Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Het rustig gelegen vakantiehuis Kolibri maakt deel uit van een mooi en royaal opgezet vakantiehuizencomplex nabij het Werelderfgoed Waddenzee. De haven en het strand van Neßmersiel zijn te voet bereikbaar in ca. 20 min

Het vakantiehuis Kolibri biedt plaats aan maximaal 6 personen en een baby. Met zijn gemoderniseerde en comfortabele inrichting nodigt het u uit om u thuis te voelen en is het de ideale voorwaarde voor uw onvergetelijke vakantie in de regio Dornum. De ruime woon-eetkamer met comfortabele bank en TV nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van het diner na een zonnige dag aan het strand. De moderne en goed uitgeruste keuken-eetkamer nodigt uit tot samen koken. Aan de ruime eettafel kunt u naar hartelust voorbereiden en smullen in gezellig gezelschap. De ruime en gelijkvloerse douche in de gezellige badkamer met chique tegels verfrist na een zonnebad. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een WC. De nieuwe meubelen van echt eikenhout met hun natuurlijke uitstraling zorgen voor een gezellig ruimteklimaat. De nieuwe en comfortabele tweepersoonsbedden zijn perfect om heerlijk te slapen en te dromen. Ook de speciaal geselecteerde matrassen in verschillende hardheidsgraden dragen hiertoe bij. Het bureau van de eerste slaapkamer dient als toevluchtsoord waar het mogelijk is ansichtkaarten of e-mails te schrijven via het WLAN van het huis. Het toilet is ontworpen in dezelfde stijl als de badkamer. Via de tweede slaapkamer leidt een trap naar de pas verbouwde en gezellige zolderkamer. Jong en oud zullen zich er thuis voelen. Voor de jongere gasten biedt de zolder een retraite met TV. Bij mooi weer kunt u overdag of 's avonds genieten op het terras.

Opdat u op zomernachten geen last zou hebben van vliegen, wespen, muggen of andere insecten, is elk van onze ramen (en ook de terrasdeur) voorzien van een insectenhor (vliegenhor). Zo kunt u ongestoord genieten van de zomernachten met het raam open.

Ook voor de dagelijkse dingen wordt in Haus Kolibri gezorgd: de vaatwasser, de wasmachine met droger, de stofzuiger en het strijkijzer met strijkplank zijn de kleine helpers die een individuele vakantie en verblijf bij ons mogelijk maken, ook over een langere periode.

We zijn erg blij u bij ons te mogen verwelkomen. U kunt ook een idee krijgen van uw toekomstige vakantiehuis met de foto's in onze galerij.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 145 km Bremen

145 km

Station 18 km Norden

18 km

Snelweg-afrit 42 km Emden-Mitte

42 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Neßmersiel behoort tot het district Dornum en is een rustige, idyllische kustbadplaats direct gelegen aan de UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Direct vanuit het vakantiehuis kunt u geweldige paden nemen langs eindeloze dijken en uitgestrekte velden naar diverse waardevolle bestemmingen langs de Oost-Friese kust. Het is slechts ongeveer 1,5 km van Haus Kolibri naar de haven en het strand. In het nabijgelegen vrijetijds- en wellnesscentrum "Sturmfrei" met zijn grote overdekte speelhal hebben kinderen en tieners ook op regenachtige dagen veel plezier.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Rücktritt (Stornierung) durch den Mieter wird eine Rücktrittsgebühr fällig. Diese beträgt 25% des Gesamtmietpreises bis 30 Tage und 60% des Gesamtmietpreises bis 10 Tage vor Mietbeginn. Danach und bei Nichterscheinen fallen 90% des Gesamtmietpreises (ohne Endreinigung) an.

meer informatie:

Beste gasten,

hier volgen enkele tips voor dingen die u kunt doen tijdens uw vakantie in Neßmersiel en omgeving:
- Museumspoorweg in Norden - Kasteel Lütetsburg - Greetsiel is erg mooi, daar kunt u o.a. de vuurtoren van Pilsum bezoeken - De eilanden Norderney en Baltrum kunt u bezoeken met de nabijgelegen veerboten. De veerboot naar Baltrum vertrekt direct vanuit de haven in Neßmersiel
- Auto- en Speelgoedmuseum - In Norddeich vindt u onder andere ook het zeehondenstation, een zwembad, een avonturenpark Norddeich (avonturengolf, doolhof, sprookjesschip) en een theemuseum (Norden).
- In Jaderberg ligt het dieren- en recreatiepark Jaderpark. Je moet er wel een uur rijden voor uittrekken. Maar het is het waard.

De bezoekersbelasting, die u ter plaatse bij onze huismanager kunt krijgen, is inclusief de Nordsee-Service Card.

Fietsverhuur Krey (loopafstand ca. 300 m van het huis)
Fietsverhuur Kleen (loopafstand ca. 750 m van het huis)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Andrea M. uit 42285 Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig huis voor een ontspannen vakantie

We (2 persons) hebben 2 prachtige weken doorgebracht in het huis Kolibri. Het huis heeft alles wat je nodig hebt, van de Senseo tot de wasdroger, bovendien is het gezellig ingericht, erg schoon en de bedden hebben goede matrassen. Er ontbrak niets.
Bestemmingen in de omgeving zijn snel bereikbaar, je kunt heel goed fietsen of wandelen op de dijk. Oh, we hebben erg genoten van de kleine tuin met het terras.

We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2023

Petra G. uit Schmitten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie aan de Noordzee.

We hebben met ons kleinkind 1 week vakantie doorgebracht in het huis Kolibri en ons daar thuis gevoeld. Het huis biedt alles wat je nodig hebt. Het is gelegen in een vakantiehuizengebied. Een Edeka is snel te voet te bereiken. Er zijn mooie speeltuinen voor kinderen en je kunt van daaruit aan veel activiteiten beginnen, zoals fietstochten. De dijk is heel dichtbij, waar je ook geweldig en ver kunt fietsen. Je kunt de haven en het strand ook snel bereiken - het liefst ook met de fiets. Het was een zeer geslaagde vakantie met veel natuur en een zeer mooie accommodatie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2023

Peter H. uit 53332

4,0
3 4 4 5 4
Toon Duits

Mooi vakantieappartement met kleine schoonheidsfoutjes

We verbleven in mei voor 1 week in dit ruime en goed uitgeruste appartement. Er is voldoende ruimte voor 2 personen, alleen ontbreekt er 1 afgesloten ruimte voor fietsen.
In alle slaapkamers staan de bedden echter zo dicht bij de schuine wand dat je met je hoofd de muur raakt en je hoofd stoten kan. Het toilet op de toiletruimte op de 1e verdieping is dwars in de kamer ingebouwd. Omdat de ruimte erg smal is, kun je nauwelijks recht en comfortabel op het toilet zitten.
De parkeerplaatsen zijn naar de huidige normen (SUV, etc.) veel te smal aangelegd. Niet alle huurders parkeren zo recht dat alle auto's ruimte hebben.

Juni 2022

Stefanie H. uit Klostergasse 6 Hilzingen

3,8
4 2 3 5 5

Schön gelegen aber klein und hellhörig

Das Ferienhaus Kolibri ist gut ausgestattet und bietet über Wasserkocher, Kaffeemaschine etc. sehr viel. Das hat uns sehr gefallen. Leider ist es für die angegebene Personenanzahl von 6 Personen + Kleinkind deutlich zu klein. Zwei Betten stehen so eng unter der Dachschräge, dass man sich kaum drehen kann. Viele Möbel, Accessoires sind unverrückbar an ihrem Platz angeschraubt. Darüberhinaus ist die Wohnung so hellhörig, dass man unter dem Dach Leute aus dem Wohnzimmer sprechen hört und Kinder schlecht schlafen können. Es war ein schöner Urlaub aber in der Wohnung eher anstrengend. 

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Mei 2022

K-H. N. uit 49326 Melle

5,0
5 5 5 5 5

Super, gerne wieder

Das Haus Kolibri ist sehr sauber und gepflegt. Es ist sehr gut ausgestattet. Auch die Kommunikation mit der vor Ort zuständigen Verwalterin ist hervorragend. Wir können das Haus Kolibri zu 100 % weiterempfehlen und werden sicherlich noch einmal wiederkommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2022

Maik S. uit Marburg

5,0
5 5 5 5 5

Hinfahren und genießen

Die Wohnung war wie beschrieben, super ausgestattet und sehr sauber. Sehr netter Kontakt und reibungsloser Ablauf. Ausflugsziele sind von dort aus sehr gut zu erreichen. Kommen gerne wieder, vielen Dank.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2022

Michael D. uit Solingen

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Häuschen für erholsame Tage

Die Überschrift sagt bereits alles aus. Gute Lage mit zügig erreichbaren Ausflugszielen im Umkreis. Mit allem ausgestattet, was man braucht. Es fehlte an nichts. Gute Betten und sehr sauber. Sogar Fliegengitter waren an den Fenstern; dass erlebt man nicht überall.

Kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2021

Andreas B. uit Runkel

4,8
5 5 5 5 4

Tolle Lage, sehr schönes Haus

Für 6 Personen ist das Haus meiner Meinung nach zu klein. Ansonsten mit allem ausgestattet, was man benötigt. Sehr schöner, blickdichter Garten.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Kohlhase:

Vielen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie zu zweit die Zeit bei uns im Haus Kolibri und auch in Neßmersiel genossen haben. Machen Sie sich zudem gerne auch mit 6 Personen einen Eindruck von unserem Haus und den Möglichkeiten. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Juli 2021

Susanne N. uit Duisburg

4,9
5 5 4.5 5 5

Gerne wieder

Das Haus und der Service sowie die Kommunikation mit den Eigentümern und der Verwaltung vor Ort können wir nur als herzlich zuvorkommend und absolut super bezeichnen. Mit fünf Personen war ausreichend Platz vorhanden und wir hatten eine tolle unvergessliche Zeit in Nessmersiel. Wir würden gerne wiederkommen haben aber die Befürchtung bis wir unseren Urlaub planen können, dass dieses tolle Haus dann schon ausgebucht sein wird. Wir werden es aber trotzdem versuchen ;-) Machen Sie weiter so Ihre Familie Niemann

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2021

Petra W. uit 54516 Wittlich

5,0
5 5 5 5 5

Super jederzeit wieder

Das Haus Kolibri ist bestens ausgestattet und von der Lage traumhaft schön. Ich kann es nur weiter empfehlen und würde jederzeit dort wieder Urlaub machen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2021

Elli Z. uit Köln

4,7
4.5 5 5 4.5 4.5

Klein aber fein

Das Haus ist sehr gepflegt und die Möbel sehen fast neu aus. Es ist so gut wie alles vorhanden was man braucht. Ein bisschen gewöhnungsbedürftig ist, dass die Betten an einer sehr schrägen Wand stehen. Im Hochsommer könnte es sein, daß es im Zimmer unterm Dach sehr heiß ist. Anfang Juni war es aber noch aushaltbar. Preis-leistung top.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2021

Silke J. uit Remchingen

4,9
5 5 5 4.5 5

Ferienhaus Kolibri

Wir waren sehr zufrieden und können die Unterkunft gerne weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2021

Markus B. uit Wolfsburg

4,6
5 5 5 3 5

Sehr schönes Häuschen

Das Haus Kolibri war super sauber und sehr,sehr gut ausgestattet. Wir würden empfehlen Fahrräder mit zu bringen weil es eher abgelegen ist. Aber es gibt auch im Ort einen Fahrradverleih.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. M. Kohlhase

Mevr. M. Kohlhase

Geachte gasten, wij heten u van harte welkom in Haus Kolibri. Wij, de familie en eigenaren van het huis, bieden u geweldige accommodatie in een prachtige omgeving. Wij genieten ook altijd van een paar dagen per jaar met onze twee kinderen aan de Noordzee.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 333881

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/333881.htm


«Huiskolibrie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven