Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
145m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
145m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Forsthaus Leonard*****
Ons Forsthaus Leonard***** is ontworpen om u een pauze te geven van het stressvolle en snelle leven van alledag. De afgelegen ligging op een perceel van 2.000 m² met vrij uitzicht op het meer en het bos zorgt voor een goede sfeer.
De boswachterswoning is onlangs volledig gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. (2020/2021)
Met een direct uitzicht op de Petersdorfer See ligt Forsthaus Leonard***** in Biestorf, op een rustige locatie, omgeven door prachtige bossen en idyllische weiden om te fietsen en met wandelmogelijkheden. Er is toegang tot het meer in de directe omgeving van het huis. Het badstrand ligt op 1,5 km afstand. Het badstrand is te voet bereikbaar (18 min) of ook met de auto (3 min).
De gezellig ingerichte boswachterswoning heeft een ruim woongedeelte met een gezellig woonlandschap. Je kunt luisteren naar het geknetter van het hout in de open haard. De open haard verspreidt een gezellige sfeer van welzijn in de saaie maanden van het jaar. Voor tv-liefhebbers hangt er een 75-inch flatscreen-tv met in-house Netflix aan de muur.
De eethoek in de serre met uitzicht op het meer biedt een heerlijke ambiance om samen spelletjes te spelen en gezellig te eten. Daarna volgt de volledig uitgeruste keuken met Miele inbouwapparatuur, die niets te wensen overlaat. (Alles is met liefde ingericht tot in het kleinste detail)
Het huis heeft twee slaapkamers boven en een slaapkamer beneden. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen aangrenzende badkamer. Alle slaapkamers hebben flatscreen-tv's en kledingkasten. Er zijn twee boxspringbedden en één springveerbed. Er zijn twee extra bedden in de kinderkamer.
Elke kamer is individueel ingericht en verspreidt een gezellige, uitnodigende flair
De badkamer op de bovenverdieping biedt u een ligbad en een glazen Raindance-douche op vloerhoogte, een wastafel met twee wastafels, een handdoekenverwarmer en een toilet.
U vindt er ook een plek om uw favoriete boek te lezen.
In het souterrain bevinden zich onze gemeenschappelijke ruimtes, die uitnodigen tot gezellige spelletjes. Tot de faciliteiten behoren een pooltafel, een tafelvoetbaltafel, een 55-inch flatscreen-tv, een hometrainer en diverse spelletjes voor jong en oud. Of u wilt zich gewoon ontspannen in onze sauna. Een aparte wasruimte bevindt zich ook in de kelder, uitgerust met een Miele wasmachine en droger.
Het rookvrije boshuis is perfect voor 2-6 volwassenen en twee kinderen. Bovendien wordt het verblijf van een peuter/baby in een reiswiegje gegeven

Het grote, zonnige terras met uitzicht op de Petersdorfer See is volledig uitgerust en biedt u de nodige rust en ontspanning
Voor gezellige en harmonieuze avonden is er een barbecue (u moet uw eigen houtskool meenemen). Koele drankjes met ijsblokjes uit de side-by-side ijsblokjesdispenser voor zwoele zomeravonden maken het geheel af.
Een speelhuisje met glijbaan en schommel voor de kleintjes kan individueel worden gebruikt.
Een tuinhuisje biedt plaats aan 2 fietsen en dient als andere extra bergruimte
Er is een autotoegang direct bij het huis en deze biedt een gemakkelijke, korte toegang tot het huis. Parkeerplaatsen zijn direct bij het huis beschikbaar.

Laat u betoveren door de idylle aan de Petersdorfer See!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 66 km Rostock Laage

66 km

Station 5 km Malchow

5 km

Snelweg-afrit 5 km Waren/Müritz/Malchow

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uitrusting van de boswachtersloge

- Woonkamer
Hoekbank voor 4-6 personen, fauteuil met kruk, flatscreen TV 75 inch met Netflix, stereo-installatie, Blu-Ray DVD-speler, weerstation, houtkachel

- Wintertuin
Eettafel met 8 stoelen met direct uitzicht op de Petersdorfer See

- keuken
Side-by-side koelkast met ijsblokjesmachine, kookplaat, oven, apart spoeleiland, vaatwasser, magnetron,
Broodrooster, waterkoker, volautomatisch koffiezetapparaat, koffiemachine, ijsmachine, eierkoker, broodrooster, ijsblokjesbak, keukenweegschaal

- Slaapkamer begane grond
Boxspringbed 1,80 x 2,00 m, schuifdeurkast, flatscreen-tv, kluis, toegang tot aangrenzende badkamer

- Badkamer begane grond
een glazen Raindance-douche op gelijk niveau, WC, wastafel, haardroger, badkamerradiator

- Gastentoilet begane grond

- hal begane grond
Boerenkast, spiegel ten voeten uit

- Slaapkamer boven (1)
Boxspringbed 1.80 x 2.00 m, schuifdeurkast, flatscreen TV

- Slaapkamer boven (2)
Bed met springveermatras 1,80 x 2,00 m, schuifdeurkast, flatscreen-tv

- Kinderkamer boven
twee extra bedden 0,80 x 2,00 m, ladekast

- Badkamer boven
Raindance douche, WC, bad, wastafel met twee wastafels, meerdere badkamerradiatoren, haardroger

Bijkeukens

- Wasmachine, droger, gootsteen, kasten met stofzuiger, strijkijzer, strijkplank, droogrek en andere benodigdheden

- Sauna voor 6 personen met aparte douche

- Speelkamer: biljart, tafelvoetbal, hometrainer, flatscreen-tv en bank


- Terras en buitenruimte
Polyrattan zitgroep 13-delig weerbestendig & stapelbaar - tuinmeubelset met 8 stoelen, 4 krukken & tafel,
3 ligstoelen, parasol, strandstoel = worden opgeborgen in de herfstmaanden!
aparte open haard, buitenbarbecue, speeltuin met schommel, klimtoren en glijbaan


Reservering
U ontvangt een boekingsbevestiging wanneer u het vakantiehuis boekt
Er is geen aanbetaling nodig.
U ontvangt de factuur 6 weken voor aanvang van uw vakantie, deze dient 3 weken voor aankomst betaald te worden
Er wordt een borg van 200,00 € in rekening gebracht. De borgsom wordt binnen een week na afloop van de reis teruggestort op een door u te noemen rekening.
De sleutel en de kuurkaarten worden tijdig voor aankomst per post toegestuurd.

Algemene informatie, plaats en ligging van de accommodatie
Het ruime Forsthaus Leonard, gelegen aan de Petersdorfer See, biedt het perfecte uitje voor maximaal 6 personen, op een rustige locatie, verder alleen water, bos en weide. Er zijn maar een paar huizen in Biestorf zelf.
2 km verder, in het kleine dorpje Lenz, is er een goed restaurant en andere herbergen. Lenz ligt ook in het bos en is omgeven door water.
De dichtstbijzijnde stad is Malchow en ligt op ongeveer 4 km afstand. In Malchow vindt u de historische draaibrug. Dit technische monument, is de functionerende verbinding van het vasteland naar het eiland met zijn mooie, gerenoveerde, oude huizen. Vanuit de biertuinen en cafés rond de haven in Malchow heeft u een prachtig uitzicht op het idyllische meer van Malchow, met het kloostercomplex op de achtergrond. Terwijl u van uw verfrissing geniet, kunt u kijken naar de drukte in de haven en de vele schepen die de draaibrug passeren. Winkelmogelijkheden, bakkers, cafés en restaurants, vaak direct aan het meer gelegen, kleine winkels, de stadshaven, musea, de stadskerk en het klooster met zijn orgeltentoonstelling zijn in Malchow gemakkelijk te bereiken. De passagiersbootmaatschappijen verleiden u met excursies naar de Fleesensee, de Plauer See of de Müritz, het grootste binnenmeer van Duitsland.
Er wordt een breed scala aan vrijetijds- en sportactiviteiten aangeboden. In de directe omgeving zijn er golfbanen, tennisbanen, een zwembad, een manege, een zomerrodelbaan, een apenbos en vele andere mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Fiets-, ruiter- en wandelpaden, in de weelderige natuur met zijn vele meren, zijn meestal goed ontwikkeld.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sollte die Landesregierung für den gebuchten Reisezeitraum ein Verbot für touristische Beherbergung (Reiseverbot) erlassen, wird der gezahlte Reisepreis erstattet. Ansonsten gelten die folgenden Storno-Regeln: - vor 21 Tage kostenfreie Stornierung - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 7 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises. Liebe Gäste für den Fall, dass Sie ihren Urlaub nicht antreten können; aus verschiedenen Gründen wie Corona, plötzliche Krankheit etc. empfehlen wir Ihnen, eine Reiserücktrittsversicherung bei Ihrer Versicherung oder über uns abzuschließen. Bitte kontaktieren Sie uns diesbezgl. und wir geben den erforderlichen Link an Sie raus.

meer informatie:

De eilandstad Malchow rekent een gastenbijdrage (toeristenbelasting), deze is niet inbegrepen in de huurprijs.
De toeristenbelasting wordt voor aankomst berekend volgens het geldende tariefschema van de gemeente.
De toeristenbelasting wordt betaald met de factuur
De toeristenbelasting bedraagt € 2,00 per dag en per persoon in het hoogseizoen van april tot oktober en € 1,50 in het laagseizoen van november tot maart. Kinderen en jongeren tot en met 16 jaar zijn vrijgesteld van de kuurbelasting.

Toeslag voor
- Kinderbedje en kinderstoel inbegrepen, zonder extra kosten
- Linnenpakket inbegrepen per persoon/per verblijf, kinderen vanaf 3 jaar krijgen handdoeken
(Inhoud linnenpakket: 1x badhanddoek, 1x handdoek, bedlinnen+lakens, 3x douchemat, 2x theedoeken; ZONDER: saunadoeken)
- Pasen/Whitsun 50,00 € per verblijf
- Kerstmis min. 4 nachten, 120,00 € toeslag
- Oudejaarsavond min. 4 nachten, 120,00 € toeslag

- Aantal personen: 6 volwassenen en 2 kinderen
- Aantal huisdieren: 2
- 3 parkeerplaatsen direct voor het huis
- Aankomst en vertrek in het hoogseizoen alleen van donderdag tot donderdag mogelijk
- in het hoogseizoen min. 7 overnachtingen
- laagseizoen min. 3 nachten
- Aankomst: vanaf 16:00 h / Vertrek: tot 10:00 h
- Aankomst- en vertrekdagen alleen op weekdagen (ma-vr)
- Bezoek ons op Instagram: haus_und_see
- 5 % vroegboekkorting (3 maanden van tevoren)

* Roken niet toegestaan in het huis

Beste gasten, om ervoor te zorgen dat onze buitenfaciliteiten u een verzorgd beeld blijven geven, maar ook vanwege de steeds langere periodes van hitte, kan het ook tijdens uw verblijf nodig zijn om "het gras te maaien" of soms "de bomen water te geven" - Aangezien u voor ons huis in de natuur heeft gekozen, gaan wij er dus van uit dat u hiermee instemt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


37 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Bernd-Peter K. uit 16562 Hohen Neuendorf

4,8
5 5 4 5 5

Super Ferienhaus

Dieses Ferienhaus erfüllt alle Erwartungen und weit da rüber.
Es gibt nichts zu meckern.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Kurz und knapp - D A N K E ; )

Herzliche Grüße Familie Strauch

December 2023

M. H. uit Thiendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rust en ontspanning

Perfecte locatie voor een ontspannen vakantie. De faciliteiten van het huis zijn geweldig, er ontbrak niets. Ik zou het aan iedereen aanbevelen, ook zeer geschikt voor kinderen en honden vanwege het omheinde terrein en de eigen speeltuin.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Vielen Dank für die 5-Sterne Bewertung.
Herzliche Grüße
Familie Strauch

December 2023

Christiane R. uit Halle/Saale

5,0
5 5 5 5 5

Ein perfekter Weihnachtsurlaub

Ein Haus das keine Wünsche offen lässt. Die Lage des Forsthauses ist perfekt in der Natur und trotzdem schnell in der Stadt.
Wir haben uns sofort wohl gefühlt und kommen sehr gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

November 2023

Jana W. uit Schleswig-Holstein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

TOP Vakantiehuis op rustige locatie

De foto's op de homepage hebben niet te veel beloofd. Een perfect ingericht en gezellig huis op een locatie die uitnodigt tot ontspanning.
Het vakantiehuis kan alleen maar worden aanbevolen, het was erg schoon en ook de inrichting van alle kamers, inclusief de keuken, laat niets te wensen over.
Je kunt heerlijk met de hond wandelen en door het omheinde terrein kan hij af en toe ook onbeheerd buiten bewegen.
We komen graag terug, misschien alleen op een ander moment, omdat veel faciliteiten in het kleine en mooie stadje Malchow al waren gesloten voor de winter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung.
Schön, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt und die Zeit zum Entspannne genutzt haben.
Weiter hin alles gute für Sie!
Liebe Grüße Ihre Vermieter.

Oktober 2023

Gudrun L. uit Sonnewalde

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöner Urlaub

Das Ferienhaus ist sehr stilvoll und gehoben eingerichtet. Es befindet sich in einer sehr ruhigen und idyllischen Lage. Wir können es nur weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Vielen Dank für Ihre Beurteilung.
Weiter hin alles gute für Sie!
Liebe Grüße Ihre Vermieter.

Oktober 2023

Ralf K. uit 21514 Büchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch!!!: Fantastisch!!!

Een huis van topklasse!
Het laat niets te wensen over wat betreft de uitrusting, locatie, service en boekingsafhandeling!
We zouden niet alleen 5 sterren maar 10 sterren geven !!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Schön, dass Sie einen erholsamen Urlaub im Forsthaus Leonard verbracht haben.
Auch freuen wir uns sehr, dass Sie für das nächste Jahr und für 2026 schon wieder gebucht haben.
Danke dafür und Ihnen eine gute Zeit.

Herzliche Grüße
Familie Strauch

September 2023

Andreas S. uit 16909 Maulbeerwakde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldige week

We hebben hier de dagen erg genoten. Het ontbreekt echt aan niets. De uitrusting is uiterst compleet en van buitengewoon hoge kwaliteit. De locatie is fantastisch en onze hond kon zich naar hartelust uitleven op het grote en volledig omheinde terrein. Een prachtig huis, met veel oog voor detail ingericht.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Herzlichen Dank für die schönen Worte.
Wir freuen uns immer sehr, wenn unsere Gäste die Arbeit zu schätzen wissen.
Schön das Sie die Zeit auch genießen konnten : )
Freundliche Grüße Familie Strauch

September 2023

Gabriele S. uit Trier

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

dit huis kan zonder voorbehoud worden aanbevolen.

We hebben een week lang met het hele gezin (vader, moeder, kinderen/partners, kleinkinderen) vakantie gevierd in het Leonard House. 6 volwassenen en 2 kleine kinderen. Het was perfect voor ons. Zeer schoon en goed uitgerust. Idyllisch gelegen, met uitzicht op het meer en de paardenweide, er is een barbecue en een grote vuurkorf waar we 's avonds bij zaten. Het hek rondom het terrein en de speeltuin waren ideaal voor onze 2,5-jarige. Onze zoon en zijn partner (nog zonder kinderen) hadden fietsen gehuurd, zijn gaan kajakken en hebben uitstapjes gemaakt. De keuken is groot genoeg en zo ingericht dat je ook met meerdere mensen kunt koken, alles is aanwezig wat je nodig hebt. We voelden ons zeer comfortabel en zullen het huis aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Vielen Dank für die tolle Bewertung.
Wir freuen uns, wenn unsere Gäste, unsere Bemühungen zu schätzen wissen und unsere Begeisterung für diese wunderschöne Gegend teilen.
Herzliche Grüße Ihre Vermieter Familie Strauch

Augustus 2023

Danielle R. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

droomachtig

Onze familie had een fantastisch verblijf in het Forsthaus Leonard. Het huis is perfect voor een gezin en is goed uitgerust. We hielden van de omgeving en konden echt ontspannen en tot rust komen. We hopen snel weer terug te komen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Danielle R.
Vielen Dank das freut uns sehr, dass es Ihnen so gut gefallen hat.

Viele Grüße
Familie Strauch

Augustus 2023

Théid B. uit Luxemburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een stukje paradijs!

Wie in het boswachtershuis Leonard iets te klagen heeft, is niet te helpen en kan beter thuisblijven.

Fantastisch huis, op een fantastische locatie en de rust is fenomenaal!
Er is alles wat je nodig hebt en alles is zeer goed onderhouden en schoon.

Ontspanning gegarandeerd en je mist helemaal niets.

We hadden een onvergetelijk, perfect verblijf.

Dankjewel.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Vielen Danke für Ihre freundliche Worte.
Schön, dass es Ihnen in unserem Forsthaus Leonard so gut gefallen hat.
Und, dass Sie auf Ihre Erholung gekommen sind.
Also auf ein baldiges Wiedersehen.
Ihre Vermieter Familie Strauch

Juli 2023

Anne-Katrin H. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Echt geweldig vakantiehuis

We kunnen ons alleen maar aansluiten bij de vorige beoordelingen. Het is echt een geweldig huis. Veel ruimte, beste faciliteiten en een droomlocatie, als je op zoek bent naar rust. Door naar het meer en de paardenweide te kijken, kun je heerlijk ontspannen. Helaas hadden we pech met het weer, maar daar kan het huis niets aan doen. We hebben alleen, zoals iemand al eerder schreef, een ladder gemist bij de steiger. We moesten altijd de SUP gebruiken om eruit te komen. Helaas geen optie voor oma en opa.
Maar voor vissen is de steiger perfect.
Lieve groeten, Familie Herbst

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen und eine Bewertung geschrieben haben.
Freundliche Grüße
Ihre Vermieter Familie Strauch

Juni 2023

Michaela T. uit Hamminkeln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met hond

We hebben een mooie vakantie gehad in een prachtige natuur met een prachtig vakantiehuis. Mooie locatie, bijna helemaal alleen, met een omheind terrein en geweldige voorzieningen hebben onze vakantie ongecompliceerd en ontspannend gemaakt, ook met twee honden. Het huis is zeer aan te bevelen voor een vakantie met kinderen en/of honden. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2023

Monika W. uit Kuhbier

5,0
5 5 5 5 5

Leonard

Sehr idyllisch gelegenes Haus. Super Ausstattung alles sehr liebevoll eingerichtet. Ideal um den Alltag hinter sich zu lassen. Jederzeit gerne wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Guten Tag Frau Monika W.,
DANKE, dass Sie sich die Zeit genommen haben, um uns eine Bewertung zu geben. Wir freuen uns sehr, wenn Gäste wie Sie die Gegend schätzen zu wissen.
Ihre Vermieter

Juni 2023

Ilona F. uit 13051 Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie

We hadden vanaf het eerste moment bij aankomst een absoluut vakantiegevoel. Voor GROOT en KLEIN was de tuin met zijn fantastische uitzicht het mooiste. In het schone huis hebben we niets gemist. Hartelijk bedankt en het beste aan onze verhuurders.

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Guten Tag Ilona F., genau so soll es sein: Urlaub ab der ersten Minute ; )
Schön, dass es Ihnen gefallen hat.
Herzliche Grüße Ihre Vermieter Familie Strauch

Juni 2023

Matthias D. uit Lübeck

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaus in Traumlage

Für eine 3 Generationen Familie absolut empfehlenswert. Wirklich alles was man braucht.
Super schöne Lage.
Tolles, abgeschlossenes Grundstück.
Entspannung für Alle.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Herr Matthias D.,
herzlichen DANK für Ihre Bewertung.
Es freut uns zu hören, dass sich 3 Generationen in unserem Forsthaus wohlgefühlt haben.
Herzliche Grüße Ihre Vermieter

Mei 2023

G. S. uit Rostock

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis op een droomlocatie!

Een uiterst goed onderhouden huis met hoogwaardige apparatuur. Geweldig voor hondenbezitters, veilig omheind voor iets grotere honden. Wandelpaden door bos en veld direct voor de deur.

Ontspanning begint op de eerste dag van de vakantie en eindigt pas bij vertrek! ;)

In Malchow zijn er veel winkels voor dagelijkse benodigdheden.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Guten Tag G.S.,
vielen DANK, dass Sie sich die Zeit genommen haben und uns eine kurze aussagekräftige Bewertung geschrieben haben.
Herzliche Grüße Fam. Strauch

April 2023

Andrea W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis

Droomhuis vat het het beste samen, het is gewoon perfect! We waren met 2 gezinnen en het was lekker groot en perfect uitgerust. We waren erg ontroerd door de fles champagne en de kleine cadeautjes. Je voelt je erg welkom. De afhandeling was heerlijk ongecompliceerd. Niets ontbrak, noch koffie, toiletpapier of kruiden of of, gewoon alles voldoende aanwezig. Dat noem ik perfect en welverdiende 5 sterren! We zullen graag weer komen!

Familie Wörn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Guten Tag Familie Wörn,
es freut uns zu hören, dass Sie sich sehr wohl gefühlt haben und das wir Sie schon bald Wiedersehen dürfen.
Es kam auch tatsächlich eine neue Buchung für 2024 rein, über die Familie Haußner : )
Herzliche Grüße Familie Strauch

April 2023

Andreas K. uit Berlin

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen

Een heel mooi oud boswachtershuis. Echt goed gerenoveerd met kwaliteitsinrichting op een geweldige locatie. In ieder geval voor mensen die van wandelen, vissen, zwemmen of fietsen houden. Fietsen - helaas geen e-bikes (klagen op hoog niveau) - zijn ook ter plaatse.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Andreas K., vielen Dank für Bewertung.
Herzliche Grüße Familie Strauch

Februari 2023

Kati F. uit Boltenhagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles van de fijnste

De boswachterswoning is rustig gelegen met uitzicht op het meer op een groot omheind perceel. De inrichting is modern en van hoge kwaliteit, er ontbreekt niets, aan alles is gedacht. Er zijn veel mooie wandelroutes en bij minder goed weer kunt u biljarten en tafelvoetballen of iets kijken op de grote tv's (Netflix). Voor ontspanning is er een sauna en open haard. De verhuurders zijn erg aardig en helpen direct als er een probleem is.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Frau Kati F., DANKE...
...dass Sie sich die Zeit genommen und uns eine tolle Bewertung geschrieben haben.
Herzlichen Grüße nach Boltenhagen
Ihre Vermieter Familie Strauch

Januari 2023

Christian S. uit Erlenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste vakantiehuis dat ik tot nu toe heb gehad

Het huis is groot, zeer mooi en modern ingericht.
Het is echt met liefde en vakmanschap ontworpen.
Het heeft alles wat je kunt wensen en nog veel meer.

Er zijn zoveel dingen die ons hier in verrukking brachten dat ik ze hier niet allemaal kan opnoemen.
Alle hoogtepunten zijn hierboven al vermeld in de huisbeschrijving.
Ze passen 100 procent toe.

Hier zijn mijn favoriete kenmerken:
*Grote eettafel met uitzicht op het meer.
*Moderne keuken met ijsblokjes koelkast.
*Geweldige slaapkamers en bedden met uitzicht op het meer of het bos.
*Gezellige woonkamer met open haard.
*Zeer mooie moderne badkamer.
*Alle verlichting in het huis is top.
*Kelder met tafelvoetbal/biljart, sauna, wasmachine, droger.
*Grote TV in elke kamer, met netflix.

*Grote tuin met vuurschaal en barbecue.
*Grote zandvlakte met schommels en glijbanen voor de kinderen.
*Volledig omheind terrein met twee poorten.
*Direct gelegen aan het meer en het bos.

Alle accessoires in huis en tuin zijn geweldig.
*Er zijn kruiden, afwasmiddel/-doekjes, bakpapier, aluminiumfolie, keukenrol, suiker, zout enz. in de keuken.
*Overal zeep, in de badkamer/wc.
*Voor de open haard zijn er aanstekers en lucifers, ooit brandhout.
*In de tuin staat speelgoed voor de zandbak, een karretje, fietsen voor groot en klein.

Aan alles is gedacht en met liefde uitgerust, wat niet vaak het geval is bij vakantiehuizen.

Het is slechts 4 km naar het centrum van Malchow, en slechts 8 minuten met de auto.
En je kunt alles krijgen wat je nodig hebt.
Lidl, aldi, netto, edeka, benzinestation, bouwmarkt, treinstation en nog veel meer.

Het contact met de verhuurder was geweldig, snelle reactie en erg aardig.

Betaling en sleuteloverdracht per post
werkte alles heel goed.


Veel dank

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Christian S., wir haben uns sehr über Ihre Bewertung gefreut. Wir bedanken uns, wenn Gäste -wie Sie- unsere Arbeit bzw. unser Haus zu schätzen wissen.
Wir wünschen Ihnen alles Gute und vielleicht können wir Sie bald wieder als Gäste bei einem unserer anderen Ferienhäuser begrüßen.
Herzliche Grüße Familie Strauch

November 2022

Robin F. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5

Vielen Dank für 5 perfekte Tage in ihrem traumhaften Ferienhaus!!

Super Urlaub, perfektes Ferienhaus für die Familie

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Robin F., vielen Dank, dass Sie uns wieder besucht haben.
Wir wünschen eine schöne Adventszeit.
Ihre Vermieter

Oktober 2022

Kathleen P. uit Salzkotten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste vakantiehuis ooit

We waren met 5 volwassenen en twee honden in dit unieke vakantiehuis.


Het huis, de omheinde tuin, de rust en stilte....man weet niet wat hij als eerste moet prijzen. We hebben zelden zo'n schone woning gevonden. Veel dank aan de familie Strauch en het team. We komen zeker terug, helaas is onze voorkeursdatum voor 2023 niet meer beschikbaar. Wij kunnen dit droomhuis absoluut aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns, wenn unsere Gäste unsere Bemühungen zu schätzen wissen und unsere Begeisterung für diese wunderschöne Gegend teilen.
Ihr Vermieter

September 2022

Iris H. uit Löwenstein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

We hebben 2 heerlijke weken in het huis doorgebracht.

Het huis is fantastisch uitgerust en perfect gelegen. De sauna was geweldig bij slecht weer. We hebben erg genoten van de rust
Het contact was zeer goed en alles verliep vlot. Kleine problemen werden snel opgelost

We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Liebe Urlaubsgäste,
wir danken Ihnen für Ihre positive Bewertung unseres Forsthauses Leonards.
Kommen Sie bald wieder!
Herzliche Grüße

Augustus 2022

Jasmin S. uit Wiesloch

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Vakantie met uitzicht op het meer

Rustig gelegen, ruim vakantiehuis op slechts enkele meters van het meer van Petersdorf. Inrichting van hoge kwaliteit, vooral de keuken. De ijsblokjesautomaat was bijzonder populair bij de jongeren. Alle kamers zijn comfortabel en gezellig ingericht. En als iets echt niet meteen past, wordt er snel en heel vriendelijk hulp geboden.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo, herzlichen DANK. Das ist wirklich eine tolle Bewertung für uns.
Wir freuen uns sehr über dieses positive Feedback für unser Forsthaus Leonard und für uns als Gastgeber.
Freundliche Grüße

Juli 2022

Christian H. uit 46519 Alpen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie

Heerlijke vakantie
We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in Forsthaus Leonard.
De locatie is top! De netheid van het huis, die we bij aankomst aantroffen, verdient een speciale vermelding. Het huis zelf laat niets te wensen over en de omgeving is prachtig. Geen kritiek mogelijk.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. A. Strauch:

Hallo Christian, vielen lieben Dank für diese tolle Bewertung und das Lob. Es freut uns, dass Sie einen schönen Urlaub bei uns hatten.

Juli 2022

Gerd Erich D. uit Lage

4,8
5 5 4 5 5

Hervorragend

Eine in jeder Hinsicht zufriedenstellende und empfehlenswerte Unterkunft. Eine Ausstiegshilfe  am Steg ( z.B. eine kleine Leiter) wäre besonders für Senioren hilfreich.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Elke A. uit Uckermark

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Urlaubsdomizil

Wir, 6 Erwachsene und 3 Kinder, verbrachten in diesem Ferienhaus ein wunderschönes verlängertes Wochenende. Von der Terrasse aus hat man einen traumhaften Ausblick auf den Petersdorfer See. Die einzelnen Zimmer sind sehr liebevoll eingerichtet und die Ausstattung des Hauses lässt keine Wünsche offen. Unsere Enkelkids fanden die Kellerräume mit demTischkicker und dem Billiardtisch sehr cool und somit kam keine lange Weile auf. Das Gelände ist komplett eingezäunt und die Kiddis konnten gefahrlos im Freien spielen. Wir haben wunderschöne Ausflüge in die nähere Umgebung unternommen. Wir hatten eine sehr schöne Zeit und konnten super entspannen und abschalten. Das Ferienhaus können wir nur weiter empfehlen!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2022

Hagen N. uit Schleswig

5,0
5 5 5 5 5

Mega tolle Unterkunft

Das Ferienhaus liegt inmitten der Natur und für sich allein. Ein Traumhafter Ausblick auf den See und die Umgebung.  Die Ausstattung des Hauses lässt keine Wünsche offen und ist geschmackvoll und gemütlich eingerichtet, so dass selbst bei schlechtem Wetter der Urlaub zum Erlebnis wird. Auch die Außenausstattung ist super und lädt zu gemütlichen Grillabenden oder Lagerfeuern an der riesigen Feuerschale ein. Wer auch Angeln möchte, kann dies vom nahegelegenen  Steg aus tun. Aal und Friedfisch konnten wir erfolgreich landen. Wenn es spät wird, kann das Equipment schnell im geräumigen Schuppen verstaut werden. Wir hoffen auf jeden Fall bald wieder zu Gast sein zu dürfen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Maart 2022

Manuela S. uit Trittau

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traum - Aus Alt mach Neu

Dieses wunderschöne alte Forsthaus wurde sehr aufwendig und liebevoll restauriert und hochwertig ausgestattet. Ein Traum, der den alten Flair des Forsthauses mit der luxuriösem Moderne verbindet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Februari 2022

Robin F. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Ongelooflijk mooi verblijf!!!

We verbleven in dit vakantiehuis voor een lang weekend en het was het mooiste huis waar we ooit in hebben verbleven. Alles klopte en je voelde je meteen thuis. Het huis is geheel modern en liefdevol ingericht, ligt direct aan het meer en is omgeven door een groot omheind (erg leuk met kinderen) terrein. Elke kamer was ruim en de bedden waren zeer comfortabel. Gewoon sensationeel!
Als er iets te verbeteren valt, wat op een zeer hoog niveau is, zou het zijn dat er meer gezellige dekens zouden moeten zijn zodat je in deze tijd van het jaar buiten kunt zitten. Voor de rest alles perfect, bedankt!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Februari 2022

Udo K. uit Hönow

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Ferienunterkunft

Ein sehr großzügig ausgestattetes Haus für 8 Gäste, wir waren zu fünft und es war sehr schön. Einziger Fehler - das Wochenende war für diesen Aufenthalt viel zu kurz!
Trotz Sturm konnten wir die Annehmlichkeiten des Hauses von Kamin bis Billard nutzen und aus dem nahen Malchow wurde das lecker Abendessen problemlos geliefert.
Unser Enkel wollte sofort einen weiteren Urlaub hier buchen, auch unser Hund wollte nicht wieder weg hier.
Das Gelände ist komplett eingezäunt, so das Kind und Hund einen gefahrlosen Aufenthalt genießen konnten. Gern kommen wir wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

December 2021

Ute W. uit Albbruck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooi huis, geweldig verblijf!

We kunnen het huis alleen maar aanbevelen! Super goede faciliteiten en een sfeer om je goed in te voelen! We hebben erg genoten van de kerstdagen daar! De prachtige ligging met uitzicht op het meer, een werkelijk zeer goede keuken, mooie kamers, sauna, biljart en tafelvoetbal en als klap op de vuurpijl liet het winterse weer met sneeuw niets te wensen over. Een klein beetje bitterheid: met de echt winterse temperaturen (tussen -8° en -12° 's nachts) waren niet alle kamers even warm. Een tip voor de volgende gasten: neem je eigen badjassen en saunahanddoeken mee!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2021

Luise A. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traumhaus mitten im Wald

Es war eine wunderbare Woche in einem liebevoll eingerichteten Forsthaus. Es wurde wirklich an Alles gedacht und wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Oktober 2021

B. G. uit Sendenhorst

4,8
5 5 5 4 5

Familienurlaub mit Hund im Forsthaus

Tolles Haus mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Die Küche war großzügig ausgestattet. Unsere Kids waren besonders von dem Eiswürfelbereiter begeistert. Im Keller gab es einen Billardtisch, der von den Kids sehr oft genutzt wurde. Dieses schöne Forsthaus können wir auf jedem Fall weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2021

Anja S. uit Perleberg

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

mooi vakantiehuis

We wilden er gewoon een paar dagen tussenuit en dit vakantiehuis kwam goed van pas voor eind september. In het groezelige herfstweer hebben we een leuke dag gehad met Netflix op de bank, sauna en tafelvoetbal :). Het vakantiehuis is echt goed uitgerust voor zulke dagen. In de avond, met een warm drankje op het terras, hadden we puur natuur met de langsvliegende vleermuizen. Misschien een beetje eng, maar ook cool
Als u niet van koken houdt (de keuken heeft alles wat u nodig heeft), zijn Malchow en diverse restaurants niet ver weg.
Al met al hebben we een zeer ontspannende korte vakantie gehad in een prachtig vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Heike D. uit Zwickau

4,7
4.5 5 4.5 4.5 5

Entspannung pur

Für jeden alles möglich. Ob einfach nur mal abschalten, Natur erkunden, baden oder Kunst, Kultur und Schifffahrt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Anja N. uit Halle

5,0
5 5 5 5 5

Zum Abschalten genau das Richtige

Wir waren über das Wochenende im Forsthaus Leonard und waren positiv überrascht wie toll es doch war. Das Haus liegt in ruhiger Umgebung und es gab viel zu entdecken. Unsere Kinder fanden die Kellerräume toll - es kam keine langeweile auf. Die Ausstattung ist sehr gut - es fehlt an nichts. Der Blick von der Sonnenliege aus auf den Petersdorfer See - einfach schön. Ich konnte super abschalten und entspannen.
Wir hatten eine sehr schöne Zeit und das Wetter hat super mitgemacht ; )
Liebe Grüße Anja

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Bedrijf Kathrin & Andreas Strauch GbR
Dhr. A. Strauch

Dhr. A. Strauch

We kijken uit naar uw aanvraag ; ) hoogachtend, Familie Strauch


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 336815

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/336815.htm


«Forsthaus Leonard*****» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 37 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven