Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Achterom

Noordwestkust

Max.  3   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Zomerhuis Achterom ligt op 400 meter van strand en duinen. De mooie omgeving nodigt uit voor zowel lange strandwandelingen als fietstochten door het prachtige duingebied.

Zeer rustig gelegen: door een inrit circa 12 meter verwijderd van een doodlopend straatje nabij / achter het winkelcentrum. Dit is een ideale plek voor mensen die genieten van wandelen, fietsen, winkelen, duinen en de zee.

In dit appartement kunt u uiteraard gratis gebruikmaken van draadloos internet en er is tevens een veilige stallingsmogelijkheid voor eventueel meegebrachte fietsen.

Indeling

- Ruime woonkamer ( 30 m² ) met zithoek (digitale LED TV+radio/CD- speler)
- Eethoek en open keuken (vaatwasser, magnetron, koelkast, koffie-apparaat , waterkoker, broodroaster etc.)
- Twee aparte slaapkamers
- 1 slaapkamer met een 2-persoons bed (2 x 1.60 m.)
- 1 slaapkamer met  1- persoons bed.
- Alle bedden zijn voorzien van dekbedden (opgemaakt bij aankomst).
- De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine.
- Strijkijzer en strijkplank zijn aanwezig.
- Alle vertrekken zijn gelijkvloers.
- Één kinderstoel en twee kinder-/campingbedjes zijn aanwezig.
- Er is een aparte berging voor fietsen, bolderkar etc.

Opmerkingen

- Prijzen: Gebaseerd op een verblijf van 2 personen.
- Huisdieren: In overleg toegestaan, hiervoor wordt een toeslag gerekend.
- Parkeren: Op de openbare weg, in de betaald parkeren periode ontvangt u een parkeervergunning.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 52 km Amsterdam

52 km

Station 5 km Heiloo

5 km

Snelweg-afrit 9 km A9

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Egmond aan zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Het dorp was oorspronkelijk een vissersplaatsje, maar sinds vroeg vorige eeuw heeft het toerisme een spurt genomen. Egmond aan Zee heeft een zandstrand van maar liefst 8 kilometer en is geliefd bij gezinnen. Het is een gezellige plaats met een grote verscheidenheid aan restaurants, strandpaviljoens en winkels die elke dag gedurende het hele jaar open zijn.

U bent een graag geziene gast in Egmond! We zijn trots op ons mooie dorp, onze historie, het strand, de duinen en de natuur. Elk seizoen heeft zo z’n charme. In welk jaargetijde u Egmond ook bezoekt: u bent van harte welkom! Ons aanbod winkels, restaurants en accommodaties is gevarieerd. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder winkeltje of wilt eten in een kleine bistro, een restaurant met Italiaanse kaart, bij een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht op zee, bij een gemoedelijk grandcafé of een trendy restaurant: in Egmond vindt u het allemaal.

Egmond aan Zee is de familiebadplaats bij uitstek. In welk seizoen u Egmond ook bezoekt, strand en zee pakt u mee. Even een frisse neus halen, een strandwandeling maken en lekker uitwaaien. Heerlijk relaxen, de blik op oneindig, zonne- of pootjebaden, vliegeren, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, flaneren langs de boulevard met zicht op het Egmondse strand en de zee… In Egmond aan Zee kan het allemaal. Egmond biedt rust, ruimte en frisse lucht. Ook fijn: lekker zitten op een van de (verwarmde) terrassen van de gezellige Egmondse strandpaviljoens. Zeker weten dat u vol energie weer huiswaarts gaat.

In de Egmondse duinen is zoveel moois te zien en te ontdekken: fraaie vogels, Schotse Hooglanders, wilde paarden, schattige konijnen, prachtige planten en eindeloze wandel- en fietspaden. En bovenal is het Egmondse duingebied een plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte, het bruisende centrum en de alledaagse beslommeringen.

Wie van gezelligheid houdt, bezoekt Egmond aan Zee. Wat Egmond aan Zee zo leuk maakt? Egmond aan Zee is een gemoedelijk dorp met een lange geschiedenis. Een geschiedenis die overal in Egmond is terug te zien en het dorp een authentiek karakter geeft. Zie de bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige Zeemanshuis, de vuurtoren J.C.J. Speijck, de smalle straatjes, de landjes in de duinen… Dit gecombineerd met de vele leuke, kleine en iets grotere winkels in de Voorstraat, en op loopafstand de aanwezigheid van restaurants, strandpaviljoens en ijssalons, maken Egmond tot een gezellig, sfeervol en bovenal gemoedelijk dorp. En na het winkelen strijkt u neer op een van de gezellige (verwarmde) Egmondse terrassen.

Egmond leent zich prima als uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio. Vanuit Egmond bent u namelijk zo in kunstzinnig Bergen, Schoorl, kaasstad Alkmaar of Castricum. Bezoek deze plaatsen met de (elektrische) fiets: via fantastische fietsroutes ziet u nog meer van de mooie omgeving. Zo is Bergen een lommerrijk, leuk dorp met fraaie villa’s, monumentale panden, leuke galerieën, exclusieve winkels en interessante musea. Via bos- en duingebied komt u via Bergen in Schoorl met de hoogste duin van Nederland en een leuke klimduin. Leerzaam in combinatie met een bezoek aan het Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Het mooiste mountainbike parcours van Nederland ligt op amper 12 km afstand. Ook in het PWN Bezoekerscentrum in Castricum komt u van alles te weten over de flora en fauna in en rond Egmond. Op een leuke en interactieve manier ontdekt u hier binnen en buiten van alles over onze duinen, de duindieren, water en nog veel meer. Met leuke (natuur)exposities, (kinder)activiteiten, speel- en huttenbouwbos, speurtochten en startpunt voor menig wandeling!

Kaasstad Alkmaar is ook een leuk uitstapje vanuit Egmond: daar klinkt van april tot begin september elke vrijdag om 10.00 uur de kaasbel op het Waagplein. Fascinerend om te zien hoe de kaasdragers hun kazen op berries richting het Waaggebouw brengen. Bezoek daarna het verrassend leuke kaasmuseum, ontdek de gezellige winkelstraten van de Oude Stad en maak er een gezellig dagje historisch Alkmaar van.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Toeristenbelasting: 2.2€ pro Gast, pro Tag

Huisdier #: 5€ pro Gast, pro Tag

Extra personen 2-4 #: 5€ pro Gast, pro Tag

Energieverbruik winter #: 5€ pro Tag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden door Rentals Egmond de volgende kosten berekend: De verschuldigde reserveringskosten, vermeerderd met - bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de aankomstdag: de aanbetaling; - bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de aankomstdag: 60% van het bruto huurbedrag; - bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de aankomstdag: 90% van het bruto huurbedrag; - bij annulering op de aankomstdag of later: het volledige bruto huurbedrag. - bij annulering tijdens het verblijf: de complete reissom inclusief alle toeslagen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


31 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

R.

4,9
5 5 5 4.5 5

Es hat an nichts gefehlt! Die Küche ist außerordentlich gut ausgestattet. Ich habe noch keine saubere Ferienwohnung gesehen. Die Gastgeber, Robin und Lotte, sind super nett und hilfsbereit. Die Lage ist aus meiner Sicht perfekt! Ich würde es sofort wieder buchen!

K.

4,8
5 5 4.5 4.5 5

Alles!

Eileen P.

5,0
5 5 5 5 5

Es war sehr sauber, die Vermieter waren sehr Nett wir kommen wieder

K.

5,0
5 5 5 5 5

Der gesamte Aufenthalt war hervorragend. Blumen in der Ferienwohnung hatten wir auch noch nie----hier war es der Fall. Der Ablauf bei der Ankunft hätte nicht besser sein können. Im Haus war alles vorhanden. Wir waren sehr zufrieden und haben gleich für das nächste Jahr gebucht.

Timo S.

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Ferienhaus in toller Lage bei sehr netten Gastgebern.

G.

5,0
5 5 5 5 5

Alles perfekt, Lage, Sauberkeit, Ausstattung Vermieter sehr nett

Manuela O.

5,0
5 5 5 5 5

Es handelt sich um einen wunderschönen Bungalow, die Räume sehr gut aufgeteilt, die Küche bestens ausgestattet, alles sehr sauber und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Bei Ankunft stand ein großer Blumenstrauß auf den Tisch und ein leckeres Egmonder Bier stand auch bereit. Die Gastgeber sind zudem überaus freundlich und hilfsbereit. Wir können diese Unterkunft wärmstens empfehlen und würden sie sofort noch einmal buchen!

B.

4,2
5 3.5 4.5 3 5

Sehr schönes und geräumiges Ferienhaus, nette Eigentümer! Uns und unseren vier Windhunden hat es sehr gut gefallen!

Manuela S.

4,9
5 5 5 4.5 5

Sehr gemütlich, es war alles vorhanden...ankommen und sofort wohlfühlen..wir kommen gerne wieder

Luigi P.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus in perfekter Lage. Zur Begrüßung standen gleich zwei Blumensträuße parad! Haus super sauber, sehr komfortabel, alles da was man zum wohlfühlen braucht. Genug Handtücher, Kaffee, Tee etc. stand parad. Die Vermieter sind sehr nett und hundefreundlich! Die Lage mitten im Zentrum(ein paar Schritte nur zum Bäcker /Supermarkt/Restaurant)war trotzdem ruhig. Wir haben uns wie zuhause gefühlt und kommen gerne wieder !!!

Mario R.

4,8
5 5 5 4 5

Brigitte H.

4,6
4.5 4.5 5 4.5 4.5

Schöne, liebevoll eingerichtete Unterkunft :) Mit Hund perfekt

Erika N.

5,0
5 5 5 5 5

Wir alle wurden sehr nett und angenehm aufgenommen. Unsere Gastgeber Lotte und Robin sind sehr aufgeschlossen und sprechen gut deutsch. Die Verständigung war bestens. Die Unterkunft würden wir sehr gerne wieder buchen. Auch die Betreuung von rentals egmond war sehr gut. Vielen Dank!

Barbara M.

4,8
5 4.5 5 4.5 5

Eine sehr schöne,gut ausgestattete Wohnung!Alles neu und geschmackvoll eingerichtet !Lage sehr zentral!Alles zu Fuß erreichbar!Danke für den herrlichen Tulpenstrauss zur Begrüßung!Nette Vermieter!!!

Anja W.

4,4
5 2.5 5 4.5 5

Sehr nette und zuvorkommende Gastgeber! Die Wohnung ist sauber und sehr liebevoll eingerichtet. Die Lage ist toll, mittendrin und trotzdem ruhig. Es hat uns gut gefallen. Wir kommen gerne wieder!

Benedikt v.

5,0
5 5 5 5 5

viel Raum beste Anbindung freundliche gastgeber

Manuela O.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr nette Vermieter, ein schöner Bungalow, bestens ausgestattet mit Spülmaschine, Waschmaschine, einem seeehr bequemen Bett und moderner Einrichtung. WLAN funktioniert bestens, Smart-TV ermöglicht auch Netflix. Netter Willkommensguß bei Ankunft. Wir können die Unterkunft sehr empfehlen und kommen gerne immer wieder.

Wolfgang S.

5,0
5 5 5 5 5

Die Vermieter super nett. Lage TOP. Haus super eingerichtet und sauber. Lage zum Centrum 5min. zum Bäcker oder Supermarkt 2 min.

Mildred J.

4,2
4.5 4 4.5 4 4

Leuk huisje. Een fles wijn stond klaar, kaarsjes en koffiecupjes. Genoeg spulletjes zoals bestek, pannen etc. Bedden opgemaakt, handdoeken aanwezig. Direct in het centrum doch rustig gelegen. Voor een hond is het ook prima vertoeven. Voor mij een aanrader!

Marion G.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr nette Vermieter, es war schön ruhig. Sehr bequeme Möbel. Es war alles da, was man braucht. Eine tolle Ferienwohnung

Brigitte H.

5,0
5 5 5 5 5

Alles super, toll mit Hund :) Nette, freundliche und aufmerksame Vermieter :)

Luigi P.

5,0
5 5 5 5 5

Zentral, sehr sauber und gemütlich ! Alles da was man zum wohlfühlen braucht . Nette und hilfsbereite Vermieter! Kommen gerne wieder !

Manuela S.

4,9
5 5 4.5 5 5

Melanie H.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung in fantastischer Lage, sehr nette Vermieterin, Parkplätze direkt vor dem Haus, Ein- und Ausladen im Hof möglich, Bäcker und Supermarkt nur 2 Minuten entfernt, Strand und Dünen auch sehr nah

Claudia G.

5,0
5 5 5 5 5

Die Vermieter waren sehr nett und die Unterkunft praktisch und sehr schön!

Anke G.

4,9
5 5 5 4.5 5

Andreas B.

4,8
5 4.5 5 4.5 5

Sehr nette, immer ansprechbare Vermieter. Völlig unkomplizierte Verlängerung! Auch super für unseren Hund!

V.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geräumig. Stilvoll und liebevoll eingerichtet. Ebenerdig und vor allem hundefreundlich, was für uns sehr wichtig ist! Der Ablauf war reibungslos. Die Vermieter sind sehr nett und freundlich

K.

4,4
5 3.5 5 4 4.5

Manuela O.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een prachtige bungalow, de kamers zijn zeer goed verdeeld, de keuken is goed uitgerust, alles is zeer schoon en met oog voor detail ingericht. Bij aankomst stond er een grote bos bloemen op de tafel en er stond ook een heerlijk Egmonts biertje klaar. De gastheren zijn bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam. We kunnen deze accommodatie van harte aanbevelen en zouden het direct weer boeken!

Roland S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Lotte en Robin zijn erg aardige verhuurders, we werden hartelijk ontvangen en voelden ons erg op ons gemak, het ontbrak ons aan niets. Onze accommodatie is afgelopen winter pas gerenoveerd en opnieuw ingericht. Alle kamers zijn gelijkvloers en er is genoeg ruimte voor drie personen, vooral de grote, gloednieuwe badkamer met drempelloze douche en wasmachine (die we niet nodig hadden) had onze aandacht getrokken. Handdoeken, washandjes, keukendoeken, vaatdoeken, enz... - alles is aanwezig. De keuken is ook goed uitgerust voor een vakantiehuis met twee koffiezetapparaten (filter en Nespresso), vaatwasser, magnetron, gasfornuis, grote koelkast, etc. Dit huis is een van de beste die we hebben gevonden. Dit huis is een van de beste die we tot nu toe in Egmond hebben gezien en we hebben Achterom weer geboekt voor 2024... :-)


Contactpersoon

Bedrijf Rentals Egmond
Dhr. M. Van Duin

Dhr. M. Van Duin

Andere accommodaties van Dhr. M. Van Duin

Alle accommodaties weergeven van Dhr. M. Van Duin

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 326701

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/326701.htm


«Vakantiewoning Achterom» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 31 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven