Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Wolf in Bad Elster

Vogtland, Bad Elster, bij Tsjechië

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Beschrijving

Sinds januari 2021 bied ik mijn zeer rustig gelegen bungalow op een omheind perceel aan. Bestaande uit een slaapkamer met tweepersoonsbed, hal, doucheruimte, woonkamer met slaapbank en houtkachel, en een goed uitgeruste keuken. De verwarming gebeurt met nachtkachel, infraroodverwarming en gezellige open haard (hout is beschikbaar). Er is een terras met tuinstoelen en tafel. Het terrein zelf is 600 m² groot en volledig omheind. Er is parkeergelegenheid buiten het pand
De omgeving is prachtig en nodigt uit tot wandelen, of tot ontspanning in het nabijgelegen Bad Elster
Het nabijgelegen Tsjechië is ook altijd een uitstapje waard, dat ook comfortabel met de Vogtlandbahn kan worden ondernomen. In de wintermaanden liggen de skiliften en skipistes op slechts 10 km afstand.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.9 km

0.9 km

Skilift 9 km

9 km

Supermarkt 3.4 km

3.4 km

Restaurant 1.1 km

1.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 187 km Nürnberg

187 km

Station 0.8 km Sohl

0.8 km

Snelweg-afrit 30 km Plauen Süd

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantie in het prachtige Vogtland met zijn charmante landschappen en rustige bossen is de moeite waard voor gasten van alle leeftijden.
Ons vakantiehuis biedt u recreatie en een verscheidenheid aan interessante excursiebestemmingen te voet, met de auto of met de fiets (Tsjechië - kuurdriehoek, Vogtland Arena Klingenthal, stuwdammen, Göltzschtalbrug - grootste stenen brug ter wereld, ruimtetentoonstelling, Ertsgebergte, Elstergebergte, Fichtelgebergte, Frankenwald, Bohemen, enz.)
De Saksische kuuroorden Bad Elster (met het nieuw gebouwde pekelbad) en Bad Brambach liggen in de directe omgeving
De zeer rustig gelegen bungalow is zeer goed bereikbaar met de Vogtlandbahn, het ligt direct aan het bos ver weg van alle verkeer. U hoort geen auto's en dergelijke, alleen het ruisen van het bos. Op 3 km afstand ligt Bad Elster met zijn ontspannende pekelbad en andere interessante bestemmingen zoals het gerenoveerde openluchtzwembad uit 1905. Een prachtig gratis natuurzwembad is ook te voet bereikbaar (ca. 900 meter).
In de herfst, meestal vanaf begin september, kunt u in de omringende bossen veel paddenstoelen plukken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting, hand- en baddoeken, theedoeken, beddengoed, WiFi, belastingen zijn inbegrepen in de huurprijs. Hout voor de houtkachel is beschikbaar.
Neem drie dagen voor uw aankomst contact op met onze conciërge, zodat de sleutels op de dag van aankomst vlot kunnen worden overhandigd. Ik stuur u het exacte telefoonnummer met de boekingsbevestiging. De borgsom is verschuldigd bij aankomst en wordt binnen 14 dagen na vertrek op uw rekening gestort, mits er geen schade is opgetreden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 14 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 14 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Het landschap van het Vogtland is zeer idyllisch met velden, weiden en beboste heuveltoppen. In het zuiden en zuidoosten rijst het Vogtland op tot het middelgebergte en neemt het, vooral in het oosten, ook delen van het Ertsgebergte in zich op. Dit gebied wordt het Opper-Vogtland genoemd. Naaldbossen overheersen er. De stad Adorf wordt beschouwd als de poort naar het Boven-Vogtland en vormt een kruispunt naar Bohemen en Franken. De hoogste berg in het Vogtland is de Schneehübel (974 m) in het Westerzgebirge. De Aschberg bij Klingenthal (936 m) en de Schneckenstein (883 m) zijn echter bekender en prominenter. Door de hoogte ligt er in de winter bijna altijd sneeuw, wat wintersport mogelijk maakt. Bovendien zijn er overeenkomstige wintersportcentra en langlaufloipes in de omgeving.

De noordelijke heuvels worden doorsneden door verschillende rivierdalen, met name de Witte Elster en de Göltzsch. De Saale loopt ook door het Beierse en Thüringse Vogtland. Er werden machtige bruggen gebouwd voor het spoor- en wegverkeer om de valleien over te steken. Bijzonder beroemd zijn de Göltzschtalbrug, de grootste bakstenen brug ter wereld, en zijn "kleine zusje", de Elstertalbrug. Beide zijn spoorbruggen op de lijn Neurenberg-Dresden. Naast de verkeersbruggen van de A 72 bij Hof (Saale-dal), bij Pirk (Weiße Elster) en bij Weißensand (Göltzsch) is de Vredesbrug in Plauen van bijzondere betekenis: het is de grootste stenen boogbrug van Europa. Er zijn ook verschillende dammen in het Vogtland. Bekende recreatiegebieden zijn de Pöhl-stuwdam (Trieb, een zijrivier van de Weiße Elster), de Pirk-stuwdam (Weiße Elster), de Bleiloch-stuwdam (Saale), de Zeulenroda-stuwdam en de Untreusee.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Andrea W. uit Brandis

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Beoordeling vakantiehuis Wolf

Zeer mooi en schoon vakantiehuis, geweldige locatie, heel veel rust, gewoon geweldig om te ontspannen. De weg naar het huis is een beetje moeilijk, vooral met de bagage, maar de heel lieve, aardige mevrouw Wolf heeft ons natuurlijk geholpen met dragen. Jammer dat je niet met de auto naar het huis kunt rijden. Maar toch alles super.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. L. Wolf:

Man kann bis auf wenige Meter bis zum Haus fahren um seine Sachen auszuladen. Geparkt wird das Fahrzeug auf unserem Privatgrundstück in ca. 50 Metern Entfernung . Gerade dies Abgeschiedenheit und Ruhe schätzen unsere Gäste um einen ungestörten Aufenthalt verbringen zu können

Augustus 2023

Stephan S. uit Zornheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ben dan weg!

Rust, ontspanning, lange wandelingen, "chillen" ver weg van het dagelijks leven. We hebben alles gevonden. Leuk klein huisje, uitgerust met alles, nodigt uit om de "lege batterijen" weer op te laden. Woonkamer met geweldig uitzicht. De houtkachel laat vermoeden hoe het in de winter zal zijn. Hoewel de thermometer vaak meer dan 30 graden aangeeft, was het altijd aangenaam koel in het huis. Onze hond Flora heeft er ook van genoten. Het terrein is volledig omheind en biedt schaduw, ze kon vrij rondlopen. Het bos ligt op slechts een paar meter afstand en nodigt uit tot lange wandelingen. De verhuurder is erg aardig en meegaand, helaas hadden we alleen contact per e-mail (kan veranderen bij een volgende keer?). Alleen het feit dat je niet direct bij het huis kunt parkeren, zou een minimale puntaftrek rechtvaardigen, maar deze aftrek wordt gecompenseerd door het totaalpakket.
"Lieve mevrouw Wolf, hartelijk dank dat we uw gasten mochten zijn. Als het lukt, waren we zeker niet voor de laatste keer in uw huis."
Met vriendelijke groet van Stephan en Kati met Flora

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2023

Antje F. uit Bernsdorf

4,8
5 5 5 4 5

Top für ruhigen Urlaub mit Hund

Sehr schönes Ferienhaus mit tollem Blick. Nur der Zugang mit Gepäck oder Einkauf etwas anstrengend aber soll ja geändert werden . Kann weiterempfohlen werden.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2023

Jochen S. uit Niederhorbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis in een prachtige natuurlijke omgeving.

We mochten een week doorbrengen in het vakantiehuis van mevrouw Wolf en hebben elke dag genoten ?. Het huis is super schoon en er is alles wat je nodig hebt. Gewoon een plek om je goed te voelen en natuurliefhebbers kunnen genieten van de fantastische locatie - alleen het uitzicht vanuit het panoramaraam in de woonkamer was elke keer weer een 'wow'. Midden in de natuur en toch niet ver van alles - in een paar minuten rijden ben je in Bad Elster of Adorf met tal van mogelijkheden om te winkelen en uitstekende gastronomie (een speciale tip voor burgers liefhebbers is de "Waldimbiss" tussen Adorf en Bad Elster).
We waren voor de eerste keer in het Vogtland en zijn enthousiast over deze mooie regio - voor ons (mijn vrouw, onze herdershond en ik) als wandelliefhebbers was het een absolute ontdekking en het mooie vakantiehuis van mevrouw Wolf een prima uitvalsbasis ?
Conclusie: We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Kerstin K. uit Friedrichroda

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Klein fijn huisje

Dit vakantiehuis is zeer goed uitgerust. Er ontbrak niets. De rust en het uitzicht op het groen waren gewoonweg prachtig. We voelden ons zeer comfortabel en het was ideaal voor onze twee beagles. Er was geen achterpoortje waar ze konden weglopen
Zeer aardige contactpersoon en hospita

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2022

Beatrice W. uit Bahnhofstraße 353a

5,0
5 5 5 5 5

Wenn du Ruhe suchst

Sehr schön gelegenes Ferienhaus am Wald mit einer herrlichen Aussicht.
Sehr nette Vermieter.
Sauber und es ist alles vorhanden.
Zum erholen einfach top.
Gerne wieder

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Februari 2022

Ute B. uit Ottendorf-Okrilla

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub im Grünen

Tolle Aussicht mit viel Ruhe ,so richtig zum Seele baumeln lassen

Augustus 2021

Eva S. uit Blauen

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig, rustig huisje

Zeer rustig gelegen huisje, zeer schoon, goed onderhouden en liefdevol ingericht. Het fornuis in de keuken is een beetje klein, maar verder is de keuken goed uitgerust. De houtverwarming is geweldig en erg gezellig. Mooie, goed omheinde tuin. We voelden ons erg op ons gemak!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Mei 2021

Uwe H. uit Potsdam

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We hebben heerlijke dagen doorgebracht in het smaakvol ingerichte vakantiehuis. Wij hielden vooral van de idyllische ligging, de rust en de onmiddellijke nabijheid van het bos
Het vakantiehuis is zeer goed uitgerust, het ontbreekt aan niets. Op koude avonden was het erg gezellig voor de open haard.
We zullen weer komen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Nadine W. uit Zwickau OT Mosel

4,8
4.5 4.5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie gezellige korte vakantie

Vier van ons (2 volwassenen & 2 kinderen) plus hond verbleven in deze gezellige bungalow. Een geslaagde pauze midden in de natuur, heel dicht bij het bos! Alles is zeer schoon en liefdevol ingericht. Het ontbrak ons aan niets. We komen graag terug! Dank u, lieve mevrouw Wolf

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Maart 2021

Conny R. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5

Wohlfühlen wie zuhause

Ich durfte einen beruflichen Aufenthalt im Ferienhaus verbringen und suche mir dafür gern gemütliche Unterkünfte aus. Und in diesem Häuschen ist das besonders gelungen! Wer den Wald liebt und gern heimelig in einem wirklich liebevoll gestalteten Domizil nächtigt der kommt hier voll auf seine Kosten. Es fehlt an nichts und den Arbeitstag am knisternden Kaminfeuer ausklingen zu lassen gibt einem ein bisschen ein Gefühl von zuhause!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. L. Wolf

Mevr. L. Wolf

Andere accommodaties van Mevr. L. Wolf


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 322802

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/322802.htm


«Vakantiehuis Wolf in Bad Elster» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven