschreven schoon en mooi. We zullen terug komen

Sander Jones

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooie omgeving, zeer mooi "huispark", schone accommodatie. Het is ook erg mooi aan zee, met viskraampjes overdag ;-). Wij komen graag terug.

Elke Gödeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer goede service, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De faciliteit is erg schoon en ze letten op de veiligheid. Ik voelde me zeer comfortabel en beschermd.

Pia Krawinkel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De hu was mooi, goed ingericht en zeer schoon. We voelden ons zeer comfortabel. Het strand is heel dichtbij, dus je bent er snel.

Sabrina Schweden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooi huis, mooi uitzicht, dicht bij het water. Aardig personeel, super lekker eten.

Anja Grochtdreis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het park ligt zeer dicht bij het strand en is schoon

Ingrid

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig huisje, Goede voorzieningen, vriendelijk personeel, Goede lokatie

Petra Sinke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie locatie, comfortabel huisje

Marjan Kiep

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig huisje, inrichting van deze tijd, alles wat je nodig hebt is aanwezig, steenworp afstand van de zee, hartelijke ontvangst, zeer geschikt voor ontspannen verblijf.

Nora Lize

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Vriendelijk personeel, mooie locatie, goede prijs-kwaliteitverhouding

Liek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super ontvangst met vriendelijk, behulpzaam personeel, Mooi verzorgd park, Huis was mooi en alles aanwezig voor een aangenaam verblijf

Alexandra Pauly

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Ontvangst erg leuk. Accommodatie ok (badkamers ruiken muf, huizen lijken slecht geïsoleerd), omgeving leuk.

Martina Heuchel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer schoon park. Op loopafstand van het strand. Vriendelijk personeel.

Heike Neumann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het was fantastisch, ongecompliceerd en heel relaxed! We komen terug.

Heike Neumann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Klasse! Scooterreceptie, zelfs vroege aankoop van het huis mogelijk, geweldige sfeer

Lutz Schaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aankomst was vlot. De bungalow was erg ansprechend.Nur het lawaai van de straat was soms verontrustend.

Susanne Grafers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooi huis in het midden van de duinen. De lokale medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Dus vakantie zou moeten zijn!

Alexander Biermann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het complex is prachtig gelegen en er is een kleine markt met broodjes etc.

Helaas laat de netheid te wensen over en lijkt het huis over het algemeen een beetje vervallen. (Haar van vorige eigenaar, slechts grof schoongemaakt, kapot?! badkamerdeur)

Bovendien was de verwarming kapot waardoor we maar twee dagen koud konden douchen. De bediening was echter supervriendelijk en deed zijn best.

Wij zouden terugkomen.

Jessica Mühlbach

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De accommodatie was erg mooi en kwam overeen met de foto's. Netheid was matig tot goed, helaas moesten we de meeste afwas opnieuw doen voordat we ze voor de eerste keer gebruikten, dus misschien moet de staat van de vorige huurders nog een keer worden gecontroleerd.De locatie was erg goed, je bent binnen een paar minuten op het prachtige lange strand, regelmatige busdiensten naar Haarlem wat geweldig is om vanuit Amsterdam te komen. Zeker een aanrader!

Valerie Verbraeken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Vanwege het zeer drukke verkeer op de dag van aankomst, kwamen we buiten de openingstijden van de receptie aan, maar dankzij de efficiëntie van het personeel konden we onze sleutel in het restaurant van de site terugvinden. zeer schoon, functioneel en gastvrij. De ligging van het huis in de duinen was Top

Anja Hasselbach

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij (mijn vriend en ik, 25) hebben gekozen voor deze accommodatie op basis van de foto's en de waarderingen we kregen en kan alleen maar bevestigen de goede recensies. Het huis is zeer modern en comfortabel ingericht. We werden ontvangen erg vriendelijk. Toen we aankwamen, ons huis niet gratis was, kregen we om ons te bellen zodra we in kunnen bewegen. In 04:30 we weer de vraag en het huis was vrij. helaas hebben we niet een oproep krijgen. De fiets huren voor een dag 24 uur geldig, dit was voorheen niet erg duidelijk. Ik zou qurios aanraden om het aantal uren te vullen. Area natuurreservaat en de zee en het strand bars nodigen u uit om te wandelen en te ontspannen. Hier is de fietstocht is de moeite waard in ieder geval, als aan te raden om Harlem of zanfoort.Wir een vakantie in de zee lodges duidelijk op! We komen terug!

Sascha Jung

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Alles was geweldig, stijlvol ingericht, alles wat je nodig hebt en het aanbod van de winkel is super. Wij waren er in de winter, dus het was in het appartement, ondanks set verwarming 's avonds en' s morgens een beetje koud, dit geldt ook voor een van de twee douches. Zeker een kwestie van houding en is niet nadelig beïnvloed onze vakantie.

Michel Henrichs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst een ontzettend vriendelijke ontvangst bij de receptie. De accommodatie was echt geweldig. Heel ruim (de hoogte van het huisje geeft een nog ruimere indruk), modern ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien. Het huisje zag er echt als nieuw uit. De ligging is fantastisch. Slechts 5 minuutjes lopen vanaf het strand. Echt ideaal. Super leuke activiteiten voor de kinderen en ook geweldig dat je gratis bij de receptie een metaaldetector, go pro of telelens kunt lenen.

Martin Palenberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een goed uitgerust vakantiehuis om je goed te voelen op een toplocatie!Zeer vriendelijke en behulpzame servicemedewerkers!We raden het zeker aan en kijken ernaar uit je weer te zien! Met vriendelijke groet: Martin Palenberg

Pajm de Kadt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zo ontzettend goed en behulpzaam ontvangen! Mijn bagage is met golfkarretje naar prachtige huisje gebracht en binnen afgeleverd. Zo fijn want hoe ik dat anders had moeten doen geen idee. Het werd meteen aangeboden en geregeld. Goed begin van de vakantie!

Marie Antoinette

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben genoten van ons huisje, zo dicht bij de zee en de duinen, Huisje was intiem, fijn en schoon, Alles wat je nodig hebt, is aanwezig, Het enige waar we naar gezocht hebben is een bezem, De stoffer en blik hebben we gevonden ??

G. De Bonte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ontvangst goed, vriendelijk. Accomodatie was prima voor twee stellen! Ieder eigen badkamer was fijn! Denk alleen dat het 's zomers erg warm wordt in het huisje. Omgeving was prima. Lekker dicht bij strand. Ook bushalte vlakbij is handig.

Christian von Beckerath

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

In de eerste plaats willen we benadrukken dat al het personeel was altijd erg vriendelijk en enthousiast. Helaas zijn sommige dingen verkeerd gingen tijdens ons verblijf, die niet begrijpelijk zijn voor ons, met name gezien de prijs. Het is tijd om te vergeten onze mening geen probleem iets te vergeten, maar met elke wasbeurt en huis schoonmaken kwestie, is niet aanvaardbaar. Het was weliswaar erg moeilijk in eerste instantie, maar het is voor zichzelf dan ook onaangenaam te hebben om voortdurend aandacht te vestigen op misstanden. Daarnaast, de huizen zonder airconditioning in de zomer zijn niet overdag bewoonbaar. We hadden een dag met 30 graden buitentemperatuur 47 (!) Graden interne temperatuur (zoals toewijsbaar per beeld). Vooral voor gezinnen met kinderen, om de nap of oudere gasten te maken, dit is niet duurzaam. De gordijnen zijn een slecht ontwerp en accumuleren de hitte massaal. Sommige huizen hebben vinnen binnen wat helemaal moet worden geïnstalleerd. Ook de locatie is niet zo gespeeld door Belvilla en het circuit kan zeer sterk worden gehoord. De verlichting in de badkamer is matig genoeg. Bovendien, de huizen zijn veel dichter, zoals geadverteerd op de toenmalige's. dit bri

G. De Bonte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ontvangst goed, vriendelijk.

Accomodatie was prima voor twee stellen! Ieder eigen badkamer was fijn! Denk alleen dat het 's zomers erg warm wordt in het huisje. Omgeving was prima. Lekker dicht bij strand. Ook bushalte vlakbij is handig.

Alexander Biermann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het complex is prachtig gelegen en er is een kleine markt met broodjes etc.

Helaas laat de netheid te wensen over en lijkt het huis over het algemeen een beetje vervallen. (Haar van vorige eigenaar, slechts grof schoongemaakt, kapot?! badkamerdeur)

Bovendien was de verwarming kapot waardoor we maar twee dagen koud konden douchen. De bediening was echter supervriendelijk en deed zijn best.

Wij zouden terugkomen.

Marie Antoinette

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben genoten van ons huisje, zo dicht bij de zee en de duinen, Huisje was intiem, fijn en schoon, Alles wat je nodig hebt, is aanwezig, Het enige waar we naar gezocht hebben is een bezem, De stoffer en blik hebben we gevonden ??

Pajm de Kadt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zo ontzettend goed en behulpzaam ontvangen! Mijn bagage is met golfkarretje naar prachtige huisje gebracht en binnen afgeleverd. Zo fijn want hoe ik dat anders had moeten doen geen idee. Het werd meteen aangeboden en geregeld. Goed begin van de vakantie!

Michel Henrichs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst een ontzettend vriendelijke ontvangst bij de receptie. De accommodatie was echt geweldig. Heel ruim (de hoogte van het huisje geeft een nog ruimere indruk), modern ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien. Het huisje zag er echt als nieuw uit. De ligging is fantastisch. Slechts 5 minuutjes lopen vanaf het strand. Echt ideaal.



Super leuke activiteiten voor de kinderen en ook geweldig dat je gratis bij de receptie een metaaldetector, go pro of telelens kunt lenen.

Nina Butzke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We verbleven vier dagen / drie nachten in Bloemendaal en het was echt een allround geslaagd verblijf. Het huis met twee slaapkamers was zoals geadverteerd. Mooi en zeer goed uitgerust. Er ontbrak niets; de netheid was zeer goed. De hele faciliteit was zeer goed onderhouden en alle medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. We vonden het eigen restaurant van het park zo leuk dat we er twee dagen hebben gegeten.

Tamara Volkert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak en het idee van de park-concept zijn goed, maar niet volledig ontwikkeld. De beloofde luxe kunnen we niet bevestigen de mate. We weten veel beter accommodatie op verschillende Nederlandse bedrijven. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Privacy is helaas nul, omdat de huizen zijn heel dicht bij elkaar en zonder onderscheid. De schoonmaak was helaas erg slecht. De uitrusting van het huis is in orde, maar niet genoemd een luxe. De locatie is goed. Aan de overkant van de straat waar je direct aan het strand en 2 km in het mooie Zandvoort.

Jessica Mühlbach

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De accommodatie was erg mooi en kwam overeen met de foto's. Netheid was matig tot goed, helaas moesten we de meeste afwas opnieuw doen voordat we ze voor de eerste keer gebruikten, dus misschien moet de staat van de vorige huurders nog een keer worden gecontroleerd.De locatie was erg goed, je bent binnen een paar minuten op het prachtige lange strand, regelmatige busdiensten naar Haarlem wat geweldig is om vanuit Amsterdam te komen. Zeker een aanrader!

Valerie Verbraeken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Vanwege het zeer drukke verkeer op de dag van aankomst, kwamen we buiten de openingstijden van de receptie aan, maar dankzij de efficiëntie van het personeel konden we onze sleutel in het restaurant van de site terugvinden. zeer schoon, functioneel en gastvrij. De ligging van het huis in de duinen was Top

Christian von Beckerath

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

In de eerste plaats willen we benadrukken dat al het personeel was altijd erg vriendelijk en enthousiast. Helaas zijn sommige dingen verkeerd gingen tijdens ons verblijf, die niet begrijpelijk zijn voor ons, met name gezien de prijs. Het is tijd om te vergeten onze mening geen probleem iets te vergeten, maar met elke wasbeurt en huis schoonmaken kwestie, is niet aanvaardbaar. Het was weliswaar erg moeilijk in eerste instantie, maar het is voor zichzelf dan ook onaangenaam te hebben om voortdurend aandacht te vestigen op misstanden. Daarnaast, de huizen zonder airconditioning in de zomer zijn niet overdag bewoonbaar. We hadden een dag met 30 graden buitentemperatuur 47 (!) Graden interne temperatuur (zoals toewijsbaar per beeld). Vooral voor gezinnen met kinderen, om de nap of oudere gasten te maken, dit is niet duurzaam. De gordijnen zijn een slecht ontwerp en accumuleren de hitte massaal. Sommige huizen hebben vinnen binnen wat helemaal moet worden geïnstalleerd. Ook de locatie is niet zo gespeeld door Belvilla en het circuit kan zeer sterk worden gehoord. De verlichting in de badkamer is matig genoeg. Bovendien, de huizen zijn veel dichter, zoals geadverteerd op de toenmalige's. dit bri

Lotte Tholen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De service en het eten vanuit het restaurant waren super, alsmede de omgeving. Helaas vond ik echter dat je geen waar voor je geld kreeg: het huisje was op zijn zachts gezegd erg vies, en dan betaal je 435 euro voor 2 nachten; dan zou je van de vloer moeten kunnen eten !!

Marco Schooten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles prima in orde bij qurios. Ontvangst top. Accommodatie netjes! Locatie op prima loopafstand van de verschillende strandtenten in Bloemendaal aan Zee. Dagje shoppen in het leuke Haarlem is echte aanrader.

Beate Kraft

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De accommodatie was goed, een beetje onvolledig het keukengerei. De supermarkt op het terrein was zeer goed geregeld en te duur. Het meest ongelukkige was dat honden tussen 9.00 uur en 19.00 uur niet op het strand mochten en dit stond nergens expliciet vermeld. Alleen de hondenverbodsborden waren overal duidelijk. We komen niet terug en kunnen de accommodatie niet aanbevelen voor gezinnen met honden.

Jackie Brooks

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Geweldige plek om te verblijven. Accommodatie schoon en goed uitgerust. Zeer rustig maar op enkele minuten lopen van een fantastisch strand. Met een auto is het ideaal gelegen om de bezienswaardigheden in de buurt te zien, van de natuur tot de grote steden.

Martin Palenberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een goed uitgerust vakantiehuis om je goed te voelen op een toplocatie!Zeer vriendelijke en behulpzame servicemedewerkers!We raden het zeker aan en kijken ernaar uit je weer te zien! Met vriendelijke groet: Martin Palenberg

Ellen Smit

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie locatie en uitzicht, huisje echter matig; kapotte douchetegels met viezigheid, putjes/rioollucht in de badkamers, losse kraan in de keuken, en de temperatuur binnen liep op tot wel 35 graden op een zonnige dag in november!!

Petra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een mooi en sfeervol huisje, Fijn dat we aan de buitenkant zaten, dan heb je niet zoveel inkijk, Twee slaapkamers en twee badkamers heel praktisch, Ligging perfect, zo dichtbij de zee, heerlijk gewandeld, Friet en snacks op het terrein prima van kwaliteit, Vriendelijke receptie, Het enige jammere was dat we pas om 16,00 het huisje in konden en alweer om 10,00 eruit moesten, Dan zijn drie dagen een accommodatie huren eigenlijk gereduceerd tot één dag, vooral in deze coronatijd,

Anja Hasselbach

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij (mijn vriend en ik, 25) hebben gekozen voor deze accommodatie op basis van de foto's en de waarderingen we kregen en kan alleen maar bevestigen de goede recensies. Het huis is zeer modern en comfortabel ingericht. We werden ontvangen erg vriendelijk. Toen we aankwamen, ons huis niet gratis was, kregen we om ons te bellen zodra we in kunnen bewegen. In 04:30 we weer de vraag en het huis was vrij. helaas hebben we niet een oproep krijgen. De fiets huren voor een dag 24 uur geldig, dit was voorheen niet erg duidelijk. Ik zou qurios aanraden om het aantal uren te vullen. Area natuurreservaat en de zee en het strand bars nodigen u uit om te wandelen en te ontspannen. Hier is de fietstocht is de moeite waard in ieder geval, als aan te raden om Harlem of zanfoort.Wir een vakantie in de zee lodges duidelijk op! We komen terug!

J.S Jagdmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Helaas zaten we lang in de file ... dus de aankomst was pas om 19 uur, maar dat was helemaal geen probleem. Korte telefoontjes en onze spullen werden bezorgd in het restaurant ... De accommodatie is zeer schoon, modern en stijlvol ingericht ... Top huizen ... De omgeving is mooi en rustig maar niet saai

Sascha Jung

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Alles was geweldig, stijlvol ingericht, alles wat je nodig hebt en het aanbod van de winkel is super. Wij waren er in de winter, dus het was in het appartement, ondanks set verwarming 's avonds en' s morgens een beetje koud, dit geldt ook voor een van de twee douches. Zeker een kwestie van houding en is niet nadelig beïnvloed onze vakantie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 317634

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317634.htm


«Comfortabele lodge met afwasmachine» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 58 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven