Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Wolf in Bad Elster

Vogtland, Bad Elster, bij Tsjechië

Max.  4   gasten
46m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
46m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

66 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

66 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Beschrijving

Sinds juni 2017 bied ik mijn zeer rustig gelegen bungalow op een omheind perceel aan. Bestaande uit een slaapkamer met tweepersoonsbed en stapelbed, hal, badkamer met douche, woonkamer met houtkachel en een zeer goed uitgeruste keuken. De verwarming gebeurt met nachtkachels, infrarood kachels of met een gezellige open haard ( hout is beschikbaar ). Er is een terras met mooi houten meubilair en ligstoelen. Het terrein zelf is 800 m² groot en volledig omheind. Er is een grote weide, die uitnodigt tot spelen of zonnebaden. Een externe sauna op enkele meters van het vakantiehuis staat tot uw beschikking (exclusief gebruik op aanvraag, kosten voor een uur saunagebruik 4€).
De omgeving is prachtig en nodigt uit tot wandelen of ontspannen in het nabijgelegen Bad Elster
Het nabijgelegen Tsjechië is ook altijd een uitstapje waard, dat ook comfortabel met de Vogtlandbahn kan worden ondernomen. In de wintermaanden liggen de skilift en skipistes op ongeveer 10 km afstand.

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.9 km

0.9 km

Skilift 9 km

9 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 170 km Leipzig

170 km

Station 0.8 km Sohl

0.8 km

Snelweg-afrit 20 km Plauen Süd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantie in het prachtige Vogtland met zijn charmante landschappen en rustige bossen is de moeite waard voor gasten van alle leeftijden.
Ons vakantiehuis biedt u recreatie en een verscheidenheid aan interessante excursiebestemmingen te voet, met de auto of met de fiets (Tsjechië - kuurdriehoek, Vogtland Arena Klingenthal, stuwdammen, Göltzschtalbrug - grootste stenen brug ter wereld, ruimtetentoonstelling, Ertsgebergte, Elstergebergte, Fichtelgebergte, Frankenwald, Bohemen, enz.)
De Saksische kuuroorden Bad Elster (met het nieuw gebouwde pekelbad) en Bad Brambach liggen in de directe omgeving
De zeer rustig gelegen bungalow is zeer goed bereikbaar met de Vogtlandbahn (op ca. 800 meter afstand), het ligt direct aan het bos ver van alle verkeer. U hoort geen auto's en dergelijke, alleen het ruisen van het bos. Bad Elster ligt op 3 km afstand, met zijn onlangs geopende zoutwaterzwembad en andere interessante bestemmingen zoals het gerenoveerde openluchtzwembad uit 1905. U kunt ook te voet een prachtig gratis natuurzwembad bereiken (900 meter).
In de herfst, meestal vanaf begin september, kunt u in de omliggende bossen veel paddenstoelen plukken, er is een paddenstoelenboek beschikbaar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting, hand- en baddoeken, theedoeken, beddengoed, water/afvalwater, belastingen, WiFi zijn inbegrepen in de huurprijs. Hout voor de kachel is gratis beschikbaar.
Gelieve drie dagen voor uw aankomst contact op te nemen met onze conciërge zodat de sleutels vlot kunnen worden overhandigd op de dag van aankomst (mogelijk vanaf 15 uur). Ik stuur u het exacte telefoonnummer met de boekingsbevestiging. De borgsom is verschuldigd bij aankomst en wordt binnen 14 dagen na vertrek op uw rekening gestort, mits er geen schade is opgetreden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 14Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 14 Tage vor Check-in vorgenommen werden, ist der volle Reisepreis fällig.

meer informatie:

Het landschap van het Vogtland is zeer idyllisch met velden, weiden en beboste heuveltoppen. In het zuiden en zuidoosten rijst het Vogtland op tot het middelgebergte en neemt het, vooral in het oosten, ook delen van het Ertsgebergte in zich op. Dit gebied wordt het Opper-Vogtland genoemd. Naaldbossen overheersen er. De stad Adorf geldt als de toegangspoort tot het Boven-Vogtland en vormt een kruispunt naar Bohemen en Franken. De hoogste berg in het Vogtland is de Schneehübel (974 m) in het Westerzgebirge. De Aschberg bij Klingenthal (936 m) en de Schneckenstein (883 m) zijn echter bekender en prominenter. Door de hoogte ligt er in de winter bijna altijd sneeuw, wat wintersport mogelijk maakt. Bovendien zijn er overeenkomstige wintersportcentra en langlaufloipes in de omgeving.

De noordelijke heuvels worden doorsneden door verschillende rivierdalen, met name de Witte Elster en de Göltzsch. De Saale loopt ook door het Beierse en Thüringse Vogtland. Er werden machtige bruggen gebouwd voor het spoor- en wegverkeer om de valleien over te steken. Bijzonder beroemd zijn de Göltzschtalbrug, de grootste bakstenen brug ter wereld, en zijn "kleine zusje", de Elstertalbrug. Beide zijn spoorbruggen op de lijn Neurenberg-Dresden. Naast de verkeersbruggen van de A 72 bij Hof (Saale-dal), bij Pirk (Weiße Elster) en bij Weißensand (Göltzsch) is de Vredesbrug in Plauen van bijzondere betekenis: het is de grootste stenen boogbrug van Europa. Er zijn ook verschillende dammen in het Vogtland. Bekende recreatiegebieden zijn de Pöhl-stuwdam (Trieb, een zijrivier van de Witte Elster), de Pirk-stuwdam (Witte Elster), de Bleiloch-stuwdam (Saale), de Zeulenroda-stuwdam en de Untreusee.
Omdat er van tijd tot tijd herten, eekhoorns en andere dieren op het terrein passeren, kunnen we alleen honden zonder jachtinstinct accepteren, dus regel dit vooraf met ons :-)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-04-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Maik S. uit Zwickau

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

De communicatie met de gastvrouw was liefdevol en vriendelijk. We zouden graag 7 sterren geven voor netheid en uitrusting. Mooi omheind terrein met parkeerplaats op een zeer rustige locatie. Perfect geschikt voor wandelingen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Februari 2024

H. uit Borna

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen met de hond

We waren nu voor de tweede keer in het vakantiehuis van de familie Wolf en hebben weer aangename dagen doorgebracht. De rust en de locatie van de bungalow laten je de stress van alledag vergeten en zorgen voor rust. Zeer aan te bevelen, vooral met hond. Grote omheinde uitloop, dicht bij het bos, veel wandelpaden. Het vakantiehuis is schoon, mooi ingericht, alles is aanwezig voor een ontspannen tijd. Dank aan familie Wolf, vriendelijke gastheren. Uwe en Manuela Hille met Senta.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Februari 2023

Silvana K. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie met hond in de natuur

We verbleven als gezin met hond een week bij de familie Wolf en het was prachtig. De woning ligt direct aan de rand van het bos en is volledig omheind. Onze hond en wij hebben erg genoten van de lange wandelingen in het bos en daarna opwarmen bij de open haard en in de sauna. De verhuurders zijn heel hartelijk en je voelt je meteen thuis en het ontbreekt je aan niets. Midden in de natuur konden we vanaf de eettafel vele soorten vogels en de eekhoorns bekijken. Wij komen zeker terug en hebben al geboekt voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Olaf S. uit Markkleeberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ideaal vakantiehuis voor een vakantie met hond

Het vakantiehuis was ideaal voor ons - twee volwassenen met hond. Behalve een magnetron was alles aanwezig. De netheid van het vakantiehuis moet worden benadrukt. Het is volledig omheind, wat bijzonder belangrijk is voor een vakantie met een hond. In een paar minuten bent u in het bos en kunt u verschillende wandelingen maken. Het eerste restaurant kan te voet worden bereikt in ongeveer een uur. Mocht het 's avonds fris worden, dan kan een open haard worden gestookt. Er was genoeg hout beschikbaar.

Conclusie: Wij zouden het vakantiehuis zo weer boeken.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2021

R. und Ch. K. uit Sachsen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis voor ontspanning en sportieve activiteiten - zeer goed

Hartelijke ontvangst door de vriendelijke en mooie verhuurster, uitstekend en liefdevol ingerichte bungalow, prachtige ligging in de geweldige natuur - ideaal voor ontspanning en time-out, uitnodiging tot sportieve activiteiten (wandelparadijs), Bad Elster en Bad Brambach liggen in de directe omgeving en zijn gemakkelijk te bereiken.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Jana F. uit Wittenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie FH

We verbleven bij mevrouw Wolf's FH met onze hond. Geweldig huis, heeft alles wat je nodig hebt, een mooie, grote goed onderhouden en omheinde tuin. Zeer rustige omgeving voor totale ontspanning. Een aanrader voor een rustige ontspannen vakantie in de buurt van het bos.
5 sterren verdiend. Jana, Daniel en Benny uit Lutherstadt Wittenberg.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Ute/Jan D. uit Meisdorf

5,0
5 5 5 5 5

Super toller Urlaub in Vogtland!!!

Es war unser 2er Anlauf in diesem Ferienhaus unseren Wanderurlaub zu verbringen (Corona)..und wur wissen gar nicht womit wir anfangen sollen: Schon die Begrüßung war sehr herzlich...in diesem Objekt ist alles vorhanden was man sich nur wünschen kann..nein sogar noch mehr. Wir konnten viele schöne Wandertouren unternehmen...die Ruhe war dort im Ferienhaus unbezahlbar. Hervorragend essen waren wir in der Waldquelle...top Essen und Service!! Bad Elster in der Nähe sehr sehr schön. Und somit hoffen wir, dass wir dort noch einmal unseren Urlaub verbringen...und verbleiben mit den herzlichsten Grüßen an die Vermieterin Frau Wolf.. Ute und Jan Dams aus Meisdorf/ Harz.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Oktober 2020

André K. uit Ronneburg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön!

Dankeschön für den freundlichen Empfang und für die schöne ruhige Lage in der weitläufigen Natur.
Gerne wieder ?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

September 2020

Jana, Lars und Cara uit Altenburg

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Wir waren für eine Woche in diesem schönen Haus, es war alles super sauber und liebevoll eingerichtet. Wir konnten mit unserer Hündin zum Tor raus und waren im Wald. Das Wetter hat auch mitgespielt uns so war es Erholung pur.
Wir konnten noch grillen, draußen essen und wenn die Sonne hinter den Bäumen verschwunden war, knisterte es im Kamin. Also wir können diese Haus nur weiter empfehlen.
Auch die Kontaktaufnahme und Übergabe haben super funktioniert, alles ganz entspannt :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juli 2020

Manuela B. uit Thale

5,0
5 5 5 5 5

Ruhe und Erholung

Wir haben ein Ferienhaus gesucht in das wir unseren Hund mitnehmen können und wo man tolle Spaziergänge machen kann. Und wir haben bei Familie Wolf genau das Richtige gefunden. Ein tolles sauberes und gemütliches Haus mit einer super netten Vermieterin. Wer Ruhe und Erholung sucht ist hier genau richtig. Die Gegend ist nicht so überlaufen wie andere Touristen Hotspots. Wir waren nicht das letzte Mal da und können das Ferienhaus auf jeden Fall weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2020

Hans uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Wir hatten zwei sehr schöne Wochen in diesem Ferienhaus. Das Haus ist gut geschnitten, sehr gut ausgestattet und angenehm viel Holz wurde verwendet. Der Kamin spendet wohlige wärme an kühlen Abenden. Die Ruhe ist sehr angenehm, man hört nur die Vögel, das Summen der Bienen, das Windrauschen in den Bäumen. Die direkte Waldlage ist sehr schön. Der schöne Kurort Bad Elster ist schnell zu erreichen. Alles in Einem ein Wohlfühlort. Die herausragende Freundlichkeit der Vermieter hat uns sehr gut getan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Michaela B. uit Zwickau

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen!

Top ausgestattet, sehr liebevoll eingerichtet, tolle Lage und super nette Gastgeber.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2019

Susann uit Zwickau

5,0
5 5 5 5

idyllische Ferienwohnung

Traumhaft schöne Lage im idyllischen Vogtland. Sehr gut ausgestatteter Bungalow mit externer Sauna. Ruhige Lage. Ideal um der schnelllebigen Zeit zu entschwinden und Kraft zu tanken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2019

Nadine uit 08058 Zwickau

5,0
5 5 5 5

Idylle und Natur pur!

Ich war mit Freundinnen in diesem sehr liebevoll eingerichteten, ruhig und direkt am Wald gelegenen Ferienhaus zum ausspannen. Das gelingt dort super! Alles sehr sauber und gepflegt, das schöne Panoramafenster im Wohnbereich und der Kamin machen es sehr romantisch. Vielen Dank für die schönen Tage an die sehr nette Vermieterin und ihren Mann! Wir kommen wieder....Adios

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2019

Katja H. uit Zwickau

5,0
5 5 5 5

Erholung

Das Ferienhaus Wolf ist für Ruhesuchende und Naturfreunde sehr zu empfehlen! Alles mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Es liegt in einer wunderschönen Gegend.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Maart 2019

Ines H. uit Lossatal

5,0
5 5 5 5

Pure Erholung

Da wir diesen Bungalow von früher kennen waren wir sehr positiv überrascht. Er ist praktisch, mit allen was benötigt wird ausgestattet.
Die abgelegene und ruhige Lage ist sehr gut für Entspannung und Erholung geeignet. Ausflugsziele sind schnell zu erreichen.
Ein Dank an die nette Vermieterin Fr. Wolf. Es lief alles reibungslos. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen bestimmt wieder.
Vielen Dank

Ines H.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Januari 2019

Alexander R. uit 09575 Eppendorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Erholung pur. Ein schöner Ort um die Seele baumeln zu lassen aber auch für viele schöne Unternehmungen geeignet. Das Haus ist mit allem was man braucht ausgestattet und der gemütliche Kaminofen macht den Abend romantisch.
Alles sauber und sehr nette Vermieter. Wir kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

September 2018

Matthias N. uit Lutherstadt Wittenberg

5,0
5 5 5 5

Das wiederholen wir gern!

Die Aussicht und vor allem die ruhige Lage sind optimal um richtig abzuschalten und Seele baumeln zu lassen. Gleichzeitig kann man im nahe gelegenen Bad Elster viel unternehmen. Außerdem stehen einem, aufgrund der kurzen Entfernungen im Vogtland sowie nach Tschechien, viele Möglichkeiten offen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2017

Jens R. uit 08056 Zwickau

5,0
5 5 5 5

mal richtig Abschalten

Ein wirklich ruhiger Ort um Kraft zu Tanken. Im nahen Bad Elster gibt es genügend kulzurelle Angebote. Ganz besonders ist das Sohlebad zu empfehlen. Auch Ausflüge mit der Vogtlandbahn ins nahe Tschejen ist durchaus empfehlenswert

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. L. Wolf:

Danke für Ihre Bewertung, wir freuen uns schon auf das nächste mal


Contactpersoon

Mevr. L. Wolf

Mevr. L. Wolf

Andere accommodaties van Mevr. L. Wolf


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 96370

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96370.htm


«Vakantiehuis Wolf in Bad Elster» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven