Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Zoro 3-bedroom, private pool

Gata

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit is een unieke locatie en de lucht is een mengeling van berg-, zee- en rivierlucht. In de omgeving zijn er slechts 12 weekendhuisjes en de locatie zelf is geïsoleerd van alle lawaai en toch dicht genoeg bij alle noodzakelijke voorzieningen. Het uitzicht op de canyon van de rivier Cetina en de populaire toeristische bestemming Radman's Mills is adembenemend. Het huis ligt op 6 km van het stadje Omis en de mooiste stranden aan de Adriatische kust. Omis is een charmant stadje aan de Adriatische kust met ongeveer 25 000 inwoners en de faciliteiten die uw vakantie zullen verrijken. De stad Split ligt slechts 19 km naar het westen en is een zeer populaire bestemming voor de duizenden toeristen uit de hele wereld vanwege de vele historische bezienswaardigheden en attracties. Het oude deel van de stad Split is een paleis van de Romeinse keizer Diocletianus en is een nul-categorie monument beschermd door UNESCO. Slechts 35 km van het huis is er een luchthaven en een paar kilometer verder is er een verbazingwekkende historische stad Trogir.

U vindt elk type strand aan de Rivièra van Omis - van een kilometerslang zandstrand in het centrum van de stad tot een rij prachtige stranden met fijne kiezels. Wat de meeste gemeen hebben is een diepe en natuurlijke schaduw. Het centrum van de stad is levendig en vol leven. Degenen die op zoek zijn naar een meer actieve vakantie hoeven niet ver te zoeken in Omiš - in het gebied van slechts een paar kilometer vindt u raften, free climbing, paragliding, duiken, zeilen, beachvolleybal ... alles wat je adrenaline junkies hoeft te doen is kiezen.

Het minimum verblijf in de periode van 1 juni tot 30 september is een week (7 dagen) dus er is een mogelijkheid om slechts een, twee of meer weken te huren. Aankomst en vertrek van de gasten zijn altijd op zaterdag. Wij houden alleen rekening met gezinnen met kinderen, koppels, of groepen volwassenen (30 jaar en ouder). Dit is een rustige locatie voor een vakantie, dus we kunnen geen reserveringen accepteren van groepen zeer jonge mensen die 's nachts luidruchtige feesten verwachten.

Villa Zoro werd volledig gerenoveerd in het jaar 2013 en biedt al het nodige comfort voor 6 personen. Hout domineert het interieur van het huis wat een speciale sfeer geeft. Het heeft drie slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een groot en een klein toilet, drie terrassen, een barbecue, en een grote tuin. Onze GPS (Garmin) is ook gratis te leen. Het internet kan door vijf gebruikers tegelijk gebruikt worden en er is een satelliet televisieprogramma. Er is een wasmachine, vaatwasser, strijkijzer, en haardroger. Er is ook een babybedje, een zitje voor de baby, en een badje.
De prijs is inclusief eindschoonmaak, handdoeken en lakens

Voor de koelere dagen is het huis uitgerust met centrale verwarming, en er is een open haard die perfect werkt. U kunt onbeperkt hout gebruiken voor de grill en de open haard

Het zwembad is groot 27 m2 en 1,5 meter diep. Tijdens uw vakantie staat gewoon alles tot uw beschikking.

Het huis is geïsoleerd en in de zomer bereikt het een aangename temperatuur en er zijn ook twee airco's.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 39 km SPU Split

39 km

Station 20 km Split

20 km

Snelweg-afrit 11 km Blato na Cetini

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op 2,3 km afstand en de supermarkt op 6,2 km.

In de buurt zijn er slechts 12 weekendhuisjes. De meeste eigenaren zijn artsen en leraren die in Split wonen en alleen de weekenden in de huisjes doorbrengen. De eigenaar van een van de naburige huizen is een echtpaar uit Manchester. Zij werden verliefd op deze unieke plek en besloten hun vrije tijd hier door te brengen

Tijdens uw vakantie zijn wij te allen tijde beschikbaar voor hulp of advies.

We kijken uit naar uw aanvraag, uw Feriehome agentschap team


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

FERIEHOME COVID-19 GRATIS ANNULERINGSVOORWAARDEN

1) Als u besluit om uw reservering te annuleren tot 30 dagen voor de aankomstdag als gevolg van gesloten grenzen, of uw regering heeft toeristische reizen verboden naar de regio waar de geboekte accommodatie zich bevindt, dan heeft u recht op een volledige terugbetaling die het agentschap heeft ontvangen, met aftrek van de transactiekosten.

2) Als u besluit een reservering te annuleren tot 30 dagen voor de dag van aankomst omdat de regio waar de geboekte woning zich bevindt op de rode lijst staat, of u na een verblijf in de geboekte vakantiewoning in quarantaine moet, of vluchten naar onze regio worden geannuleerd, dan krijgt u een tegoedbon voor het bedrag dat het agentschap heeft ontvangen, die u kunt gebruiken binnen 24 maanden na de datum van uitgifte, voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning.

3) Als om de redenen vermeld in artikel 1) en 2) u de reservering binnen 29 dagen voor het begin van uw vakantie annuleert en het agentschap erin slaagt om dezelfde faciliteit bij een andere gast te boeken in dat geval is het agentschap verplicht om een tegoedbon uit te geven ter waarde van de betaling die u van een andere gast binnen uw termijn heeft ontvangen (last minute korting, etc.) die u binnen 24 maanden na de uitgiftedatum van de tegoedbon kunt gebruiken voor de oorspronkelijk geboekte accommodatie

OPMERKING:

- De gast kan geen terugbetaling of een tegoedbon vragen om een andere reden dan de hierboven vermelde redenen.

- Hoewel de annuleringsvoorwaarden in dit beleid van toepassing zijn op de meeste van onze vakantiehuizen, geldt het niet voor iedereen omdat sommige huiseigenaren een strenger of flexibeler beleid hanteren.

- Op uw verzoek zullen onze agenten u op de hoogte brengen van de annuleringsvoorwaarden voor elk huis waarin u geïnteresseerd bent.

- Als uw reservering vóór 1 november 2020 is gemaakt, zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing, als uw reservering tussen 1 november 2020 en 10 februari 2021 is gemaakt, zijn onze oude Covid-19 voorwaarden van toepassing.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Mevr. N. Pavešković

Mevr. N. Pavešković

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij voeren de persoonlijke beoordeling van elke woning en alle aanbiedingen van elke villa uit. Daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze website, de beste prijs is gegarandeerd, ik kijk ernaar uit om met u te praten :)


Andere accommodaties van Mevr. N. Pavešković

Alle accommodaties weergeven van Mevr. N. Pavešković

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 328883

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/328883.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven